- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
-
Hahahaha.
Ay trip attı bana demişim,arkamdakiler koptu zaten
Birde ben poşetleme yapıyorum dibime kadar girip söylüyor,geçerkende söylemiyor,ölürmüsün öldürürmüsün. Yüzüne dahi bakmadım o an.
Bisey soracaktımcilar bi tane olsa eyvallahta bitmiyorlar ki iste surusune beraketHer seferinde de yiyoruz ama,insafa geliyoruz ,tamam hemen sor çık diyoruz
Office çok hoşsunuz, inmeden binemezsin'de cidden kahkaha attımbu ülkeden nefret etme sebeplerimin bir kısmını anlatmışsın.. dur ben de ekleme yapayım..
Arkadaşım metroya, tramvaya, asansörlere şu uyarıyı asalım.. malum bizim millet algılayamıyor.. İNMEDEN BİNEMEZSİNİZ.. bu kadar basit.. yani içerisi doluyken sen nereye geliyorsun hacı teyze.. 1 değil, 2 değil..
Kaldırımlar otopark değildir.. Siz yoldan, kaldırımdan gidebilirken biz aciz yayalar sadece ama sadece kaldırımdan gidebiliyoruz.. Eğer otoparkınız ya da park edeceğiniz uygun bir yeriniz yoksa araba almayın.. sizin mabadınız rahat etsin diye bebek arabası ya da engelli arabasıyla kaldırımdan gitmek zorunda olanları engelleyemezsiniz..
allah aşkına yaz geliyor yıkanın.. eğer kuduz değilseniz sudan korkmanın bir anlamı zaten yok.. siz kendi ter kokunuzu almıyor olabilirsiniz, ya da size hoş geliyor olabilir ama diğer insanlara gelmiyor.. her gün duş almaktan batan ya da iflas eden adam görmedim.. ha bu arada zahmet olacak ama tuvaletten çıktıktan sonra ellerinizi de yıkayın..
Hadi hastane, metro gibi yerlerde anlarım da AVM lerde yürüyen merdivenler duran insanları itmeyin.. Hayır yani yaldır yaldır koşup gidip mağazaya giriyorsunuz ya arkanızdan çok gülüyoruz haberiniz olsun..
konu sahibi iyi ki açtın bu konuyu rahatladım, sağol
Eses 6km yürümüşüm,karnım aç,ben o an bitsede gitsek modundayım zaten. Normal zamanda birsey derdim ama ,inanki halim yoktu.Deli midir nedir. .
Çokta fifi demeliydin ..
Eses 6km yürümüşüm,karnım aç,ben o an bitsede gitsek modundayım zaten. Normal zamanda birsey derdim ama ,inanki halim yoktu.
İlk anda anlamadım bile o olduğunu düşün,sonradan kafamı kaldırdım baktım ki abla bana trip atıyormuş
Bende kaldırımların engelliler için alçaltılmış kısmını kapatacak şekilde yada kaldırıma parkedenlere tilt oluyorum. Hiç mi evden çıkmasın o insanlar? Sonra dönüp bakıyorum bütün her yer tampon tampona araba dolmuş. Parkedecek yer yok araç sahibi olanlar ne yapsın diyorum. Kafamda deli sorular ..Merhaba,
Kadınlar gününüz kutlu olsun.
Sorunum sabırsız insanlar ve maalesef heryerdeler.
Başıma gelende en basit örneği;
Sabah yürüyüşümü yaptım eve giderken markete uğradım,hemen çıkmak istiyorum zira yürümüşüm ,bir an önce eve gidip duşa atmak istiyorum kendimi,neyse 2 parça birşey aldım ve kasaya geçtim. Sıra var,tek kasa çalışıyor,önümdeki 2 kişinin işlemi bitti ve tam sıra bana gelmişken hoooop elinde poğaçası ile bir hanımefendi hiç beklemeden geldi ve en nefret ettiğim cümleyi kurdu"benim tek parça geçebilirmiyim" bende "benimde iki parça zaten" dedim. Kasiyer ürünlerimi geçirmeye başladı,kadin ne yapsa beğenirsiniz poğaçayı bıraktı kenara giderkende bana trip attı "çok naziksiniz "diyerek. Sanki marketin sahibi benim ve o poğaçayı almazsa batacağım. Banane yahu banane,almazsan alma.
