mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

afiyet olsunnnn iyiyim nolsun aynı şimdilik herşey

bende dün minnoşumu gördüm elini kafasının altına koymus paşa rahatına bakıyo içerde bizimde burda ayaklarımız şişsin hiçbizi düşünen yok tabi gelsinde soraym kendsne bi
koçuma bak sen ohhh maşaallah

afiyet olsunnnn iyiyim nolsun aynı şimdilik herşey

ben ankaradayken müjdeli haberi vereceksin gibi geliyor

Duydunmu;cnm bebisimle iyiyiz cok şükür. Evime yeni gectim,annemler taşıdılar...ama bende yoruldum peşlerinde gezerken....doktora haftaya pazartesi gidicem..en son gittiğimde bebeğin eşi biraz yana ve yukarı kaymıştı...ama bebeğim hala çok aşağıda...hep sağ tarafımda. Ve kasıgımı tekmeliyor.....sen nasılsın cnm?tatilin nasıl geçti??

Duydunmu sata göre aynıyız....doktor dogum tarıhını de 23 kasım diyor ama ultrasonda bazen 1 bazende 1 bucuk hafta onden gittiğini söylüyor doktor...senin nasıl mrk ettim...mesela boyuna göre kilosu az gelmişti bana...senin oğlusunun en son gittiğinde boy ve kilosu nasıldı cnm...öğrendikçe yazalımmı?seninle aynı oldugumuz için mrk ettim :))

canım evin hayırlı olsun darısı bize inşaallahh benimde normalde 30 kasım ama önden gidiyor 5 gün 25 kasım görünüyor dün gittiğimde bebişim 276 gr 16 cm di

canım evin hayırlı olsun darısı bize inşaallahh benimde normalde 30 kasım ama önden gidiyor 5 gün 25 kasım görünüyor dün gittiğimde bebişim 276 gr 16 cm di

Cnm bende 17+4 te gittiğimde 1 hafta önde dedi..boy 17 cm,kilo 240 gr dı...zayıf sanki oğluşum...

Ev için sağol cnm... Allah herkese nasip etsin inşallah...biraz fazla borca girdik ama inşallah üstesinden geliriz...

Cnm bende 17+4 te gittiğimde 1 hafta önde dedi..boy 17 cm,kilo 240 gr dı...zayıf sanki oğluşum...

maşallahh bebişine canımm gayet iyi zaten bu ayda 225-275 gr normalmiş seninkide iyi uzun olcak gibi evinizde hayırlı olsun güle güle oturun canımm

maşallahh bebişine canımm gayet iyi zaten bu ayda 225-275 gr normalmiş seninkide iyi uzun olcak gibi evinizde hayırlı olsun güle güle oturun canımm

Sagol cnm...insallah bebegimide saglikla kucagima alirimda...artik anne-baba-cocuk olarak cekirdek aile olma serefine ereriz...evimiz şenlenir....5 yildir bebisimi bekliyorum...insallah nasip olur...babamiz 1,85 cm-ben 1,68 cm boyundayim bakalim bebis babayami banami cekecek????erkek ya insallah babaya benzer....ben cadiyim babamiz sakin...ay yine döktürdüm...evde yalnizim canim sıkılıyor....

canım güle güle oturun.benimde önceden doğucağı tarih erken gözüküyodu 4 5 gün. ama pazartesi gittiğimde 14 cm kiloda 260 gr civarıydı.ama yakınlaştırıp uzaklaştırıp baktıkları için değerler değişiyor sanırım çünkü aynı kağıtta 25 hafta 860 gr da yazıyo yanlışlık var kesin.benimkinde birde bebeğin fotosu değil cinsiyetine baktığı ultrason kagıdında yazıyo bu degerler :) ben cinsiyeti öğrendiğim için pek kiloya boya odaklanmadım o anda ama sağlıklı gelişimi normal dedi.
inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin Allahım.

o zaman ikinizide geçer söyliyim :) benim oğlum ilk doğdunda erkek tarafı aynı babasının küçüklüğü benim tarafım aynı annesinin küçüklüğü dedi.hakkaten de öyleydi. biraz büyüdükçe bebekken aynı benim bebekliğimdi.sonra babaya döndü düşün küçükken babasının fotoğrafını gösterdiğimde benim diyordu.şimdi ikiside birbirine benziyo baba oğul.yalnızca gözleri aynı benim gibi kara :)
birde akrep burcu çocukları maşallah akıllı başarılı sevgi dolu oluyorlar inatları da bir o kadar fazla.
anne sütü alan bebekler daha uzun oluyor inşallah uzun bir süre emerler.
canın ne zaman sıkılırsa yaz :)

oo babaya çekecek gibime geliyor sende kısa sayılmazsınn bir uzun daha geliyorrr inşallahhh hepimizz çekirdek aile oluruz canımm hayırlıı sağlıklı doğumlarr cümlemizee Allah olmayanlarada evlat versin

cok yoruldum kizlaarrr aksam misafir geliyor yemege biraz yapiyorum biraz oturuyorum duygucum masallah sana ben o kdr temizlik yapsaydim yataktan kalkamazdim heralde :)) ellerine saglik benim de yapmam lazim oyle bi temizlik daha ana yemek salatalar var yapilmadi daha supurge de tutcam oyyy yardima gelir misiniz :)))

gelelim ayıp ediosun ara sıcak aparatif hazırlarız bseler çok sewerim öyle seyler yapıp insanları mutlu etmeyi =))

oooo herkes bir hamarat bir hamarattt geliriz tabi ... ben bi süpürdüm ütü yaptmm yatım 2 gün kolay gelsin kıslarr banada beklerimmm

canım senın kuzu uzun boylu olcaga benzıyor masaallahhh uzulme aksıne sevınnn

canım hemen geleyım tam bnım ısım yemek yapmakkkkk temızlık yapmakkkk
:118::104: bende ıkı buklum olmustum ama ıyım yemegı yer mutfaga gırerım dıcemm ama kızlarrrrrrrrrr tasınabılırızzzz esım ıs yerne gelen koordınatorle tartısmıs gıdıcem ya ankaraya ya ıstanbula dıo bısı dıyemedım yasın okudum ısı duzelsın dıe ama yok aksama netlesır sanırım dua edın bızeeee

İnşallah huyu güzel olur..kadınlara saygı duyar ve kabadayı,ben erkeğim havalarında olmaz...taş fırın erkeklerini sevmiyorum....hayırlı bir evlat olur inşallah....boy,pos ikinci sırada....karakteri güzelse zaten her yerde sevilir oğluşum....inşallah çalışkan bir erkek olur...herşey süpriz neyle karşılaşacagımızı bilmiyoruz....hergünüm hayaller kurmakla geçiyor...ayyy kasım ayına daha çoook varrr...

Belli olmaz cnm ultrason ölçümlerinede çok güvenmiyorum...erkek oldugu için biraz daha iri olabilir gibi gelio...
Eşinin iş durumunuda kafaya takıp sakın stres yapma cnm...bebek çok etkilenior..kendimden biliyorum...dualarımız seninle,inşallah herşey düzelir...

doğru canım ama hamileyim maddi durum iyi değil ankaradan gelirken 3 milyar küsüre eşyalar buraya geldi gidersek nasıl olcak felan sorular kafamda dönüp duruyor ama hayırlısı diyorum

Kızlaaaar yapıosunuzzzzz bugün de doktoru ertelemek zorunda kaldım ve hâlâ kızıma bir don bile alamadım bana küsse yeridir artık :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…