- 19 Kasım 2013
- 18.873
- 34.073
- 798
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
-
Aynen öyle. Genceciksin,gezmeye gelmişsin bebek arabası yürüyen merdivene binemeyeceģine göre müsade et,tekerlekli sandalye kullananda binemez dolayısıyla haline şükret ki ayağın var,iki adım yürü merdivenle çık ama nerde.Haklısın ben de sinir oluyorum. Bebek arabası ve asansör meselesini geçen gün başka bir konuda yazdım asansörler babanın malı mı tarzında bir cevap aldım :)
Saygı sıfır toplumda. Artık sinirlenmiyorum bile diyebilirim.
Aynen öyle ki zaten kibarlık değil olması gereken bu. Ama unutuyoruz maalesef.benim farkettiğim artık toplum olarak ahlak yönünden iyice yozlaştığımız. kimse kul hakkını önemsemiyor. kimse kimseye saygı duymuyor kibar davranmıyor. toplum olarak düşüncesiziz kabalaşıyoruz. gidişimiz iyi gidiş değil hayırlısı
Inşallah.Sizi çok iyi anlıyorum. Bütün bunlar gözümde o kadar büyüdü ki bizde burdan taşınmaya karar verdik. Umarım bir gün toplumca insana saygıyı öğreniriz.
Öyle muhakkak.evet haklısınız..
biraz tezcanlı bi milletiz her konuda öyleyiz bir de maalesef saygısızlık diz boyu..
biz kendimizi düzeltcez çocuklarımızı düzeltcez.. diğerlerine de böyle sıramızı vermicez işte başka yapılacak bişey yok gibi
Yanlız bir gün öyle birine denk gelir ki böyle insanlar,feleğini şaşırtırlar adama.İnsanlar kendi çevresindekilere veremediği tepkiyi dışarıda tanımadığı insanlara veriyor gibi geliyor bana..
Nasılsa tanımıyor ya..
Nasılsa bir daha görmeyecek ya..
Nerde kalmış kul hakkı, görgü kuralları, toplum ahlakı..
O kadar tahammülsüzüz ki..
Artık korkar olduk, trafikte yolda izde birine bişey söylemeye, hak aramaya. Çekip vursa, dayak atsa diye.. Olmuyor mu, her gün oluyor.
Hahahahaha, nesine bayıldın. Bildiğin çakma prensesti. Bir hışımla bindi arabasına,bastı gitti. Bir tripler,bir havalar sanki babamın kızıMarketteki tripli prensese bayildim ya.
Deli midir nedir?
Insallah kk uyesidir de ondan taktik alirim. Ben prensesim diye geciniyorum kadin beni fersah fersah gecmis.
Ben vermem,Aslında toplum olarak sessi kaldigimiz icin türüyorlar böyle tipler
Mesela düşünunce sizin yerinize kendimi koydugumda ben o kadina sirami verirdim ama dogru olan benim degil sizin yaptiginiz davranis
Kimsenin sırasını almam hic bir yerde ornek misal markette onumdeki sirasini teklifvettigi zamanlardada kabul etmem ama onumdeki ısrar ediyorsa kimseye zaman kaybi olmasin diye o sirayi alirim
Ama asıl dogru sadece dogruyu bizim yapmamiz degil yanlisi yapanin yanlisinada musaade etmememiz olacak ama biz insanlar ne dusunur bizi yanlis anlar tedirginligiyle hep bos ver ne olacak diye yaklasiyiruz
Böyle davranmasak sıranın onune gecmeye kalkani yere cop atani engelli otopatkini kullanani uyarsak hakkimizdan vazgecmesek 100%100 olmasada belki 100%10 duzelecek bu toplum
Olay alışkanlık bence. Ben bu tiplerin hep aynı kafada olduğunu düşünüyorum. Öyle bir alışmış ki umurunda değil kaç kişi bekliyor,herkes salak sıra bekliyor bir o akıllı.Ben markette öne geçme işini anlamıyorum. Sen bir kişinin önüne geçmiyorsunki o sıradaki herkesin önüne geçiyorsun. Neden sadece en öndekinden izin alıyorlar. Benim çok sıra varken birçok kez aldığım tek ürünü bırakıp çıkmışlığım var. Beklemek istemiyorsan alma. Bu hayatta hepimizin acelesi var işten çık çocuğu al eve git yemek hazırla ortalık topla veya bunun gibi pek çok şey. Herkes yoğun tempoda çalışıyor veya yaşıyor. Olay yoğunluk değil sabırsızlık.
Icin rahat ilsun kesin kk uyesidirde iste teyzenin nikini bulmak problemMarketteki tripli prensese bayildim ya.
Deli midir nedir?
Insallah kk uyesidir de ondan taktik alirim. Ben prensesim diye geciniyorum kadin beni fersah fersah gecmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?