Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım öncelikle aşılaman hayırlı olur inşallah.heista nın da dediği gibi ağırlık taşıma bol bol dinlen iş yapma eve gidince...

arkadaşlar aranızda çikolata kisti olup aşılamayla hamile kalan varmı ?? benim 2 aşılamam negatif çıktı 3. aşılamayı denesemmi?? bilemiyorum

Benim arkadasımda hem çikolata kıstı hemde tiroid sorunu vardı. Dr korunma olsun bebek ugrastirir belki demisti.Dogum kontrol hapını bıraktığı ilk ay kendiliğinden hamile kaldı:)Zamani gelince hersey teferruat anliyacagin Dr'un3. Aşılamaya sıcak bakıyorsa dene 1 kez daha cnm. Bnin 3. De olmadı tüpe geciyorum bu ay sonu

Maşallah ne kadar güzel bi haber bu.Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.Darısı isteyen herkesin başına...

mrb sıkısık olmamızın sebebi aşılama yapılırken birtane ultrasonda kaarnına koyuyolar yapılan ıslemı takıp etmem için sebebi bu ama fazla sıkısı olmana gerek yok ben yarım saat ıçınde 5 bardak su içtim ve asılamaya gırerken çk mu sıkısıksın dedı evt deyınce bırazını bosalt gel dedı yanı varla yok arasındaydı benım sıkısıklıgım

Kızlaaaaaaaar Maşallah hepinize hayırlı olsun.... Pusat seninki baya sürpriz oldu... :) Benim biliyorsunuz ikinci aşılamamn tutmamıştı.Bu ay hiçbirşey yapmıyorum.Zaten hastalıklardan gözümüzü açamadık. Yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler sefa getirdiler... :)

teşşekür ederim evet öle oldu birascık darısı tüm isteyenlere

hamile kalanlar kaçıncı aşılamada hamiş oldular birde sorun neydi keşke listeye eklense?
bu ay bereketli oldu devamı gelsin inşallah..

Son düzenleme:
kızlar bu arada nihayet adet oldum perşembe günü doktora gideceğim kist kalıp kalmadığına bakacak.eğer yoksa herhalde vakit kaybetmeden başlarız 3.aşılamaya.yoksa gene beklemek zorunda kalacağım bir ay.

yeni aşılaman hayırlı olur inşallah canım..

Slmm cnmm bende bu ay sonunda başlıyorum tüpe. Mayısta başlayın sizde birlikte gün sayalımm :)

bana tek aşılama yetti bende tüpe geçicem ama mayıs yada ekim olabilir ona karar veremiyorum..

allah istedikten sonra hastalıkmış stresmiş hepsi boş olacağı varsa olur işte sen en güzel örneksin arkadaşım maaşallah sana allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..

benim 12. gün canım 30/03 te yapıldı aşılamam cuma test için kan verecegim ama elim ayagım titriyor şimdiye kadar hiç bişey yoktu dünden beri heyecan var.

hiç stres yapma hep dua et allahb hayırlısını versin canım..

maşşallah hayatım allah kucağına da almayı da nasip eder inşallah hep olumlu düşün bak gayet güzelmiş değerin gözün aydın...

canım devlet hastanesin de aşılama yapılmıyormuş.ben de muayenesine gidiyordum ama yasa çıktığı için kapandı devlete gidiyorum bu ay aşılama olcaktı ama dışarda embiyoyu hazırlattırıyor doktorum biz de yaptıramadık oyuzden oviterelle vuruldum beeklıyom

Eğitim araştırma hastenesine gidiyorum ben.Devlet yani iki aşılama oldum buay üçüncüsü olacak.Sperm yıkamada aşılamada aynı hastanede yapılıyor.

Selam arkadaşlar
biz bu ay yine aşılama yaptıracaktık ama malesef iptal oldu.çünkü ben bu ay purogen iğnesi kullanmıştım.i sürü yumurta oldu.çok sevindim.2 tane yumurtam 19ml olmuş ama.e2 tahlili istedi doktorum .ama tahlil sonucum 1642 çıktı.doktor sınırdasın dedi.1640 ın üstündekilere aşılama yapılmıyormuş.çünkü üçüz olma ihtimali çok yüksekmiş.ve biliyorsunuzki bu riskli bir duurm.dolayısıyla doktor aşılama yapmaktan vazgeçti.çatlatma iğnesi vuruldum.hergün ilişkiye girin dedi.ama çok iğrenç bişey bu gerçekten.baskı altında olan ilişkiden ne hayır gelir eşimdede bendede aşıır derecede isteksizlik oluyor.ne yapacağımı şaşırdım valla

Canım ne kadar sevindim anlatamam.rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin.

