- 19 Kasım 2013
- 18.874
- 34.074
- 798
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
-
O zaten ciddi problem. Bilirim.hayat enerjimizi düşürüyor bu tip insanlar resmen.
benim de bu aralar derdim, oğlumla birlikte karşıdan karşıya geçmek.
öyle saçma yerlerden de geçmeye çalışmıyoruz, yaya yolunda bekliyoruz da bekliyoruz, biri insaf edecek de duracak diye.
çocuk olmasa daha gözü kara takılırım da çocuk olunca yanımda anca el-kol ediyorum.
O kendini bilir o.Icin rahat ilsun kesin kk uyesidirde iste teyzenin nikini bulmak problem
Acep pogacalarini markette birakip trip atarak giden teyzediye topik acsak o bize ulasir mi ki bize Premses teyze
Ben vermem,
Neden mi vermem,çünkü önüme bakmıyor dahi o kadın,o denli kanıksamış öne geçmeyi,zaten baksa 2 ürünü olan birinden sıra istemez. Alışmış,kar sayıyor. Ha yaşlı biri olurdu verirdim sıramı,veriyorumda ama kendini akıllı,herkesi enayi yerine koyana vermem.
Geçen gün orta şeritten önüme girmeye çalışana yol vermedim mesela,yolumu uzattım,düz devam ettim ama oda giremedi sola,kaynak yapamadı. Ben orada ikinci yeşil ışığı beklemişim sen gel yandan gir,izin vermedim.
Bencede zaten olmasi gereken bu. Biz veriyoruz bu yüzü maalesef
Eyvallahsüpersin.
Ha haO kendini bilir o.
Gelsinde anlatsın derdi neymiş.
Market yine neyse de hastanedelerde sıran sana gelmiş,hoop biri geliyor,bir şey sorup çıkacağım diyor.Dakikalarca çıkmıyor,senin hakkını gaspediyor.O birşey sorup çıkanların yüzünden elimden bir gün bir kaza çıkacak.
Market yine neyse de hastanedelerde sıran sana gelmiş,hoop biri geliyor,bir şey sorup çıkacağım diyor.Dakikalarca çıkmıyor,senin hakkını gaspediyor.O birşey sorup çıkanların yüzünden elimden bir gün bir kaza çıkacak.
Geçen günde eşim kvyi götürdü.75 yaşında ama randevu saatini beklemişler yine de.Tam girecekleri zaman yine birşey soracak kişi girmiş araya dakikalarca çıkmamış.Onlar bir yana birde hastanelerde 65 yas kanunu var ya benden senden saglam teyzeler amcamlar sirf yaslarina guvenip istedikleri saatte gelip hoooppp geciyo onune ya gelde sinir olma
biz sanki muhabbet etmek için gidiyoruz hastaneye. e biz de bişey sorucaz yaaaani.
ben de sinir oluyorum onlara.
Benimde basima geldi o;Market yine neyse de hastanedelerde sıran sana gelmiş,hoop biri geliyor,bir şey sorup çıkacağım diyor.Dakikalarca çıkmıyor,senin hakkını gaspediyor.O birşey sorup çıkanların yüzünden elimden bir gün bir kaza çıkacak.
Geçen günde eşim kvyi götürdü.75 yaşında ama randevu saatini beklemişler yine de.Tam girecekleri zaman yine birşey soracak kişi girmiş araya dakikalarca çıkmamış.
Valla kimseye öcü gibi bakmadım ama kendimi geçtim,tekerlekli sandalyedekine yol vermeyip binene baya piss bakarım. Boşsa zaten herkes binsin ama öncelik yüruyen merdiveni kullanamayacak durumda olanların olmalı,sizinde dediğiniz gibi.Siz haklısınız insanlar hem kaba hem sabırsız. Mesela ben her asansöre binişimde bakarım gelen varsa bekletirim asansörü ama ben ne zaman elim kolum dolu gelsem adam gözüme baka baka binip gidiyor. Bir kere kavga ettim hatta adam çemkirdi çıkana kadar
Ama bebek arabalı aileler konusunda benim sinir olduğum bir şey var, tamam yürüyen merdiveni kullanamazlar ama biz de olur da asansöre binersek bize öcü gibi bakıp triplere giriyorlar. Bilmiyorum belki de bana denk gelmiştir böyle.
