selam kızlar.....bende mart hamilesiyim :))) 5 yıllık evliyim...romataid artrit hastası oldugum için bebek yasaktı.....3 ay önce dr.um bebişe izin verdi....fakat kist yüzünden 1 ay doğum kontrol hapı kullandım.....şubat ayında ilk defa bebek için çalışmalara başladım ne yazikki adet oldum...fakat 2 gün sürdü...bende şüphelendim nedense...ve gebelik testi yaptım ve çift çizgi çıktı...kanda hcg değerim 2018 cıktı...malesef bugün kanamam var...inşallah bişey olmazz :18:
hadi bakalımmmmmmmmmmmmmmm
sabah bize de yaz olurmuuuuuuuuuuuuuuuuu
herkese günaydın anneler biz bu saatte kuzumla uyandık sütümüzü içtik bile:))MUTLU PAZARLAR OLSUN HEPİNİZE
tatlim hadi uyan yap testi..meraktayiz anacimm.hayirli haberlerle gel insallahhh
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, Güzel haberlerle geldim. Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm , çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, Mart hamişleri arasındayım artıkın, Rabbim olmayanlarada versin inşallah sevindirsin, çok güzl bir duygu, halen inanamıyorum rüya gibi,
tebrikler canımm rabbim tamamına erdirsin
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, Güzel haberlerle geldim. Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm , çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, Mart hamişleri arasındayım artıkın, Rabbim olmayanlarada versin inşallah sevindirsin, çok güzl bir duygu, halen inanamıyorum rüya gibi,
canımm hayırlı olsunnnn.
yaa doktora gitseydin hemenn.
nasıl bir kanama kahverengimikırmızımı şu an..ihmaletme lütfen doktora gidersen ilaç verir.ve yatman lazım.wc dışında kalkmayacaksın herşey yasak olur şu durumda:18::18::18:
tebrik ederim canım seni...bu arada ben bebeğimi kaybettim kızlar daha doktora gitmedim fakat sonuçlar bu sonucu işaret ediobeş gün önce öğrenmiştim beta 61,2 ydi..dün tekrarlanan testte 24 çıktı nasıl atlatıcam bilmiorum rabbim sizin bebekllerinizi korusun
tebrık ederım canım cok sevındım
Hayırlı olsun canım allahu teala tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Olmayanlara hayırlı zamanda bebekleri olmayı nasip etsin Allahu teala...
hayırlıı olsun canım.....aynı duyguları yaşıyoruz.bende 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu,eşime beni çimdiklesene ,rüyadamıyım falan diyorum....Karnım şişene kadar inanamıcam sanırım... Ben sevinçten herkeze söyledim.aynı gün kanamam oldu,nazardeğdi sanırım...herkeze söyleme bence.
Çok teşekkür ederim canım çok güzel bi duygu , aynı ben de öyle karnım şişince işte hamileyim ya diyeceğim, Ben de herkese dedim hemen hemen , bizimkilere eşimin yakınlarına haberi yaydık , Ay inş bi şey olmaz bebeklerimize Allahım korusun, Senin de bebeğin hayırlı olsun gülüm, tebrikler sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?