Cnm yaa benimde 3 aşılamamda bu şekildeydi. Özellikle 2.ve 3.de çok yüksek çıktı. Dr çok risklisin çoğul gebelik için. Ama yumurtalık yapımdan dolayı illaki çok yumurta oluyo. Yine denesek yine çok olacağı için yaptık aşılamayı. Sonuç 3 aşılamamdada 1 tanesi bile tutmadı :) Aynı anda aşılama olduğum arkadaşımın tek yumurtası gelişti ve hamile kaldı. Kısmet yani. İğnenide vurulmuşsun . Belki kendisi gelir bebiş. Aşılamanın normal ilişkiden çokta bir farkı yok. Ama dediğin doğru ödev bilinci girince işin içine insana işkence geliyo :/

kızlar aşılamaya hani ilaçla başladınız yumurta geliştirmek için

canım merhaba ben hem puregon hem menogon beraber vuruldum hatta yetmedi 2'şer kutuda ilave aldım toplamda ikisindende 3 er kutu oldu

benim doktorumda tam tersi gittigimde heyecandan olsa gerek azda olsa sıkışıktım alttan ultrasonla baktı tuvalete git idrarın var dedi gittim tekrar baktı ve sonra aşılamayı ultrasonla bakmadan yaptı.

rabbim hayırlısı olsun inşallah saga salım kucagına almak nasip olsun

bence sorun yok sadece dikkat et kendine yorulma çok fazla normalde aşılamadan 1 saat sonra normal yaşam dönün diyorlar.

hadi bakalım hypou sende mavi_58 gibi süpriz yaparmısın bu ay bizlere, evet belki baskı altında daha zordru ama neyapalım imkanları birazda kendimiz yaratalım degilmi şöyle mumlar falan olsa, biraz romantik ortam degilmi

cy_76 günaydın cnm..Bi kopukluk oldu yoğunluklatb gecikmeli cevap veriyoruz birbirimize...:)) bende yarın gitcem cnm doktora..baklaım hayırlısı olur inşallah...

arkadaşlar merhaba;
artık hepimizin bildiği gibi bu forumda olan tüm kardeşlerimiz arkadaşlarımız birbirimizin içini dışını biliyoruz. Ama konu başlıgımız mary 2012 aşılamacıları olunca bazı arkadaşlarımız haklı olarak nisan aşılamacıları topiğine bazı hamile kalan nazar boncukalrımızda hamile olan topiklere gidiyor. Durum böyle olunca azalmaya başlayacagız oysaki hepimizin içimizde ayı bir yeri var berabr aglayıp beraber gülüyoruz, seviniyoruz, rizden ricam herkes yeni konu başlıgı hakkında fikirlerini belirtsin burada onun üzerinden gene beraberce kararlaştıralım.
ben mcan84 arkadaşımızın iyi bir konu idarecisi oldugunu hissettim , gene aynı şekilde _superisi_ de listelerimiz için bize destek oldu konuyu gene bu arkadaşımızın başlatmasını öneriyorum sizlerden destek bekliyorum.
daha fazla dagılmadan inşallah bebeklerimiz ile günü birinde bir yerlerde buluşup tanışmak temennisiyle ..

pusatbebek kullanıcısından alıntı
kızlar meraba beni hatırlamayanlarınız için kısaca hatırlatayım

ocakda aşılamam tutmamıştı
mart 15de aşılama olmuşdum
mart 27 de 2 günlük az bi kanamam olmuşdu
ve ben tutmadı demişdim
nisan 4 te yapılan hcg sonucuma dün gece tevafukken baktım ve HAMİLEYİMMMM
gece hemen kan testini yeniledim 900lerde hcg...
bu gün doktora gittim keseyi daha dogrusu keseleri gördükk ÇÜNKÜ İKİZZZ İNŞALLAH
yani umut her zaman vardır yeterki inanın.

MRB İNAN SENIN ADINA ÇOK SEVINDIM ALLAHHAYIRLISIYLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN
BENDE BUGUN 15. GUNUM 13 VE 14. GUNLERDE GIDEMEDIM TESTE ÇOK KORKUYORUM .BUGUN MECBUREN GITTİM FAKAT AKSAMDA BERİ BELİMDE VE ARADA KASIKLARIMDA AŞIRI AGRI OLDU O GUN YORULDUM BIRAZ MISAFIR GELDI YEMEK CAY DERKEN YA ONDAN YADA ADET OLACAGIM SABAHA KADAR SANKI INCE INCE KASIKLARIM AGRIDIŞİMDİ BİRŞEY YOK İNSALLAH HAMILEYIMDIR YARIN OGLEDEN SONRA TEST SONUCU BELLI OLUR .İNSALAH HASTA OLMAM

mda cım sen istersinde açmazmıyım hiç.yeni topiğimizi açtım mesajını görür görmez.herkese hayırlı olsun.

bu arada pusatbebek arkadaşımızın güzel haberinide gördüm şimdi.çok ama çok sevindim.inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınada alır bebeklerini...

Son düzenleme:
kızlar nisan topiğini açtım artık yavaş yavaş oraya geçelim.inşallah o topikte daha çok hamile haberleri vereceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…