canım iyi tarafından bak, sen gittiginde kocaman olucak ne güzelmaşAllah sana, eminim büyümüştür karın. benimde büyüdü tabi ama ehh işte valla canım yarım saat sürdü, her organını ayrıca inceledi banada anlattı sabırla saolsun. elleri, ayaklarını, her organını görmek çok keyifliydi. darısı başına tatlımm...
güzel anneler kızım gördüm baya büyümüştü maşaallahdoktoruma ilk önce hocam aklınızda vardır doğum yöntemini ne düşünüyorsunuz dedim oda sen dayanırsan allahın izniyle bişey çıkmazsa normal düşünüyorum duygucum dedi çok sevindim prenses doğumu sordum sende düşünmem çünkü sabırsızsın bebeğim niye gelmiyor diye hem beni hem kendini çürütürsün dedi doktorda anlamış kiloyu sordum sıkı durun arkadaşlar 6 kilo aldım dedim olmazzz çok kilo almışsın duygu daha çok alcaksın şimdiden erken dedi kızdıııı bende ben bişey yemiyorumki hocam nasıl aldım dedim oda bu yememiş halinse hiç düşünemiyorum seni dedi 3 lü 4 lü testi istemedi ilki iyi çıkmıştı şükür diğerlerine gerek yok dedi birde ben hapşırıklarımı sordum çok hapşuruyorum bu ara birde nereyi kaşısam kabarıyor alerji olmuşsun ve hapşırmak öksürmek çok öğürmek hamile için sakıncalıdır her zaman dedi ve kanama olmuş karnımda biraz hapşurmalardan bebeğe zararı olmaz ama önlem alalım fakülteye gidip alerji testi yaptır dedi pazartesi gidip yaptırcam üzüldüm vallahi ya ama şükür bebeğim çok iyi di bu arada ben boyunu sormayı unuttum bir ton soru sormaktan adamda unuttu kağıtta boy ne olarak geçiyordu söyleyinde bakayım
ohh masallah cnmbende bu gidişimde dogumu sorucam bakalım bana ne diyecek yaa ben ne yapayım 11 kilo aldım şimdiden üzülme cnm bebegin iyi cok sükür testten de iyi sonuclar alırsın merak etme cnm
abookız 11 kiloyu naptın sen hamileliğn son aylarında 11 kilo alınıyor şuan seni düşünemiyorum bildiğin 7 8 aylık duruyordur karnın herhalde
belki yürüyüşe başlayınca fazla almazsın zaten 5 aylık sayılırısın ya ne kalmış 5 ayayok cnm ya 5 aylık gibi duruyorum :))) valla anlamadım nasıl oldugunu gecen ay sadece 5 kilo almısım dusun artık hiç kusma olmadı bulantı 2 hafta oda hafifti gun gectıkce sisiyorum
belki yürüyüşe başlayınca fazla almazsın zaten 5 aylık sayılırısın ya ne kalmış 5 ayaben o kadar kustumda 6 kilo diyince doktor kızdı vallahi sen doktora dedinmi gerçi şuan bende yesem herhalde alırım ya kendimi sıkmaya başladım
olabilir doktora gidince bizede haber ver ne dicek hem kilo için hem doğumu sor şimdiden aklında oluşmuştur çünkü ben sevindim normal diyince tabi Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimizee:18:1 ay da 5 kilo görünce sekreter yavas git dedi kızlada samimiyim naptın sen dedidoktor sayfamda goruyodur kac kılo aldıgımı sölemedim ama bu gidişimde sölücem bende dıkkat ediyorum ama nasıl oluyor anlamadım tartılıorum sureklı ve gecenn haftadan bu haftaya 1 kilo daha almısım sadece sabahları kahvaltıda 2-3 dilim ekmek yiyorum onun harıcı yemiyorum ekmek oglen sebze meyve gecistiriorum süt içiorum aksamlarıda öyle cok pilav makarna yemiyorum ama sısıyorum tatlı cok yıyıorum o yapıyor herhalde
olabilir doktora gidince bizede haber ver ne dicek hem kilo için hem doğumu sor şimdiden aklında oluşmuştur çünkü ben sevindim normal diyince tabi Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimizee:18:
