mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
canım bana dr hiç ilaç vermedi sadece folik asit vermişti.demir hapı da vermedi açıkçası bende de bir gariplik mi var acaba?

canım doktoruna sor bende aşırı kansızlık vardı kan nakli felan yapılmıştı doktora söylemiştim en başta folik asitim bitince kontrolde söyledim kan ilacı başlıcaz artık dedi sende gittiğinde sorarsın kan ilacına ne zaman başlıcaz diye gerekli bilgiyi söyler sna canım hayırlı kandiller

şükür bulantılarım azaldı sadece kokulara gelemiyorum özellikle sarımsak kokusuna bende bırakmak istiyorum progestanı doktora sormayı unuttum arıcam sonra da söylücem çünkü kan ilacı iğnelerin elevit ve coraspin bunlara devam dedi progestanı söylemedi bende sormadım unuttum

Iyi aksamlar arkadaslar, 2li test sonuclarini aldim bugun ve doktorumuz bebek %90 erkek dedi. Kendimi o kadar alistirmisim ki kiz olucak kiz olucak diye ben...

canım bana yüzde 52 erkek dedi bende kendimi alıştırdım iyce 2 3 hafta sonra daha kesin söylerim dedi değişebilir de dedi ama ben herkese erkek dedim ))) hayırlısı olsun canım ha kız ha erkek allah sağlıkla verdikten sonraa

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar,
bende pzt gidicem ikili tarama için inşallah heeerşey yolundadır,
dün akşam canım nasıl cips istedi orta boy doritosu yedimyaaa kendimi durduramadım normalde yemezken eşim bile şaşırdı, ama vicdanımda sızladı bi daha yemicem 1 kere oldu artık

o kadar herşeye aldırış etme cnm ye bişey olmaz herzamn yemiyosun ya....drum herseyi ye ama abartma dedi bana...

bende sonuç bekliyorum canım salı günü verdim ense kalınlığıyla burun kemiği iyi çıktı çok şükür. inşallah hepimizin ki iyi çıkar.hiç sorma benimde canım kola istiyor ) evde bazen oluyor eşim alıyor misafir felan gelince dayanamayıp bir iki yudum alıyorum sonra da üzülüyorum )

HAnımlarrr hayırlı kandiller efendim :)

Herkes çatır çatır cinsiyet öğreniyo maşşallah benim doktora gitmeme 2 hafta var ama dayanamicam sanki gidivericem. İsme bile karar verdim ayol İnci koyucam kızımın ismini tabi doktor cinsiyet konusunda karar değiştirmezse

maşallah canım , inşallah herşey yolunda gider, geçen hafta dr um bişey çıkacağını zannetmiyorum ama testler yapılmalı dedi, ultrasonda baktı normal dedi, bakalım pzt testler yapılacak rabbim sağlıkla kucaklatsın inşallah,
bu hamilelik böyle bişey galiba yememen gereken herşeyi canı çekiyor insanın :) abartmadan yiyorum napıyım hastalık değilya hamilelik ,

canım merak etme sen gittiğinde yüzde yüz emin olarak söylücek sana ben bir tahmin istiyorum artık uyuyamıyorum hocam dediğimde iyce baktı yüzde 52 erkek dedi tabi ama yine de olmayadabilir kontrol 1 haziranda artık o zaman net söyler

Allah bagislasin canim. Nasil kiyarim bilmem yaa ben daha simdiden boyleysem dogunca napicam bilmiyorum:) normalde bile disarda duydugumda bebek aglamasi icim erir, kendi bebegimde oturup ben de onunla agliycam gibime geliyo:) insallah hayirli haberlerle donersin, mutlaka sonucu bildir merakta birakma bizi:)

Ayyy demek sana da erkek geliyo:) allah saglik versin canim onemli olan o. Beni esim boyle yapti yaa cubuk bacakli kizim olucak dedi durdu devamli:) bekarken hep oglum olsun derdim nasi icten istemisim kismet oldu:)) bana %90 dedi pipisini gosterdi. 2hafta sonra tam emin olurum dedi. Senin ilk bebegin mi?

evet canım ilk biz daha pipi olarak değilde çıkıntı olarak gördük )) ben hep hayırlısını dedim ama içimden erkek geçiyordu çünkü sadece 2 kız kardeşiz hep bi abimiz olsun istemişizdir ondan ilk çocuk erkek olsun istiyordum eşimde hep kız artık emin olmuş senin doktor yüzde 90 nerde yüzde 52 nerde bana değişebilir de dedi ama ben herkese oğlum oluyor dedim bile dayanamadım ))

Benim bi abim var o yüzden diyodum hep once oglum olsun, ikincisi kiz olsun. Esim de 2 erkek kardes, o yuzden kiz istiyodu. Ama kismetimiz pipiliymis:)) Bize doktor kendi aranizda kalsin simdilik dedi ama nerdeeee biz cikar cikmaz yaydik gezdik:) simdi isim derdi basliyo. Cetin günler beni bekliyo sanirim..

valla bende yaydım napayım dayanamadım ) hayırlısıyla doğsunlar inşallah benim erkek olursa isim hep belliydi toprak istiyorum birde kayınbabamın ismini eklicem ilk gelin koymadı sen koy demişti ) toprak cemal olcak yani )

Saglikla büyüsün toprak cemal:) ben kayınpederimin ismini koymak istemiyorum. Hatta ikimiz de diretmeyelim baska isim koyalim diyorum ama bilmiyorum ne olucak. İstedigim gibi olur insallah canim ya resmen stres yaptim:)

Saglikla büyüsün toprak cemal:) ben kayınpederimin ismini koymak istemiyorum. Hatta ikimiz de diretmeyelim baska isim koyalim diyorum ama bilmiyorum ne olucak. İstedigim gibi olur insallah canim ya resmen stres yaptim:)

benimde eşim istemiyor ama ben istiyorum ya kayınbabamı seviyorum o yüzden sorun değil zaten herkese bir tek babam cemal dicek dedim )) inşallah istediğin gibi olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…