mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Inceledim canim benim cok tesekkurler.insallah bizde onlar gibbi hikayelerimizi de paylaşırız,fotolar olmaz sa olmazimiz tabiiiki :))))

amin inşallah. sen doktorla görüşünce buraya da yaz bakalım ne dicek seninki merak ettim. Ama eşim de ben de baya araştırdık bu konuyu son ultrasonda da rahatladım açıkcası. Senin de şüphelerin biter inşallah. Ay parçası gibi bizim kuşlar merak etme :)

bu doktorlar bazen gerçekten insanın canını çok sıkıyolar. Yani bişey diyosan devamını getir açıkla, açıklamicaksan hiç başlama. Bi de sizde de aynı durum olduğundan eminim, benim başıma bu tür bişey geldiğinde kalıyorum öyle hiç bişey sormak aklıma gelmiyo konuşamıyorum kitleniyorum resmen. Ne derlerse o kadar yani üstüne bişey soramıyuorum. Allahtan bizim ayrıntılı ultrasoncu söyledikten sonra uzun uzun açıkladı yoksa o şokun etkisiyle bişey sormak aklıma gelmedi.

canım inşallah düzelicek herşey diğer yorumlarıda okudum.herşey yoluna girecek Allahın izni ile.ne olur üzülme bebeğinde etkilenmesin.hepsi geçicek.

ne güzel senin adına sevindim bol bol vakit geçirin.keyfine bak canım.

valla ya ne kadar çok doktora gidersek birşeyler çıkıyo eskiden bu kadar kontrol mü varmış herkes mutlu mesut bebeğin doğmasını bekliyormuş.insan takmıyım diyo ama elde değil.inşallah hepimiz sağsalim alıcaz bebişlerimizi kucağımıza :)

Aynen bende oylece kaldim bise soramadim ne yapmamiz gerekiyorun disinda bise diyemedim.sonra acaba soylemi boylemi dedim kendi kendime esim doktora sorsaydin ya icerde dedi bende bilmiyorum soramadim dedim.yeniden iceri girip kendi bise sordu cikti.insan gibi aciklamiyorlar kalp bu baska organ gibi degil insan tedirgin oluyor iceriye girince de tedaviyle oldugunu ve ilk olacagini da ustune basa basa soyledim ona ragmen cimbizla alacaz lafi agizlarindan.

Insallah 32.haftada ben de rahatlarim gecmis der belki bana da.cok istiyorum boyle olmasini.

ne güzel ya maşallah iyi eğleniyorsun kızın şimdiden el üstünde herkesin dilinde bir de çıkınca paylaşamazlar artık

kaynananı da takma o düşünsün artık seni iyi geçinmeye çalışsın diyarbakırda özlemiştir seni iyi tatilller

canım geçmiş olsun caglasammı sağolsun rahatlatmış seni kalbi delik olsa bile doğunca kapanmasa bile ameliyat ediyorlar riskli bile sayılmaz bir akrabam down sendromlu kalbi delik bir oğlu oldu 3 aylıkken ameliyat oldu kalple alakalı hiçbir şikayeti yok seninki çok daha basitmiş sevindim daha kötülerini düşün için rahatlar arda kereminde üzülmesin annesi

canim gecmis olsun canini sikma internette bi seyler bakarken gormustum erken donemlerde olabiliyormus boyle zaman ilerledikce geciyor kapaniyormus ondan demek ki 32. haftada bakalim trkrar dediler %100 itimat etme bu dr.lara kime itimat edicez onlara etmicez de iste ama bi iki dr daha baksa birinin a dedigine digeri tamamen farkli bi sey diyebiliyor sen de yaptigin stresle kaliyorsun icini ferah tut cnm dua edelim bi sorun cikmasin

inşallah geçer canım benım eşimde bır ıkı kişide duymuş sonradan kaybolanlar olmuş.inşallah benımkı de oyle olur.

