mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun canımm benimm dualarım seninlee akşam olsun netleşir inşallah herşeyy taşınmak çok zor olurr

Kızlaaaar yapıosunuzzzzz bugün de doktoru ertelemek zorunda kaldım ve hâlâ kızıma bir don bile alamadım bana küsse yeridir artık :2:

alırsın canım daha erkenn yavaş yavaşş ciciler alcazz bebişlerimize

ya şu taşınma işlerinden hayatım alt üst oldu valla doktora gidicem o kadar çok izin aldım ki bu ara artık yarın gidicem umarım. Sen çalışıyomuydun duygu?
yok canım ev hanımıyım

eşim işi bırakıp gelmiş kızlar haber veririm size ne yapcaz onu konuşuyoruz dua edin

doğru canım ama hamileyim maddi durum iyi değil ankaradan gelirken 3 milyar küsüre eşyalar buraya geldi gidersek nasıl olcak felan sorular kafamda dönüp duruyor ama hayırlısı diyorum

eşim işi bırakıp gelmiş kızlar haber veririm size ne yapcaz onu konuşuyoruz dua edin

canım hakkınızda hayırlısı olsun üzülme inşallah herşey yoluna girer. parayı da çok düşünme bebek rızkıyla gelir

bize de haber ver canım dualarım sizinle

duygucum i,nşallah düzelir herşey bir anlık kızgınlıkla tahammül edememiştir.yarın inşallah işine döner ve gönlünüze göre olur herşey.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.sen üzülme lütfen.sağlık en önemlisi.

canımm hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun orda veya başka yerde nerede mutlu ve huzurluysanız orda olunn beraber olduktan sonra üstesinden gelinir herşeyinn kendine ve bebişine iyi bakk

canım hakkınızda hayırlısı olsun üzülme inşallah herşey yoluna girer. parayı da çok düşünme bebek rızkıyla gelir

bize de haber ver canım dualarım sizinle

canımm hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun orda veya başka yerde nerede mutlu ve huzurluysanız orda olunn beraber olduktan sonra üstesinden gelinir herşeyinn kendine ve bebişine iyi bakk

kızlar istifasını yazdııı pazartesi bi görüşmesi olacak başka bi yerle olmazsa ankaraya gitcez birlikte

kızlar istifasını yazdııı pazartesi bi görüşmesi olacak başka bi yerle olmazsa ankaraya gitcez birlikte

önceliklee günaydnnn kıslarrr ve bebişlerii nasılsınız?? benn gıdımlaa iyiymm şükürrr ..
duygucumm hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun dualarım seninlee tatlımm

canım hakkınızda hayırlısı olsun belki yeni işyeri yada başka şehirde daha mutlu olursunuz Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın vardır bunda da bir hayır... sen üzülme sakın bebeğinde üzülmesin sonra

kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için pazartesi salı belli olacak bakalım pazartesi iki yerle görüşmesi olcak olmazsa benle birlikte çarşamba günü ankaraya gelcek eşim hayırlısı neyse o olsun

evet canımm hiç canını sıkma sende belki daha iyi olurr sizin içinn herşeyinn hayırlısıı olsun bundada vardır bir kısmett

canım keşke sinirle birden hareket etmeseydi. biraz planlasaydı iş falan baksaydı istifa etmeden ama olan olmuş sanırım. inşallah her şey bi an önce yoluna girer. sen sakın stres yapma sonuçta herşey olacağına varıyor. bugün bi gelişme falan var mı peki?

evet canımm hiç canını sıkma sende belki daha iyi olurr sizin içinn herşeyinn hayırlısıı olsun bundada vardır bir kısmett
hayırlısı canım sıkmıyorum nasipte ne varsa onu yaşarız.

canım eşimde bende şaşırıyoruz olacağı varmış yoksa oda diyor gözüme hiçbirşey gelmedi diyor ben destek oluyorum hep belkide yavrumuzun burda yiyeceği ekmek yoktur diyarbakır buraya kadardır belkide başka bi iş olur pazartesi salı netleşecek canım haber veririm zaten sizlere kızımla birlikte babamıza destek oluyor kendimizi de sıkmıyoruz

evet canım herşey nasip kısmet. inşallah herşey daha iyi olur sizin için. en azından sen çalışmıyorsun ve artık sizi oraya bağlayan bişey kalmadı. hem bebek doğduktan sonra ailelere yakın olmanız çok daha iyi olabilir. benim ailem ankarada, eşimin ailesi adanada. şimdilik istanbuldayız ama eşimin işi dolayısıyla biz de kırklareliye taşınıcaz. ben de eş durumundan tayin isticem bakalım. hepimiz hakkında hayırlısı. bebişler kısmetleriyle gelirler inş

hakkımızda hayırlısı olsun canım nasibimiz nerdeyse oraya gidicez bakalım ankara düşünüyoruz şuan pazartesi netleşecek senin hakkında da hayırlısı olsun canım bende burda durmak istemiyorum fazla mantığımla duygularım çakışıyor arada ama bakalım hayırlsıı olsun

doğru canım ama hamileyim maddi durum iyi değil ankaradan gelirken 3 milyar küsüre eşyalar buraya geldi gidersek nasıl olcak felan sorular kafamda dönüp duruyor ama hayırlısı diyorum

canim gunaydin hadi hayirlisi bakalim sanki boylesi daha iyiymis gibi geliyor biliyor musun seni cok tanimiyorum bilmiyorum ama icim rahat yani benim :)) tasinma isini de cok dusunme bizim de esyalarimiz batmandan geldi iki hafta once normalde aynen 3 bin 3nin 500 fln tutuyor ordan bize yol harcirahi veriyorlar normalde ama agustosta alacagimiz icin mecbur kendimizden ayarlamamiz gerekti onu da veremedigimiz icin hemen kamyoncu bulduk nakliyeciler sitesinden bu tarafa cok esya getiriyorlar kamyoncular esim konustu 3 kisinin esyalariyla beraber bin tl ye geldi sadece esyalari indirip tasitmak icin aele tutmak gerekiyor bi de o da 200 fln 1200 nerde 3500 nerde yani yoksa bizi de cok zorlayacakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…