park yatak bizim de aklımıza yattı baktığımda tekerlekliydi sabitlenebiliyormuş tekerleği fiyatlarıda beşiklere göre daha uygun. bu arada bende ilk don almıştım geriside geldi zaten donandı bebişimizzbir sürü hastane çıkışı almak yerine ayaklı zıbın artı tulum almak daha mantıklı çünkü kış bebeği olcaklar arkadaşlarımdan hep öyle duyarak aldım
bu arada eklentilerde sorun oluyor galiba duydunmuyu alıntıladım başka yazı çıkıyor
ben normal beşik almayı düşünüyordum park yatakları görünce vazgeçtim hem daha kullanışlı olması açısından hemde katlanabilmesi açısından hoşuma gittik kızımın odasını pembe düşünürken kırmızı yapmaya karar verdim kırmızı yatak kırmızılı bir perde ve halı şeklinde yapcam
kızlar nasılsınız hani bayan_akilli çağlasam mı duydunmu sabahları açılışı sizlerden bekleniyor hep alışkın değilim ben yazmayaveee kızımı gördümmmmm biraz önceee saat 6,30 da kalktım 7,30 da hastaneye gittim fişimi aldım doktorumda sağolsun gelir gelmez hemen beni aldı yavruşumu gördüm eşi önde olduğu için hareketleri çok net hissetmeyebilirsin dedi çook iyimiş şükürler olsun 276 gr mış kuzucum kilo almışşşşş 16 cm boyu varmış kemikleri kalbi midesi bağırsakları allah şükür hepsi çok sağlıklıydı elleri minicikti ayaklarıda öyle bi an önce öpmeyi bekliyorum doğum fotosunu sordum normal olursa girebiliyormuş doğuma fotocu sezaryende girmiyormuş anestezi uzmanı almıyormuş bende dedim e hocam allahın izniyle normal doğum diyordunuz ben görüşcem dedim oda tamam görüş dedi
günaydın canım ya bende anormallik mi var sizleri okuyunca sanki kendim hamile gibi hissediyorum ve çok seviniyorum
kızının iyi olmasına çok sevindim maşallah nazar değmesin esila minamıza.........
kızlar nasılsınız hani bayan_akilli çağlasam mı duydunmu sabahları açılışı sizlerden bekleniyor hep alışkın değilim ben yazmayaveee kızımı gördümmmmm biraz önceee saat 6,30 da kalktım 7,30 da hastaneye gittim fişimi aldım doktorumda sağolsun gelir gelmez hemen beni aldı yavruşumu gördüm eşi önde olduğu için hareketleri çok net hissetmeyebilirsin dedi çook iyimiş şükürler olsun 276 gr mış kuzucum kilo almışşşşş 16 cm boyu varmış kemikleri kalbi midesi bağırsakları allah şükür hepsi çok sağlıklıydı elleri minicikti ayaklarıda öyle bi an önce öpmeyi bekliyorum doğum fotosunu sordum normal olursa girebiliyormuş doğuma fotocu sezaryende girmiyormuş anestezi uzmanı almıyormuş bende dedim e hocam allahın izniyle normal doğum diyordunuz ben görüşcem dedim oda tamam görüş dedi
canım geçmiş olsun neyin vargünaydnnn kıslarrrr ben dün rahatsızdım gelemedim nasılsınız??
ben normal beşik almayı düşünüyordum park yatakları görünce vazgeçtim hem daha kullanışlı olması açısından hemde katlanabilmesi açısından hoşuma gittik kızımın odasını pembe düşünürken kırmızı yapmaya karar verdim kırmızı yatak kırmızılı bir perde ve halı şeklinde yapcam
Eki Görüntüle 747226 Eki Görüntüle 747238 Eki Görüntüle 747233 Eki Görüntüle 747232 Eki Görüntüle 747230 Eki Görüntüle 747229 Eki Görüntüle 747228 Eki Görüntüle 747227 Eki Görüntüle 747225 Eki Görüntüle 747223 Eki Görüntüle 747224 Eki Görüntüle 747240 Eki Görüntüle 747280 Eki Görüntüle 747269 Eki Görüntüle 747268 Eki Görüntüle 747267 Eki Görüntüle 747266 Eki Görüntüle 747265 Eki Görüntüle 747262 Eki Görüntüle 747261 Eki Görüntüle 747260 Eki Görüntüle 747270 Eki Görüntüle 747271 Eki Görüntüle 747279 Eki Görüntüle 747278 Eki Görüntüle 747277 Eki Görüntüle 747276 Eki Görüntüle 747275 Eki Görüntüle 747274 Eki Görüntüle 747273 Eki Görüntüle 747272 Eki Görüntüle 747259 Eki Görüntüle 747258 Eki Görüntüle 747257 Eki Görüntüle 747256 Eki Görüntüle 747255 Eki Görüntüle 747254 Eki Görüntüle 747253 Eki Görüntüle 747251 Eki Görüntüle 747249 Eki Görüntüle 747250
hhmm klasikten vazgeçtik yani
ben pembe hastasıyım ama bende paspembe bir oda yerine pembe-yeşil karışımı bir oda isterdim bir foto var bende dur bakayım bulacak mıyım
evet bahsettiğim sağdaki resim çok beğenmiştim
park yatak alacaklarda soldaki gibi süslenebilir mi acaba çok hoş tam prenseslere göre..
ayyy kıslarr ben bebişimi hissediyorum artıkkdün hasta halimde nasılda kendimi iyi hissettirdi minniğim benimmm gıdımm
canım senin yaptığını herkes yapamazdı tebrik ediyorum gerçekten helal olsun diyorum bebeğini kaybettin ama sayfadan ayrılmadın bizim sevinçlerimize endişelerimize ortak oldun diliyorum ki allahım sana hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşaallahhh kız belki de hamilesindir inşaallahhhhhhhhhhhhhh
ayyy kıslarr ben bebişimi hissediyorum artıkkdün hasta halimde nasılda kendimi iyi hissettirdi minniğim benimmm gıdımm
hayırlısıyla inşallah öyleyimdir canım yaaaaaaa güzel sözlerin için de teşekkür ederim
canım geçmiş olsun neyin var
kendinede kızına da iyi bak canımmm dikkat et kendine geçmiş olsunsaol canım benim üşütmüşümm birden olduu birden acillik oldum ama iyiym şükürler olsun kii gıdımda iyi
ohh sonunda maşaallahhhhh kızınaaaa
sana teselli olarak yapmış belli annecim üzülme diye pek akıllı bir kızın var maşallah
vallahi vazgeçtim hayalim hep kırımızı bi mutfağımın olmasıydı herhalde kızımın odasını kırmızı yapcambayıldımmm çok güzel odalarrr ama park beşikler o tarz olmuyor keşke olsa ilk önce o tarz beşikler düşünmüştüm ama ev bizim değil yarın taşındığımız düşün belki gittiğimiz yere uymucak en iyisi park yatak
gerçi doğru iki kuzenim kiracı oldukları için park yatak aldılar şuan içinde çok güzel oynuyorlar 1 yaşını geçti ham park hem yatak
kızının odasını da yüklersin süsleyince inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?