mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

ayy cnm süper yarım saatse kesinlikle esimle gitmem lazım ozmn :))) zaten o benden daha meraklı ne zmn gidicez diye sorup duruyor bu arada saglık ocagına kayıt yaptırdınmı ben dun gittim yaptırdım 1 temmuz cagırdı bikac test istedi onları halledip gidicem kısmetse 4d mi inceledi hepsini

ohh masallah cnm bende bu gidişimde dogumu sorucam bakalım bana ne diyecek yaa ben ne yapayım 11 kilo aldım şimdiden üzülme cnm bebegin iyi cok sükür testten de iyi sonuclar alırsın merak etme cnm

ohh masallah cnm bende bu gidişimde dogumu sorucam bakalım bana ne diyecek yaa ben ne yapayım 11 kilo aldım şimdiden üzülme cnm bebegin iyi cok sükür testten de iyi sonuclar alırsın merak etme cnm

aboo kız 11 kiloyu naptın sen hamileliğn son aylarında 11 kilo alınıyor şuan seni düşünemiyorum bildiğin 7 8 aylık duruyordur karnın herhalde

aboo kız 11 kiloyu naptın sen hamileliğn son aylarında 11 kilo alınıyor şuan seni düşünemiyorum bildiğin 7 8 aylık duruyordur karnın herhalde

yok cnm ya 5 aylık gibi duruyorum :))) valla anlamadım nasıl oldugunu gecen ay sadece 5 kilo almısım dusun artık hiç kusma olmadı bulantı 2 hafta oda hafifti gun gectıkce sisiyorum

yok cnm ya 5 aylık gibi duruyorum :))) valla anlamadım nasıl oldugunu gecen ay sadece 5 kilo almısım dusun artık hiç kusma olmadı bulantı 2 hafta oda hafifti gun gectıkce sisiyorum
belki yürüyüşe başlayınca fazla almazsın zaten 5 aylık sayılırısın ya ne kalmış 5 aya ben o kadar kustumda 6 kilo diyince doktor kızdı vallahi sen doktora dedinmi gerçi şuan bende yesem herhalde alırım ya kendimi sıkmaya başladım

1 ay da 5 kilo görünce sekreter yavas git dedi kızlada samimiyim naptın sen dedi doktor sayfamda goruyodur kac kılo aldıgımı sölemedim ama bu gidişimde sölücem bende dıkkat ediyorum ama nasıl oluyor anlamadım tartılıorum sureklı ve gecenn haftadan bu haftaya 1 kilo daha almısım sadece sabahları kahvaltıda 2-3 dilim ekmek yiyorum onun harıcı yemiyorum ekmek oglen sebze meyve gecistiriorum süt içiorum aksamlarıda öyle cok pilav makarna yemiyorum ama sısıyorum tatlı cok yıyıorum o yapıyor herhalde

olabilir doktora gidince bizede haber ver ne dicek hem kilo için hem doğumu sor şimdiden aklında oluşmuştur çünkü ben sevindim normal diyince tabi Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimizee:18:

olabilir doktora gidince bizede haber ver ne dicek hem kilo için hem doğumu sor şimdiden aklında oluşmuştur çünkü ben sevindim normal diyince tabi Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimizee:18:

aynen cnm bende normal istiyorum ama sımdıden bu kıloyla nasıl olucask bılmıyorum gercı benı gorenler yok ya sen 11 kilo almıs olamazsın dıyolar ama ben hamile kaldıggımda rejım yapıodum 9 kilo vermiştim bi anda bırakıp eskı yeme duzenıne donunce hooop gerı geldı kılolalrın hepsi

canım bana da bakınca hiç 6 kilo aldığım belli olmuyor doktorum bile anlamamıştı bakınca ben söyleyince naptın sen dedi olur ya normal doğum çatında müsaitse bi akrabam toplamda 20 kilo almış normal doğurmuştu tabi sen bu hızla geçersin 20 kiloyu

teşekkürler canım sağol bir araştırayım ulaşabilecekmiyim bu arada oğluşum oluyorrr:)))))

merhaba cnm sorun olmaz benm bi tanıdıgıma bebek daha oynamıyor diye 5.aydan sonra yaptılar bana öyle dedi gec yaptılar asıyı saglık ocagının numarasıda varsa arayıp ogren için rahat etsin

Cnm ben de sormustum gecenlerde cunku 20.haftada memlekette olacaktım, annenlerin baglı oldugu aile hekimligine gittiginde misafir hasta olarak yaptirabiliyorsun cnm.

kızlar teşekkürler :) bu arada oğluşum oluyor
.

Kizlar gunaydin suan saat orda kac bilmiyorum ama burda oglen oldu
Kizlar oksurukten oluyorum klima carpti burda heryer klima neyapacam onerebileceginiz bisi varmi cigerlerim agriyor ins bebegim iyidir onu goremiyorum zaten

Crl diye geciyor duygucum boyu.dogum icin sen ve bebek icin nasil saglikli olacaksa oyle olsun ben de dun gittim bu arada erkek dedi
:)))) 2defa gorduk artik cikinti degil bildigin pipiş olmus:)))).bugun ayrintilida da baktirip netlestirecem veee hazir memlekete gelmisken sekerleri susleri de alip oyle donecem.bugun bana seker yuklemesi yapacaklar 6.ayi beklemicekmis ailemde genetik olarak seker hastaligi oldugu icin bugun yapilacak 6 aya bir yapiliyordu ne gizli seker nede normal seker vardi fakat gebelikte hersey degistigi icin gebelikte seker ihtimalini cok onemsiyorlarmıs doktorlar.

Kizlar oksurukten oluyorum klima carpti burda heryer klima neyapacam onerebileceginiz bisi varmi cigerlerim agriyor ins bebegim iyidir onu goremiyorum zaten

Gecmis olsun cnm.ıhlamur cayı ve ballı ılık sut bana cok iyi geliyor dene istersen.

Acaba ödemin mi var o da aynı kilo seklinde gosterier kendini şiş gorunur vucudun belki su tutuyordur.

iyi akşamlar canımmm.. süslen bakalım bebiş geldikten sonrada süslenmeye vaktimiz olacak mıı acabaaa

günaydnn kıslarrrrr
şuan bile unuttum süslenmeyi iş ortamamda pek müsait değil süs konusunda arada süslenmek iyi geliyor evrim geçirmiş gibi oluyo insan

günaydnn cnm çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et nane limon iç limonlu ılık su iç iyi gelirr kendine ve bebişine dikkat et öksürürken karnını falan tut sıkma kendini tkrardan geçmiş olsun

herşeyin iyi çıkmasına çok sevindim sonuna kadar böyle gitsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…