Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cy_76 günaydın cnm..Bi kopukluk oldu yoğunluklatb gecikmeli cevap veriyoruz birbirimize...:)) bende yarın gitcem cnm doktora..baklaım hayırlısı olur inşallah...

evet canım yaa kopukluk oldu gerçekten:) benimde yarın 3. gidişim olacak sibel hanıma, sabahın köründe dikiliyorum kapısına:) bakalım inşallah birbirimize iyi haberler verebiliriz. bu arada nisan topiğinden devam edelim mi canım. cevabını burdan ntakip edeceğim ama:)

Ben ilk aşılamamda 14. gün kanda negatif sonucu almıştım.
15. Gün adet olmuştum.
Ve 16. gün ikinci aşılama için ilk iğneme başlamıştım.

Bu ay ki aşılamda yine 14. gün kan tahlili yaptırdım negatifti.
Benim bugün aşılamanın 16. günü ama henüz adet olmadım:26:

Sizler aşılamdan sonraki kaçıncı gün adet oldunuz.Karnım ağrıyor tam olacak diyorum ama olmuyor.Acaba kist olmuş olabilirmi.Dr. adet olunca gel dei.Ama şimdi kaçıncı güne kadar bekliyim adet olmazsam gideyim?

tamam canım nisan topiğine geçiyoruz o zaman...İnşallahh yeni topiğimiz hepimize şans ve uğur getirir..Ve birbirimize en güzel haberleri veririz...:)))

bende senden haber bekliyodum sen iğneni yaptırmışın bile :) şimdiden hayırlı olsun uçak işinide dr sor canım o ne dicek ben pek yorum yapamdım bu konuda çünkü

mavişim gözun aydın darısı bızım başımızaaa ınsallahhhhhh

pusatbebek cok sevındım ne guzel ıkızı varmışşşş rabbım bızede verırı ınsallahhhhhhhhhh

canım yeni topiğmiz yeni başlagıç oldu bence hayırlı olsun hepimize ben yine burdayım bırakmayada niyetim yok gündüz işte olsamda akşamları takip etmeye çalışcam dertleşicez herzaman olduğu çünkü hepimizin derdi aynı benim kimseye anlatamadığımı sizlerle paylaştım sizler anladınız beni.hepinize binlerce teşekkür ederim iyikide varsınızbol bol hamişli ay diliyorum herkese

evet devlet hastanesi canım. ilaçlarımı aldım zaten sorun olmadı dün de ilk iğnemi yaptım. nisanın son haftasına doğru olur heralde aşılamam.yani nisan aşılamacısıyım:)

hadi bakalım kuzular buradan dvam ediyoruz, yni sayfamız hepimize mutluluklar getirsinnnnnn

http://www.kadinlarkulubu.com/asila...dada-asilamaya-devam-diyen-kizlar-buraya.html

evet devlet hastanesi canım. ilaçlarımı aldım zaten sorun olmadı dün de ilk iğnemi yaptım. nisanın son haftasına doğru olur heralde aşılamam.yani nisan aşılamacısıyım:)

canım inşallah hayırlı olur aşılaman sende bebişine kavuşursun.yeni topikde devam ediyoruz oraya gel su perisine nisan için ismini yazdır...

Ben adet oldum ve dr. agittim bu ay labaratuvar bölümü çalışmadığı için üçüncü aşılamam mayısa kaldı.

geçmiş olsun... vardır elbet bunda da bir hayır...inşallah birdaha ki sefere...

Sağol canımZaten bende ara vermek istiyordum ama dr. asöylemeye cesaretim yoktu bir ay kaybım olmasın diye.Böylesi daha iyi oldu bir ay dinlenme iyi gelecek bana.İki aydır aşılama için çok yğun gittim geldim hastaneye haliyle çok yorucu oldu.Birde negatif sonuçlar alınca daha beter yıprandım.Bu ay kafam rahat aşılama yok umutta yok bebişte yok:44:Neyse hayırlısı mayıs ayında inşalalh üçüncü aşılamada gelir bebişte.

inşallah mayısa kadar normal yolla hamile kalırsın da bir daha uğraşmazsın.bende artık aşılama denemiycem ama buradaki arkadaşları merak ettiğm için gün aşırıda olsa girmeye çalışıyorum.temmuz ağustos gibi tüp bebek düşünüyorum ama kısmet bakalım.hakkımızda hayırlısı olsun...

Benimde iki aydır aşılama yapıldığında adetlerim çok sancılı geçiyor o yüzden mümkün olsa üçüncüyü denemek istemiyorum ama tüp bebek raporu çıkması için şartmış 3 aşılama.

Hayırlısı olsun inşallahsende tüpe gerek kalamdan hamile kalırsın.
Tüp bebeği özeldemi yaptıracaksın?Hangi merkezi düşünüyorsun?Birde devlette raporlu tüp bebek ücreti hakkında bilgin varmı?Ben bir denememi özelde birinide devlette düşünüyorum hayırlısıyla ama devltte aşılama ücreti nedir bir bilgim yok

eskiden 3 aşılama idi artık 2 aşılama kafi rapor için...umarım gerek kalmadan gelir evladın..

eskiden 3 aşılama idi artık 2 aşılama kafi rapor için...umarım gerek kalmadan gelir evladın..

Ama bana sebepsiz infertilite diye 3 aşılama yapılacak dendi.Acaba 3 aşılamayı devlet isteğe bağlı olarak karşılıyor ama rapor için 2 aşılama yeterlimi yanitüp bebek raporu için?

Ama bana sebepsiz infertilite diye 3 aşılama yapılacak dendi.Acaba 3 aşılamayı devlet isteğe bağlı olarak karşılıyor ama rapor için 2 aşılama yeterlimi yanitüp bebek raporu için?

konunuza dalıyorum ama bende senin gibi sebepsiz hamile kalamıyorum tüp bebeği sordum devlet tüp bebeği sizde 3 aşılama yapmadan karşılamaz dedi.

konunuza dalıyorum ama bende senin gibi sebepsiz hamile kalamıyorum tüp bebeği sordum devlet tüp bebeği sizde 3 aşılama yapmadan karşılamaz dedi.

bende aynı şekilde biliyorum sebebsizlerde 3 aşılama olmadan geçilmiyormuş.

kızlar inanamıyorum hala burda sohbet tam gaz devam ediyor.nisan topiğine yazında kopukluk olmasın aramızda.

kızlar sigara kullanıyomusunuz sigaranında çok etkisi oluyomuş yumurtaların gelişimine.aşılamaların tutmamasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…