kızlar nasılsınız benim elim ayağım uyuşuyor sürekli doktorumu aradım bugün ödemden olur normaldir dedi bol bol protein içerikli yiyecekler ye dedi et tavuk yumurta yiyorum dedim genelde doğuma kadar olur dedi ama çok kötü oluyor ya karıncalanıyor kaşınıyor şişiyorum

bugün nasılsınız?
birimizin bir sıkıntısı olsa birimizin bebeği için küçücük dahi bir risk olsa hepimiz üzülüyoruz.birbirimize destek oluyoruz.dua ediyoruz.annelik böyle birşey.inşallah hepimizin yavruları sağlıklı dünyaya gelicek buna inanalım yeterki.
kasım annesi olucaz kısmetse. onların minicik ellerini ayak parmaklarını düşünün bunlar bile mutlu olmaya yetiyor:) size küçücük bir anımı anlatıyım.biliyosunuz büyük oğlumda kasım doğumlu doğduğu gün sulu kar yağ yağmıştı.annem bizden evine giderken daha yolda başlardı mesaj çekip tembihlemeye bebeğin ellerini kontrol et soğuksa ısıt diye. birde 15 20 günlük falandı ağlıyodu susmuyodu.annem en sonunda aldı onu diğer odaya götürdü bi baktım ayaklı alt zıbın varya onu çıkartmış normal ayaksız giydirmiş birde çorap giydirmiş getirdi.susmuştu bak gördünmü çocuk nasılda rahatladı dedi :) ve ben o pijamasını hala saklıyorum anı olarak.daha minicikken inat olıuyolar valla.ama bir o kadarda zeki olucaklar bebişlerimiz.
celincim güzel haberini hep birlikte bekliycez.hiçbirşeyi olmıycak bebişinin.
ve diğer sıkıntı yaşayan arkadaşlarım dualarım sizinle bir an önce gelsin kasım ve tatlı bebişler....

Kızıma bişiler almak istiyorum uzun kollu falan hiç bişi yok sanki piyasada şuan ha

canım bekliyceksin sanırım biraz eylül gibi çıkar heralde ama büyük mağazalarda vardır.sana tavsiyem çıtçıtlı bady ler oluyoya onların zıbın olup çıtçıtlı olanları daha kullanışlı birde ayaklı alt zıbın bol al.birde battaniyelerin kundak şekli olanları çıkmış onlarda çok kullanışlı aklında bulunsun.

bu kadar güzel anlatılabilirdi anne olunca bütün çocuklar senin oluyor Allahım hepimize yardım etsin sağlıkla hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin bu arada annene bayıldımm aklımın bi köşesinde kalıcak baktım benimkide ağlıyor çıkarırım pijamasını ayaksız giydiririmmmm

bi haftadır kaç tane alışveril merkezi geziyorum ya olanlar da hiç süslü diil biraz daha bekleyelim bakalım. annanemiz 2 valiz kıyafet almış dolayıısyla annesinin bişey bulması biraz zor oluyo :26:

Kızıma bişiler almak istiyorum uzun kollu falan hiç bişi yok sanki piyasada şuan ha

bi haftadır kaç tane alışveril merkezi geziyorum ya olanlar da hiç süslü diil biraz daha bekleyelim bakalım. annanemiz 2 valiz kıyafet almış dolayıısyla annesinin bişey bulması biraz zor oluyo :26:

ne güzel işte onlar yeter de artar bile hediyede geliyor zaten hemencik büyüyolar :) tabi seni anlıyorum insan kendide almak istiyor kız bebişlere çok güzel kıyafetler var bulursun canım merak etme :)

benimde kayınvalidem çok alıyor valiz değil bildiğin bir baza kız erkek bebek eşyaları 3 çeşit bebek çantası takımı kanguru battaniyeler...

hatta dün 2 tane altı polarlı üstü beyaz simli kurdelalı battaniye almış görümcem 1 aya kalmaz doğuracak diğerini de sana aldım diyorrr hep teşvikkk

valla ne güzel benim kayınvalidemin "alma" aktivitesi genelde yok. O hep "alayım mı" diye sorar genelde ben de bugüne kadar anneme bile al diyemediğim için genelde "almazzzzzz"

nefret ediyorum ya yapayım mı edeyim mi falan diye soran insanlardan yapacaksan yap yani

gençler kızarlar genelde ama anneler deneyimli oluyor kesinlikle... benim teyzemin 2 oğlu var ilk oğlunun hırkasını saklayıp (13 sene aradan sonra oldu...:)) ikincisine giydirmişti. senin de öyle olacak

benim ananemin bana ördüğü civciv sarısı kazak var hala saklarım kardeşlerim bile giydi ama eskitemediler şimdi kızım da olsa oğlum da olsa ona giydiricem ananemden hatıra... inşallah yakın zamanda ilk torununun ilk çocuğunu da görür canım ananemmm

sende hafiften alırsan iyi olur senin zevkine güveniyorum annecim filan demeye başla... ancak alışır

gerçi benim annemden bile daha çok alır ve güzel alır... bu tarz işlerden anlar ben o bakımdan şanslıyım bana da çok kıyafet alır beğenirim yani ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…