- 1 Mart 2013
- 74
- 15
- 98
kızzlarr doktordan geliyorum kızım olacakmış :))))))))))) çok mutluyum.Allahım dileyen herkese nasip eder inşallah.
Allahkızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn
şimdi de isim düşünmeler başlar.....
mutluluğun daim olsun inşallah
kızlarrr merhaba,
kendinizi yormayın çok fazla ben dün kendimi yormuşum temizlik yapcam diye ve şuan hastayım uçuk çıktı, burnum tıkalı, grip oldum,
biran önce atlatmak istiyorum bebeğim zarar görmez umarım
kızlar merhaba
öncelikle sizleri habersiz bıraktığım için üzgünüm
hep iyi haberler alayım diye bekledim ama olmadı cumartesi 1-2mm bebek görüldü ama kalp atışı olmadığı için doktor kesin kürtaj bekleme artık dedi
dün başka doktora gittim kese küçülmüştü ve bozulmaya başlamıştı 1-2mm olan bebek ve yolk kesesi de kaybolmuştu
haftaya gel yatış yapalım ve alalım dediler
kısmet böyleymiş inşallah dualarınız diğer bebeğim için olur Allah tez zamanda tekrar aranıza dönmemi nasip eylesin
selinim25, NuRDAn_ ve duydunmu özel mesajlarınız için de çok teşekkür ederim
inanın hiç tanımadığım kişilerin bana dua ediyor olması beni çok duygulandırdı
İnşallah ben buralarda olurum yine takiplerim sizi. tekrar hamile kaldığımda da sizlerden öğreneceğim çok şeyler olur deneyimli hamileler olarak :))
Allah size ve bebeklerinize sağlıklar versin benim de dualarım sizlerle...
amin cnm benim, inşallah senin yeni bebek haberlerini de hayırlı zamanda duyacağız, birlikte büyüteceğiz.
canım inşallah seninde sağlıklı bebişin olucak en yakın zamanda ve hep birlikte sevineceğiz.
annemler de bana ara renk alıyor ama eşim hemen gidip mavilere bakıyor ne alırsak o olur misali
benimde 200 mg ama içiyorum.bide düşün oğlumu okula götürüp getiriyorum.inşallah bıraktırır.
kıyafet alıcağın zaman önce bir tane don al :) gerçekten donanıyor bana biri daha hamileyken hediye etmişti don alınırmış donansın diye :)
canım benim çok geçmiş olsun ben anca girebildim bulantılardan kafamı kaldıramıyorum çok üzüldüm inan ki allahım gönlüne göre versin benimde ilki düşük oldu bebek gelişmedi kan pıhtılaşması varmış meğer doktor değiştirince anladım doktorlar 2. düşüğü bekliyor trombofoli testini yaptırmak için ama ben ilk düşükte yaptırdım doktorum sayesinde doktoruna danış kendini sakın üzme dicem ama o hissi yaşadım biliyorum elinde değil ama lütfen üzülme allahın izniyle en kısa zamanda yeniden sağlıklı birşekilde tekrar kavuşacaksın kuzuna yeterki iyi düşün dualarım seninle allah gönlüne göre versin canım..
sağol canım artık ikincisine kısmet diyorum
bu kan pıhtılaşmasını da dün ilk defa buradaki bir arkadaştan duydum doktora sorucam mutlaka
Allah hepimizin yüzünü güldürsün duaların için sağol bebeğin sağlıklı olsun inşallah
senin de bulantıların geçer inşallah en kısa zamanda
gülüm kan pıhtılaşmasında patoloji örneğinden teşhis koyulmuyor kan vermen lazım,mutasyon kontrolü için.kendin talep et ben trombofoli testi yaptırmak istiyorum diye.böyle kayıpların çok yüksek bir bölümü ne yazıkki ken pıhtılaşmasından meydana geliyor.hemen genel olarak bakılsın diyosanda doktoruna söyle bir aptt yapsın kanda varsa zaten aptt çok yüksek çıkıyor.
kızlar ben kürtajımı tıbbi tahliye adıyla yarın sabah olucam kısmetse
daha önce olanlara sorum var yardımcı olur musunuz
kan pıhtılaşması ve trombofoli testi dışında doktora sormam yada yapması gereken birşey var mı hatırlatmam gereken
ve aynı gün içinde normal yaşantıma devam edebilirmiyim
ağrım kanamam vs. sorunlarım olacak mı
doktorda söyler mutlaka ama unutulmasın birşey
aç gel dedi herhalde narkoz vereceği için dimi
tecrübelerinizi paylaşırmısınız teşekkürler..........
canım tıbbi tahliye ne bilmiyorum ama bana da kürtajdan önce narkoz verdiler. operasyondan önce 5-6 saat bişey yememiştim. 15 dkika falan sonra uyandım. adet ağrısı gbi sancım oldu. normal adet olmuşsun gibi kanaman da devam ediyor. 4-5 gün sürdü bitti. ben akşam olmuştum ertesi gün işe gittim. normal hayatına devam ediyorsun yani. ağrın için de ilaç veriyor zaten. ben adetlerimi de sancılı geçirdiğim için alışkındım bu duruma. kürtajdan sonra 1 ay korunun sonra tekrar deneyebilirsiniz demişti. normalde adetlerim 37-38 günde bir olur. ama kürtajdan sonra 41. günde adet oldum. doktor normal on güne kadar gecikebilir dedi. sonra da tekrar adet olmadım işte hamileyim tekrar. allahım sana da en yakın zamanda nasip etsin canım. sormak istediğin başka bişey olursa yardımcı olabilirm canım.
cahilliğimi mazur gör canım donanmak ne demek hiç duymadım
kızlar ben kürtajımı tıbbi tahliye adıyla yarın sabah olucam kısmetse
daha önce olanlara sorum var yardımcı olur musunuz
kan pıhtılaşması ve trombofoli testi dışında doktora sormam yada yapması gereken birşey var mı hatırlatmam gereken
ve aynı gün içinde normal yaşantıma devam edebilirmiyim
ağrım kanamam vs. sorunlarım olacak mı
doktorda söyler mutlaka ama unutulmasın birşey
aç gel dedi herhalde narkoz vereceği için dimi
tecrübelerinizi paylaşırmısınız teşekkürler..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?