ayy banada gaz dediler ne gazmış bu hiç hissetmemiştim daha önce :90: pek inanmıyorum minniğim o benimm
Sizleri özliyeceğim kendinize ve bebişlere çok ama çok iyi bakın.kimseyi hiçbirşeyi takmayın.döndüğümde kaldığım yerden sayfaları okuyacağım.Allah'a emanet olun.
Sizleri özliyeceğim kendinize ve bebişlere çok ama çok iyi bakın.kimseyi hiçbirşeyi takmayın.döndüğümde kaldığım yerden sayfaları okuyacağım.Allah'a emanet olun.
hayır benimkiler düğün gününe kadar bişey yoktu o gün değiştiler yani hemde ne değişmekkkk) yine insanlık yapan benim işte neyseeeee alipekcim öyle işteee ) bebişler harekete başladı vallahi ne güzel bir topiktir yahu diğerleri bu kadar samimi gelmiyor bana herşeyi paylaşıyoruz
ya canım benim esimin 2. evliligi istanbulda yaptık dugunu falan gelmediler bile kaynanam nisanma geldi dugune gelemedi ayagı kırıktı ucaga da binemiyodu 2 kaynım var ne geldiler ne de tebrik ettiler 1 tanesi hala evime bile gelmedi digeri telafi etti yaptıgını ama en buyuk olanın karısı ben ona ne yapmıssam konusmaz eltim bana daha nasılsın iyimisin bile demedi.. esimin ilk evliliginde cocugu olmamıs kadından dolayı simdi 13 yıl ustune esimin cocugu olucak hepsinin cocukları var esimin bi tek yoktu hayırlı olsun bile demedi abisi kaynanamda karsılasıyoruz ne kendisi ne karısı sormuyorlar bile ahh ahh ben hayatımda ailemden böle seyler görmedim bi evlendim daha görecek nelerim var acaba aklıma geldikce sinirleniyorum sonra amaaan diyorum yapan kendine yapar bosverr ipek salla gitsin :)))))))))
günaydın canımm evet haklısın iyiler eziliyor nedense ben yeri geldimi lafımı sölüyorum şakayla karışık kendi değerini kaybettiriyo farkında bile değil ne kadar iyi gibi görünselerde işte kaynanalık yapılıyo bende onu Allaha havale ediyorum ve hiç bir şekilde eltimin işlerine karışmıyorum beni kötü yapıyo sonra bir şey söleyince en güzeli dinleyip susmak
bu kayınvalideler niye böyledir ki çözemiyorum kötüyü severler iyi olanı da dışlarlar canım tek değilsin bende aynı durumu çoooooooooooooooook yaşadım bana kurban olurlardı eltiyi görünce en iyisi o olurdu en iyi işi serap yapar çok temizdir çok titizdir bilmem ne yalakalıktan başka bişey değil arkasından da demediği kalmazdı kadında suratsız bunlarda muhattap olmuyor ben başımın üstünde taşıyorum ayaklar altına alıyorlar amaannnn boşver ben sana bana düğün gecesi yaptıklarını anlatsam ohaa dersin o yüzden birde susmucaksın bi hata yapıyorsa söylüceksin söyleseydin ankaraya gittiğimde onlarda da kalcam bakalım nasıl davrancak merak ediyorum ama inanın ilahi adalet var ben hepsini Allaha havale etmişim görümcemi hiç demiyorum kardeşten öteydik şimdi hiç görüşmüyorum düğünün ertesi gün bana sen serabın (eltimin) b*kunu ye de kurban olda gibi laflar etti düşünün kiiii gelinliğimle o evden ağlaya ağlaya çıktığımı hiçç anlatmayımistesem yüzlerine bile bakmama hakkım var ama işte benim iyi niyetim varya o herşeyin önüne geçiyor bende Allaha havale ediyorum şükür olsun o da çıkarıyor...
