Markette Trip Atan Kadın ve Diğerleri

Ben hastahanede calisan personele cok gicik oluyorum bizler eş..k gibi sira beklerken getiriyo hisim akrabasini bisey sorcam bahanesiyle bi guzel muayene ettiriyor el insaf diyorum o kisilere

Sizede geçmiş olsun.
Anlattıklarınız çok fena gerçekten. Arabalara sticker yapıştırma işi gerçekten iyi fikir fakat araç sahipleri ile karşılasmamaya dikkat edin,bahsettiğiniz tarzda bir yerse üzerinize yürüyen dahi olur. Ben hamile /engelli park yerine park eden adam için yanımdakine yüksek sesle duyacağı şekilde "zihinsel engelli herhalde"dedim duyduda ama ne bir utanma ne bir bozulma emaresi görmedim. Düşünün durumun vehametini. Utanmıyor böyleleri.
Prenses paşa olarak yetiştirilme konusunda gayet haklısınız. Bizden kaynaklı sorunlar oluyor haliyle ilerleyen dönemlerde.
Abd'de yaşadığınız için size bizden kat be kat anormal geliyordur,daha fazla rahatsız ediyordur muhakkak ama Türkiye'de yaşayıp sırf bi sebepten ayrılan/ayrılmak isteyen nadirdir bence.
Ben İstanbul'da yaşıyorum,yeri geliyor bir yakadan diğerine 6 saatte gećtiğim oluyor,yeri geliyor üzerime araba sürülüyor,trafikte sıkıştırılıyorum,yeri geliyor başka sorunlar yasiyorum ama yinede başka bir yerde yaşayamazmısım gibi geliyor.
Birde Atm'de dibine kadar girip bekleyen tipler var,bi git uzakta bekle,ben seninle özelimi paylaşmak zorundamıyım.

kul hakki yiyenler malum odullendirilince ülkede halkta dinlemiyor artık

Aynisi benimde basima geldi. Benimde 2 urunum var dedim. Kadin urununu birakip ciktiktan sonra arkamdakiler, kadina soylenmeye basladi. Yani ben sesimi cikarmasam kimse laf etmeyecekmis onu anladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…