Kizlar 1 hafta oldu cine geleli biraz zor yolculuk oldu ama cok sukur iyiyim burda dr gidemiyorum bebegimi merak ediyorum en son 13 hafalikken kiz demisti dr kizima kiz kardes burda vitamin kaybim var et yiyemiyorum disari kokudan cikamiyorum cok sicak nem yok 1 bucuk ayim var gelmeme insallah esin yollarda erken gelirim vatanimi memeleketimi cok ozledim allaha emanet olun kizlar bize dua edin lutfen
nasıl değer verdiği belli değilki bi bakıyosun ki ben bulunmaz hint kumaşıyımbir bakmışsın ki ben dış kapının mandalı özellikle eltim oldu mu bugünde gelicek bende geç gidicem canımı tekrardan sıkamam uğraşamam onla tersimi göstermek istemiyorum :90:
canım göbeğimden yapıyorum da bugün girmedi kalçadan yaptım oda çok kanadı . kız sen neymişsin şimdi çok merak ettim seni demekki fettan gelin gibi duruyorsunda huzurevine gönderir diyorlarnazarlar değmesin diyoruz darısı başımıza diyoruz o zaman
kız ne skıyorsun canını ben senin yerinde olsam eltinin yanında anne bana bundan sonra hep aynı davran eltinin yanında başka yalnızken başka davranma hakkında iyi şeyler düşünmemeye başlıcam yoksa de bozulup kalsın
onları söyleyenler beni bir kere bile görmemişlerdi sadece örneğin sen ankaralısın eşin izmirli hemşehrisi değilsin diye öyle diyorlar yoksa beni tanıdıklarından değil yani
şu hemşeri takıntısınıda hiç anlamam ne olmuş yani başka şehirdense eşimle bende adanalıyız ama köyler farklı iki köyde birbirini sevmez çok saçma bence bunlarr şu çevre etkisinden bıktım vallaa
onları söyleyenler beni bir kere bile görmemişlerdi sadece örneğin sen ankaralısın eşin izmirli hemşehrisi değilsin diye öyle diyorlar yoksa beni tanıdıklarından değil yani
canım şimdi kız yeni giriyor aileye bende kıskanç gelin olmak istemiyorum sen bizim kızımızsın o gelin diyolar sürekli kızı övmelerinde kendi hallerine bırakıyorum.. sen bi iyisin kızla bir kötüsün diyorum napayım oğlum evlensin yeterki kızda oğlumda başkasını bulamaz diyip duruyo bende susuyorum karışmıyorum
heyy ben de Adanalıyım ama Ankarada yaşıyorum. Adanada hiç yaşamadım gidip geliyorum sıkıldıkça ama çok seviyorum Adanayı ya çok isterdim orda yaşamak
Ah duygucun evde degilimki oteldeyiz disardada susi var ve bilmedigim sey kuru ekmek talim. Kizlar yazilari okuyorumd kim neyaparsa yapsin si okdugunuz gibi kalin ben trakyaliyim esim mardin ama ayrimcilik yokmu var beni esim kabul etmis bir evladimiz var ins ikincisi yolda milletin cenesini kapatamayiz neyaparsak yapalim yaranamayiz oyuzden duyun gorun gungelir yuzune donup soyleyin belki utanma olur tabi utancak yuz varsa
heyy ben de Adanalıyım ama Ankarada yaşıyorum. Adanada hiç yaşamadım gidip geliyorum sıkıldıkça ama çok seviyorum Adanayı ya çok isterdim orda yaşamak
vallahi bu saatten sonra ben kız olmak istemem çünkü kıza değer felan verdikleri yok ben gelmiş olurdum onlara sonra serap mersinden gelirdi ikimizde geliniz ama ben hizmet ederdim zoruma giderdi ben bide küçüğüm 24 yaşındayım kadın 33 34 felan yani şubatta 3 gün gittiğimizde serap ordaydı biz üstüne gitmiş olduk kaynanam sofrayı kurun dedi bennnn duyguuuu hiçç hazırlarmı artıkkk hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrserap tıpış tıpış hazırladı kaldırdı ben ilk defa misafir oldum o eve inan çok hoşuma gitti biraz çekinmeleri lazım herşey iç içe olunca olmuyor
ayy bende aynen neymiş kızın ailesi oraya gelcekmiş evin kızı olarak ben gitcekmişim gidicektim ama bişey yapamazdm zaten hamileym Allah var kayınvalidem hiç bir şey yaptırmaz banada ama gidiyorum kız varsa oturuyorum kaynım hizmet ediyo kız sallamıyo bende hiç aldırmıyorum uzanıyorum yaranmayı biliyo bu yönden yaransın :90:
insanın siniri bozuluyor ya neyseeee bebişler nasıl benimki kıpırdamaya başladı 18 hafta içindeyiz perşembe günü kontrolüm var heycanla bekliyorummmmm
ayy ayy maşallahh bebişine benim bebişimde iyi çok kıpraşması yok ama olsun olcak inşallah oynicam benle onunla :90: şimdiden heyecanlanıyor insan benim kontrolüm teee haftaya ama benim için 1 ay gibio zamana kadar dahada iyi bakıcam ben minniğime
kızlar merhabaa dün kızımla görüştük yineeee :))) çok tatlıydıı kıpır kıpırdıı ultrasondan hiç kalkasım gelmedii evee bu cihzdan almak şarttahlillerimde de sorun çıkmadıı şükür.. doktor 1 ay sonrasınaa çağırdıı tabi ben yinee bekleyemem o kadar erkenden giderim :))
Ankarada nerde yaşıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?