saoll cnm benımm. hayatmızdaki en mutlu günün fotosuydu o yuzden onu koyayım dedim.saclarım 3 yıl once oyleydı şimdi kendı renginde duygu da ısrarla o cok yakısmıs oyle yap deyıp duruyor inş. dogumdan sonra tekrar dönecem kızıla.
mrb cnm iyi gidiyor cok sukur dun aksam acayip sanci cektim ben de adet sancisi gibi kivrandim durdum nedendir bilmiyorum p.tesi ayrintili ultrasona gircem ben de saglikla gelsin kizçen ins :))) ben de atesim yukselir gibi olursa parol aliyorum mecburen ates daha zararli oldugu icin iyi bak kendine de kizina da canim :)
evet cnm ben de cok begendim fotonu daha dogrusu seni :)) masallah kuzucugunda sana benzer ins siz duyguyla gorusuyor musunuz orda yuzyuze de?
canım biraz anlatsana nasıl hissettin nasıl bir histi. bak gördün mü ben sana dedim üzüldün oda burdayım ben dedi görüyomusun maşallah :)
kızlar nasılsınız ben bugün öğleden sonra bi temizliğe giriştim salonun perdeleri camları mobilyaların içini dışını sildim avizeler kapı petek derken iki büklüm kalmışım yeni kendime geldim hala belim ağrıyor sizler nasılsınız eskiden olsa bütün evi bitirmiştim şimdi bi salonu yapmak bu kadar yordu beniii :26:
günaydnnn kıslarrrrrr nasılsınızzz?? ben gıdımla iyiymmm şükürr kıpırdık kıpırdıkk kıpraşıyoobenim kıss durdu durdu şimdi de durmuyoo
kızlar nasılsınız ben bugün öğleden sonra bi temizliğe giriştim salonun perdeleri camları mobilyaların içini dışını sildim avizeler kapı petek derken iki büklüm kalmışım yeni kendime geldim hala belim ağrıyor sizler nasılsınız eskiden olsa bütün evi bitirmiştim şimdi bi salonu yapmak bu kadar yordu beniii :26:
bından sonra böyle annesi :) sen son aylarda gör kafa bir yerden ayaklar bir yerden göbeğinden belli oluyo. benimki sandalyede otururken rahatsız oluyo arkama yaslanıp rahat oturucakmışım :) bide çok altta oynuyo ya korkuyorum ama doktor normal dedi :)
valla canım ben astım ama kolay astım çok uzanmadımmaşallah sana :) ama perdeleri sen asmadın dimi dikkat et canım.
bende 2 gündür erken uyanıyorum ya bugün 5 ti kalktığımda yatakta döndüm durdum sonra açıktım kalktım çorba içtim bi ara dalmışım yine eşim işe giderken uyandımumarım iyidir herkez.ben erkenden uyanıyorum aslında daha uyurum ama eşimin giderken uyanınca yatmıyorum bi daha zaten fazla uyursam malum başımıda tetikliyoröğlen yada akşam üstü uyuyorum fırsat bulursam biraz:)
gossip sen nasılsın doktora gittin mi bi daha nasıl gidiyor.yazmıyosun ne zamandır.
kendinize bebişlere iyi bakın.ceviz yemeyi bol su içmeyi unutmayın:)
günaydnnn kıslarrrrrr nasılsınızzz?? ben gıdımla iyiymmm şükürr kıpırdık kıpırdıkk kıpraşıyoobenim kıss durdu durdu şimdi de durmuyoo
günaydın güzel anneler ve bebişleri
doğum fotosu yada video düşünen arkadaşlarıma gelsin
babaya ilk bakış ve tepki;
Babaya İlk Bakış ve İlk Tepki :))) - YouTube
sizde neler olur acaba........:118:
günaydın canım bizde kızımla iyiyiz maşaallah senin kızın hareketli olcak desene
hiç sorma bende ne zamandır iş güç bişey yapmıyordum hamlamışımmaaşallahhhh....nasıl özendim sana:)) benim ev işi yapmayı bırak yerimden kalkmaya,gezip dolaşmaya halim yok... sen kendine dikkat et,bu kadar yorma kendini ve bebişini...
ama olsun gelince ağırlaşmış olurum muhtemelen bayramdan sonra gelirim kardeşim gelince o yapar artıkcanım o kadar uğraşma 1 ay yoksun zaten yine kirlenecek dikkat et kendine ve bebeğine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?