mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

ah canım sorma yaa kontrole gitcen zaman çikolata ye dedii herkes bana daha hareketli olur diye tabii son ana kadar aklımdaydı ama unuttum.. doktora gidince söyledim çikolata yiyecektim unuttum diyee tabi dediğime pişman oldum bi sürü kızdı :))) çikolata yada tatlı bişeyler yemenin hiç bir faydası yok zararlı şeyleri yemeyin dediii ( sadece çok açsan tatlı bişeyler yersen çocuk hareket eder dedi çünkü şeker kana çok hızlı karışırr dedii... benden söylemesi :)))

valla sıkmıyorum canımı alıstım basta bozuluyordum ama simdi tııınnn bende istanbuldan hatay a geldim esim buralı ayrıca mehzep farklılıgımızda var ama esimle hiç sorunumuz yok cok mutluyuz cok sükür ben istanbuldan gelmeme ragmen burnu havadalık yapmıyorum onlara ayak uyduruyorum ama onlara baksan bi havalar bi havalar herkese hakkettigi kadar deger bunu ogrendim beni dısarda gördügünde sırtını cevirir aile içinde karsılasınca slmlasır iki yüzlü bende aynısını ona yaptım allah karsıma cıkardı işte

Bizde mehzep ayrılığı felan yok üstelik eniştemin halası oluyor kayınvalidem ama işte önemli olan mezheptir memlekettir değil ki önemli olan karakterdir şunu çok iyi biliyorum ki geline edersen kızından çıkar.. iyi yapmışsınnn vallahi oda farkına varsın ne yaptığının

1 parça yemen yeterli zaten canım doktorda boşuna kızmış bence.. 1 kilo tatlı yiyipte içeri gireni duydum :90: doktor onlarada kızmış ama bebeği sabit göremediği içinn :90:

kızlar takmayın ya bu kaynana olayını fazla...bende alışverişlere başladım yavaştan.malum yaz ayında baya şişmeye başlayacağız.sonrada ben 8-9 aylıkken hayatta yapamam o kadar işi :)
şimdiden herşeyi hazırlıyorum..geçen kaynanamda bize geldi alışverişten dönmüştük,diyoki fazla hazırlanma bişey olur belki..çok sinirlendim zaten 2 tane kaybım var ve sürekli aklımda şüphelerle geziyorum..velhasıl kelam fazla takılmayın zehir olacak yoksa gebelik bizlere...

ahhh kızlarrr ahhhhh herkeste var bu sorunlar,
benimkide oğlan gelcek diye takmış durumda , kız bekliyormuş oğlan olmuş bide demezmiki,belki döner diye,daha ortada cinsiyet belli dğeilken kız için tulum almış ama şimdi hiçbişey demedim hele bi sağlıkla alayım oğlumu kucağıma doğduğu gün dicem pipisine baktınızmı belki dönmüştür diye, diğer torunu kız zaten buda erkek işte ne güzel rabbim , aslında saf kalpli iyi bi kadın ama çok patavatsız, günlerce baş ağrısından yattım iki adım yolda oturuyor ne gelir ne gider herşeyede maydanoz olur, tutturmuş bebek mevlüdünde pijama giyip yat diye sırf ona inat ne giyicem nede yatıcam,
Allah kimseyi düşüncesiz etmesin...

Kızlar canım cok sıķķın nolur bilginiz varsa yardım edin gece sabaha kadar kulağımın agrısıdan duramadım sabah kbb ye gittim sonuc orta kulak iltihabı ya kizlar boyle bir agri gormedim bu rahatsizlik antibiyotik olmadan gecmez, kullanmazsan zarda delinme görülür dedi.yaa cok korkuyorum icmeye sabahtan beri agliyorum bise olacak diye ilacin adi amoklavin 1000 mg 5 gunluk tedavi,dogumcuya da sordum icmek zorundasin zaten alacagin ilac sınırlı bu idrar yolu eksiyonu degilki takviye olarak bol su ic deyim de extra bise yapasın, mecburen kullanacaksin dedi.bu ilactan gecmiste kullananiz varmi kizlar yardim edin bise olacak diye cok korkuyorum agridan duramiyorum((((

yaa varya milletin beyni yokmu diorum bazen laf sölüolar karsımdaki üzülürmü kırılırmı düşünmüyolar dengesiz cok :)) bende aldım cinsiyeti ogrenince bikac bişe cok keyifli o bebek esylarının içinde bebegim varmıs gibi sıkasım yiyesim geliyor :))

