canım bana dr hiç ilaç vermedi sadece folik asit vermişti.demir hapı da vermedi açıkçası bende de bir gariplik mi var acaba?
gynoferro sanol benimki ama bu ara içmiyorum ilaçlarımı pek bulantı nedeniyle su içince gündüz malesef kusturuyor o yüzden akşam bol su içiyorum.progestanı içiyorum.bakalım yarın doktor ne diycek inşallah bıraktırır progestanı.
Iyi aksamlar arkadaslar, 2li test sonuclarini aldim bugun ve doktorumuz bebek %90 erkek dedi. Kendimi o kadar alistirmisim ki kiz olucak kiz olucak diye ben...
canımm senin de kandilin mübarek olsun inan dualarımdasın allahım gönlüne göre versinhepimizin kandili mübarek olsun arkadaşlar
dualarınızda beni de unutmayın güzel anne adayları .......
benim de dualarım sizlerle
bende müjdeli haberi martta aldım ama 4 şubatta hamile kaldım...çok heyecanlıyım..dr kontrollerimin günlerini sayıyorum..herkese saglıklı,eli ayagı düzgün bebişler nasip etsin Allahım onları korusun....
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar,
bende pzt gidicem ikili tarama için inşallah heeerşey yolundadır,
dün akşam canım nasıl cips istedi orta boy doritosu yedimyaaa kendimi durduramadım normalde yemezken eşim bile şaşırdı, ama vicdanımda sızladı bi daha yemicem 1 kere oldu artık
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar,
bende pzt gidicem ikili tarama için inşallah heeerşey yolundadır,
dün akşam canım nasıl cips istedi orta boy doritosu yedimyaaa kendimi durduramadım normalde yemezken eşim bile şaşırdı, ama vicdanımda sızladı bi daha yemicem 1 kere oldu artık
o kadar herşeye aldırış etme cnm ye bişey olmaz herzamn yemiyosun ya....drum herseyi ye ama abartma dedi bana...
bende sonuç bekliyorum canım salı günü verdim ense kalınlığıyla burun kemiği iyi çıktı çok şükür. inşallah hepimizin ki iyi çıkar.hiç sorma benimde canım kola istiyor) evde bazen oluyor eşim alıyor misafir felan gelince dayanamayıp bir iki yudum alıyorum sonra da üzülüyorum )
HAnımlarrr hayırlı kandiller efendim :)
Herkes çatır çatır cinsiyet öğreniyo maşşallah benim doktora gitmeme 2 hafta var ama dayanamicam sanki gidivericem. İsme bile karar verdim ayol İnci koyucam kızımın isminitabi doktor cinsiyet konusunda karar değiştirmezse
inşallah canım sağol.erkekse doğumdan sonra göbek bağı düşünce yapıyorlar sünneti.ama bende o zaman kıyamamıştım.oğlum şimdi 8 yaşında geçen sene yaptırdık:)bu seferki de erkek olursa bebekken yaptırırım ama:)
heyecanlıyım bakalım inşallah herşey yolunda gider bende öğrenirim bugün :)
canım bana yüzde 52 erkek dedi bende kendimi alıştırdım iyce 2 3 hafta sonra daha kesin söylerim dedi değişebilir de dedi ama ben herkese erkek dedim))) hayırlısı olsun canım ha kız ha erkek allah sağlıkla verdikten sonraa
Ayyy demek sana da erkek geliyo:) allah saglik versin canim onemli olan o. Beni esim boyle yapti yaa cubuk bacakli kizim olucak dedi durdu devamli:) bekarken hep oglum olsun derdim nasi icten istemisim kismet oldu:)) bana %90 dedi pipisini gosterdi. 2hafta sonra tam emin olurum dedi. Senin ilk bebegin mi?
evet canım ilk biz daha pipi olarak değilde çıkıntı olarak gördük)) ben hep hayırlısını dedim ama içimden erkek geçiyordu çünkü sadece 2 kız kardeşiz hep bi abimiz olsun istemişizdir ondan ilk çocuk erkek olsun istiyordum eşimde hep kız artık emin olmuş senin doktor yüzde 90 nerde yüzde 52 nerde bana değişebilir de dedi ama ben herkese oğlum oluyor dedim bile dayanamadım ))
Benim bi abim var o yüzden diyodum hep once oglum olsun, ikincisi kiz olsun. Esim de 2 erkek kardes, o yuzden kiz istiyodu. Ama kismetimiz pipiliymis:)) Bize doktor kendi aranizda kalsin simdilik dedi ama nerdeeee biz cikar cikmaz yaydik gezdik:) simdi isim derdi basliyo. Cetin günler beni bekliyo sanirim..
valla bende yaydım napayım dayanamadım) hayırlısıyla doğsunlar inşallah benim erkek olursa isim hep belliydi toprak istiyorum birde kayınbabamın ismini eklicem ilk gelin koymadı sen koy demişti ) toprak cemal olcak yani )
Saglikla büyüsün toprak cemal:) ben kayınpederimin ismini koymak istemiyorum. Hatta ikimiz de diretmeyelim baska isim koyalim diyorum ama bilmiyorum ne olucak. İstedigim gibi olur insallah canim ya resmen stres yaptim:)
benimde eşim istemiyor ama ben istiyorum ya kayınbabamı seviyorum o yüzden sorun değil zaten herkese bir tek babam cemal dicek dedim)) inşallah istediğin gibi olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?