hayırlısı olsun canım dediğin gibi erkekler erkek kardeşi olsun istiyorlar daha çok. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu...
günaydın kızlar ben bu baş ağrısıyla ne yapıcam ya doktorda yapıcak birşey yok diyo düz minoset pek işe yaramıyo onuda gunde 1 tane iç diyo.Allahtan evdeyim çalışıyo olsam ne yapardım.dua edin bana geçsin ve ağırmasın sürekli
amin canım sağol.kalp kalbe karşıymış gerçekten biraz önce aklımdan geçtin kadınlar kulubune gırdıgımde asrasultanı sorıyım durumlar nasıl diye diyodum :)
inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla seninde güzel haberlerini duyucaz.
benimki normal yaparsan girmem sezaryen yaparsan girerim çığlıklarına dayanamam diyorbende eşimi yanımda isterim hatta doğumda yanımda olsun bile istiyorum hep soruyorum gelirmisin diye... yok falan dayanamam diyor sen bağırırken ama istiyorum deyince olabillir diyo... fotoğraf işini kesinleştirdin mi canım bakacaktın hani...
bir oğlum daha oluyor inşallah.doktordan sonra annemlere gittiğim için yazamadım.tahminler yanlış çıktı:) evlat bu sevgisi bambaşka.oğlumada arkadaş olucak en çok onun için sevindim :)
bizim de 8 inde 2 yıl olacak keşke hamile kalsaydım geçen ay baba oluyorsun diye bir hediye alsaydım eminim unutamazdı yıllarca ama kısmet değilmiş...
bana balon fikri daha çok sürpriz bir doğumgününü anımsatı ama gömlek fikrini çok tuttum
yada oğlun olsaydı ikisine aynı modelden pijama takımı gibi birşey alabilirdin baba oğul giysinler diye
acaba baba kız için de böyle birşey olabilir mi
kızını araya katarak bir hediye düşündün mü hiç... aklıma gelirse daha yazarım ne olabilir ne olabilir...:123:
duygu canım sana bahsettiğim konuyla ilgili birkaç fikir buldum
Eki Görüntüle 746979 Eki Görüntüle 746980
canım sinirlenme olsun biraz daha büyümüş olur gerçi ilk zamanlar beni görmen lazımdı eşim neler çekiyordugunaydin guzel annelerrr dun dr.dan geldikten sonra yazamadim sarjim yoktu eve de gec geldik ee tabi bi de sinirlerim iyice gerilmisti gttim dun hastaneye ayrintili ultrason icin girisimi yaptilar bolume gittim megersem 2gundur cihaz bozuukmus ayyy sinirlerim bozuldu kac gundur dunu bekliyorum esim zar zor izin alabiliyor ztn izin alip gelmis insan bi arar soyler arizali diye ucretini de aldilar bi de neyse onu geri aldik da kimsenin birbirinden haberi yok hastanede ankaradaki hamisler gidexek olursaniz gitmeyin ayrintili ultrasonmus fln ozel kecioren hastanesi..haftaya p.tesi baska bi yerden aldik sanatoryum tip merkezinden haftaya kaldi isiniz yniii. ztn hamilelikten dolayi bi gerginlik var uzerimde. sizde de var mi yaa her seye cok cabuk snirlenir oldum boyle degildim geriliyorum hmn en ufak bi seyde(
canım benim çok zor biliyorum stres yapma daha çok tetikliyor dualarımız seninlee..günaydın kızlar ben bu baş ağrısıyla ne yapıcam ya doktorda yapıcak birşey yok diyo düz minoset pek işe yaramıyo onuda gunde 1 tane iç diyo.Allahtan evdeyim çalışıyo olsam ne yapardım.dua edin bana geçsin ve ağırmasın sürekli
gözün aydın canım kaynanalar çoğaldı desenizeeebiraz geç oldu ama cinsiyetimizi öğrendik...oğlum olacak inşallah:))Rabbim sağlıklı,sıhhatli,eksiksiz,noksansız olarak dünyaya getirmeyi nasip etsin...
canım tuzlu yemeeee, sıkan çoraplar giymee soğuk suyla yıka arada benimde çok şişiordu eşim her akşam masaj yapıyor eşine masaj yaptırgünaydın hanımlar
ayaklarım çok şişiyo ya napıcam
vaay bugün presnler atak yapmış hemen bi prenses lazım bize kaldı mı cinsiyeti belli olmayan yoksa ben ikinciye geçeyim mi
günaydın kızlar ben bu baş ağrısıyla ne yapıcam ya doktorda yapıcak birşey yok diyo düz minoset pek işe yaramıyo onuda gunde 1 tane iç diyo.Allahtan evdeyim çalışıyo olsam ne yapardım.dua edin bana geçsin ve ağırmasın sürekli
ikinciye geç canımmmm:82::98::103:
yok ben bi daha o mide bulantılarını çekemiciim sanırım
Merhaba arkadaşlar ,
Ben sayfanın başlarında yazmıştım konuya dahildim ama sonra uzun bir süre yazamadım 12 senedir çalıştığım iş yerimden doğumda tamamen ayrılacağım için yanıma eleman alındı ve onu yetiştirmek zorunda kaldım 2-3 aydır arada girip sürekli okumaya çalışıyorum fakat bir türlü yazamadım :) bugüne kısmetmiş..
Kendimi baştan tanıtıyım ben .. İstanbul'dayım...Bir kızım var adı DURU 4.5 yaşında ve 19 haftalık hamileyim.2'li testten bu yana doktorum kontrollerde erkek olduğunu söylüyor ama bu hafta cumartesi kontrolüm var bu hafta tamamen netleşir dedi soru işareti kalmaz dedi.Bakalım nasipse erkek şu anda ikinci bebeğim. Herkeste olduğu gibi benim içinde sağlıklı olması en önemlisi ...Farklı olunca da tabi insan ister istemez ayrı bir seviniyor.
Bu sene kız ve erkek oranları eşit gidiyor sanırım..Ben anket oyumu cumartesi iyice netleştikten sonra kullanmak istiyorum :)
Herkese hayırlısını dilerim.Sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızı inşallah..
o zaman ben devralıyorum ben daha birinciyi doğurmadan 2. düşünüyorum vallahi arkadaşlar sürekli iğne vurulcağımı bildiğim halde istiyorum:13:
birincisi biraz büyüsünde ona bi erkek kardeş yaparsın
canımmm tekrar hoşgeldin diyelim o zamanbundan sonra sıkça girersin umarım topiğimiz iyce şenleniyor kızlarrrrrr hayırlısı bakalım benimde kızım olcak 20 haftalık hamileyim esila mina'm geliyor hayırlısıylaaa... tekrar gözün aydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?