Son düzenleme:

Canim gecmis olsun ben hem hamileyken hem emzirirken bu ilaci ictim tek verdikleri ilac bu rahat ol
Allahin izniyle hic birsey olmaz sen iyi olki bebekte iyi olsun

merhaba arkadaşlar ;
merak ettiğim bi konu var 2 li tarama testimin sonucu çok iyi çıktı fakat benim tiroid im düşük çıktı biraz internetten araştırma yaptım biraz bebekte problemlere sebep olabiliyomuş bu durumu yaşayan var mı hiç (

canım sen iğnelerini düzenli yap allahın izniyle bişey olmaz kaynananda belki kötü niyetle dememiştir bende ankarada yapcam alışverişimi gitmeyi bekliyorum

canım geçmiş olsun telde de dediğim gibi bak iç sabriya da kullanmış kendini sıkma ilacı iç ve iyi olduğunda bize haber ver merak ederiz

geçmiş olsun canım senden alıntı yapacağıma flowerstan yapmışım )sabriya da içmiş aynısı panik yapma düzenli iç yoksa sana da bebeğine de zararı olur allah korusun bize de haber ver bi an önce iyileş .. flowers herkesin kaynanası erkek ister senn ki de 2. kızı istiyor bence o oğlanı öbür gelin doğursun istiyor sen herkes doğuramaz böylesini diyerek kasıla kasıla gez tatlım ))

canım geçmiş olsun doktorun ne dedi peki

Korkarak da olsa ictim cnm su 5 gunu bir atlatsaydim. Insallah agrilar gececek doktorun dedigine gore icersem.haber veririm.acaba sabriya da ayni ilactanmi icmis bilmiyorum.hayirlisi diyiim.tesekkurler duygu ilgilendigin icin

Korkarak da olsa ictim cnm su 5 gunu bir atlatsaydim. Insallah agrilar gececek doktorun dedigine gore icersem.haber veririm.acaba sabriya da ayni ilactanmi icmis bilmiyorum.hayirlisi diyiim.tesekkurler duygu ilgilendigin icin

canım takma kafana bebeğini düşün doktor verdiyse güven iç ve hemen iyileş yoksa ilerler ve daha kötü olur orta kulak iltihabı öyle hafife alınacak bişey değil sabirya da aynı ilaçtan içmiş öyle yazmış baksana adanaya gittiğinde de devam et hatta orda da bi doktora da görün.

Kızlar hayırlı geceler. 4 lü test yaptıranınız var mı? özele gidiyoruz 2 hafta sonra tarama testi için çağırdı. biliyorsunuz hastaneye para yetişmiyor 2li test iyi çıkmıştı 4lü tarama yaptırmasam mı aceba??????

kızlar günaydın.bebek alışverişelerinden bahsedelim biraz da.başlayan var mı?neler aldınız,neler almayı düşünüyorsunuz?bu bir sektör haline gelmiş artık,hamile ve bebek ürünleri sektörü.bazı şeyler çok gereksiz her şeyi alma diyorlar.biz cumartesi chicco ya gidelim bakalım diyoruz.almak için değil de fiyatları ve modellleri bir görelim.5ve 6. aylar alışveriş için en idealmiş.sonra ağırlaşınca zor oluyormuş dolaşmak.
eylülde başlarız diyoruz,son zamana bırakmak istemiyorum.
siz neler aldınız ya da alacaksınız?hiç anlamadığım bir alan bebek ürünleri.

Evet canim ayni ilaci ictim hic korkma suan bak yurt disindayim dr aradim akintim var burda bulabileegim ilac ismi verdi onunalip icicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…