Ben mecburmuyum sıramı sana vermeye? Bir sepet ürün almış olsam zaten arkamdakine ben teklif ederim"buyrun geçin"diye ama benim önümde 2 parça ürün var yahu ,bu mudur sana benim önüme geçme hakkını tanıyan. Ayrıca arkamda bekleyen 3 kişiyide gayet hiçe sayıyorsun,onlarda bekliyor.
Genel anlamda bu duruma sinir oluyorum ben. Herkesin acelesi var.
Trafikte sola döneceksin ,atıyorum ışıklarda sol şeritte sıranı bekliyorsun,orta şeritteki kaynak yapıyor,araya girmeye çalışıyor.
Yoğun trafikte önünde 1 araçlık boşluk olsun ,kazara o an yürüme, hemen araya kaynayıp,sonra o şerit tıkanınca yine kendi şeridine geçen. Yahu akmıyor ki trafik. Gidemiyoruz işte hiçbirimiz,sen istersen her şeridi dene ak-mı-yor.
Avm'de bebek arabasıyla asansör çağırırsın,eli kolu tutan,sapasağlam,gencecik insan senden önce biner ,sen kalakalırsın. Tekerlekli sandalyesi ile bekleyene müsade etmeyen gördü bu gözler. Bırakın önce o binsin,yürüyen merdivenle çıkıverin ne olacak,ama yok,herkesin acelesi var yada incileri dökülüyor bekleyince yada yürüyen merdivene binince.
Otoparkta engelli,hamile otoparkına utanmadan parkeden adam gördüm geçen gün ,yanimdakine duyacağı şekilde "zihinsel engelli herhalde "dedim adam utanmadı,bırak utanmayı bozulmadı dahi. Utanması olsa zaten yapmaz.
Bu ve bunun gibi birçok örnek sayabilirim,artık tahammül edemiyorum insanların bu sabırsız hallerine.
Hep mi acelesi var bu insanların?
Nedir bu sabırsızlık?
Akıllı mı oluyorlar başkasının önüne geçince,uyanık mı oluyorlar? Kar mı sayıyorlar?
Ben cidden insanları anlamıyorum.
Demekki turk halkinin icini yakan bi problemmiz tripli teyze ve turevleri23 ziyaretçi nedir yahu?
Şoktayım şu an. Sıradan yurdum insanı konusu bu,ilginizi çeken ne ?
Biraz uzağa parkedip 2 adım yüruyebilir,sonuçta sapasağlam ama engelli olan hiçbirşey yapamaz. Hak veremem engelli,hamile park yerine araba bırakanıda,varolan tek rampanın önüne parkedeni. Çok elzem değilse park edilmemeli.Bende kaldırımların engelliler için alçaltılmış kısmını kapatacak şekilde yada kaldırıma parkedenlere tilt oluyorum. Hiç mi evden çıkmasın o insanlar? Sonra dönüp bakıyorum bütün her yer tampon tampona araba dolmuş. Parkedecek yer yok araç sahibi olanlar ne yapsın diyorum. Kafamda deli sorular ..
Şoktayım derken şok markette değil ,değil mi?Market maceran bitti.23 ziyaretçi nedir yahu?
Şoktayım şu an. Sıradan yurdum insanı konusu bu,ilginizi çeken ne ?
