mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

canım kendine dikkat et geldiğinde kesin öğrenmiş olursun işte daha iyi olur doktorun verdiği ilaçları götürmedin mi elevit felan vermemişmiydi vitamin kaybın varsa yemekleri başkası yapsa yemek kolay oluyor kendin yapınca yiyemiyorsun sende allaha emanet ol yavruna da iyi bak

kız ne skıyorsun canını ben senin yerinde olsam eltinin yanında anne bana bundan sonra hep aynı davran eltinin yanında başka yalnızken başka davranma hakkında iyi şeyler düşünmemeye başlıcam yoksa de bozulup kalsın

onları söyleyenler beni bir kere bile görmemişlerdi sadece örneğin sen ankaralısın eşin izmirli hemşehrisi değilsin diye öyle diyorlar yoksa beni tanıdıklarından değil yani

canım şimdi kız yeni giriyor aileye bende kıskanç gelin olmak istemiyorum sen bizim kızımızsın o gelin diyolar sürekli kızı övmelerinde kendi hallerine bırakıyorum.. sen bi iyisin kızla bir kötüsün diyorum napayım oğlum evlensin yeterki kızda oğlumda başkasını bulamaz diyip duruyo bende susuyorum karışmıyorum

onları söyleyenler beni bir kere bile görmemişlerdi sadece örneğin sen ankaralısın eşin izmirli hemşehrisi değilsin diye öyle diyorlar yoksa beni tanıdıklarından değil yani

şu hemşeri takıntısınıda hiç anlamam ne olmuş yani başka şehirdense eşimle bende adanalıyız ama köyler farklı iki köyde birbirini sevmez çok saçma bence bunlarr şu çevre etkisinden bıktım vallaa

heyy ben de Adanalıyım ama Ankarada yaşıyorum. Adanada hiç yaşamadım gidip geliyorum sıkıldıkça ama çok seviyorum Adanayı ya çok isterdim orda yaşamak

) bu millet kafayı yemiş eşimin tarafı çorumlu ben tunceliliyim beni tanıdıkça insanlık neymiş öğreniyorlar işte

vallahi bu saatten sonra ben kız olmak istemem çünkü kıza değer felan verdikleri yok ben gelmiş olurdum onlara sonra serap mersinden gelirdi ikimizde geliniz ama ben hizmet ederdim zoruma giderdi ben bide küçüğüm 24 yaşındayım kadın 33 34 felan yani şubatta 3 gün gittiğimizde serap ordaydı biz üstüne gitmiş olduk kaynanam sofrayı kurun dedi bennnn duyguuuu hiçç hazırlarmı artıkkk hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr serap tıpış tıpış hazırladı kaldırdı ben ilk defa misafir oldum o eve inan çok hoşuma gitti biraz çekinmeleri lazım herşey iç içe olunca olmuyor

Ah duygucun evde degilimki oteldeyiz disardada susi var ve bilmedigim sey kuru ekmek talim. Kizlar yazilari okuyorumd kim neyaparsa yapsin si okdugunuz gibi kalin ben trakyaliyim esim mardin ama ayrimcilik yokmu var beni esim kabul etmis bir evladimiz var ins ikincisi yolda milletin cenesini kapatamayiz neyaparsak yapalim yaranamayiz oyuzden duyun gorun gungelir yuzune donup soyleyin belki utanma olur tabi utancak yuz varsa

çinliler türk yemeklerini sever aslında otelde hiç mi türk yemeği benzeri yok allah yardımcın olsun canım amann allah herkesin gönlüne göre versin canım

ayy bende aynen neymiş kızın ailesi oraya gelcekmiş evin kızı olarak ben gitcekmişim gidicektim ama bişey yapamazdm zaten hamileym Allah var kayınvalidem hiç bir şey yaptırmaz banada ama gidiyorum kız varsa oturuyorum kaynım hizmet ediyo kız sallamıyo bende hiç aldırmıyorum uzanıyorum yaranmayı biliyo bu yönden yaransın :90:

Canim nefesim ayim gunesim dunyam umudum canimin ikinci yarisi sizleri cok zor buldum ablani kucagima alali 2 yil oldu ayni gun olustunuz ama seni beklettik ama cok sukur sen de benimlesin seni cok merak ediyor bu annen hele baban gozu yollarda biz sizler icin cok cabaladik saglikla gel umutla gel iyi olda nasil olursa olsun gel gelirken sizin icin cabaladigimiz bu yolda nice evlat hasreti ceken anne babalar var askim bebegim cennete selam soyle minik meleklere korkmasinlar onlari burada koruyacak sevecek melek anne babalar var onlar icinde dua et askimin aski cok zorlanma rahat ol askim seni beklemedeyim. ....... Galiba cok duygusallastim

insanın siniri bozuluyor ya neyseeee bebişler nasıl benimki kıpırdamaya başladı 18 hafta içindeyiz perşembe günü kontrolüm var heycanla bekliyorummmmm

insanın siniri bozuluyor ya neyseeee bebişler nasıl benimki kıpırdamaya başladı 18 hafta içindeyiz perşembe günü kontrolüm var heycanla bekliyorummmmm

ayy ayy maşallahh bebişine benim bebişimde iyi çok kıpraşması yok ama olsun olcak inşallah oynicam benle onunla :90: şimdiden heyecanlanıyor insan benim kontrolüm teee haftaya ama benim için 1 ay gibi o zamana kadar dahada iyi bakıcam ben minniğime

olur böyle kelebek kıpırdaması gibi başlıyor bende sürekli konuşuyorum bi görseniz valla benim kontrollerde 20 günde bir oluyor ama bana sorsan aylar gibi geliyor çook özledimm ama hemen görmek istiyorum Ankaraya gidince de annemin doktoruna gitcemm )))

kızlar merhabaa dün kızımla görüştük yineeee :))) çok tatlıydıı kıpır kıpırdıı ultrasondan hiç kalkasım gelmedii evee bu cihzdan almak şart tahlillerimde de sorun çıkmadıı şükür.. doktor 1 ay sonrasınaa çağırdıı tabi ben yinee bekleyemem o kadar erkenden giderim :))

maşallahh ikinizede canım Allah analı babalı büyütsün kızını sana bağışlasın benimde eve alasım var ultrasondan :90: tatlı birşeyler yiyorum utrasyona girmeden bebeğim kıpırcık kıpırcık oluyo tavsiye ederim :90: haftaya salı günü gelseydi bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…