mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Korkarak da olsa ictim cnm su 5 gunu bir atlatsaydim. Insallah agrilar gececek doktorun dedigine gore icersem.haber veririm.acaba sabriya da ayni ilactanmi icmis bilmiyorum.hayirlisi diyiim.tesekkurler duygu ilgilendigin icin

Canim en guzel heyecan ben mesela kizimda cok gereksiz seyler almisim onemli olanlar citcitli atletler corap pijama takimlari ama buyuk alin bakin massallah cabuk buyuyorlar kendine hastane icin 2 takim pijama takimi. Kis bebekleri olacak bizim evlatlar insllah cok fazla sey almayin bir bakmissiniz 5 ci ayda hic bir sey olmamis bebek bezine gelince sakin paket paket almayin ben prima 1 no aldim elimde kaldi bebegime sar geldi 2 no ideal benim dr ayakli zibinlari onermiyordu boyunun uzamasini engelliyor demisti ve hemen pacalarini kestim ve bubda oyle almicam boyle kizlar

Aldim cnm adanadan da doktor randevusu.indigim gunun ertesi gunu hemen kontrol olmus olacam sonra diyarbakirda tekrar gidecem.dua ederek iciyorum cnm.dune gore biraz daha iyiyim.dun yerkmde duramiyordum resmen.

günaydnn canım.. ben henüz bir şey almadm kendimide tutuyorum eşim geçen sene evlilik yıldönümümüz de bana bebek kıyafeti almıştı ( pembe tulum, patik, şapka ) birtek o var elimizde cinsiyetide belli değil henüz bi belli olsa kendimi tutamam artık :90:

Aldim cnm adanadan da doktor randevusu.indigim gunun ertesi gunu hemen kontrol olmus olacam sonra diyarbakirda tekrar gidecem.dua ederek iciyorum cnm.dune gore biraz daha iyiyim.dun yerkmde duramiyordum resmen.

canım çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatacaksın benim arkadaşım 7 aylık hamile geçen ay aşırı derecede üşüttü sesi hiç çıkmıyordu ciğerlerine kadar indi o da antibiyotik kullandı dr bebeğe geçer ama mecbur içmelisin iyileşmezsen bebeğin daha çok zarar görebilir dedi şuan iyi kontrollerine gidiyor herşey yolunda üstelik hamilelik şekeri var iğne oluyor...

seninde 5 gün sonra bişeyin kalmaz merak etme inşallah

celiin canım çok geçmiş olsun inşallah daha iyi olursun rabbim bebeğini ve seni korusun seni biran önce iyileştirsin hiç korkma doktor kontrolünde olup ilaç içiyosun adanaya ne zaman geliyosn :)

benimde kayınvalidem kız istiyo ama 3 oğlu var kayınbabamda 6 erkek kardeş kız pek yok bizde tam tersi 3 kızız bi taraf erkek istiyo bi taraf kız istiyo salı günü belli olcak bi taraf şok olcak ama hayırlısı

celiin canım çok geçmiş olsun inşallah daha iyi olursun rabbim bebeğini ve seni korusun seni biran önce iyileştirsin hiç korkma doktor kontrolünde olup ilaç içiyosun adanaya ne zaman geliyosn :)

Tesekurler cnm.Yarin binecez kısmet olursa cumaya ordayız :)))) metro hastanesi varmıs orda hakan erdem adlı doktora randevu aldım inince gidecez.normalde baskent hastanesine gidecektim benim kız kardesim orda ebeydi onceden fakat cok yogunmus randevuları o yuzden almadım.sen nereye gidiyorsun dr.a.

Cok saol cnm benim.insallah gececek.benimde once sık sık hapsurma burun tıkanikligi ve kanamasiyla basladi, mevsimseldir gecer dedim ilac kullanmak istemedim.bu tarz sikayetleri anlatinca dr nezle olmusun ve ondan sonra orta kulak iltihabina donmus durum dedi.mecburen kullanacam bakalim cunku kullanmadigimda sonuc daha kotu oluyormus.bugun 2.gun 3 gun kaldi bitmesine gun sayiyorum:)))bugun tetanoz ignesinide vurulacam var mi acaba aramizda yaptıran?

