bir oğlum daha oluyor inşallah.doktordan sonra annemlere gittiğim için yazamadım.tahminler yanlış çıktı:) evlat bu sevgisi bambaşka.oğlumada arkadaş olucak en çok onun için sevindim :)
çokk üzülüyorum elim göbeğimde hep ama tık yok ne gece ne gündüz gazda yokk bu durum çok canımı sıkıyorr
canım beni doktorum bayıltmadı uyanıktım sadece bacaklarımı hissetmiyordum o anı bütün annelerin yaşamasını isterim:)
canım 5. ayda tekme atar bu çocuklar bize hissetmememiz imkansız canınıda sıkma belki benimki gazdır valla bilmiyorum ben çok dinliyorum kendimi.
merhaba kızlar.bu bebişi bol olan topikte olmaktan mutluyum. dilerim herkes sapa sağlam kucağına alır bebişleri.. şimdi hanımlar bir sorum var sizlere. ben 3. tarama testimi yarın yaptırcam. daha doğrusu ultrasona bakılacak, kanımıda merkezi bir hastanede bakacaklar.oda cuma günü. acaba böyle oluyormu kan ile ultrason arasında 2 gün bi sakıncası varmı. doktora sorcam ama şuan aklıma takıldı.. online olanlardan cevap bekliyorum.şimdiden teşekkürlerr
Kizlarr tetanoz faslını atlatmış bulunuyorum.biraz acıtıyor,sonrasında sızlıyor ama 2.ayda vurulmak zorunda kaldığım kan uyusmazlığı ignesinin yanında hic bise :)))) agrısı da sızısı da bebişler icin katlanmaya değer.henüz vurulmayanlara şimdiden gecmis olsun diyorum...
bu arada kızlar bugun doktorumu aradım saglık ocagına gidicemi ası olucagımı söledim olabilirsin dedi bugun tetanoz asımı oldum 2. sini 1 ay sonra olucam bebek hareketlerini hissediyosan bi sorun olmaz yapabiliriz dedi hemsire hiç acımadı suanda gayet iyiyim ama aksam agrıcak 3-4 gun agrıyabilir kolun ates yapabilir dedi olursa parol yada minoset içebilrsin dedi okdar cokmu agrıyoki acaba aksama gorucez artık
hadi hayırlı olsun sen de bır degıl ıkı oglan annesı olmus olacan :))) o da guzel. bizımkıler ıkı kardestı eşim ve kardesi bız ıkı kız kaptık onları tabı bu kaynana gözüyle :))))))))))) bakıldıgındasenınkılerı kaptırmaa
biraz geç oldu ama cinsiyetimizi öğrendik...oğlum olacak inşallah:))Rabbim sağlıklı,sıhhatli,eksiksiz,noksansız olarak dünyaya getirmeyi nasip etsin...
amın cnmm hepimze inşallah. erkekler cogalıyor mu ne :)))))) hayırlsıyla kucagımıza alırız inşallah
gunaydin guzel annelerrr dun dr.dan geldikten sonra yazamadim sarjim yoktu eve de gec geldik ee tabi bi de sinirlerim iyice gerilmisti gttim dun hastaneye ayrintili ultrason icin girisimi yaptilar bolume gittim megersem 2gundur cihaz bozuukmus ayyy sinirlerim bozuldu kac gundur dunu bekliyorum esim zar zor izin alabiliyor ztn izin alip gelmis insan bi arar soyler arizali diye ucretini de aldilar bi de neyse onu geri aldik da kimsenin birbirinden haberi yok hastanede ankaradaki hamisler gidexek olursaniz gitmeyin ayrintili ultrasonmus fln ozel kecioren hastanesi..haftaya p.tesi baska bi yerden aldik sanatoryum tip merkezinden haftaya kaldi isiniz yniii. ztn hamilelikten dolayi bi gerginlik var uzerimde. sizde de var mi yaa her seye cok cabuk snirlenir oldum boyle degildim geriliyorum hmn en ufak bi seyde(
aminnnnnnnnn:))bir de hareketlerini hissedebilsem çok güzel olacak:))ona da az kaldı,sabrediyorum:))
evett doktor çok önemli benim doktora pek soru soramasakta ilgili AllahtanAllah sanada bebiş versin canımm
inşaallah denk gelir canım doktorum çok iyi şükürler olsun daha birinciyi doğurmadan ikinciyi de doktorumla doğurmayı düşünüyorum diyarbakırdan anca öyle gidebilirim yoksa gitmemhayırlısıylaaa sen bi hamiş kal allahım senin karşınada en az özgür bey kadar iyi bir doktor çıkarsın inşaallahhh:13:
ve gözlerime inanamadım:) maaşallah döktürmüşsünüz şimdi ben hepsini nasıl okuyabilirim onu düşünüyorum:) neyse okuduktan sonra yine yazarım.sizi çok özledim.
