Markette Trip Atan Kadın ve Diğerleri

Office çok hoşsunuz, inmeden binemezsin'de cidden kahkaha attım

Delidir ne yapsa yeridir misali aynı :)

Bende kaldırımların engelliler için alçaltılmış kısmını kapatacak şekilde yada kaldırıma parkedenlere tilt oluyorum. Hiç mi evden çıkmasın o insanlar? Sonra dönüp bakıyorum bütün her yer tampon tampona araba dolmuş. Parkedecek yer yok araç sahibi olanlar ne yapsın diyorum. Kafamda deli sorular ..

Biraz uzağa parkedip 2 adım yüruyebilir,sonuçta sapasağlam ama engelli olan hiçbirşey yapamaz. Hak veremem engelli,hamile park yerine araba bırakanıda,varolan tek rampanın önüne parkedeni. Çok elzem değilse park edilmemeli.

Bizim millet çok teknolojik sanıyor kendini ama bildiğin kara cahil bir çoğu! Ben de anlatayım, doğumuma 3 hafta kala bir anda sancılandım, kadın doğumdan randevu aldım giriş yaptım, bekliyorum sıramı, bilirsiniz tam muayenehanenin kapısının önünde ayakta bekleyen tipler vardır, bi karı koca bekliyor kapının ağzında, ekranda adım yazdı, sıra benim müsade eder misiniz dedim, biz dün aldık randevuyu bizim girmeöiz lazım dedi adam, eee dedim ben de randevulu hastayım sıra benim! Benle birlikte girdi adam karısına da geç içeri dedi, ben hiç muhatap olmadım, dr yüzümüze baktı yavrupancar hanginiz dedi benim deyince siz kalın sadece dedi bana, adamla kadın çıktı ama adam nasıl söyleniyor... Meğer bu paşazadeyle karısının randevu saati çoktaan geçmiş, nasılsa randevumuz var istediğimiz saat muayene oluruz kafasını yaşıyorlarmış... Şaka gb ya! Ben enayiyim ya

Marketteki bayan şahaneydi ya :)
Ay lütfen al hatırım kalır deseydiniz keşke

Bende dün yaşadım genç bir çocuk geldi kaynak yaptı.hemen koydu elindekileri sıramı neden alıyorsun ben müsaade ettim mi dedim.2 parça zaten diyor ne olursa olsun bende bekliyorum geç sırana dedim.kızıl bozul geçti.

En çok tartışmayı markette yaşıyorum .
Hatta bir defa kavga ettim.
Kadının biri geçerken oğlumu itti sendeledi.ne yapıyorsun diye bağırdım kes sesini dedi.zaten o ara onun üstüne doğru gitmiştim oğluma bakıp çekil şurdan hayvan oğlu hayvan dedi beni itti. O kadar hiddetlendim ki çantamı sepete attım bir hamle bende ittim bunu.Geri geldi yine itti. çıldırdım o an saçını mı yolsam itsem mi derken öyle bir iteledim ki raflar patır kütür.çok güzel yere serildi.zaten beni itmese bile o lafı delirtti .çalışanlar geldi onlara saldırdı iki bayan geldi beni çekti.yine ittim kollarını sıkarak.çocuklarımda var hem oruçluydum birde yaşlıda yani rahat 50 vardır.Bana saygısı olmayanın benimde olamaz.
Çalışanlara bir küfür kıyamet onlarda tartıştı.

Yalnız bu bayan burdaki bayanların birinin kv olabilir.markete girerken yanındakine anlatıyordu nevresim almış gelin beğenmemiş anasıgilden onu mu görmüşte vs. Hırsını benden alacak.

Bende bi gün annemle çarşıya gitmisiz gezdik baya karnım acikti, yoruldum bi yandan. Markete girdik bi kaç bişey aldık tam sıra geldi kadının biri ocakta yemeğimi bıraktım geceyim mi önünüze dedi .
Ben olmaz dedim zaten bizde de az bişey var . Annem tamam geçin dedi direk.
Sinir olmuştum çok banane birakmasaydin ocakta madem bana mi sordun

Ya bi şey daha anlatayım aklıma geldi.

Turistik bi şehirdeyim malum Antalya...
Burada söz konusu turist olunca o kadar taviz veriyor ki bazıları.
yer yer 2. sınıf vatandaş muamelesi gördüğümüz oluyor, memleketlinin nazını çekmek bi derece, turistin terbiyesizliği ve ona iltimas tanınarak pohpohlandığını görmek daha çok sinir ediyor insanı.

Markette işin bitince, araba ya da sepeti yerine bırakmak çok mu zor? Ya da uygun bir alana istiflemek?
Turist bir kadın geldi sepetin içindekileri çıkarıp kasanın önüne boşalttı, sepeti de yere, milletin geçeceği k.ç kadar yola bıraktı.
Kendinden sonra gelen toplasın totosunu tabi, ona ne...
Kimse de çıt ses çıkarmıyor. Ya dedim pardon da bu senin sepet, al bunu buradan lütfen (ingilizce olarak)
Bana diyor "no, it's not mine" . Yav gözümün önünde bıraktın, gördüm yolu kapattın lütfen al dedim. This is madness, are you crazy filan diyor bana, what dedin gülüm diye yürüyecektim üzerine zor tuttum kendimi.

Kadın bastı gitti.
Sepeti eğildim yerden ben aldım.
Çok klasik belki bu laf ama "Kendi ülkelerinde yapamayacakları gevşekliği, gelip burada yaptırıyoruz ya, yazık vallahi, her şey müstahak bize" dedim.

Adamlar farkındalar, bizim millet olarak birbirimize saygımız yok, onlar mı sayacak?

Ay bi de bu tiplerin otobüs kuyruğu beklerken otobüs geldiği gibi öne atlayanları var ya bende onlara uyuz oluyorum uyanıklar akılları sıra bi de o kuyrukta benden başka niye kimsenin sesi çıkmaz arkadaş ya. Ptt de, sağlık ocağında, pastanede, bakkalda, otoparklarda, mağazalarda vs vs her yerdeler. Bi bitin artık ya

Aaaa onlar uyanık lütfen, niye beklesin. Randevu almişya o randevu 1 ay işini görür

Herkes kraliçe, herkes kral çünkü. Siz halk tabanı olarak ne hakla hanfendiye müsade etmezseniz! :))

İnsanların bencilligi baskasina duymalari gereken sayginin önüne geçmiş. Hepsi bu.

turunculu olan bal gibi doğru..
herkes kral kraliçe neden mi çünkü millet malini kazaniyor para buldu.. eee bunda hiç saygı kalmadi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…