neler yaşamışsın böyle ya çok üzüldüm anlatmak istersen dinlerim özelden de yazabilirsin
ben tek gelinim ve bana muhtaçlar o yüzden sorun yaşamıyorum hakkını yiyemem görümcemler geldiğinde bile rahatım daha sık gelseler bile isterim yardımcı olurlar her zaman ben birşey yapayım diye bakmazlar yani
yahu benim kızım olması bile tatmin etmedi de çok istiyosan sen oğlan doğurabilirsin demişim artık sinirden :)
bende küçük gelinim anneyle nasılsan kayınvalidemlede öleydm ama hemen papucum dama atıldı :90: hiç umrumda değil iki yüzlülük yapıp beni dışlamasın yeter ki
canım onların seni başüstünde taşıması gerek bu durumda ama karakter meselesi işte ayy ne çok konuşulacak şey varmış bu konuda kızlar biz bi başlasak bi daha susmayız herhaldeeeipekcim hiç sıkma canını değerimiz sonradan anlaşılacak utanacaklar allahın izniyle ben inanıyorum
ya canım benim esimin 2. evliligi istanbulda yaptık dugunu falan gelmediler bile kaynanam nisanma geldi dugune gelemedi ayagı kırıktı ucaga da binemiyodu 2 kaynım var ne geldiler ne de tebrik ettiler 1 tanesi hala evime bile gelmedi digeri telafi etti yaptıgını ama en buyuk olanın karısı ben ona ne yapmıssam konusmaz eltim bana daha nasılsın iyimisin bile demedi.. esimin ilk evliliginde cocugu olmamıs kadından dolayı simdi 13 yıl ustune esimin cocugu olucak hepsinin cocukları var esimin bi tek yoktu hayırlı olsun bile demedi abisi kaynanamda karsılasıyoruz ne kendisi ne karısı sormuyorlar bile ahh ahh ben hayatımda ailemden böle seyler görmedim bi evlendim daha görecek nelerim var acaba aklıma geldikce sinirleniyorum sonra amaaan diyorum yapan kendine yapar bosverr ipek salla gitsin :)))))))))
bir laf geldi aklıma ;
3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen aradaki 2 kuruşa seni satar...
kim ne hakettiyse onu yaşar... herkes yaptıklarından mesul salla gitsin
valla aynen öle canıım hiç canımızı sıkmaya değmez dün sıktım ama değmezmiş eşiminde olmayışı biraz yalnız hissedip kafama takmıştım ama şuan gülüyorumaldırmıyorumda elbet birgün bizlerinde değeri anlaşılcak hiç anlaşılmasada gam yemem kendi değerleri belli çünkü yinede eşimin ailesi saygısızlık etmem zamana ve kendi haline bırakıyorum bütün kayınvalideleri :90:
yazarım canım iğneyi yaptım ağrısı geçsin uzun uzun yazarımşanslısın sen maşaallahhhhhh
Kizlar 1 hafta oldu cine geleli biraz zor yolculuk oldu ama cok sukur iyiyim burda dr gidemiyorum bebegimi merak ediyorum en son 13 hafalikken kiz demisti dr kizima kiz kardes burda vitamin kaybim var et yiyemiyorum disari kokudan cikamiyorum cok sicak nem yok 1 bucuk ayim var gelmeme insallah esin yollarda erken gelirim vatanimi memeleketimi cok ozledim allaha emanet olun kizlar bize dua edin lutfen
oyy oyy morarmaların geçti mi canım karından mı bacaktan mı yapıyorsun yaz bi ara bekliyorum
bu arada biz evlenmeden önce çooooooooooooooooooooooooooooooooooooook problem yaşadık beni istemedi kaynanam ama şimdiki kişi sanki o değil büyü yapılmış gibi
onu tanıdıkça anladım ki hep çevredekilere kulak vermiş onları takmış hep ve benden için seni huzurevine gönderir gelin demişler falan filan hepsi geçmişte kaldı
hamileyken bir kere çok kötü midem bulanmıştı istifra etmiştim ama acile gittik o kadar kötü oldum ben ağladım o ağladı ben ağladım o ağladı hep yanımdaydı hiç birşey yapmadım ama kısmet olmadı şimdi bir çocuğum olsun göklere çıkarır beni o kadar değişti............
Allah herkese hayırlı geçimler versin inşallah
hiç sıkma ya onlar sana nasıl değer veriyorlarsa sende öyle ver onlar da anlar hak edene hakkını vereceksin arkadeşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?