Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Benim doktorum Op.Dr. Ayşe Aytoz istanbuldaysan tercihlerin arasında bunuda düşünmeni tavsiye ederim.ben 2006 senesinde 1 kere zeynep kamil hast. gittim ve birdaha da devlet hastanesine gitmedim.ben çok tezcanlıyım. orda onların keyfi hareket etmeleri ne eşimin ne de benim işimize gelmedi.oyüzden devletin fiyatları ve politikası hakkında en ufak bi bilgim yok.benim doktorum yumurta takibini burada yapıyor hastanesi adapazarında transferi orada yapıyor.çok zor olacak benim için gidip gelmek inşallah gerek kalmaz.fiyat da bana 2.000-2.500 e yaparız demişti.ama tam kapsamlı konuşmadık.normalde hastanesinde tüp bebek denemesi 7.000 i buluyormuş.ama devletten rapor varsa 3.500-4.000 gibi dediğini hatırlıyorum.arkadaşım için sormuştum.ben 2 aşılamaya ilaçlar dahil 5.000 harcadım ve bizi çok zorladı.o yüzden tüp bebek için birikim yapıp başlıycam inşallah.

kızlar sigara kullanıyomusunuz sigaranında çok etkisi oluyomuş yumurtaların gelişimine.aşılamaların tutmamasına

pek bi bağlantısı olduğunu sanmıyorum. çünkü ben sigara kullanmamama rağmen yumurtalarım iğneyle bile çok zor gelişiyor

Herkese iyi aksmalar kizlarr

Rabbim tüm isteyenlere evlat nasip eder insallah. Benim bir kizim var, suan üc yasinda ama ikinciye bayadir ugrasiyoruz. gecen sene nisanda karar verdik baslamaya denemelere fakat olmadi.
ocakta ilk asilamam oldu - tutmadi. subatda ise bende kist olusmus o nedenle yapilmadi. cok sükürki gecti. 31 martda ikinci asilamam yapildi. serophene ile iki yumurtam gelisti. rabbim tüm isteenlere nasip etsin, dün hamile oldugumu ögrendim. daha dogrusu 9. günüm beta 10, 10. gün 30, 12. gün ise 104 cikti.

doktor gec kaldi spermler elimde kaldi otuz dakikada verilmesi gerekiyormus doktorum 45 dk sonra geldi. dedim kesin tutmaz. ondan sonra doktor asilamyi yapti ve 5 dk ayaklar yukarda pozisyonu ile yattim bitti. kalktim eve geldim ve evde yatmaya devam ettim. kesin tutmaz dedim. 5 dk ile yatmakla. ama tuttu kizlar cok sükür! darisi hepinizin basina

canım nasılsın bizim bilgisayar bozuldu yine giremedim... daha 1 ay kullandık yeni aldık sürekli gidiyo geliyo naptın bakalım meak etti seni bende kist hala devam ediyor... gecen ay bitmemiş bu arada bu ayda doktor degiştirdim... bakalım salı kontrolum var... inşallah bu ay başlıycaz tedaviye tekrar ... bu arada kist için bitsin kalmasın diye sogan kürünede başladım cok iyi geliyomuş kızlar iltihabada iyi geliyomuş pkolulara neyse ben akşama yine girerim canım güzel haberler bekliyorum senden ... hepimizi rabbim kimseye özendirmesin bizede hayırlısıyla versin... şimdilik hoşcakal...

merhaba arkadaşlar bende 9 yıllık evliyim aşılama hiç yapmadım ama artık aşılama yaptırmak istiyoruz devlet hastanesine gitcez acaba aşılamada kullanılan ilaç fiyatlarını bana söylebilirmisiniz zaten rapor çıkartılacakmış rapor alınınca acaba nekadardır ücretler yardımcı olursanız sevinirim hastaneye gitmeden öğrenelimde:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…