yokk babama kalsa gel ankara da yap diyorda ben istemiyorum eşimin olmadığı yerde doğum yapsam ne işe yarıcak oda o duyguları anında yaşıyamıcak isteyen yanıma gelir istemeyen gelmez diyarbakırda doğurcam yavruşumu hem doktorum çok iyi daha birinciyi doğurmadan ikinciyi düşünüyorum
günyadın kmızlarrr..
dün doktordaydık cinsiyetimiz kesinleşti. oğlumuz oluyor.dörtlü testimizi de yaptırdık sonuç bi hafta sonra çıkıcakmış. ultrasonda baktı doktor uzun uzun kafasını vücudunu kol bacak kemiklerini ölçtü. herşey normal dedi. darısı hepimizin başına kızlar sağlıkla doğduğu günleri de görürüz inşallah..
canım ben baktım hoşuma gitti bakalım daha alışverişe başlamadım:26: tek düşündüğüm keşke çantada nivea yazmasaydı bazen böyle takıntılarım oluyor
nerelerdesin canım uzun zamandır göremedik. oğlun olacakmış hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
kızlar temmuz 9 da eşimle 1. evlilik yıldönümümüz ne yapsam diye düşünüyorum ayakkabı almıştım başharflerimizi kol düğmesi yaptırmıştım kitap bastırmıştım kupa yaptırdım resimli saat yaptırdım kalpli kutu içine kağıttan kalpler yapıp içine güzel sözler yazmıştım ben bu adama evlenmeden ne çok şey yapmışım yahuuuuudiyorumki uçan balonlar alayım uzun iple bağlayayım uçlarına güzel sözler yazayım yatak odasına tavana yapışsınlar ya da bir gömlek alayım yaka kısmının içine bir ömür ensendeyim yazdırayım nasıl sizce hangisini yapayım fikir verin sizler neler yapmıştınız
bir oğlum daha oluyor inşallah.doktordan sonra annemlere gittiğim için yazamadım.tahminler yanlış çıktı:) evlat bu sevgisi bambaşka.oğlumada arkadaş olucak en çok onun için sevindim :)
gunaydin guzel annelerrr dun dr.dan geldikten sonra yazamadim sarjim yoktu eve de gec geldik ee tabi bi de sinirlerim iyice gerilmisti gttim dun hastaneye ayrintili ultrason icin girisimi yaptilar bolume gittim megersem 2gundur cihaz bozuukmus ayyy sinirlerim bozuldu kac gundur dunu bekliyorum esim zar zor izin alabiliyor ztn izin alip gelmis insan bi arar soyler arizali diye ucretini de aldilar bi de neyse onu geri aldik da kimsenin birbirinden haberi yok hastanede ankaradaki hamisler gidexek olursaniz gitmeyin ayrintili ultrasonmus fln ozel kecioren hastanesi..haftaya p.tesi baska bi yerden aldik sanatoryum tip merkezinden haftaya kaldi isiniz yniii. ztn hamilelikten dolayi bi gerginlik var uzerimde. sizde de var mi yaa her seye cok cabuk snirlenir oldum boyle degildim geriliyorum hmn en ufak bi seyde(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?