mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
hayırlısı olsun canım dediğin gibi erkekler erkek kardeşi olsun istiyorlar daha çok. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu...

amin canım sağol.kalp kalbe karşıymış gerçekten biraz önce aklımdan geçtin kadınlar kulubune gırdıgımde asrasultanı sorıyım durumlar nasıl diye diyodum :)
inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla seninde güzel haberlerini duyucaz.

canım geçmiş olsun bunu ilaçsız çözmek lazım o yüzden sana bioenerji uzmanlarını öneriyorum yaşadığın şehirde bak güvenilir birini bul. bilmeyenler için bioenerji vücuttaki negatif enerjiyi atar yenilenirsiniz. eğer uzman iyi ise migreniniz %100 tedavi olur çok yakınımda birçok kişi iyi oldu inşallah sana da iyi gelir eminim Allahın izniyle...

internetten de araştırabilirsin canım

amin canım beni unutmadığınızı görmek çok hoşuma gidiyor iyi ki sizler varsınız

benimki normal yaparsan girmem sezaryen yaparsan girerim çığlıklarına dayanamam diyor fotografı ankaradan gelince yüz yüze görüşcem albümlere bakıp karar vercem kesin istiyorum ama birde hastaneylede görüşmem gerekiyor sanırım bazı hastaneler istemiyormuş doktoruma sorarım ama çoook istiyorum hayırlısı bakalım

bir oğlum daha oluyor inşallah.doktordan sonra annemlere gittiğim için yazamadım.tahminler yanlış çıktı:) evlat bu sevgisi bambaşka.oğlumada arkadaş olucak en çok onun için sevindim :)

gözün aydın canımmm ne güzelll iki kere kaynana olcan

düşünüyorum da bunlarla sınırlı değil tabiki aklınıza gelirse fikir verin vallahi kızla ilgili ne olabilir diye düşünüyorum bulamıyorum ki

canım sinirlenme olsun biraz daha büyümüş olur gerçi ilk zamanlar beni görmen lazımdı eşim neler çekiyordu

canım benim çok zor biliyorum stres yapma daha çok tetikliyor dualarımız seninlee..
biraz geç oldu ama cinsiyetimizi öğrendik...oğlum olacak inşallah:))Rabbim sağlıklı,sıhhatli,eksiksiz,noksansız olarak dünyaya getirmeyi nasip etsin...
gözün aydın canım kaynanalar çoğaldı desenizeee
günaydın hanımlar
ayaklarım çok şişiyo ya napıcam
canım tuzlu yemeeee, sıkan çoraplar giymee soğuk suyla yıka arada benimde çok şişiordu eşim her akşam masaj yapıyor eşine masaj yaptır

vaay bugün presnler atak yapmış hemen bi prenses lazım bize kaldı mı cinsiyeti belli olmayan yoksa ben ikinciye geçeyim mi

gunaydın canım gecmiş olsun bende de var migren cok fena bana parol yazdı doktor gunde 3 kere alabilirsin dedi ama 2 de alsam gecmiyor karanlık sessiz oda uyucaksın canım baska sansın yok bnm anca o sekilde geciyor hafifliyor 2 bazen 3 gunde geciyor

Merhaba arkadaşlar ,

Ben sayfanın başlarında yazmıştım konuya dahildim ama sonra uzun bir süre yazamadım 12 senedir çalıştığım iş yerimden doğumda tamamen ayrılacağım için yanıma eleman alındı ve onu yetiştirmek zorunda kaldım 2-3 aydır arada girip sürekli okumaya çalışıyorum fakat bir türlü yazamadım :) bugüne kısmetmiş..

Kendimi baştan tanıtıyım ben .. İstanbul'dayım...Bir kızım var adı DURU 4.5 yaşında ve 19 haftalık hamileyim. 2'li testten bu yana doktorum kontrollerde erkek olduğunu söylüyor ama bu hafta cumartesi kontrolüm var bu hafta tamamen netleşir dedi soru işareti kalmaz dedi.Bakalım nasipse erkek şu anda ikinci bebeğim. Herkeste olduğu gibi benim içinde sağlıklı olması en önemlisi ...Farklı olunca da tabi insan ister istemez ayrı bir seviniyor.

Bu sene kız ve erkek oranları eşit gidiyor sanırım..Ben anket oyumu cumartesi iyice netleştikten sonra kullanmak istiyorum :)

Herkese hayırlısını dilerim.Sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızı inşallah..

canımmm tekrar hoşgeldin diyelim o zaman bundan sonra sıkça girersin umarım topiğimiz iyce şenleniyor kızlarrrrrr hayırlısı bakalım benimde kızım olcak 20 haftalık hamileyim esila mina'm geliyor hayırlısıylaaa... tekrar gözün aydınnn

Hoşbulduk ..Maşallah canım ismi çok güzel kızının adıyla sağlıkla dünyaya gelsin ,sağlıklı ömrü olsun inşallah

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…