hakkımızda hayırlısı olsun canım nasibimiz nerdeyse oraya gidicez bakalım ankara düşünüyoruz şuan pazartesi netleşecek senin hakkında da hayırlısı olsun canım bende burda durmak istemiyorum fazla mantığımla duygularım çakışıyor arada ama bakalım hayırlsıı olsun
canım teşekkür ederim hiç aklımıza gelmemişti nakliyeciler sitesi nerden bakılıyor link varsa atarmısın ya bizde eğer gidersek eşyaları napcaz 3500 lira yok elimizde diye kara kara düşünüyordukcanim gunaydin hadi hayirlisi bakalim sanki boylesi daha iyiymis gibi geliyor biliyor musun seni cok tanimiyorum bilmiyorum ama icim rahat yani benim :)) tasinma isini de cok dusunme bizim de esyalarimiz batmandan geldi iki hafta once normalde aynen 3 bin 3nin 500 fln tutuyor ordan bize yol harcirahi veriyorlar normalde ama agustosta alacagimiz icin mecbur kendimizden ayarlamamiz gerekti onu da veremedigimiz icin hemen kamyoncu bulduk nakliyeciler sitesinden bu tarafa cok esya getiriyorlar kamyoncular esim konustu 3 kisinin esyalariyla beraber bin tl ye geldi sadece esyalari indirip tasitmak icin aele tutmak gerekiyor bi de o da 200 fln 1200 nerde 3500 nerde yani yoksa bizi de cok zorlayacakti
canım gelir gelmez yaz bebişin ne yapıyormuşmerhabalar kızımın cici teyzeleribugün de bizim doktor günümüz bakalım pumpulu kuşum neler yapıyo güzel haberlerle geliriz umarım görüşmek üzere...
sağol canım bi anda olup bitti insan şaşırıyor bende diyarbakırı uzatmak istemiyorum bakalım nasip pazartesi iş görüşmesi olumlu geçerse kalcaz yoksa gitcez allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin moralimiz bozuk değil aksine iyiyiz herkes destek oluyor sağolsunlar sizde sağolun arkadaşlarımmmHerseyde bir hayir vardir cnm...nasibimizde ne varsa onu yasiyoruz...hayatta plan yapmak aslinda sacma,cunku planlar tutmuyor kaderimizi yasiyoruz...cnm bak kac kisi ev tasimak zorunda kaldi...ailelerin yardimiyla tasiniliyor...biseycik olmadi cok sukur....hersey olur hayirlisiyla...bebeginiz evin nesesi ve sizin moral kaynaginiz...moralleri sakin bozmayin...
eşim işi bırakıp gelmiş kızlar haber veririm size ne yapcaz onu konuşuyoruz dua edin
hayırlısı olsun canım alah bi kapıyı kapar bi kapıyı acar insallah
merhabalar kızımın cici teyzeleribugün de bizim doktor günümüz bakalım pumpulu kuşum neler yapıyo güzel haberlerle geliriz umarım görüşmek üzere...
slm annişleer
nasılsınız bakalım ben ve bebişim iyiyiz cok sükür 2 gundur masallah kızım cok hareketli cok hosuma gıdıyo kıpır kıpır içimde birsey ama hala elimi koyunca yakalayamıyorum bi türlü oda olur insallah yakında :))
slm annişleer
nasılsınız bakalım ben ve bebişim iyiyiz cok sükür 2 gundur masallah kızım cok hareketli cok hosuma gıdıyo kıpır kıpır içimde birsey ama hala elimi koyunca yakalayamıyorum bi türlü oda olur insallah yakında :))
oyyyy oyy maşallahh gıdınaa canımmartıkk büyüyorlarr büyüdükçe kıpraşıyorlar minniklerimizz ben yakaladm birkaç kez ilk kıpraşmasını hemde dünyamm benimm o en kıymetlimm
eşim işi bırakıp gelmiş kızlar haber veririm size ne yapcaz onu konuşuyoruz dua edin
ayy ne guzel esıme gosteremek ıstıorum ama kısmet olmadı oynuyor elimi koyuyorum duruyor yada o gelio koyuyo duruyo elni cekio yine baslıyorbirde bazen asagıya vuruyor dun aksam hep asagıya vurdu :)) kurban olurum ben onlara kuzum bnm daha cok var kucagımıza almamıza zaman hemen gecsin :)
Allahın izniyle o zaman da hemen geçer canımmm ben kv ye de diyorum kucağımdan indirmem diyeeyoksa kapan çok olurr gıdımı
ben de anneme diyorum kimseye dokundurtmam paşamıııı diye.. hele ilk 3 gün odaya kilitlenicem oğlumla ben kimse görmesin diyorum:) bugün hastanede 3 günlük bebek gördüm allahım bize de bir an önce yaşatsın o duyguyu içimm gitti resmen bi an önce zaman gelsin istiyorum:)
aynen canım allah hayırlısını versin canım. oğluşunu görmüşsün canım uykucuymuşcanım herşeyde bi hayır vardır muhakkak. canını sıkma allah bi kapıyı kapar diğer kapıyı açar.
aynen canım allah hayırlısını versin canım. oğluşunu görmüşsün canım uykucuymuş
evet canım dün gördük:) sabahları kıpır kıpır oluyo. yavrum ben işteyken yoruldu heralde ekmek parası kazanıyo şimdiden diyorum:))
prensesinle siz napıyosunuz? bazen top gibi oluyo çok canımı acıtıyo özellikle yorulduğumda doktora dün sormayı unuttum yaa insallah kötü bişey değildir.
benim kızım da bir hareketli bir hareketli maşaallah doktora gidince hareketlerni takip etmekte zorlanıyorz anasına benziyorevet canım dün gördük:) sabahları kıpır kıpır oluyo. yavrum ben işteyken yoruldu heralde ekmek parası kazanıyo şimdiden diyorum:))
prensesinle siz napıyosunuz? bazen top gibi oluyo çok canımı acıtıyo özellikle yorulduğumda doktora dün sormayı unuttum yaa insallah kötü bişey değildir.
canim nakliyeciler sitesi batmanda var ama diyarbakirda da mutlaka vardir belki baska bi isimle fln evden eve nakliyat degil de bildigin kamyoncu amcalar iste :)) ama esyalari iyi sarmak gerekiyor onlar hic ilgilenmiyor cunku evden eve nakliyeci olmadigi icin..allah kolaylik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?