hiç sorma bende ne zamandır iş güç bişey yapmıyordum hamlamışımvalla dün salonu yaptım sadece yine halim olursa bugün mutfağa girişcem dün camlarını silmiştim zaten dolaplar silinecek tüm çatal kaşıklar makinaya atılacak o kadar
ama olsun gelince ağırlaşmış olurum muhtemelen bayramdan sonra gelirim kardeşim gelince o yapar artık
hmm olsun üstünden tozunu al sil yeter ne öyle iç dış silmeler filan :99: olmaz aaaaaa
günaydın canımmmm bişeyler yiyip hemen izlicemsen nasılsın
koçuma bak sen ohhhbende dün minnoşumu gördüm elini kafasının altına koymus paşa rahatına bakıyo içerde bizimde burda ayaklarımız şişsin hiçbizi düşünen yok tabi gelsinde soraym kendsne bi
afiyet olsunnnn iyiyim nolsun aynı şimdilik herşey
umarım iyidir herkez.ben erkenden uyanıyorum aslında daha uyurum ama eşimin giderken uyanınca yatmıyorum bi daha zaten fazla uyursam malum başımıda tetikliyoröğlen yada akşam üstü uyuyorum fırsat bulursam biraz:)
gossip sen nasılsın doktora gittin mi bi daha nasıl gidiyor.yazmıyosun ne zamandır.
kendinize bebişlere iyi bakın.ceviz yemeyi bol su içmeyi unutmayın:)
Duydunmu sata göre aynıyız....doktor dogum tarıhını de 23 kasım diyor ama ultrasonda bazen 1 bazende 1 bucuk hafta onden gittiğini söylüyor doktor...senin nasıl mrk ettim...mesela boyuna göre kilosu az gelmişti bana...senin oğlusunun en son gittiğinde boy ve kilosu nasıldı cnm...öğrendikçe yazalımmı?seninle aynı oldugumuz için mrk ettim :))
canım evin hayırlı olsun darısı bize inşaallahhbenimde normalde 30 kasım ama önden gidiyor 5 gün 25 kasım görünüyor dün gittiğimde bebişim 276 gr 16 cm di
Cnm bende 17+4 te gittiğimde 1 hafta önde dedi..boy 17 cm,kilo 240 gr dı...zayıf sanki oğluşum...
maşallahh bebişine canımm gayet iyi zaten bu ayda 225-275 gr normalmiş seninkide iyiuzun olcak gibi evinizde hayırlı olsun güle güle oturun canımm
Duydunmu sata göre aynıyız....doktor dogum tarıhını de 23 kasım diyor ama ultrasonda bazen 1 bazende 1 bucuk hafta onden gittiğini söylüyor doktor...senin nasıl mrk ettim...mesela boyuna göre kilosu az gelmişti bana...senin oğlusunun en son gittiğinde boy ve kilosu nasıldı cnm...öğrendikçe yazalımmı?seninle aynı oldugumuz için mrk ettim :))
Sagol cnm...insallah bebegimide saglikla kucagima alirimda...artik anne-baba-cocuk olarak cekirdek aile olma serefine ereriz...evimiz şenlenir....5 yildir bebisimi bekliyorum...insallah nasip olur...babamiz 1,85 cm-ben 1,68 cm boyundayim bakalim bebis babayami banami cekecek????erkek ya insallah babaya benzer....ben cadiyim babamiz sakin...ay yine döktürdüm...evde yalnizim canim sıkılıyor....
Sagol cnm...insallah bebegimide saglikla kucagima alirimda...artik anne-baba-cocuk olarak cekirdek aile olma serefine ereriz...evimiz şenlenir....5 yildir bebisimi bekliyorum...insallah nasip olur...babamiz 1,85 cm-ben 1,68 cm boyundayim bakalim bebis babayami banami cekecek????erkek ya insallah babaya benzer....ben cadiyim babamiz sakin...ay yine döktürdüm...evde yalnizim canim sıkılıyor....
cok yoruldum kizlaarrr aksam misafir geliyor yemege biraz yapiyorum biraz oturuyorum duygucum masallah sana ben o kdr temizlik yapsaydim yataktan kalkamazdim heralde :)) ellerine saglik benim de yapmam lazim oyle bi temizlik daha ana yemek salatalar var yapilmadi daha supurge de tutcam oyyy yardima gelir misiniz :)))
cok yoruldum kizlaarrr aksam misafir geliyor yemege biraz yapiyorum biraz oturuyorum duygucum masallah sana ben o kdr temizlik yapsaydim yataktan kalkamazdim heralde :)) ellerine saglik benim de yapmam lazim oyle bi temizlik daha ana yemek salatalar var yapilmadi daha supurge de tutcam oyyy yardima gelir misiniz :)))
canım senın kuzu uzun boylu olcaga benzıyor masaallahhh uzulme aksıne sevınnnCnm bende 17+4 te gittiğimde 1 hafta önde dedi..boy 17 cm,kilo 240 gr dı...zayıf sanki oğluşum...
canım hemen geleyım tam bnım ısım yemek yapmakkkkkcok yoruldum kizlaarrr aksam misafir geliyor yemege biraz yapiyorum biraz oturuyorum duygucum masallah sana ben o kdr temizlik yapsaydim yataktan kalkamazdim heralde :)) ellerine saglik benim de yapmam lazim oyle bi temizlik daha ana yemek salatalar var yapilmadi daha supurge de tutcam oyyy yardima gelir misiniz :)))
o zaman ikinizide geçer söyliyim :) benim oğlum ilk doğdunda erkek tarafı aynı babasının küçüklüğü benim tarafım aynı annesinin küçüklüğü dedi.hakkaten de öyleydi. biraz büyüdükçe bebekken aynı benim bebekliğimdi.sonra babaya döndü düşün küçükken babasının fotoğrafını gösterdiğimde benim diyordu.şimdi ikiside birbirine benziyo baba oğul.yalnızca gözleri aynı benim gibi kara :)
birde akrep burcu çocukları maşallah akıllı başarılı sevgi dolu oluyorlar inatları da bir o kadar fazla.
anne sütü alan bebekler daha uzun oluyor inşallah uzun bir süre emerler.
canın ne zaman sıkılırsa yaz :)
canım senın kuzu uzun boylu olcaga benzıyor masaallahhh uzulme aksıne sevınnn
canım hemen geleyım tam bnım ısım yemek yapmakkkkktemızlık yapmakkkk
:118::104: bende ıkı buklum olmustum ama ıyım yemegı yer mutfaga gırerım dıcemm ama kızlarrrrrrrrrr tasınabılırızzzz esım ıs yerne gelen koordınatorle tartısmıs gıdıcem ya ankaraya ya ıstanbula dıo bısı dıyemedım yasın okudum ısı duzelsın dıe ama yok aksama netlesır sanırım dua edın bızeeee
doğru canım ama hamileyim maddi durum iyi değil ankaradan gelirken 3 milyar küsüre eşyalar buraya geldi gidersek nasıl olcak felan sorular kafamda dönüp duruyor ama hayırlısı diyorumBelli olmaz cnm ultrason ölçümlerinede çok güvenmiyorum...erkek oldugu için biraz daha iri olabilir gibi gelio...
Eşinin iş durumunuda kafaya takıp sakın stres yapma cnm...bebek çok etkilenior..kendimden biliyorum...dualarımız seninle,inşallah herşey düzelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?