mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Sizleri özliyeceğim kendinize ve bebişlere çok ama çok iyi bakın.kimseyi hiçbirşeyi takmayın.döndüğümde kaldığım yerden sayfaları okuyacağım.Allah'a emanet olun.

sende kendine ve bebişe çok iyi bak canım Allaha emanet ol sağlıcakla kal

ya canım benim esimin 2. evliligi istanbulda yaptık dugunu falan gelmediler bile kaynanam nisanma geldi dugune gelemedi ayagı kırıktı ucaga da binemiyodu 2 kaynım var ne geldiler ne de tebrik ettiler 1 tanesi hala evime bile gelmedi digeri telafi etti yaptıgını ama en buyuk olanın karısı ben ona ne yapmıssam konusmaz eltim bana daha nasılsın iyimisin bile demedi.. esimin ilk evliliginde cocugu olmamıs kadından dolayı simdi 13 yıl ustune esimin cocugu olucak hepsinin cocukları var esimin bi tek yoktu hayırlı olsun bile demedi abisi kaynanamda karsılasıyoruz ne kendisi ne karısı sormuyorlar bile ahh ahh ben hayatımda ailemden böle seyler görmedim bi evlendim daha görecek nelerim var acaba aklıma geldikce sinirleniyorum sonra amaaan diyorum yapan kendine yapar bosverr ipek salla gitsin :)))))))))

canım onların seni başüstünde taşıması gerek bu durumda ama karakter meselesi işte ayy ne çok konuşulacak şey varmış bu konuda kızlar biz bi başlasak bi daha susmayız herhaldeee ipekcim hiç sıkma canını değerimiz sonradan anlaşılacak utanacaklar allahın izniyle ben inanıyorum

Sizleri özliyeceğim kendinize ve bebişlere çok ama çok iyi bakın.kimseyi hiçbirşeyi takmayın.döndüğümde kaldığım yerden sayfaları okuyacağım.Allah'a emanet olun.

canımm güle güle git kaynananın yanına bizim kaynanalarda düzelir inşallahh iyi eğlenceler kızınla sanaaa

amannn canım ilahi adalete sığınalım biz boşverrr herkes gönlünün ekmeğini yer ...

neler yaşamışsın böyle ya çok üzüldüm anlatmak istersen dinlerim özelden de yazabilirsin
ben tek gelinim ve bana muhtaçlar o yüzden sorun yaşamıyorum hakkını yiyemem görümcemler geldiğinde bile rahatım daha sık gelseler bile isterim yardımcı olurlar her zaman ben birşey yapayım diye bakmazlar yani

yazarım canım iğneyi yaptım ağrısı geçsin uzun uzun yazarım şanslısın sen maşaallahhhhhh

bende küçük gelinim anneyle nasılsan kayınvalidemlede öleydm ama hemen papucum dama atıldı :90: hiç umrumda değil iki yüzlülük yapıp beni dışlamasın yeter ki

bir laf geldi aklıma ;
3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen aradaki 2 kuruşa seni satar...

kim ne hakettiyse onu yaşar... herkes yaptıklarından mesul salla gitsin

valla aynen öle canıım hiç canımızı sıkmaya değmez dün sıktım ama değmezmiş eşiminde olmayışı biraz yalnız hissedip kafama takmıştım ama şuan gülüyorum aldırmıyorumda elbet birgün bizlerinde değeri anlaşılcak hiç anlaşılmasada gam yemem kendi değerleri belli çünkü yinede eşimin ailesi saygısızlık etmem zamana ve kendi haline bırakıyorum bütün kayınvalideleri :90:

duygunun dediği gibi canım değerini sonradan anlarlar eşin yanında ise hiç üzülme

bir laf geldi aklıma ;
3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen aradaki 2 kuruşa seni satar...

kim ne hakettiyse onu yaşar... herkes yaptıklarından mesul salla gitsin

aynen canım evin içine girmeden tanınmazmış ya insan o hesap oldu kendini tanıtıyo iyi oluyo bi bakımdan aldırmıyorum da ohh

hiç sıkma ya onlar sana nasıl değer veriyorlarsa sende öyle ver onlar da anlar hak edene hakkını vereceksin arkadeşşş

Kizlar 1 hafta oldu cine geleli biraz zor yolculuk oldu ama cok sukur iyiyim burda dr gidemiyorum bebegimi merak ediyorum en son 13 hafalikken kiz demisti dr kizima kiz kardes burda vitamin kaybim var et yiyemiyorum disari kokudan cikamiyorum cok sicak nem yok 1 bucuk ayim var gelmeme insallah esin yollarda erken gelirim vatanimi memeleketimi cok ozledim allaha emanet olun kizlar bize dua edin lutfen

yazarım canım iğneyi yaptım ağrısı geçsin uzun uzun yazarım şanslısın sen maşaallahhhhhh

oyy oyy morarmaların geçti mi canım karından mı bacaktan mı yapıyorsun yaz bi ara bekliyorum

bu arada biz evlenmeden önce çooooooooooooooooooooooooooooooooooooook problem yaşadık beni istemedi kaynanam ama şimdiki kişi sanki o değil büyü yapılmış gibi
onu tanıdıkça anladım ki hep çevredekilere kulak vermiş onları takmış hep ve benden için seni huzurevine gönderir gelin demişler falan filan hepsi geçmişte kaldı
hamileyken bir kere çok kötü midem bulanmıştı istifra etmiştim ama acile gittik o kadar kötü oldum ben ağladım o ağladı ben ağladım o ağladı hep yanımdaydı hiç birşey yapmadım ama kısmet olmadı şimdi bir çocuğum olsun göklere çıkarır beni o kadar değişti............

Allah herkese hayırlı geçimler versin inşallah

kendine ve bebişine kızına dikkat et canım dualarım sizinla olsun bebeğinle beraber sağsağlim gelin inşallah

canım göbeğimden yapıyorum da bugün girmedi kalçadan yaptım oda çok kanadı . kız sen neymişsin şimdi çok merak ettim seni demekki fettan gelin gibi duruyorsunda huzurevine gönderir diyorlar nazarlar değmesin diyoruz darısı başımıza diyoruz o zaman

hiç sıkma ya onlar sana nasıl değer veriyorlarsa sende öyle ver onlar da anlar hak edene hakkını vereceksin arkadeşşş

nasıl değer verdiği belli değilki bi bakıyosun ki ben bulunmaz hint kumaşıyım bir bakmışsın ki ben dış kapının mandalı özellikle eltim oldu mu bugünde gelicek bende geç gidicem canımı tekrardan sıkamam uğraşamam onla tersimi göstermek istemiyorum :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…