yolculukta bebeğine ve kendine dikkat et cnm... bende pek bilmiyorum doktorları hastaneleri tanıdıklar var sadece birkaçında canım inşallah iyi olursun ben ortadoğuya gidiyorum hicran giriş hanıma çokta memnunum

ben yaptırmadmda canım duş alıpta git sıcak su iyi gelmiyormuş ağrısı şişmesi olursada buz koy soğuk iyi geliyormuş

bnm annem coktan basladı :))2 tane battaniye ördü biri gezmelik digeri günlük yelek ve hırka örücekmiş :) onu ben alıcam sunu ben alıcam dıyıp duruyor :)) ben gecen kız oldugunu ogrenince cok tatlı tavsanlı patik gordum aldım corap aldım taytlı takım aldım askılı cıtcıtlı badiler aldım tabi seneye yaza giyebilcek bunları cok güzellerdi dayanamadım :))) gecen gunde chicco dan indirimdeydi dogduktan sonra hastanede giyecegi iç zıbın üstü patikleri eldiveni sapkası battaniyesi 6-7 parca takım aldım beyaz üstüne kırmızı süt danası modeliymiş bayıldık cok harika seyler var yeni dogmus bebege topuklu kumastan ayakkabılar bile yapmıslar

kışın dogacaklar kilotlu corap,don,corap,cıtcıtlı badiler kollu badiler pijama takımları lazımm genelde hastanede dogumda ebeye bi takım verin giydirsinler sonra odada siz baska giydirirsiniz yada cıkısta diyolar o yuzden 2 takım lazım
aklıma gelenler
bebek yıkama kuveti
havlu takımı
nevresim takımı carsaflar v.s.
kremi sampuanı pudrası setler var ondan
biberon ısıtmalı olanlar varmıs onu düşündüm
puset araba koltugu ikili olanlar var ondan düşünüorum en azından elde tasıyabilecegimi evde de kullanabilirm iş yaparken içinde tutarım
daha bi sürü seyler bebek sekerleri falan var hastaneye gelenlere görmeye gelenlere vermek için
simdilik aklıma gelenler bbunlar biraz uzun oldu :)))))))

merhaba canım ben ankara ya gidince alışverişimi yapıcam. Biberon için aventinkini düşünüyorum sizlerin düşündüğü bir marka varmı avent için anne gögsüne en yakın biberon diyorlar. annem kışlık bir sürü hırka örmüş uyanınca sırtına takarsın bir tane diyip diyip sanırım 11 tane örmüş yarısı 1 yaş için tabii )) jokerde de güzel şeyler vardı ama daha alıcı gözle bakmadım fiyatlara felan annem beşiği alcak bizde bi giysi dolabi alırız yeterli olur odası için dimi kızlar özellikle almam gereken bişey varmı güzel bi perde birde halı orayı çokk güzel bi hale getiririm bennn bol çerçeve

biberonlara bakmadım sadece ısıtımalı olanları duydum arastırmadımda cok işimiz var :))) bende dolap alıcam cocuk odasında ikili baza yatak var o duracak simdilik besikte odamda olucak zaten 2-2,5 sene besikte yatar diyor annem artık ondan sonra odayı degistirisem bakıcam tabii 2,5 sene yatak odamda tutmucam odasına koyucam besigi ama yatagı kaldırmıcam simdilik gelen gidenimiz cok oluyor bnm aile tarafım sonra duruma gore bakarız allah nasip ederse 1 sene sonra 2.ciyi yapıcam artık ondan sonra ona göre bişe yaparım
yerin varsa yap tabi canım cok güzel olur :))) mobilyaları 2 ay onceden alın dıyolar kokusu cıksın diye bol bol silin odayı havalandırın diyolar boya yapılıcaksa ona gore bikac ay oncesinden lazımmıs hbrn olsun canım :)) ben dolap ve yatak ısmarlama yaptırmayı düşünüyorum o yuzden biraz erkenden yaptırıcam allah nasip ederse

canım odanın boyası var zaten 2 odam boş benim küçük olanı bebeğime yapcam bunu bi doğuralımda bende seneye 2. düşünüyorum bende ilk 3 4 ay beşiği odama alcam ama sonra odasına alıştırmayı düşünüyorum bizim içinde bebek için zor olmadan alıştırmak lazım ankaraya gidip geleyim burdan bi dolap alcam işte annem zaten beğen ben alırım beşiği diyor ama dolabi erken alcam odayı hergün akşama kadar camını açık tutuyorum hava alsın diye heycanlandım vallaaa

aynen cnm bende 6 ay dıyorum yaza girince odasına koyucam zaten yan yana odalar uzakta degıll ay keske yarın dogsalar kucagımıza alsak cok sabırsızlanıorum bazen :)))

selam canım, bugün aradı doktor, değerlerden biri yüksek çıkmış sanırım ama anlattıklarından hiç bişey anlamadım yarın yanına gidicem doktorun. haber veririm tekrar...

ben yaptırmadmda canım duş alıpta git sıcak su iyi gelmiyormuş ağrısı şişmesi olursada buz koy soğuk iyi geliyormuş

evt cnm daha önceden sınıfta ayagıma raptiye batmıstı tetanoz vurulmustum.şişme ve yanma hissi oluyor,su ıyı gelmiyor ama bugun bana yapmadılar antıbıyotik kullanıyorsun ve yarın yola gıdeceksın 2 hafta süren daha var dediler, o yuzden adanadan gelince yaptracam. ortadogu hastanesinde filiz seçen adlı doğumcu bena uzun süre kist tedavisi uygulamıştı memnundum hala ordamıymış bılıyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…