mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Hayır bu forumda bişeyler paylaşalım öğrenelim diye giriyoruz. 4 lü test ile ilgili birşey yazdım kimseden ses yok.
Yemeklerden tatillere kadar konuşuyorsunuz ama bi soruya cevap verip yardımcı olmuyorsunuz.
Tamam herkez aynı anda girmiyor ama benden sonra yazmış olan hiç mi görmüyor.
3-4 kişi grup olmuş anca kendinizi konuşuyorsunuz arada soru sorup bişey öğrenmek isteyen kaynıyor.
o zaman forumun ne faydası manası kalıyor ki?

Maşallah, Allah nazarlardan korusun...çok güzel bi kızın var annesi...şimdiden görücülere hazırla kendini :)) ee ben erkek annesi olucam inşallah...gidip istiyecez böyle güzel kızları...

sağol canım, Aminnn, cümlemizin bebişini korusun Rabbim. valla talibi çok napıcamı şaşırdım, 5 yaşına varmadan evercem galibaa

canım iyi tarafından bak, sen gittiginde kocaman olucak ne güzel maşAllah sana, eminim büyümüştür karın. benimde büyüdü tabi ama ehh işte valla canım yarım saat sürdü, her organını ayrıca inceledi banada anlattı sabırla saolsun. elleri, ayaklarını, her organını görmek çok keyifliydi. darısı başına tatlımm...

masallah canim gozun aydin hadi :)) ben de girmekvistiyorum artik ayrintili ultrasona yaa

bu ne sitem gözden kaçmış olabilir arkadaşım kızma ben yaptırdım 4lü testi pişman oldum, boşuna stress oldum, eğer kötü birşey çıktığında devamını getiremiyceksen, ben hiç yaptırma derim. kocaman olmuş bebeğine düşük ihtimaller için kimse kıyamaz bence. yaşın otuzbeşin üstünde değilse, ailede de zihinsel problem yoksa salla gitsin

Ben 2li 3lu ve 4lu test ile ilgili doktorumun tum yorumlarini yazmistim sanirim sen de dikkat etmemissin.yine de soyleyim bana kesinlikle yaptirmicam dedi dr.2lisi iyi cikana 3lu yaptiiyorlar 4luyude hic onermiyolar.

günaydınlar kıslarrrr maşallahhhh kızına ne kadarda tatlıı Allah bağışlasınn

aminn inşallahhh... çok sevindim canımm yesinlerr o tatlıı oğluşu..

bende 2li test yaptırdm çok iyi çıktı.. doktor 3lü testi önermiyorum yanılma payı yüksek dedi ve bende riskli olduğu için yaptırmak istemedim gerekte yoktu zaten.. 4lü test hakkında pek bir bilgim yok

bende 2li test yaptırdm çok iyi çıktı.. doktor 3lü testi önermiyorum yanılma payı yüksek dedi ve bende riskli olduğu için yaptırmak istemedim gerekte yoktu zaten.. 4lü test hakkında pek bir bilgim yok

bende 3lü yaptırmıcam o stres beni mahvediyo sonuç beklemek berbat bişey. 4lü belkı yaptırırım çünkü burda çok ucuz :) bi renkli görmek isterim.

bende 3lü yaptırmıcam o stres beni mahvediyo sonuç beklemek berbat bişey. 4lü belkı yaptırırım çünkü burda çok ucuz :) bi renkli görmek isterim.

salı günü doktora gidicez canım bakalım 4lü test için ne diyecek ona göre bende yaptırırm elbet

bu zamana kadar hangi yazınız atlanmış hiç biri bi tanesi atlanmış olabilir her zaman denk gelinmeyebiliyor burda grup diye birşey yok siz bayadır girmiyordunuz öyle anlamış olabilirsiniz burda herşeyi paylaşıyoruz 4 lü test yaptıran olmadı benim bildiğim kimse yaptırma taraftarı değil ki doktorlar zaten yönlendiriyor doktorun ne diyorsa onu yapmak daha mantıklı değil mi sanırım stresli bi anınıza denk geldi diye düşünüyorum formu açan wordof o zaten uyarıda bulunurdu bize biz anneler olarak herşeyi paylaşıyoruz birlikte ne gruplaşarak nede bi iki kişiyi atlayarak

gözün aydın tosunun geliyor desene bende öğleden sonra gideceğim sabah kalktım 9 da gittim hastaneye o kadar sıra vardı ki öğleden sonraya denk geliyor numaram neyse az kaldı gidip geleyim yazarım size bebişimi

senin kadar bende heyecan yaptm valla nazlı olcak senin kıss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…