tebrik ederim canım seni...bu arada ben bebeğimi kaybettim kızlar daha doktora gitmedim fakat sonuçlar bu sonucu işaret ediobeş gün önce öğrenmiştim beta 61,2 ydi..dün tekrarlanan testte 24 çıktı nasıl atlatıcam bilmiorum rabbim sizin bebekllerinizi korusun
dr. gittim..çokaz pembe-kahverengi geldi kanamam...progesteran hap verdi doktor ve kanamam kesildi.ama karnımda kasılmalar oluo arasırabide doktor keseyi göremedi ''daha cok yeni ''dedi...dış gebelik olmasından korkuyorum :18:
ay canımmmm süper bir haber buuuu..valla gözümü açtım topiğe geldim..aklım hep sendeydiiii.
bu habere bi halay çekilir kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlıı olsun canım.....aynı duyguları yaşıyoruz.bende 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu,eşime beni çimdiklesene ,rüyadamıyım falan diyorum....Karnım şişene kadar inanamıcam sanırım... Ben sevinçten herkeze söyledim.aynı gün kanamam oldu,nazardeğdi sanırım...herkeze söyleme bence.
canlarımmm herkese hemen söylemeyinnn.en azından kalp atışlarını duyana kadarr..bizim şuan anne babalarımız biiyor..ve iş yerindeki kankalarımız..
Canım ben dedim çok yakın arkadaşlarıma , bir çok kişiye ki duyulmuştur hemen hemen herkese , neyse inşalah bi proplem olmaz allahın izniyle
olmaz kuzum olmaz Allah korusun meleğiniiii
kızlarr,
dün akşam yoğun bel ağrısı sonucu dr. gittim herşey normalmiş ve keseyi gördük çok şükür darısı hepinize arkadaşlar,
ben çok sitres yapmıştım ,gerçekten yapılmamalı kalbinizi ferah tutunnn
kızlarr,
dün akşam yoğun bel ağrısı sonucu dr. gittim herşey normalmiş ve keseyi gördük çok şükür darısı hepinize arkadaşlar,
ben çok sitres yapmıştım ,gerçekten yapılmamalı kalbinizi ferah tutunnn
ay cnmmm günümüz aynı bende salıya kadar nasıl beklıycem düşünüyorummmm...:26::26::26:
bel ağrım hiç yok benim..olmasımı iyi olmamasımı onuda bilemiyorum..
hiç hamile gibi değilim...sabır sabır az daha sabırrrrr
kızlar benimde günüm sizinle aynı...lütfen biri cvp versin..persembe günü kanda gebeliğe baktırdım değerim hcg değeri 2018 çıktı.bana fazla geldi...sizin nasıl çıktı değeriniz?çatlayacam stresten
alttan ultrason ile görülürmüş bu haftalarda,,dr.alttanmı baktı cnm?
alttan ultrason ile görülürmüş bu haftalarda,,dr.alttanmı baktı cnm?
canlarım ben kaç haftalık olduğunu nasılk hesaplayacağım, yardımcı olursanız sevinirim
hayır canım , doktorum ilk aylarda alttan bakmaya gerek duymuyorum dedi, karından baktı,
bence doktordan doktora değişiyor, ben doktoruma güveniyorum
bende vajinal istemedim o yüzden sabrettim tatlım..şimdi işten izin al git.keseyi göremeden dön..bidaha izin al..bide işyerim çok uzak..garanti olsun dedimm.inşallah salı değerim 5000i bulur da rahatça görürüzzz
son adet tarihin ne canımm.oradan başlıyoz saymaya
mesela benm 17 şubat.
bugün 5. haftam bitiyor..
hayır canım , doktorum ilk aylarda alttan bakmaya gerek duymuyorum dedi, karından baktı,
bence doktordan doktora değişiyor, ben doktoruma güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?