mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

evet cnm ben de cok begendim fotonu daha dogrusu seni :)) masallah kuzucugunda sana benzer ins siz duyguyla gorusuyor musunuz orda yuzyuze de?

canım uzman tvde kağan kocatepe adlı kadın doğumcudan dinlemiştim.rahim himile kalınsa bile kurmalı saat gibidir zamanı geldiğinde kasılır muhtemel adet dönemlerinde bu tarz kasılmalar olur ve bır mıktar kanama bıle olabılır korkmayın diyordu.belki seninki de bir rahim kasılması. bir ara 5.5 ay önceki adet tarıhınden hesaplayarak bu gune gel, belki dediğim kasılmadan olmuştur.geçmişşş olsun bebişine de kendine de dikkat et cnm.

evet cnm ben de cok begendim fotonu daha dogrusu seni :)) masallah kuzucugunda sana benzer ins siz duyguyla gorusuyor musunuz orda yuzyuze de?

teşekkürler cnm beğenmene sevindim.evt cnm görüşüyoruz evlerimizde cok yakın zaten.sen gelmiştin d.bakıra sanırım ninovaya, ben yanında oturuyorum o arkasında :) iyiki bu konuyu acmışsın bizde senin sayende tanışmış olduk cok da ıyı oldu bebek alışverişlerini de birlikte yapar oldukben hatta duyguya da dedim gecenlerde ankaraya gittiğinde ankaradaki hamişlerle de görüşür banada anlatırsın artık diyee.

canım biraz anlatsana nasıl hissettin nasıl bir histi. bak gördün mü ben sana dedim üzüldün oda burdayım ben dedi görüyomusun maşallah :)

ilk başta yine gaz sandm ama değildii elimi göbeğimi koydum sevdim biraz sonra bi baktımki elime biri pıt pıt yapıyor ayyy yerim ben onuu nasılda hoşuma gitti anlatamam yatınca çok hissettim harika bi duyguymuşşş fıstık gıdım benim annesinin yanında

kıslarrrrrrr ben çıkıyorum şimdii akşamm kaynatın yarın okurumm 10 temmuza kadar işteyim yeni arkadaşa göstercem işi neysee öpüyoruzzz gıdımlaa kendinize vee bebişlere cici bakınnn hoşçakalınnn

kızlar nasılsınız ben bugün öğleden sonra bi temizliğe giriştim salonun perdeleri camları mobilyaların içini dışını sildim avizeler kapı petek derken iki büklüm kalmışım yeni kendime geldim hala belim ağrıyor sizler nasılsınız eskiden olsa bütün evi bitirmiştim şimdi bi salonu yapmak bu kadar yordu beniii :26:

maşallah sana :) ama perdeleri sen asmadın dimi dikkat et canım.

umarım iyidir herkez.ben erkenden uyanıyorum aslında daha uyurum ama eşimin giderken uyanınca yatmıyorum bi daha zaten fazla uyursam malum başımıda tetikliyor öğlen yada akşam üstü uyuyorum fırsat bulursam biraz:)
gossip sen nasılsın doktora gittin mi bi daha nasıl gidiyor.yazmıyosun ne zamandır.
kendinize bebişlere iyi bakın.ceviz yemeyi bol su içmeyi unutmayın:)

günaydnnn kıslarrrrrr nasılsınızzz?? ben gıdımla iyiymmm şükürr kıpırdık kıpırdıkk kıpraşıyoo benim kıss durdu durdu şimdi de durmuyoo

günaydnnn kıslarrrrrr nasılsınızzz?? ben gıdımla iyiymmm şükürr kıpırdık kıpırdıkk kıpraşıyoo benim kıss durdu durdu şimdi de durmuyoo

bından sonra böyle annesi :) sen son aylarda gör kafa bir yerden ayaklar bir yerden göbeğinden belli oluyo. benimki sandalyede otururken rahatsız oluyo arkama yaslanıp rahat oturucakmışım :) bide çok altta oynuyo ya korkuyorum ama doktor normal dedi :)

maaşallahhhh....nasıl özendim sana:)) benim ev işi yapmayı bırak yerimden kalkmaya,gezip dolaşmaya halim yok... sen kendine dikkat et,bu kadar yorma kendini ve bebişini...

bende dinlenirken hissediyordum şimdi kendimizi aştık teyzesii ayakta otururken yatarken hiç farketmiyor kıpırr kıpırr sanki oynuyo gıdımm en güzeli de elimi koyunca elime vurmasıı

canım o kadar uğraşma 1 ay yoksun zaten yine kirlenecek dikkat et kendine ve bebeğine...

maşallah sana :) ama perdeleri sen asmadın dimi dikkat et canım.
valla canım ben astım ama kolay astım çok uzanmadım

bende 2 gündür erken uyanıyorum ya bugün 5 ti kalktığımda yatakta döndüm durdum sonra açıktım kalktım çorba içtim bi ara dalmışım yine eşim işe giderken uyandım

günaydın canım bizde kızımla iyiyiz maşaallah senin kızın hareketli olcak desene

maaşallahhhh....nasıl özendim sana:)) benim ev işi yapmayı bırak yerimden kalkmaya,gezip dolaşmaya halim yok... sen kendine dikkat et,bu kadar yorma kendini ve bebişini...
hiç sorma bende ne zamandır iş güç bişey yapmıyordum hamlamışım valla dün salonu yaptım sadece yine halim olursa bugün mutfağa girişcem dün camlarını silmiştim zaten dolaplar silinecek tüm çatal kaşıklar makinaya atılacak o kadar

canım o kadar uğraşma 1 ay yoksun zaten yine kirlenecek dikkat et kendine ve bebeğine...
ama olsun gelince ağırlaşmış olurum muhtemelen bayramdan sonra gelirim kardeşim gelince o yapar artık

günaydın güzel anneler ve bebişleri

doğum fotosu yada video düşünen arkadaşlarıma gelsin

babaya ilk bakış ve tepki;
Babaya İlk Bakış ve İlk Tepki :))) - YouTube

sizde neler olur acaba........:118:

günaydın canımmmm bişeyler yiyip hemen izlicem sen nasılsın

bende dün minnoşumu gördüm elini kafasının altına koymus paşa rahatına bakıyo içerde bizimde burda ayaklarımız şişsin hiçbizi düşünen yok tabi gelsinde soraym kendsne bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…