mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
bir oğlum daha oluyor inşallah.doktordan sonra annemlere gittiğim için yazamadım.tahminler yanlış çıktı:) evlat bu sevgisi bambaşka.oğlumada arkadaş olucak en çok onun için sevindim :)

hadi hayırlı olsun sen de bır degıl ıkı oglan annesı olmus olacan :))) o da guzel. bizımkıler ıkı kardestı eşim ve kardesi bız ıkı kız kaptık onları tabı bu kaynana gözüyle :))))))))))) bakıldıgında senınkılerı kaptırmaa

biraz geç oldu ama cinsiyetimizi öğrendik...oğlum olacak inşallah:))Rabbim sağlıklı,sıhhatli,eksiksiz,noksansız olarak dünyaya getirmeyi nasip etsin...

çokk üzülüyorum elim göbeğimde hep ama tık yok ne gece ne gündüz gazda yokk bu durum çok canımı sıkıyorr

kız dur çek göbeğinden elini bebek daha aşağıda oynuyor sabahları açken dinle kendini o zaman sanki daha çok oynuyor:)

canım beni doktorum bayıltmadı uyanıktım sadece bacaklarımı hissetmiyordum o anı bütün annelerin yaşamasını isterim:)

doktorum öyle derse isterim ama ben biraz korkağım galiba :) sağol canım.

canım 5. ayda tekme atar bu çocuklar bize hissetmememiz imkansız canınıda sıkma belki benimki gazdır valla bilmiyorum ben çok dinliyorum kendimi.

bende şimdi diyorumki galiba ilk hissettiklerim gazdı çünkü şimdi daha aşağıda oynuyor hemde oynayınca sürekli oynuyor maaşallah:)

amin sağol.bana 4 lü yapıldı ama 3 lüyle aynımı bilmiyorum.fakat aynı gün olması gerekiyor sanırım.

geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun canım.

sağol canım.benimde eşim 3 erkek kardeş :) biz 2 kız kardeşiz. bende kaptırmam oğullarımı ne emeklerle büyütüyoruz dimi :) ama ben iyi kaynana olurum bundan şüphem yok :)

gunaydin guzel annelerrr dun dr.dan geldikten sonra yazamadim sarjim yoktu eve de gec geldik ee tabi bi de sinirlerim iyice gerilmisti gttim dun hastaneye ayrintili ultrason icin girisimi yaptilar bolume gittim megersem 2gundur cihaz bozuukmus ayyy sinirlerim bozuldu kac gundur dunu bekliyorum esim zar zor izin alabiliyor ztn izin alip gelmis insan bi arar soyler arizali diye ucretini de aldilar bi de neyse onu geri aldik da kimsenin birbirinden haberi yok hastanede ankaradaki hamisler gidexek olursaniz gitmeyin ayrintili ultrasonmus fln ozel kecioren hastanesi..haftaya p.tesi baska bi yerden aldik sanatoryum tip merkezinden haftaya kaldi isiniz yniii. ztn hamilelikten dolayi bi gerginlik var uzerimde. sizde de var mi yaa her seye cok cabuk snirlenir oldum boyle degildim geriliyorum hmn en ufak bi seyde (

günaydın canım takma diycem ama olmuyor en ufak şeyi takıyoruz.bende öyleyim migrenim var hemen tutuyor.haftaya dahada büyümüş olur annesi.şöyle düşün onu görüceksin mutlaka sana bi şirinlik yapıcak onun hayalini kur :)
bana 4 lü testte yapıldı iyi çıktı çok şükür o yüzden ayrıntılıya gerek görmedi doktorum.
benimde dün belli oldu erkekmiş ikiliyorum erkekleri :)

günaydın kızlar ben bu baş ağrısıyla ne yapıcam ya doktorda yapıcak birşey yok diyo düz minoset pek işe yaramıyo onuda gunde 1 tane iç diyo.Allahtan evdeyim çalışıyo olsam ne yapardım.dua edin bana geçsin ve ağırmasın sürekli

amin canım inşallah iyiler çıkar hep karşımıza

ve gözlerime inanamadım:) maaşallah döktürmüşsünüz şimdi ben hepsini nasıl okuyabilirim onu düşünüyorum:) neyse okuduktan sonra yine yazarım.sizi çok özledim.

bizde seni özledik canım tatilin iyi geçmiştir umarım neler yaptın anlatmak istersen dinleriz

bende eşimi yanımda isterim hatta doğumda yanımda olsun bile istiyorum hep soruyorum gelirmisin diye... yok falan dayanamam diyor sen bağırırken ama istiyorum deyince olabillir diyo... fotoğraf işini kesinleştirdin mi canım bakacaktın hani...

nerelerdesin canım uzun zamandır göremedik. oğlun olacakmış hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

nerelerdesin canım uzun zamandır göremedik. oğlun olacakmış hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

saol canım allahım en yakın zamanda sana da sağlıklı bi gebelik nasip eder inşallah.. valla canım ben hemen hemen hergün bakıyorum topiğe ama okuyup çıkıyorum genelde. pek yorum yazmadığımdan görmüyosunuz ama takipteyim

bizim de 8 inde 2 yıl olacak keşke hamile kalsaydım geçen ay baba oluyorsun diye bir hediye alsaydım eminim unutamazdı yıllarca ama kısmet değilmiş...

bana balon fikri daha çok sürpriz bir doğumgününü anımsatı ama gömlek fikrini çok tuttum

yada oğlun olsaydı ikisine aynı modelden pijama takımı gibi birşey alabilirdin baba oğul giysinler diye

acaba baba kız için de böyle birşey olabilir mi

kızını araya katarak bir hediye düşündün mü hiç... aklıma gelirse daha yazarım ne olabilir ne olabilir...:123:

bir oğlum daha oluyor inşallah.doktordan sonra annemlere gittiğim için yazamadım.tahminler yanlış çıktı:) evlat bu sevgisi bambaşka.oğlumada arkadaş olucak en çok onun için sevindim :)

hayırlısı olsun canım dediğin gibi erkekler erkek kardeşi olsun istiyorlar daha çok. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu...

vardır bunda da bir hayır de geç canım bende olsam çok sinirlenirdim inşallah haftaya sorunsuz atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…