Merhaba,
Kadınlar gününüz kutlu olsun.
Sorunum sabırsız insanlar ve maalesef heryerdeler.
Başıma gelende en basit örneği;
Sabah yürüyüşümü yaptım eve giderken markete uğradım,hemen çıkmak istiyorum zira yürümüşüm ,bir an önce eve gidip duşa atmak istiyorum kendimi,neyse 2 parça birşey aldım ve kasaya geçtim. Sıra var,tek kasa çalışıyor,önümdeki 2 kişinin işlemi bitti ve tam sıra bana gelmişken hoooop elinde poğaçası ile bir hanımefendi hiç beklemeden geldi ve en nefret ettiğim cümleyi kurdu"benim tek parça geçebilirmiyim" bende "benimde iki parça zaten" dedim. Kasiyer ürünlerimi geçirmeye başladı,kadin ne yapsa beğenirsiniz poğaçayı bıraktı kenara giderkende bana trip attı "çok naziksiniz "diyerek. Sanki marketin sahibi benim ve o poğaçayı almazsa batacağım. Banane yahu banane,almazsan alma.
Ben mecburmuyum sıramı sana vermeye? Bir sepet ürün almış olsam zaten arkamdakine ben teklif ederim"buyrun geçin"diye ama benim önümde 2 parça ürün var yahu ,bu mudur sana benim önüme geçme hakkını tanıyan. Ayrıca arkamda bekleyen 3 kişiyide gayet hiçe sayıyorsun,onlarda bekliyor.
Genel anlamda bu duruma sinir oluyorum ben. Herkesin acelesi var.
Trafikte sola döneceksin ,atıyorum ışıklarda sol şeritte sıranı bekliyorsun,orta şeritteki kaynak yapıyor,araya girmeye çalışıyor.
Yoğun trafikte önünde 1 araçlık boşluk olsun ,kazara o an yürüme, hemen araya kaynayıp,sonra o şerit tıkanınca yine kendi şeridine geçen. Yahu akmıyor ki trafik. Gidemiyoruz işte hiçbirimiz,sen istersen her şeridi dene ak-mı-yor.
Avm'de bebek arabasıyla asansör çağırırsın,eli kolu tutan,sapasağlam,gencecik insan senden önce biner ,sen kalakalırsın. Tekerlekli sandalyesi ile bekleyene müsade etmeyen gördü bu gözler. Bırakın önce o binsin,yürüyen merdivenle çıkıverin ne olacak,ama yok,herkesin acelesi var yada incileri dökülüyor bekleyince yada yürüyen merdivene binince.
Otoparkta engelli,hamile otoparkına utanmadan parkeden adam gördüm geçen gün ,yanimdakine duyacağı şekilde "zihinsel engelli herhalde "dedim adam utanmadı,bırak utanmayı bozulmadı dahi. Utanması olsa zaten yapmaz.
Bu ve bunun gibi birçok örnek sayabilirim,artık tahammül edemiyorum insanların bu sabırsız hallerine.
Hep mi acelesi var bu insanların?
Nedir bu sabırsızlık?
Akıllı mı oluyorlar başkasının önüne geçince,uyanık mı oluyorlar? Kar mı sayıyorlar?
Ben cidden insanları anlamıyorum.
Her seferinde de yiyoruz ama,insafa geliyoruz ,tamam hemen sor çık diyoruzAhhh yok mu o bisey soracak olanlar biz zaten icerde cay esliginde dedikodu ediyoz
Ben stajdayken doktora imzalamasi icin klinige dosya gotururken iceri hasta var diye utana sıkıla goturuyordum mecburdum cunku doktoru baska saatte baska yerde bulmam mumkun degil
Ahhh keske o zamanlar şu bisey soracaktimcilara vermeyi kesfetseydim onlar imzalatirdilar ki
Hahahaha.Açlıktan öl deyip dil çıkarsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?