cy_76 günaydın cnm..Bi kopukluk oldu yoğunluklatb gecikmeli cevap veriyoruz birbirimize...:)) bende yarın gitcem cnm doktora..baklaım hayırlısı olur inşallah...
evet canım yaa kopukluk oldu gerçekten:) benimde yarın 3. gidişim olacak sibel hanıma, sabahın köründe dikiliyorum kapısına:) bakalım inşallah birbirimize iyi haberler verebiliriz. bu arada nisan topiğinden devam edelim mi canım. cevabını burdan ntakip edeceğim ama:)
Kizlar bugün sabah saat 11:00 de çatlatma iğnesi yapıldı.Yarında sabah 11 de asilamam yapılacak ve persembe günüde tatile türkiyeye gideceğiz kardesimin düğünü var.Yani çarsamba asılama persembe uçak yolculuğu sizce kötü olurmu?
kızlar şimdi tahlil sonucunu öğrendik aradık 197 küsürlerdeymiş çok mutlu oldum anlatamam okadar heyecanlandımki kızla konuşamadım sonucun çok iyi dedi....rabbim bebeğimi bana bağışlar inşallah çünkü gelene kadar çok acılar çektik....
arkadaşlar merhaba;
artık hepimizin bildiği gibi bu forumda olan tüm kardeşlerimiz arkadaşlarımız birbirimizin içini dışını biliyoruz. Ama konu başlıgımız mary 2012 aşılamacıları olunca bazı arkadaşlarımız haklı olarak nisan aşılamacıları topiğine bazı hamile kalan nazar boncukalrımızda hamile olan topiklere gidiyor. Durum böyle olunca azalmaya başlayacagız oysaki hepimizin içimizde ayı bir yeri var berabr aglayıp beraber gülüyoruz, seviniyoruz, rizden ricam herkes yeni konu başlıgı hakkında fikirlerini belirtsin burada onun üzerinden gene beraberce kararlaştıralım.
ben mcan84 arkadaşımızın iyi bir konu idarecisi oldugunu hissettim , gene aynı şekilde _superisi_ de listelerimiz için bize destek oldu konuyu gene bu arkadaşımızın başlatmasını öneriyorum sizlerden destek bekliyorum.
daha fazla dagılmadan inşallah bebeklerimiz ile günü birinde bir yerlerde buluşup tanışmak temennisiyle ..
mrb.tedavin hayırlı olsun canım.bende ilacımı önceden aldım ama hafta sonu olduğundan evrak işlerimi tamamlayamadığımdan ilacı önce aldım.yoğun olduğumdan hafta içi raporumu çıkardım doktora tekrar reçete yazdırdım eczaneye verdim.ama senin raporun çok geç çıkıyo ben hemen çıkarmıştım acaba devlet hastanesi olduğundanmı uzun sürüyo??
hadi bakalım kuzular buradan dvam ediyoruz, yni sayfamız hepimize mutluluklar getirsinnnnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/asila...dada-asilamaya-devam-diyen-kizlar-buraya.html
evet devlet hastanesi canım. ilaçlarımı aldım zaten sorun olmadı dün de ilk iğnemi yaptım. nisanın son haftasına doğru olur heralde aşılamam.yani nisan aşılamacısıyım:)
Ben adet oldum ve dr. agittim bu ay labaratuvar bölümü çalışmadığı için üçüncü aşılamam mayısa kaldı.
geçmiş olsun... vardır elbet bunda da bir hayır...inşallah birdaha ki sefere...
Sağol canımZaten bende ara vermek istiyordum ama dr. asöylemeye cesaretim yoktu bir ay kaybım olmasın diye.Böylesi daha iyi oldu bir ay dinlenme iyi gelecek bana.İki aydır aşılama için çok yğun gittim geldim hastaneye haliyle çok yorucu oldu.Birde negatif sonuçlar alınca daha beter yıprandım.Bu ay kafam rahat aşılama yok umutta yok bebişte yok:44:Neyse hayırlısı mayıs ayında inşalalh üçüncü aşılamada gelir bebişte.
inşallah mayısa kadar normal yolla hamile kalırsın da bir daha uğraşmazsın.bende artık aşılama denemiycem ama buradaki arkadaşları merak ettiğm için gün aşırıda olsa girmeye çalışıyorum.temmuz ağustos gibi tüp bebek düşünüyorum ama kısmet bakalım.hakkımızda hayırlısı olsun...
Benimde iki aydır aşılama yapıldığında adetlerim çok sancılı geçiyor o yüzden mümkün olsa üçüncüyü denemek istemiyorum ama tüp bebek raporu çıkması için şartmış 3 aşılama.
Hayırlısı olsun inşallahsende tüpe gerek kalamdan hamile kalırsın.
Tüp bebeği özeldemi yaptıracaksın?Hangi merkezi düşünüyorsun?Birde devlette raporlu tüp bebek ücreti hakkında bilgin varmı?Ben bir denememi özelde birinide devlette düşünüyorum hayırlısıyla ama devltte aşılama ücreti nedir bir bilgim yok
eskiden 3 aşılama idi artık 2 aşılama kafi rapor için...umarım gerek kalmadan gelir evladın..
Ama bana sebepsiz infertilite diye 3 aşılama yapılacak dendi.Acaba 3 aşılamayı devlet isteğe bağlı olarak karşılıyor ama rapor için 2 aşılama yeterlimi yanitüp bebek raporu için?
konunuza dalıyorum ama bende senin gibi sebepsiz hamile kalamıyorum tüp bebeği sordum devlet tüp bebeği sizde 3 aşılama yapmadan karşılamaz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?