mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

dur bari o hatayı ben yapmayayım o zaman

ne olursa olsun ben koyucam deyim... eşin tarihi seviyor olmalı eğer öyleyse sen de çağatay kağan gibi isimleri beğenirsen o isimleri diretebilirsin belki... tek alp te olabilir beğeniyorsan...

aaa unutmuşum di mi tamam sildimm

iyi olmana sevindim canım doktora gittinmi hiç... eşin içinde hayırlısı olsun

her hamile az yada çok duygusal oluyor heralde bende çok sulu gözlüyümdür artık ters etki olur mu hamile olunca bilmem

kendine iyi bak iyi gezmeler kaynananla aran nasıl bu arada üzmüyo dimi seni....

Bir arkadasim yusuf kayra koymustu belki fikir olur sana soylenisi hosuma gitmisti:))))

bak o da guzelmis kulaga hos geliyor kayra ismi de hep hosuma gitmistir neden olmasin :)) ama heralde ben anca doguma yakin koycam ismini :)) cok kararsizim her seyim boyle bnm :)

((((((( kafam çok karışık kızlar her şey üstüste mi geliyor anlamadım isyan etmek istemiyorum ama elimdende bişe gelmiyor,bugun drumumun yönlendirdiği çocuk kardiolojisine gittik bebeğimin kalbinde parlak görünümlü beyaz bir leke bulunduğunu söyledi.sonuclarda da sunlar yazıyor;
sol ventrikül apeksinde 5x5mm çapında hiperekojen yapı izlendi.
sonuç: intrakardiyak rabdomyom?
hiç bişe anlamadım düzgün bir açıklamada yapmadı,allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin.
sadece kalbın yapısı normal, bu leke kitlesel bir yapıdır. 32 haftada tekrar kontrol ve doğumdan sonra da izlicez diyorr yyaaa,ne yapacamı şaşırmış durumdayım.çok üzülüyorum,şekermiş kanmış herşeyi unuttum resmen.nolur dua edın bana kızlar,benim bu bebeği sağlıkla kucağıma almadan sanırım içim rahat etmicek yaaa ((( nolur etrafında yakınında boyle bır durum yaşayan varsa paylaşsın benimle.

Son düzenleme:
canım sakın isyan felan etme bekle doktoruma sormuştum ben kalp delikliği ne zaman belli oluyor diye 28. haftada demişti her bebekte delik yada leke olabilir zaten kapanıyor 9 aya kadar önemli olan onun takibi kapanıyormu geçiyormu demişti bekle doktoruna gösterdinmi ne dedi geçici bişeydir leke belkide şükür et yinede canım benim allah sevdiği kulunu sınarmış bak üst üste geliyorki senin sabrını şükrünü sınıyor rabbim sakın üzülme doktorunla görüş

canım ilk geldiğimde gitmiştim teyzesiyle ben fazla bakmadım bile teyzesi baksın diye kaynanamda iyi gibi arada put gibi duruyor ama olsun ben gülümsüyorum herkese yetiyor kardeşim göbüşümü öpüyor seviyor annem desen öyle biz böyle doğurmadık duygu çocuğuyla konuşuyor diyor biri yüksek sesle konuştuğunda felan annem bak esila mina duyuyor ona göre konuşun diyor annem 20 gün izin almış benim için işe gitmiyor evdeyiz akşamları eşimle yürüyüşe çıkıyoruz burası biraz esiyor diyarbakırıda özledim galiba

bilmiyorum duygu isyan etmiyorum ama bu tarz şeyleri de yaşamaktan çok yoruldum hamileliğin en başından beri sorunlar bitmedi yine de halime şükrediyorum allah beterinden korusun.insan ne yapacagını bılmıyor kendı doktoruma gıdemedım bugun ogleden sonra geldım zaten eve.bır ıkı gune kadar gıdecem zaten benı dogumcu yonlendırmıstı oraya o da uzun uzun bakmıştı kalbı buyuterek bir sorun yok gıbı gorunuyor ama cocuk kardiloguna gıtmelisin demişti.doktorlar normalde acımasızdır ama şu seker olayında cok fazla kendımı uzdugumu de gordu adam belki soylemedi.adanada da o kadar ultrasona gırdım ayrıntılıda da baktırdım bişe dememişlerdi yıne ne varsa kendi doktorumda varmış bosuna dede demiyorum 33 yılın tecrubesı var adamda.birde kenimi toparlayıp fakulteye gitmeek istiyorum.deliği ben de cok duydum o kapanıyor her cocukta mutlaka oluyormuş,ufurum ya da delik ama bunu hiç duymamıstım onun kalbi minciiikk yaa kitle ne geziyor ordaaaaa((((((

canım sıkma canını ya ne olur sen dedemize bir görün bende geldiğimde 4 boyutluya gidicem dedeye o geçer canım içini ferah tut yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yavrunu düşün o herşeyi hissediyor

canım çok geçmiş olsun arayamıyorum bizimki evde yok... sen neler atlattın ya inşallah bunuda allahın izniyle atlatacaksın bebeğini sağ salim kucağına alacaksın eminim dualarım seninle üzme canını ve arda keremi.

