mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

canımm hayırlı olsunnnn.
yaa doktora gitseydin hemenn.
nasıl bir kanama kahverengimikırmızımı şu an..ihmaletme lütfen doktora gidersen ilaç verir.ve yatman lazım.wc dışında kalkmayacaksın herşey yasak olur şu durumda:18::18::18:

herkese günaydın anneler biz bu saatte kuzumla uyandık sütümüzü içtik bile:))MUTLU PAZARLAR OLSUN HEPİNİZE

tatlim hadi uyan yap testi..meraktayiz anacimm.hayirli haberlerle gel insallahhh

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, Güzel haberlerle geldim. Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm , çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, Mart hamişleri arasındayım artıkın, Rabbim olmayanlarada versin inşallah sevindirsin, çok güzl bir duygu, halen inanamıyorum rüya gibi,

tebrikler canımm rabbim tamamına erdirsin

tebrikler canımm rabbim tamamına erdirsin

çok teşekkür ederim canm, amin inşallah , senin ki de hayırlı olsun canm, tebrikler sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız inş

Son düzenleme:

tebrik ederim canım seni...bu arada ben bebeğimi kaybettim kızlar daha doktora gitmedim fakat sonuçlar bu sonucu işaret edio beş gün önce öğrenmiştim beta 61,2 ydi..dün tekrarlanan testte 24 çıktı nasıl atlatıcam bilmiorum rabbim sizin bebekllerinizi korusun

tebrık ederım canım cok sevındım

Hayırlı olsun canım allahu teala tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Olmayanlara hayırlı zamanda bebekleri olmayı nasip etsin Allahu teala...

dr. gittim..çokaz pembe-kahverengi geldi kanamam...progesteran hap verdi doktor ve kanamam kesildi.ama karnımda kasılmalar oluo arasıra bide doktor keseyi göremedi ''daha cok yeni ''dedi...dış gebelik olmasından korkuyorum :18:

sagolasın canım, Geçmiş olsun canım. amin canım. İnş kısa sürede senin de bebeğin olur gülüm

hayırlıı olsun canım.....aynı duyguları yaşıyoruz.bende 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu,eşime beni çimdiklesene ,rüyadamıyım falan diyorum....Karnım şişene kadar inanamıcam sanırım... Ben sevinçten herkeze söyledim.aynı gün kanamam oldu,nazar değdi sanırım...herkeze söyleme bence.

Hayırlı olsun canım allahu teala tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Olmayanlara hayırlı zamanda bebekleri olmayı nasip etsin Allahu teala...

Çok çok sağolasın canım benim. Amin inşallah bebeklerimizi sağlıklı bi şekil de kucağımıza alırızAllahım olmayanlara da versin

Çok teşekkür ederim canım çok güzel bi duygu , aynı ben de öyle karnım şişince işte hamileyim ya diyeceğim, Ben de herkese dedim hemen hemen , bizimkilere eşimin yakınlarına haberi yaydık , Ay inş bi şey olmaz bebeklerimize Allahım korusun, Senin de bebeğin hayırlı olsun gülüm, tebrikler sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inş

sağol cnm,,inşallah sağlıklı bi şekilde kavuşuruz bebişlerimize...kanda gebelik testi yaptırdınmı cnm beta-hcg değerini mrk ettim?

ay canımmmm süper bir haber buuuu..valla gözümü açtım topiğe geldim..aklım hep sendeydiiii.
bu habere bi halay çekilir kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…