canım olsun uzulme bende daha alamadım anca alınır hepsıKızlaaaar yapıosunuzzzzz bugün de doktoru ertelemek zorunda kaldım ve hâlâ kızıma bir don bile alamadım bana küsse yeridir artık :2:
canım olsun uzulme bende daha alamadım anca alınır hepsı
bende ıkı buklum olmustum ama ıyım yemegı yer mutfaga gırerım dıcemm ama kızlarrrrrrrrrr tasınabılırızzzz esım ıs yerne gelen koordınatorle tartısmıs gıdıcem ya ankaraya ya ıstanbula dıo bısı dıyemedım yasın okudum ısı duzelsın dıe ama yok aksama netlesır sanırım dua edın bızeeee
Kızlaaaar yapıosunuzzzzz bugün de doktoru ertelemek zorunda kaldım ve hâlâ kızıma bir don bile alamadım bana küsse yeridir artık :2:
yok canım ev hanımıyımya şu taşınma işlerinden hayatım alt üst oldu valla doktora gidicem o kadar çok izin aldım ki bu ara artık yarın gidicem umarım. Sen çalışıyomuydun duygu?
hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun canımm benimm dualarım seninlee akşam olsun netleşir inşallah herşeyy taşınmak çok zor olurr
canım eşim bırakıp gelmiş konuşuyoruz suan haber veririm size
alırsın canım daha erkenn yavaş yavaşş ciciler alcazz bebişlerimize
canım senın kuzu uzun boylu olcaga benzıyor masaallahhh uzulme aksıne sevınnn
canım hemen geleyım tam bnım ısım yemek yapmakkkkktemızlık yapmakkkk
:118::104: bende ıkı buklum olmustum ama ıyım yemegı yer mutfaga gırerım dıcemm ama kızlarrrrrrrrrr tasınabılırızzzz esım ıs yerne gelen koordınatorle tartısmıs gıdıcem ya ankaraya ya ıstanbula dıo bısı dıyemedım yasın okudum ısı duzelsın dıe ama yok aksama netlesır sanırım dua edın bızeeee
doğru canım ama hamileyim maddi durum iyi değil ankaradan gelirken 3 milyar küsüre eşyalar buraya geldi gidersek nasıl olcak felan sorular kafamda dönüp duruyor ama hayırlısı diyorum
eşim işi bırakıp gelmiş kızlar haber veririm size ne yapcaz onu konuşuyoruz dua edin
eşim işi bırakıp gelmiş kızlar haber veririm size ne yapcaz onu konuşuyoruz dua edin
canım hakkınızda hayırlısı olsun üzülme inşallah herşey yoluna girer. parayı da çok düşünme bebek rızkıyla gelir
bize de haber ver canım dualarım sizinle
duygucum i,nşallah düzelir herşey bir anlık kızgınlıkla tahammül edememiştir.yarın inşallah işine döner ve gönlünüze göre olur herşey.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.sen üzülme lütfen.sağlık en önemlisi.
canımm hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun orda veya başka yerde nerede mutlu ve huzurluysanız orda olunn beraber olduktan sonra üstesinden gelinir herşeyinn kendine ve bebişine iyi bakk
kızlar istifasını yazdııı pazartesi bi görüşmesi olacak başka bi yerle olmazsa ankaraya gitcez birlikte
kızlar istifasını yazdııı pazartesi bi görüşmesi olacak başka bi yerle olmazsa ankaraya gitcez birlikte
kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için pazartesi salı belli olacak bakalım pazartesi iki yerle görüşmesi olcak olmazsa benle birlikte çarşamba günü ankaraya gelcek eşim hayırlısı neyse o olsun
kızlarrrrrrrrrr tasınabılırızzzz esım ıs yerne gelen koordınatorle tartısmıs gıdıcem ya ankaraya ya ıstanbula dıo bısı dıyemedım yasın okudum ısı duzelsın dıe ama yok aksama netlesır sanırım dua edın bızeeee
canım keşke sinirle birden hareket etmeseydi. biraz planlasaydı iş falan baksaydı istifa etmeden ama olan olmuş sanırım. inşallah her şey bi an önce yoluna girer. sen sakın stres yapma sonuçta herşey olacağına varıyor. bugün bi gelişme falan var mı peki?kızlar istifasını yazdııı pazartesi bi görüşmesi olacak başka bi yerle olmazsa ankaraya gitcez birlikte
hayırlısı canım sıkmıyorum nasipte ne varsa onu yaşarız.evet canımm hiç canını sıkma sende belki daha iyi olurr sizin içinn herşeyinn hayırlısıı olsun bundada vardır bir kısmett
canım keşke sinirle birden hareket etmeseydi. biraz planlasaydı iş falan baksaydı istifa etmeden ama olan olmuş sanırım. inşallah her şey bi an önce yoluna girer. sen sakın stres yapma sonuçta herşey olacağına varıyor. bugün bi gelişme falan var mı peki?
evet canım herşey nasip kısmet. inşallah herşey daha iyi olur sizin için. en azından sen çalışmıyorsun ve artık sizi oraya bağlayan bişey kalmadı. hem bebek doğduktan sonra ailelere yakın olmanız çok daha iyi olabilir. benim ailem ankarada, eşimin ailesi adanada. şimdilik istanbuldayız ama eşimin işi dolayısıyla biz de kırklareliye taşınıcaz. ben de eş durumundan tayin isticem bakalım. hepimiz hakkında hayırlısı. bebişler kısmetleriyle gelirler inşcanım eşimde bende şaşırıyoruz olacağı varmış yoksa oda diyor gözüme hiçbirşey gelmedi diyor ben destek oluyorum hep belkide yavrumuzun burda yiyeceği ekmek yoktur diyarbakır buraya kadardır belkide başka bi iş olur pazartesi salı netleşecek canım haber veririm zaten sizlere kızımla birlikte babamıza destek oluyor kendimizi de sıkmıyoruz
hakkımızda hayırlısı olsun canım nasibimiz nerdeyse oraya gidicez bakalım ankara düşünüyoruz şuan pazartesi netleşecek senin hakkında da hayırlısı olsun canım bende burda durmak istemiyorum fazla mantığımla duygularım çakışıyor arada ama bakalım hayırlsıı olsunevet canım herşey nasip kısmet. inşallah herşey daha iyi olur sizin için. en azından sen çalışmıyorsun ve artık sizi oraya bağlayan bişey kalmadı. hem bebek doğduktan sonra ailelere yakın olmanız çok daha iyi olabilir. benim ailem ankarada, eşimin ailesi adanada. şimdilik istanbuldayız ama eşimin işi dolayısıyla biz de kırklareliye taşınıcaz. ben de eş durumundan tayin isticem bakalım. hepimiz hakkında hayırlısı. bebişler kısmetleriyle gelirler inş
doğru canım ama hamileyim maddi durum iyi değil ankaradan gelirken 3 milyar küsüre eşyalar buraya geldi gidersek nasıl olcak felan sorular kafamda dönüp duruyor ama hayırlısı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?