Markette Trip Atan Kadın ve Diğerleri

O zaten ciddi problem. Bilirim.
Ama sana birşey söyleyeyim mi kadinlar yol vermiyor,bu zamana kadar bebek arabasıyla karşıdan karsıya geçerken bir kez olsun kadin yol vermedi bana,hep erkekler yol verir eninde sonunda. Genelleme yapmıyorum,bana hep öyle denk geldi.

süpersin.

Market yine neyse de hastanedelerde sıran sana gelmiş,hoop biri geliyor,bir şey sorup çıkacağım diyor.Dakikalarca çıkmıyor,senin hakkını gaspediyor.O birşey sorup çıkanların yüzünden elimden bir gün bir kaza çıkacak.

O kendini bilir o.
Gelsinde anlatsın derdi neymiş.
Ha ha birde cekilin ben geldim markette o pogacalari birakanda bendim trip atanda ayrica teyzede size benzer diye dalarmiş konuya

Teyze ben bisey demedim burdaki dedikoducular cekistiriyor seni hep destek tam destek benden sana

Onlar bir yana birde hastanelerde 65 yas kanunu var ya benden senden saglam teyzeler amcamlar sirf yaslarina guvenip istedikleri saatte gelip hoooppp geciyo onune ya gelde sinir olma

biz sanki muhabbet etmek için gidiyoruz hastaneye. e biz de bişey sorucaz yaaaani.
ben de sinir oluyorum onlara.

Siz haklısınız insanlar hem kaba hem sabırsız. Mesela ben her asansöre binişimde bakarım gelen varsa bekletirim asansörü ama ben ne zaman elim kolum dolu gelsem adam gözüme baka baka binip gidiyor. Bir kere kavga ettim hatta adam çemkirdi çıkana kadar

Ama bebek arabalı aileler konusunda benim sinir olduğum bir şey var, tamam yürüyen merdiveni kullanamazlar ama biz de olur da asansöre binersek bize öcü gibi bakıp triplere giriyorlar. Bilmiyorum belki de bana denk gelmiştir böyle.

Onlar bir yana birde hastanelerde 65 yas kanunu var ya benden senden saglam teyzeler amcamlar sirf yaslarina guvenip istedikleri saatte gelip hoooppp geciyo onune ya gelde sinir olma
Geçen günde eşim kvyi götürdü.75 yaşında ama randevu saatini beklemişler yine de.Tam girecekleri zaman yine birşey soracak kişi girmiş araya dakikalarca çıkmamış.

biz sanki muhabbet etmek için gidiyoruz hastaneye. e biz de bişey sorucaz yaaaani.
ben de sinir oluyorum onlara.

Ben pek sık hastaneye gitnem yani normakde herseyi olmasi gerektigi gibi saniyirum muayenedeyim diktor sıkıntılarımi soyluyor millet test sonuclarini getiriyor iceri

Doktor benim idrar yollari enfeksiyonumdan soz ederken elin adami niye benim mahremiyetimden haberdar oluyir benim mantigim almiyor

Benimde basima geldi o;
birgün sabah hastaneye gittim kontrole ama kızım daha bebekti, rota virüsü salgını vardı o dönem,sabahın köründe kahvaltımı dahi yapmadan gittim ki kalabalık olmasin,kızım hastalanmasın,neyse bekle bekle doktor gelmedi,aradım trafiğe takılmış. Yarım saat sonra geldi,hoop doktordan 5 dakika önce giren bir kadinı aldı ki ilk sırada benim. O zaman loğusa sendromundayım,ota çöpe aglıyorum zaten,çaldım kapıyı,sıra benim,9a 10 kala geldim ben,siz nasil benden yarım saat sonra geleni alırsıniz ,ben sabahın köründe geldim ki çocuğum hasta olmasın diye,hasta olsa siz nasil vereceksiniz bunun hesabını,hemde ilk sırada randevum var diyerekten ağlaya ağlaya söylendim baya ,hastahane yönetiminden geldiler,kadını çıkardılar apar topar,özür dilediler kızımı muayene etti vs. Bir dahaki gidişimde kadını görmedim,belki başka sebeplerde vardı bilemedim,baska doktor gelmişti,zaten o kadar kızmıstım ki gitmeyecektim. Çok kötü bir durum ya. İnsan sinir oluyor.

