mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
inşallah canım sende döner dönmez yaz bende öğleden sonra gideceğim şimdi yemek yapıyorum yiyip arıcam fazla kalabalık değilse hemen gidicem

Insallah iyi haberler alırsın.insan nasil heyeccanlaniyor dimi.ben doktora hep diyorum valla hocam evimden sonra en huzurlu oldugum yer bu ekranin karsisi :))))))

merhaba cnm sorun olmaz benm bi tanıdıgıma bebek daha oynamıyor diye 5.aydan sonra yaptılar bana öyle dedi gec yaptılar asıyı saglık ocagının numarasıda varsa arayıp ogren için rahat etsin

Insallah iyi haberler alırsın.insan nasil heyeccanlaniyor dimi.ben doktora hep diyorum valla hocam evimden sonra en huzurlu oldugum yer bu ekranin karsisi :))))))

amin canım inşallah sende iyileşerek dönersin fazla oynama ona göre yemeklerime gelince sen gel ben sana bol bol yapar yediririm ne istersen

yaa ne guzel 20 gunde bir gidiyosun ben ayda 1 gidiyorum daha 20 gunum var bnm :))))

vallahi bende seviyorum bu tarafını 20 günde bir çağırıyor mesela 20 ila 30 uarası gel diyor ben hemen 20sinde gidiyorum Ankara ya gitmeden son olur diye düşünüyordum bugün söylerim gitmeden bi kere daha giderim herhalde ayın 10 unda olduğuna göre ankarada da annem doktoruna götürcek yine bol bol görücem kuzumu )) yubbiiii

kızlar doktorum bugün ameliyattaymışşş yarın sabahtan gel dediii üzüldüm ama neyseee yarın görürürm bende kızımı

kızlar doktorum bugün ameliyattaymışşş yarın sabahtan gel dediii üzüldüm ama neyseee yarın görürürm bende kızımı

Hayırlısı olsun duygucummm söz cok oynamıcam.zaten cok oynarsam dugunde benimki hic durmaz :)))) yerinde suan yoldayım ya oturdugum halde rahatsızmı oldu ne kıpır ķıpır hic durmuyor :)))

Cnm ben de sormustum gecenlerde cunku 20.haftada memlekette olacaktım, annenlerin baglı oldugu aile hekimligine gittiginde misafir hasta olarak yaptirabiliyorsun cnm.

Hayırlısı olsun duygucummm söz cok oynamıcam.zaten cok oynarsam dugunde benimki hic durmaz :)))) yerinde suan yoldayım ya oturdugum halde rahatsızmı oldu ne kıpır ķıpır hic durmuyor :)))

güle güle git kendine ve bebişe dikkat et canım ;9

iyi yolculuklar canım kendine ve kıpırcık kıpırcık bebişe iyi bak

ayy cnm hayırlı hbrlerini bekliorum bu testı yaptıranlarda bole cıkabiliyormus banada cevremdekiler yaptıracaksan hazırlıklı ol kendini üzme bi test daha yapılıyomus onda normal cıkıyomus

selam canım, geldik doktordan. herşey yolunda çok şükür, detaylı ultrasona biraz erken girdim, çok şükür herşey normal çıktı çook tatlı kızım, nasıl heyecanlandım izlemeye doyamadımm

bunuda atlattık, çok gerildim bugün. allahtan merakta kalmadan sonuç aldık. sen nasılsın canım, nasıl gidiyor?

süperrr canım ya Allah bağışlasın ne güzelde duruyor öyleee maşaallahh

Maşallah, Allah nazarlardan korusun...çok güzel bi kızın var annesi...şimdiden görücülere hazırla kendini :)) ee ben erkek annesi olucam inşallah...gidip istiyecez böyle güzel kızları...

bende martta öğrendim hamile olduğumu ve çok farklı bir duyguydu ilk defa bu anı yaşamak herşeye bedel....

canım bnm cok sevindim masallah ben daha 20 gun sonra gıdıcem ( ben ıyyım cnm aynı bi degiişiklik yok her gun gobegım daha cok buyuyo gibi detaylıda ne oluyor yanı cnm nelere bakıyor kac dk suruyor cok merak edıyorum :)))

prensimmm kocaman olmuşş herşey normal dedi doktorum çok şükür rabbime, pipisinide gördük iyice :) cd de resimler verdi bakıp bakıp duruyorum rabbimin emanetine, biraz iriymişte oğlumuz ayy yerim ben onuyaaa :) başlıcam artık alışverişe dayanamıcam :)
Allahım sen bu duyguyu isteyen herkese yaşat inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…