Bizim millet çok teknolojik sanıyor kendini ama bildiğin kara cahil bir çoğu! Ben de anlatayım, doğumuma 3 hafta kala bir anda sancılandım, kadın doğumdan randevu aldım giriş yaptım, bekliyorum sıramı, bilirsiniz tam muayenehanenin kapısının önünde ayakta bekleyen tipler vardır, bi karı koca bekliyor kapının ağzında, ekranda adım yazdı, sıra benim müsade eder misiniz dedim, biz dün aldık randevuyu bizim girmeöiz lazım dedi adam, eee dedim ben de randevulu hastayım sıra benim! Benle birlikte girdi adam karısına da geç içeri dedi, ben hiç muhatap olmadım, dr yüzümüze baktı yavrupancar hanginiz dedi benim deyince siz kalın sadece dedi bana, adamla kadın çıktı ama adam nasıl söyleniyor... Meğer bu paşazadeyle karısının randevu saati çoktaan geçmiş, nasılsa randevumuz var istediğimiz saat muayene oluruz kafasını yaşıyorlarmış... Şaka gb ya! Ben enayiyim yaBenimde basima geldi o;
birgün sabah hastaneye gittim kontrole ama kızım daha bebekti, rota virüsü salgını vardı o dönem,sabahın köründe kahvaltımı dahi yapmadan gittim ki kalabalık olmasin,kızım hastalanmasın,neyse bekle bekle doktor gelmedi,aradım trafiğe takılmış. Yarım saat sonra geldi,hoop doktordan 5 dakika önce giren bir kadinı aldı ki ilk sırada benim. O zaman loğusa sendromundayım,ota çöpe aglıyorum zaten,çaldım kapıyı,sıra benim,9a 10 kala geldim ben,siz nasil benden yarım saat sonra geleni alırsıniz ,ben sabahın köründe geldim ki çocuğum hasta olmasın diye,hasta olsa siz nasil vereceksiniz bunun hesabını,hemde ilk sırada randevum var diyerekten ağlaya ağlaya söylendim baya ,hastahane yönetiminden geldiler,kadını çıkardılar apar topar,özür dilediler kızımı muayene etti vs. Bir dahaki gidişimde kadını görmedim,belki başka sebeplerde vardı bilemedim,baska doktor gelmişti,zaten o kadar kızmıstım ki gitmeyecektim. Çok kötü bir durum ya. İnsan sinir oluyor.
Ben şok ben iptal manasında şeyettimŞoktayım derken şok markette değil ,değil mi?Market maceran bitti.
Aaaa onlar uyanık lütfen, niye beklesin. Randevu almişya o randevu 1 ay işini görürBizim millet çok teknolojik sanıyor kendini ama bildiğin kara cahil bir çoğu! Ben de anlatayım, doğumuma 3 hafta kala bir anda sancılandım, kadın doğumdan randevu aldım giriş yaptım, bekliyorum sıramı, bilirsiniz tam muayenehanenin kapısının önünde ayakta bekleyen tipler vardır, bi karı koca bekliyor kapının ağzında, ekranda adım yazdı, sıra benim müsade eder misiniz dedim, biz dün aldık randevuyu bizim girmeöiz lazım dedi adam, eee dedim ben de randevulu hastayım sıra benim! Benle birlikte girdi adam karısına da geç içeri dedi, ben hiç muhatap olmadım, dr yüzümüze baktı yavrupancar hanginiz dedi benim deyince siz kalın sadece dedi bana, adamla kadın çıktı ama adam nasıl söyleniyor... Meğer bu paşazadeyle karısının randevu saati çoktaan geçmiş, nasılsa randevumuz var istediğimiz saat muayene oluruz kafasını yaşıyorlarmış... Şaka gb ya! Ben enayiyim ya
Herkes kraliçe, herkes kral çünkü. Siz halk tabanı olarak ne hakla hanfendiye müsade etmezseniz! :))
İnsanların bencilligi baskasina duymalari gereken sayginin önüne geçmiş. Hepsi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?