Geçen günde eşim kvyi götürdü.75 yaşında ama randevu saatini beklemişler yine de.Tam girecekleri zaman yine birşey soracak kişi girmiş araya dakikalarca çıkmamış.

Ahhh yok mu o bisey soracak olanlar biz zaten icerde cay esliginde dedikodu ediyoz

Ben stajdayken doktora imzalamasi icin klinige dosya gotururken iceri hasta var diye utana sıkıla goturuyordum mecburdum cunku doktoru baska saatte baska yerde bulmam mumkun degil

Ahhh keske o zamanlar şu bisey soracaktimcilara vermeyi kesfetseydim onlar imzalatirdilar ki

Valla kimseye öcü gibi bakmadım ama kendimi geçtim,tekerlekli sandalyedekine yol vermeyip binene baya piss bakarım. Boşsa zaten herkes binsin ama öncelik yüruyen merdiveni kullanamayacak durumda olanların olmalı,sizinde dediğiniz gibi.

bu ülkeden nefret etme sebeplerimin bir kısmını anlatmışsın.. dur ben de ekleme yapayım..

Arkadaşım metroya, tramvaya, asansörlere şu uyarıyı asalım.. malum bizim millet algılayamıyor.. İNMEDEN BİNEMEZSİNİZ.. bu kadar basit.. yani içerisi doluyken sen nereye geliyorsun hacı teyze.. 1 değil, 2 değil..

Kaldırımlar otopark değildir.. Siz yoldan, kaldırımdan gidebilirken biz aciz yayalar sadece ama sadece kaldırımdan gidebiliyoruz.. Eğer otoparkınız ya da park edeceğiniz uygun bir yeriniz yoksa araba almayın.. sizin mabadınız rahat etsin diye bebek arabası ya da engelli arabasıyla kaldırımdan gitmek zorunda olanları engelleyemezsiniz..

allah aşkına yaz geliyor yıkanın.. eğer kuduz değilseniz sudan korkmanın bir anlamı zaten yok.. siz kendi ter kokunuzu almıyor olabilirsiniz, ya da size hoş geliyor olabilir ama diğer insanlara gelmiyor.. her gün duş almaktan batan ya da iflas eden adam görmedim.. ha bu arada zahmet olacak ama tuvaletten çıktıktan sonra ellerinizi de yıkayın..

Hadi hastane, metro gibi yerlerde anlarım da AVM lerde yürüyen merdivenler duran insanları itmeyin.. Hayır yani yaldır yaldır koşup gidip mağazaya giriyorsunuz ya arkanızdan çok gülüyoruz haberiniz olsun..

konu sahibi iyi ki açtın bu konuyu rahatladım, sağol

Her seferinde de yiyoruz ama,insafa geliyoruz ,tamam hemen sor çık diyoruz

Tek ürün alıp sıra beklediğimi bilirim, teklif dahi etmedim şu yaşıma kadar öne geçeyim diye. Neden, salak mıydım ben?
Bekleyemeyeceksem bırakır çıkarım, parayla değil sırayla. Önümdekiler teklif ederse teşekkür eder geçerim, o da sıradaki herkesin rızasıyla... Diğerini de anlamıyorum, bekle, ayağın mı kopar?

İnsanı nezakete zorlamak olarak görüyorum bu durumu. Bebek bezi alırsın, mamadır vs acildir hemen adresine ulaşması gereken bi şeydir amenna, mahcup mahcup rica edersin... Ama kendine poğaça alıyor, bekleyiversin, öldü mü açlıktan.

Bencillik ya başka hiçbir şey değil.
Her market, her yol, her park alanı babasının malı bunların!

Uyuz oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…