mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
merhabalar kızımın cici teyzeleri bugün de bizim doktor günümüz bakalım pumpulu kuşum neler yapıyo güzel haberlerle geliriz umarım görüşmek üzere...

Herseyde bir hayir vardir cnm...nasibimizde ne varsa onu yasiyoruz...hayatta plan yapmak aslinda sacma,cunku planlar tutmuyor kaderimizi yasiyoruz...cnm bak kac kisi ev tasimak zorunda kaldi...ailelerin yardimiyla tasiniliyor...biseycik olmadi cok sukur....hersey olur hayirlisiyla...bebeginiz evin nesesi ve sizin moral kaynaginiz...moralleri sakin bozmayin...

canım teşekkür ederim hiç aklımıza gelmemişti nakliyeciler sitesi nerden bakılıyor link varsa atarmısın ya bizde eğer gidersek eşyaları napcaz 3500 lira yok elimizde diye kara kara düşünüyorduk vallahi benim de rahat inan burayı çok sevdim ama kızımın nasibi yoksa gidicez elbet hayırlısıyla bakalım desteğiniz için sağolun arkadaşlar
merhabalar kızımın cici teyzeleri bugün de bizim doktor günümüz bakalım pumpulu kuşum neler yapıyo güzel haberlerle geliriz umarım görüşmek üzere...
canım gelir gelmez yaz bebişin ne yapıyormuş

sağol canım bi anda olup bitti insan şaşırıyor bende diyarbakırı uzatmak istemiyorum bakalım nasip pazartesi iş görüşmesi olumlu geçerse kalcaz yoksa gitcez allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin moralimiz bozuk değil aksine iyiyiz herkes destek oluyor sağolsunlar sizde sağolun arkadaşlarımmm

sana ve fıstığımıza merhaba canımm .. inşallah güzell haberlerle gelirsin canımmm haberini bekliyoruzzz gıdına iyi bakk

slm annişleer
nasılsınız bakalım ben ve bebişim iyiyiz cok sükür 2 gundur masallah kızım cok hareketli cok hosuma gıdıyo kıpır kıpır içimde birsey ama hala elimi koyunca yakalayamıyorum bi türlü oda olur insallah yakında :))

bende genelde yakalayamıyorum canım kuzular maşaallah iyice hareketlendiler

oyyyy oyy maşallahh gıdınaa canımm artıkk büyüyorlarr büyüdükçe kıpraşıyorlar minniklerimizz ben yakaladm birkaç kez ilk kıpraşmasını hemde dünyamm benimm o en kıymetlimm

oyyyy oyy maşallahh gıdınaa canımm artıkk büyüyorlarr büyüdükçe kıpraşıyorlar minniklerimizz ben yakaladm birkaç kez ilk kıpraşmasını hemde dünyamm benimm o en kıymetlimm

ayy ne guzel esıme gosteremek ıstıorum ama kısmet olmadı oynuyor elimi koyuyorum duruyor yada o gelio koyuyo duruyo elni cekio yine baslıyor birde bazen asagıya vuruyor dun aksam hep asagıya vurdu :)) kurban olurum ben onlara kuzum bnm daha cok var kucagımıza almamıza zaman hemen gecsin :)

kızlarr dün oğlumu gördüm ama şansıma uyuyormuş hiç hareket etmedi paşam. dr ayrıntılı ultrason önerdi. şart mı yaptırmak ??
2 doktora gidiyorum, biri önerdi diğeri birşey söylemedi.. sizce??

Allahın izniyle o zaman da hemen geçer canımmm ben kv ye de diyorum kucağımdan indirmem diyee yoksa kapan çok olurr gıdımı

Allahın izniyle o zaman da hemen geçer canımmm ben kv ye de diyorum kucağımdan indirmem diyee yoksa kapan çok olurr gıdımı

ben de anneme diyorum kimseye dokundurtmam paşamıııı diye.. hele ilk 3 gün odaya kilitlenicem oğlumla ben kimse görmesin diyorum:) bugün hastanede 3 günlük bebek gördüm allahım bize de bir an önce yaşatsın o duyguyu içimm gitti resmen bi an önce zaman gelsin istiyorum:)

aminnn canımm inşallahhh yaaa dörtgözle o günü bekliyoruz ... sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızıı ... bugünlük bu kadarr kıslarrr yarınn görüşürüüzz kendinize vee bebişlerinize iyi bakın babamız yoldan gelcek bugün3 gün yoktu ona süprizz yapıp gıdıma atlet alcam babam beni seviyoo diyee inşallah beğenir hoşçakalınn

aynen canım allah hayırlısını versin canım. oğluşunu görmüşsün canım uykucuymuş

evet canım dün gördük:) sabahları kıpır kıpır oluyo. yavrum ben işteyken yoruldu heralde ekmek parası kazanıyo şimdiden diyorum:))
prensesinle siz napıyosunuz? bazen top gibi oluyo çok canımı acıtıyo özellikle yorulduğumda doktora dün sormayı unuttum yaa insallah kötü bişey değildir.

canim benimki de cok uykucu ne zaman dr a gitsem hep uyuyor inanir misin en son hareketlerini 16. haftamda gordum simdi 22. haftamdayim :)) sanirim bnmki de uykucu olcak hareketlerini hissediyorum da ultrasona gelince naz yapiyor erkek olcak bi dee :)))

canim nakliyeciler sitesi batmanda var ama diyarbakirda da mutlaka vardir belki baska bi isimle fln evden eve nakliyat degil de bildigin kamyoncu amcalar iste :)) ama esyalari iyi sarmak gerekiyor onlar hic ilgilenmiyor cunku evden eve nakliyeci olmadigi icin..allah kolaylik versin

benim kızım da bir hareketli bir hareketli maşaallah doktora gidince hareketlerni takip etmekte zorlanıyorz anasına benziyor hahaha cok güldüm şimdiden ekmek parası kazanıyor emekçi senin oğlan

canım buldum bakalım biz ne kadar gitmeyi düşünsek burdaki dostlarımız sağolsun bizi gitmemeye ikna ediyorlar eşimin iş görüşmeleri iyi geçerse muhtemelen kalıcıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…