süperrr canım ya Allah bağışlasın ne güzelde duruyor öyleeemaşaallahh
Maşallah, Allah nazarlardan korusun...çok güzel bi kızın var annesi...şimdiden görücülere hazırla kendini :)) ee ben erkek annesi olucam inşallah...gidip istiyecez böyle güzel kızları...
canım bnm cok sevindim masallahben daha 20 gun sonra gıdıcem ( ben ıyyım cnm aynı bi degiişiklik yok her gun gobegım daha cok buyuyo gibi detaylıda ne oluyor yanı cnm nelere bakıyor kac dk suruyor cok merak edıyorum :)))
prensimmm kocaman olmuşş herşey normal dedi doktorum çok şükür rabbime, pipisinide gördük iyice :) cd de resimler verdi bakıp bakıp duruyorum rabbimin emanetine, biraz iriymişte oğlumuzayy yerim ben onuyaaa :) başlıcam artık alışverişe dayanamıcam :)
Allahım sen bu duyguyu isteyen herkese yaşat inşallah
Hayır bu forumda bişeyler paylaşalım öğrenelim diye giriyoruz. 4 lü test ile ilgili birşey yazdım kimseden ses yok.
Yemeklerden tatillere kadar konuşuyorsunuz ama bi soruya cevap verip yardımcı olmuyorsunuz.
Tamam herkez aynı anda girmiyor ama benden sonra yazmış olan hiç mi görmüyor.
3-4 kişi grup olmuş anca kendinizi konuşuyorsunuz arada soru sorup bişey öğrenmek isteyen kaynıyor.
o zaman forumun ne faydası manası kalıyor ki?
Hayır bu forumda bişeyler paylaşalım öğrenelim diye giriyoruz. 4 lü test ile ilgili birşey yazdım kimseden ses yok.
Yemeklerden tatillere kadar konuşuyorsunuz ama bi soruya cevap verip yardımcı olmuyorsunuz.
3-4 kişi grup olmuş anca kendinizi konuşuyorsunuz arada soru sorup bişey öğrenmek isteyen kaynıyor.
selam canım, geldik doktordan. herşey yolunda çok şükür, detaylı ultrasona biraz erken girdim, çok şükür herşey normal çıktıçook tatlı kızım, nasıl heyecanlandım izlemeye doyamadımm
Eki Görüntüle 740080
bunuda atlattık, çok gerildim bugün. allahtan merakta kalmadan sonuç aldık. sen nasılsın canım, nasıl gidiyor?
prensimmm kocaman olmuşş herşey normal dedi doktorum çok şükür rabbime, pipisinide gördük iyice :) cd de resimler verdi bakıp bakıp duruyorum rabbimin emanetine, biraz iriymişte oğlumuzayy yerim ben onuyaaa :) başlıcam artık alışverişe dayanamıcam :)
bende 2li test yaptırdm çok iyi çıktı.. doktor 3lü testi önermiyorum yanılma payı yüksek dedi ve bende riskli olduğu için yaptırmak istemedim gerekte yoktu zaten.. 4lü test hakkında pek bir bilgim yok
bende 3lü yaptırmıcam o stres beni mahvediyo sonuç beklemek berbat bişey. 4lü belkı yaptırırım çünkü burda çok ucuz :) bi renkli görmek isterim.
gözün aydın tosunun geliyor desenebende öğleden sonra gideceğim sabah kalktım 9 da gittim hastaneye o kadar sıra vardı ki öğleden sonraya denk geliyor numaram neyse az kaldı gidip geleyim yazarım size bebişimi
senin kadar bende heyecan yaptm vallanazlı olcak senin kıss
nazlı mı olcak yok olmasın yaaa
kızlar cilveli nazlı olurr olsun vallababasına naz yapar ne güzell
babasıda nazlı zaten bende nazlıyım e oda nazlı olursa ki kesin olurböyle ana babadan nazlı mı nazlı bi kız doğar
e o zaman % 100 nazlı olcak kızın.. anne babada nazlıymış oooo sizide geçer osize naz yapma zamanı bile kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?