mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
kızlarrr merabaaa siz ve bebişleriniz nasıll :)) nelerr yeyipp içiyosunuzz?? doktorum bana hergün 1 yumurta 1 bardak süt 1 kase yoğurt ve 200gr et verdi gerisi çok önemli değilmiş hergün yemek işkencee olsada zorluyorum tabi kendimii ( ama netten araştırdığım yemek listelerinde bi dünya şey var onları yersem 100 kilo olurum heralde...

arkadaşım, burada herkes yaşadıklarını yazıyor paylaşımın görülmemiştir belki atlanmıştır hiçbirimiz doktor değiliz, her zaman en sağlıklı cevabını doktorun verir biz ne desek boş, hamilelik kişiye özeldir bende yazıyorum ama sonucunda doktorum ne derse odur bana sadece 2 li test yaptı dün kontrole gittim diğer 3lü 4 lü yapmıcaz ,2 liyi en güzel şekilde yaptık çünkü dedi sadece 2 li tarama, sanırım gerginsin biraz....

banada hergün yumurta yemelisinn diyor ama sıcak hergün yiyemiyorum napim, kırmızı et zaten sevmezdim aklıma geldikçe yiyorum, çok aşırı dikkat etmiyorum edemiyorum yiyemiyorum çok çünkü dediğin gibi herşeyi yesek 100 kilo oluruzz

kuzummm benimm büyüdükçe daha çok ona karşı hislerim artıyor artıyor artıyorrr :))) hayırlı haberlerle gel bakalımm

güzel anneler kızım gördüm baya büyümüştü maşaallah doktoruma ilk önce hocam aklınızda vardır doğum yöntemini ne düşünüyorsunuz dedim oda sen dayanırsan allahın izniyle bişey çıkmazsa normal düşünüyorum duygucum dedi çok sevindim prenses doğumu sordum sende düşünmem çünkü sabırsızsın bebeğim niye gelmiyor diye hem beni hem kendini çürütürsün dedi doktorda anlamış kiloyu sordum sıkı durun arkadaşlar 6 kilo aldım dedim olmazzz çok kilo almışsın duygu daha çok alcaksın şimdiden erken dedi kızdıııı bende ben bişey yemiyorumki hocam nasıl aldım dedim oda bu yememiş halinse hiç düşünemiyorum seni dedi 3 lü 4 lü testi istemedi ilki iyi çıkmıştı şükür diğerlerine gerek yok dedi birde ben hapşırıklarımı sordum çok hapşuruyorum bu ara birde nereyi kaşısam kabarıyor alerji olmuşsun ve hapşırmak öksürmek çok öğürmek hamile için sakıncalıdır her zaman dedi ve kanama olmuş karnımda biraz hapşurmalardan bebeğe zararı olmaz ama önlem alalım fakülteye gidip alerji testi yaptır dedi pazartesi gidip yaptırcam üzüldüm vallahi ya ama şükür bebeğim çok iyi di bu arada ben boyunu sormayı unuttum bir ton soru sormaktan adamda unuttu kağıtta boy ne olarak geçiyordu söyleyinde bakayım

oyyy maşahhhhh prenseseee bebeğin kilosu ne kadar canım bana biraz iri bebek dediya herkese soruyorum :))) , üzülme testlerini yaptır sonuçlar iyi çıkacaktır benim kuzenim bi hapşırmaya başladımı peşpeşe 15-20 kere hapşırıyor hamile oda, bende 3 kilo almışım ne olcaz böyle bilmiyorum , ben doktora daha doğumu sormadım sabıra gelince bende çokkk sabırsızım :)))

ohhhh maşallah ikinizedeee kızçelerimizzz büyüsünde gelsin biran öncee bende 6 kilo aldım benim doktorda fazla dedi Allah sonumuzu hayretsin artık bende son gitmemdee boyunu sormayı unuttum ama kolunu bacağı ölçmüştü eşimle 15 cm dir diye tahmin ettik bizde :) alerjilerindende bi sıkıntı çıkmaz umarımm geçmiş olsun...
sen gittin gördün darısı bizim ultrasonlaraaa

17+4 deyiz canım kilo 205g boy hangi harflerle gösteriyordu hc mi bilmiyorumki biliyorsanız bana yazın. bende çok hapşuruyorum ya alerji testini yapayımda her neyse ondan uzak durayım bari 3 kilo almışsın ne kadar iyi işte normal senin ki ben 6 hatta 7 kilo aldım bide diyorumki hocam ben bişey yemiyorum ki bende boy var birde normalde zayf olduğum için doktor hiç anlamıyordu kilo aldığımı ben söyleyince adam şaşırdı çok kilo alma son aylarda napcaksın dedi ve adam normal doğum düşünüyor çok kilolu olursam doğuramayabilirim aayyyy almamam lazımmm ama nasıl

sağol canım hadi darısı size sizde böyle heycanlarla gelip yazınnn yavrularınızı ya ben sormadan söylüyor normalde ama ben ankaraya gitcem ya bütün sorularım kağıda yazmıştım elimde kağıt arada bebeğe bakıyorum soru sordum sürekli oda unuttu ama herşeyi iyi dedi. inşallah çıkmaz dicem ama birşeye alerjim var belli kaşınıyorum elimi değdiğim yer kabarıyor ama nasıl çok kötü hapşırmayı hiç söylemeyim felaketttt

oyyyyyy oyyy maşallahh kızına ve sana canımm herşey normal ne güzell çok şükür ki çok sevindim hiç üzülme de kendini iyi hisset ikinizde iyisiniz çok şükürrr tatlımm

oyyyyyy oyyy maşallahh kızına ve sana canımm herşey normal ne güzell çok şükür ki çok sevindim hiç üzülme de kendini iyi hisset ikinizde iyisiniz çok şükürrr tatlımm

sağoll canım teşekkür ederim Allahın izniyle iyiyiz çok şükür keşke ilk başladığında hapşuruklarım doktora söyleseydim önemsemedim oysa çok önemliymiş aklınızda bulunsun vallahi öksürüyorsanız hapşuruyorsanız hatta çook öğürüyorsanız doktorunuza başvurun diyorum alerji testi uzunmu sürerki ne zaman çıkar. Darısı başınıza canım sizinde iyi haberlerinizi bekliyoruzzz

inşallah canımm ben daha salıyı bekliyorum nasıl bekleyeceğimide şaşırdm ama böle doktora gidipte bebeğini gören arkadaşları görünce kendim gitmiş gibi nedense çok seviniyorum hamilelik beni çocuk gibi yaptı sulugöz bir çocuk

hiç sorma bende öyle sulugöz oldum zaten adım duygu tüm duyguları yoğun yaşayan biriyim şimdiki halimi hiç sorma sen git hayırlısıyla bizde sana sevincez canımmmm

herkese iyi akşamlar kısslarrr hamişş anneler benim mesai bitiyoo eşim gelcek bugün eve gitmeden süsleneyim hoşçakalın yarın görüşmek üzereee

bende aynı durumdayım canım sonuçlarımın çıkmasını bekliyorum :)
Allahtan bu aralar o kadar hapşırmıyorum

sende alerji testimi yaptırdın canım ne kadar zamanda sonuç çıkıyor sana da geçmiş olsun

ben çapada yaptırdım takibimide orası yapıyor zaten özeldeydim ama riskli gebelik diye çapaya alındım,doktorum gerekli bikaç test yaptırdı en baştan.ama gelip hemen alma dedi sonuç bir güne çıkıyormuş ama temmuzun 15ine gün verdi o zamn sonuçlarada bakarız dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…