mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

evet çok iyi yapmışsın.bende tecrübeli kasım annesi olarak katılıyorum sana :) bunlar çok güzel heyecanlar Allah ım tüm isteyenlere tattırsın.

park yatak daha iyi tabi emzirme dönemi yatak odamıza alırız gece sürekli kalkıcaz malum :) inşallah uykucu olurlar bebişler.

kızlar nasılsınız hani bayan_akilli çağlasam mı duydunmu sabahları açılışı sizlerden bekleniyor hep alışkın değilim ben yazmaya veee kızımı gördümmmmm biraz önceee saat 6,30 da kalktım 7,30 da hastaneye gittim fişimi aldım doktorumda sağolsun gelir gelmez hemen beni aldı yavruşumu gördüm eşi önde olduğu için hareketleri çok net hissetmeyebilirsin dedi çook iyimiş şükürler olsun 276 gr mış kuzucum kilo almışşşşş 16 cm boyu varmış kemikleri kalbi midesi bağırsakları allah şükür hepsi çok sağlıklıydı elleri minicikti ayaklarıda öyle bi an önce öpmeyi bekliyorum doğum fotosunu sordum normal olursa girebiliyormuş doğuma fotocu sezaryende girmiyormuş anestezi uzmanı almıyormuş bende dedim e hocam allahın izniyle normal doğum diyordunuz ben görüşcem dedim oda tamam görüş dedi

günaydın canım ya bende anormallik mi var sizleri okuyunca sanki kendim hamile gibi hissediyorum ve çok seviniyorum
kızının iyi olmasına çok sevindim maşallah nazar değmesin esila minamıza.........

günaydın canım ya bende anormallik mi var sizleri okuyunca sanki kendim hamile gibi hissediyorum ve çok seviniyorum
kızının iyi olmasına çok sevindim maşallah nazar değmesin esila minamıza.........

canım senin yaptığını herkes yapamazdı tebrik ediyorum gerçekten helal olsun diyorum bebeğini kaybettin ama sayfadan ayrılmadın bizim sevinçlerimize endişelerimize ortak oldun diliyorum ki allahım sana hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşaallahhh kız belki de hamilesindir inşaallahhhhhhhhhhhhhh

çok sevindimm canımmm esila minanı görmene maşallahhh gıdınaa

hhmm klasikten vazgeçtik yani

ben pembe hastasıyım ama bende paspembe bir oda yerine pembe-yeşil karışımı bir oda isterdim bir foto var bende dur bakayım bulacak mıyım

evet bahsettiğim sağdaki resim çok beğenmiştim

park yatak alacaklarda soldaki gibi süslenebilir mi acaba çok hoş tam prenseslere göre..

Eklentiler

• $420769_10150718446205159_258464735158_11304837_153933941_n.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 29
  • $408149_10150566158435159_258464735158_10810418_846933179_n.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 24

vallahi vazgeçtim hayalim hep kırımızı bi mutfağımın olmasıydı herhalde kızımın odasını kırmızı yapcam bayıldımmm çok güzel odalarrr ama park beşikler o tarz olmuyor keşke olsa ilk önce o tarz beşikler düşünmüştüm ama ev bizim değil yarın taşındığımız düşün belki gittiğimiz yere uymucak en iyisi park yatak

ayyy kıslarr ben bebişimi hissediyorum artıkk dün hasta halimde nasılda kendimi iyi hissettirdi minniğim benimmm gıdımm

hayırlısıyla inşallah öyleyimdir canım yaaaaaaa güzel sözlerin için de teşekkür ederim

gerçi doğru iki kuzenim kiracı oldukları için park yatak aldılar şuan içinde çok güzel oynuyorlar 1 yaşını geçti ham park hem yatak

kızının odasını da yüklersin süsleyince inşallah

gerçi doğru iki kuzenim kiracı oldukları için park yatak aldılar şuan içinde çok güzel oynuyorlar 1 yaşını geçti ham park hem yatak

kızının odasını da yüklersin süsleyince inşallah

tabii her beraber yüklücez aşama aşama detay detay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…