mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
bu isim konusu ne zor bi konu ya. Ben İnci yada Neşe istiyodum ama eşimle bi anlaşma yapmıştık daha önce de söylemiştim size. Eğer kızımız olursa o bana 10 tane isim söyleyecekti ve ben içinden bi tane isim seçecektim. Bizimki listeyi yapmış isimlerin anlamları çok güzel ama Türkçe isim pek yok içlerinde açıkcası toplum bu isimleri kaldırabilir mi çok emin değilim :) aklımda olanları yazayım

Talya(bunun çok anlamı var ve hepsi çok hoşuma gitti), Elizya (deniz kızı) , Dina (Dünya oluştuğunda insanlara 70 dilde konuşmayı öğreten melek), Ela, Derin, Ahu, Hayal, Delfin(yunus)

hadi hayırlısı bakalım bnde o zaman kız doğururum belkim

hadi inşaallahhh
canım bende erkek olursa ben koycaktım toprak istiyordum kız olunca eşim tutturdu esila diye bende mina istedim aslında derin çok istiyordum eşim istemedi bnce koyabilirsin ılgın çok güzel eşin çok güzel isimler bulmuş tereddüt etme bence akılına yatanı koy

gerçekten maşallah sana şimdiden bu kadar yaptıysan ilerki zamanlarda dha neler yaparsın düşünemiyorum şuan bebeğinin yerinde olmak isterdim :124:

bir hurç dolusu örgülerde var ama onları koymak aklıma gelmedi bi ara çeker onlarıda yüklerim eee zor elde edince böyle oluyor bi elimzde kamera bi elimizde fotoğraf makinası öyle giriyoruz ultrasona bile pek heycanlıyız anlıcanızzzzzz daha iyileri sizlere olsun Allah olmayanlarada versin sizin fotoları da bekliyoruzzz

inşallah foto makinasıyla ultrasona grmek hiç aklıma qelmemişti ii fikirmiş =) Allah herkesin kalbine göre versin inşallah

park yatak bizim de aklımıza yattı baktığımda tekerlekliydi sabitlenebiliyormuş tekerleği fiyatlarıda beşiklere göre daha uygun. bu arada bende ilk don almıştım geriside geldi zaten donandı bebişimizz bir sürü hastane çıkışı almak yerine ayaklı zıbın artı tulum almak daha mantıklı çünkü kış bebeği olcaklar arkadaşlarımdan hep öyle duyarak aldım
bu arada eklentilerde sorun oluyor galiba duydunmuyu alıntıladım başka yazı çıkıyor

ben normal beşik almayı düşünüyordum park yatakları görünce vazgeçtim hem daha kullanışlı olması açısından hemde katlanabilmesi açısından hoşuma gittik kızımın odasını pembe düşünürken kırmızı yapmaya karar verdim kırmızı yatak kırmızılı bir perde ve halı şeklinde yapcam

o zaman ben devralıyorum ben daha birinciyi doğurmadan 2. düşünüyorum vallahi arkadaşlar sürekli iğne vurulcağımı bildiğim halde istiyorum :13:

aynen cnm bende düşünüorum simdiden 2. düşünüyorum 1 yasına gelince baslarım calısmalara Naz'ım 1,5 sene sonra geldi oda cok bekletirse diye cok beklemek istemiyorum :))))))

aynen cnm bende düşünüorum simdiden 2. düşünüyorum 1 yasına gelince baslarım calısmalara Naz'ım 1,5 sene sonra geldi oda cok bekletirse diye cok beklemek istemiyorum :))))))

eşime kalsa beş sene yok diyor kötü ve zor bi hamilelik geçirdiğim için ama ben hiç umursamıyorum hayırlısıyla allahım bunları kucağımıza almayı nasıp etsin de ama ikinciyi de düşünüyorum kardeş çok önemli çünkü hemde maymun gözünü açmadan olması lazım yapmaz erteler rahata alışırsak bu sefer hiç istemeyizz ona göre kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…