canım bana da bakınca hiç 6 kilo aldığım belli olmuyor doktorum bile anlamamıştı bakınca ben söyleyince naptın sen dediaynen cnm bende normal istiyorum ama sımdıden bu kıloyla nasıl olucask bılmıyorum gercı benı gorenler yok ya sen 11 kilo almıs olamazsın dıyolar ama ben hamile kaldıggımda rejım yapıodum 9 kilo vermiştim bi anda bırakıp eskı yeme duzenıne donunce hooop gerı geldı kılolalrın hepsi
bende bugün gidiyorum geldiğinde yaz bize sağlık ocağında olcaksın tetenozu sanırım telefonu yokmu oranın arayıp söyle canım daha ne kadar kalacaksın orda ona göre haber vermiş olursun gerekirse orda yaptırırsın teli yoksa komşun felan gidip alsın arayıp söyle sen
merhaba cnm sorun olmaz benm bi tanıdıgıma bebek daha oynamıyor diye 5.aydan sonra yaptılar bana öyle dedi gec yaptılar asıyı saglık ocagının numarasıda varsa arayıp ogren için rahat etsin
Cnm ben de sormustum gecenlerde cunku 20.haftada memlekette olacaktım, annenlerin baglı oldugu aile hekimligine gittiginde misafir hasta olarak yaptirabiliyorsun cnm.
güzel anneler kızım gördüm baya büyümüştü maşaallahdoktoruma ilk önce hocam aklınızda vardır doğum yöntemini ne düşünüyorsunuz dedim oda sen dayanırsan allahın izniyle bişey çıkmazsa normal düşünüyorum duygucum dedi çok sevindim prenses doğumu sordum sende düşünmem çünkü sabırsızsın bebeğim niye gelmiyor diye hem beni hem kendini çürütürsün dedi doktorda anlamış kiloyu sordum sıkı durun arkadaşlar 6 kilo aldım dedim olmazzz çok kilo almışsın duygu daha çok alcaksın şimdiden erken dedi kızdıııı bende ben bişey yemiyorumki hocam nasıl aldım dedim oda bu yememiş halinse hiç düşünemiyorum seni dedi 3 lü 4 lü testi istemedi ilki iyi çıkmıştı şükür diğerlerine gerek yok dedi birde ben hapşırıklarımı sordum çok hapşuruyorum bu ara birde nereyi kaşısam kabarıyor alerji olmuşsun ve hapşırmak öksürmek çok öğürmek hamile için sakıncalıdır her zaman dedi ve kanama olmuş karnımda biraz hapşurmalardan bebeğe zararı olmaz ama önlem alalım fakülteye gidip alerji testi yaptır dedi pazartesi gidip yaptırcam üzüldüm vallahi ya ama şükür bebeğim çok iyi di bu arada ben boyunu sormayı unuttum bir ton soru sormaktan adamda unuttu kağıtta boy ne olarak geçiyordu söyleyinde bakayım
Kizlar gunaydin suan saat orda kac bilmiyorum ama burda oglen oldu
Kizlar oksurukten oluyorum klima carpti burda heryer klima neyapacam onerebileceginiz bisi varmi cigerlerim agriyor ins bebegim iyidir onu goremiyorum zaten
yok cnm ya 5 aylık gibi duruyorum :))) valla anlamadım nasıl oldugunu gecen ay sadece 5 kilo almısım dusun artık hiç kusma olmadı bulantı 2 hafta oda hafifti gun gectıkce sisiyorum
iyi akşamlar canımmm.. süslen bakalım bebiş geldikten sonrada süslenmeye vaktimiz olacak mıı acabaaa
teşekkürler canım sağol bir araştırayım ulaşabilecekmiyim bu arada oğluşum oluyorrr:)))))
Kizlar gunaydin suan saat orda kac bilmiyorum ama burda oglen oldu
Kizlar oksurukten oluyorum klima carpti burda heryer klima neyapacam onerebileceginiz bisi varmi cigerlerim agriyor ins bebegim iyidir onu goremiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?