inşallah canım sende döner dönmez yaz bende öğleden sonra gideceğim şimdi yemek yapıyorum yiyip arıcam fazla kalabalık değilse hemen gidicem
merhaba annişler bugün bebişimin cinsiyetini öğreneceğim çok heyecanlıyım şehir dışında olduğum için başka bir dr.muayene olacağım( kendi dr. alışmıştım 4 gün sonra tetanoz aşısı için randevu vermişti ebe neyapmam lazım ben ist. değilim bilgisi olan varmı gecikse sorun olurmu
inşallah canım sende döner dönmez yaz bende öğleden sonra gideceğim şimdi yemek yapıyorum yiyip arıcam fazla kalabalık değilse hemen gidicem
duyguuuuu yemeklerin bir harikaaaaaa :))))))) afiyettt olsun bebise top top et olsun :)))inşallah canım sende döner dönmez yaz bende öğleden sonra gideceğim şimdi yemek yapıyorum yiyip arıcam fazla kalabalık değilse hemen gidicem
Insallah iyi haberler alırsın.insan nasil heyeccanlaniyor dimi.ben doktora hep diyorum valla hocam evimden sonra en huzurlu oldugum yer bu ekranin karsisi :))))))
yaa ne guzel 20 gunde bir gidiyosun ben ayda 1 gidiyorum daha 20 gunum var bnm :))))
kızlar doktorum bugün ameliyattaymışşş yarın sabahtan gel dediiiüzüldüm ama neyseee yarın görürürm bende kızımı
merhaba annişler bugün bebişimin cinsiyetini öğreneceğim çok heyecanlıyım şehir dışında olduğum için başka bir dr.muayene olacağım( kendi dr. alışmıştım 4 gün sonra tetanoz aşısı için randevu vermişti ebe neyapmam lazım ben ist. değilim bilgisi olan varmı gecikse sorun olurmu
Hayırlısı olsun duygucummm söz cok oynamıcam.zaten cok oynarsam dugunde benimki hic durmaz :)))) yerinde suan yoldayım ya oturdugum halde rahatsızmı oldu ne kıpır ķıpır hic durmuyor :)))
Duyurruuuu duygunun yemekleri bir harikaaaaaa :))))))) afiyettt olsun bebise top top et olsun :)))
kızlar doktorum bugün ameliyattaymışşş yarın sabahtan gel dediiiüzüldüm ama neyseee yarın görürürm bende kızımı
Hayırlısı olsun duygucummm söz cok oynamıcam.zaten cok oynarsam dugunde benimki hic durmaz :)))) yerinde suan yoldayım ya oturdugum halde rahatsızmı oldu ne kıpır ķıpır hic durmuyor :)))
ayy cnm hayırlı hbrlerini bekliorum bu testı yaptıranlarda bole cıkabiliyormus banada cevremdekiler yaptıracaksan hazırlıklı ol kendini üzme bi test daha yapılıyomus onda normal cıkıyomus
selam canım, geldik doktordan. herşey yolunda çok şükür, detaylı ultrasona biraz erken girdim, çok şükür herşey normal çıktıçook tatlı kızım, nasıl heyecanlandım izlemeye doyamadımm
Eki Görüntüle 740080
bunuda atlattık, çok gerildim bugün. allahtan merakta kalmadan sonuç aldık. sen nasılsın canım, nasıl gidiyor?
selam canım, geldik doktordan. herşey yolunda çok şükür, detaylı ultrasona biraz erken girdim, çok şükür herşey normal çıktıçook tatlı kızım, nasıl heyecanlandım izlemeye doyamadımm
Eki Görüntüle 740080
bunuda atlattık, çok gerildim bugün. allahtan merakta kalmadan sonuç aldık. sen nasılsın canım, nasıl gidiyor?
bende martta öğrendim hamile olduğumu ve çok farklı bir duyguydu ilk defa bu anı yaşamak herşeye bedel....
Eki Görüntüle 740080
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?