eryamanda oturuyorum da bi iki haftaya kadar yenimahalle tarafına taşınıyoruz
maşallahh ikinizede canım Allah analı babalı büyütsün kızını sana bağışlasın benimde eve alasım var ultrasondan :90: tatlı birşeyler yiyorum utrasyona girmeden bebeğim kıpırcık kıpırcık oluyo tavsiye ederim :90: haftaya salı günü gelseydi bir
valla sıkmıyorum canımı alıstım basta bozuluyordum ama simdi tııınnn bende istanbuldan hatay a geldim esim buralı ayrıca mehzep farklılıgımızda var ama esimle hiç sorunumuz yok cok mutluyuz cok sükür ben istanbuldan gelmeme ragmen burnu havadalık yapmıyorum onlara ayak uyduruyorum ama onlara baksan bi havalar bi havalarherkese hakkettigi kadar deger bunu ogrendim beni dısarda gördügünde sırtını cevirir aile içinde karsılasınca slmlasır iki yüzlü bende aynısını ona yaptım allah karsıma cıkardı işte
ah canım sorma yaa kontrole gitcen zaman çikolata ye dedii herkes bana daha hareketli olur diye tabii son ana kadar aklımdaydı ama unuttum.. doktora gidince söyledim çikolata yiyecektim unuttum diyee tabi dediğime pişman oldum bi sürü kızdı :))) çikolata yada tatlı bişeyler yemenin hiç bir faydası yok zararlı şeyleri yemeyin dediii( sadece çok açsan tatlı bişeyler yersen çocuk hareket eder dedi çünkü şeker kana çok hızlı karışırr dedii... benden söylemesi :)))
kızlar takmayın ya bu kaynana olayını fazla...bende alışverişlere başladım yavaştan.malum yaz ayında baya şişmeye başlayacağız.sonrada ben 8-9 aylıkken hayatta yapamam o kadar işi :)
şimdiden herşeyi hazırlıyorum..geçen kaynanamda bize geldi alışverişten dönmüştük,diyoki fazla hazırlanma bişey olur belki..çok sinirlendim zaten 2 tane kaybım var ve sürekli aklımda şüphelerle geziyorum..velhasıl kelam fazla takılmayın zehir olacak yoksa gebelik bizlere...
Kızlar canım cok sıķķın nolur bilginiz varsa yardım edin gece sabaha kadar kulağımın agrısıdan duramadım sabah kbb ye gittim sonuc orta kulak iltihabı ya kizlar boyle bir agri gormedim bu rahatsizlik antibiyotik olmadan gecmez, kullanmazsan zarda delinme görülür dedi.yaa cok korkuyorum icmeye sabahtan beri agliyorum bise olacak diye ilacin adi amoklavin 1000 mg 5 gunluk tedavi,dogumcuya da sordum icmek zorundasin zaten alacagin ilac sınırlı bu idrar yolu eksiyonu degilki takviye olarak bol su ic deyim de extra bise yapasın, mecburen kullanacaksin dedi.bu ilactan gecmiste kullananiz varmi kizlar yardim edin bise olacak diye cok korkuyorum agridan duramiyorum((((
kızlar takmayın ya bu kaynana olayını fazla...bende alışverişlere başladım yavaştan.malum yaz ayında baya şişmeye başlayacağız.sonrada ben 8-9 aylıkken hayatta yapamam o kadar işi :)
şimdiden herşeyi hazırlıyorum..geçen kaynanamda bize geldi alışverişten dönmüştük,diyoki fazla hazırlanma bişey olur belki..çok sinirlendim zaten 2 tane kaybım var ve sürekli aklımda şüphelerle geziyorum..velhasıl kelam fazla takılmayın zehir olacak yoksa gebelik bizlere...
ahhh kızlarrr ahhhhh herkeste var bu sorunlar,
benimkide oğlan gelcek diye takmış durumda , kız bekliyormuş oğlan olmuş bide demezmiki,belki döner diye,daha ortada cinsiyet belli dğeilken kız için tulum almış ama şimdi hiçbişey demedim hele bi sağlıkla alayım oğlumu kucağıma doğduğu gün dicem pipisine baktınızmı belki dönmüştür diye, diğer torunu kız zaten buda erkek işte ne güzel rabbim , aslında saf kalpli iyi bi kadın ama çok patavatsız, günlerce baş ağrısından yattım iki adım yolda oturuyor ne gelir ne gider herşeyede maydanoz olur, tutturmuş bebek mevlüdünde pijama giyip yat diye sırf ona inat ne giyicem nede yatıcam,
Allah kimseyi düşüncesiz etmesin...
merhaba arkadaşlar ;
merak ettiğim bi konu var 2 li tarama testimin sonucu çok iyi çıktı fakat benim tiroid im düşük çıktı biraz internetten araştırma yaptım biraz bebekte problemlere sebep olabiliyomuş bu durumu yaşayan var mı hiç(
geçmiş olsun canım senden alıntı yapacağıma flowerstan yapmışım)sabriya da içmiş aynısı panik yapma düzenli iç yoksa sana da bebeğine de zararı olur allah korusun bize de haber ver bi an önce iyileş .. flowers herkesin kaynanası erkek ister senn ki de 2. kızı istiyor bence o oğlanı öbür gelin doğursun istiyor sen herkes doğuramaz böylesini diyerek kasıla kasıla gez tatlım ))
Korkarak da olsa ictim cnm su 5 gunu bir atlatsaydim. Insallah agrilar gececek doktorun dedigine gore icersem.haber veririm.acaba sabriya da ayni ilactanmi icmis bilmiyorum.hayirlisi diyiim.tesekkurler duygu ilgilendigin icin
Korkarak da olsa ictim cnm su 5 gunu bir atlatsaydim. Insallah agrilar gececek doktorun dedigine gore icersem.haber veririm.acaba sabriya da ayni ilactanmi icmis bilmiyorum.hayirlisi diyiim.tesekkurler duygu ilgilendigin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?