Hiiic endiselenme benim bebsgimde de cikti ama 3 doktor da önemli bisey olmadigini doguma kadar yada dogumdan bir iki ay sonra kesin gececegini söyledi ve son gittihimde kuculdugunu soyledi intermetten de arastirabilirsin

canım cok gecmiş olsun üzme kendini hersey olucagına varır iyi düşünelim iyi olsun bikac doktora daha goster bence bazen yanılabiliyolar cok stres bebiişine de zararlı sıkma canını Allahın izniyle birsey cıkmıcak sag salim alıcaksın bebegini kucagına

inşallah atlatacağım canım.duaların için teşşekürler canım benim.allahım hepimizinkini sağlıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasıp etsın insallah.

evt gıdecem baska doktorlara da göstermeye cnm. zaten ben stres yapınca hissedıyor sanırım yazık ya bugun ağladığımda bildiğin vuruyordu gobek deliğime dogru.insan üzülüyo işte yınede kol bacak degılki kalp bu yaşam organı olunca bir de doktorların duzgun bişe soylememesi beni iyice tedırgın etti.

Hiiic endiselenme benim bebsgimde de cikti ama 3 doktor da önemli bisey olmadigini doguma kadar yada dogumdan bir iki ay sonra kesin gececegini söyledi ve son gittihimde kuculdugunu soyledi intermetten de arastirabilirsin

bana işte boyle soylemiyor ki doktor 32.haftada gel dedi kuculuyormus demekki içime su serptin inanki :)))))))))kücülüp küçülmediğine bakacam demedi hiç.birde dogumdan sonra bakacaz dedi.baska hiç bişe demedi.konusmuyor ya bu devletteki doktorlar.senin kacıncı ayda farkedildi canım?benım kac doktor baktı görmemişti ama kendi doktorum yonlendırmesyle gitmiştim.yeni mi ögrendin ki?

şimdi ben 18. haftada ayrıntılı ultrasona gittim. Orda ayrıntılı ultrasona bakan doktor anlatmaya başladı sonra kalbine geldi aynen seninki gibi kalbinde parlak nokta var dedi. Gayet rahattı ben şaşırdım sonra dedi korkulacak birşey yok bu herkeste görülebilen bişey hatta yüksek de bi oran verdi. Sonra dedi doğuma bir iki ay kala yada doğumdan bir kaç ay sonra genelde yok olur ve bir zararı yoktur dedi. Tabi ben bunu kafama taktım senin gibi hemen kendi doktorumu aradım dedim böyle böyle o da dedi sorun olan birşey değil endişelenme. 22. haftada doktora gittim geçen hafta yani doktor çok küçüldüğünü ve doğuma kadar büyük ihtimal kaybolacğaını söyledi. Ben bu durumu buraya yazacaktım arkadaşlar başınıza böyle bişey gelirse endişelenmeyin diye ama unuttum hep. Raporumu aradım sana tam yazan ölçüyü falan da söylemek için ama ev taşıdım bulamadım canım malesef bakıyorum ama...

hı dur hatta ayrıntılı ultrasoncu dedi ki başta bunu gören bir çok doktor hemen kardiyoloğa falan gönderiyor bu son derece gereksiz istersen git ama bu herkesde görülebilen ve geçici bir durum boş yere telaş yapma dedi. Ben kardiyolağa da muayene olmadım ama durumu anlatıp sordurdum o da sorun olmayacağını söyledi. Yani nasıl anlatsam delik, üfürme tarzı şeyler bile düzelebiliyormuş ki bu onlardan çok daha tehlikesiz ve sıradan bir durummuş...

vallahi bugun belki alabilecegim en iyi haberi verdin bana bu kadar basit birseymiymis simdi.bana kitle falan deyince cok korktum.ama yine de sanki bir doktora da gorunsem rahatlarim gibime geliyor.diyorum ya ben memlekette de ayrintili ultrasona gittim ordada bise demediler.bazen tam kalbin ustunde degil zarin uzerinde biriken bir yapi da olabiliyormus senin soylediklerinle rahatladim sagolasin.degerlerini bulabilmeye calisirsan cok sevinirim.genelde 3 mm altinda goruluyormus benimkide 5x5mm olunca da biraz tedirgin oldum ama demekki sadece bende degilmis gorulebiliyormus cok sık.ehhhh artık biraz rahatladıgima gore espiri yapabilirim bu konu hakkinda:)))caglasammi demekki bizim bebislerin kalbine nur gelmisssss )beyaz parlak leke olduguna goreeee :))))

canım tabi başka doktorlara da git için rahat etsin. sanki benimkini 3mm yazıyo gibi hatırlıyorum yada sonradan mı 3mm oldu beyaz parlak leke acaba. Sen kendi doktoruna bi sor da sonra olmazsa başka kardiyoloğa falan da sorarsın. Beni 3 doktor tatmin etti açıkcası ben de çok korkmuştum önce senin gibi tabi. Ama sonra rahatladım. O diil de bu kadar şeyi kafaya taka taka bizimkiler tosun gibi doğacak inşallah da biz psikopat falan olcaz sanırım :)

Amerika’da Sezaryen – Özge ve Derin’in doğum hikayesi « Kitubi
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/586691-bebegimin-kalbinde-beyaz-leke.html

bak bunları da bi incele istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…