Inceledim canim benim cok tesekkurler.insallah bizde onlar gibbi hikayelerimizi de paylaşırız,fotolar olmaz sa olmazimiz tabiiiki :))))
((((((( kafam çok karışık kızlar her şey üstüste mi geliyor anlamadım isyan etmek istemiyorum ama elimdende bişe gelmiyor,bugun drumumun yönlendirdiği çocuk kardiolojisine gittik bebeğimin kalbinde parlak görünümlü beyaz bir leke bulunduğunu söyledi.sonuclarda da sunlar yazıyor;
sol ventrikül apeksinde 5x5mm çapında hiperekojen yapı izlendi.
sonuç: intrakardiyak rabdomyom?
hiç bişe anlamadım düzgün bir açıklamada yapmadı,allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin.
sadece kalbın yapısı normal, bu leke kitlesel bir yapıdır. 32 haftada tekrar kontrol ve doğumdan sonra da izlicez diyorr yyaaa,ne yapacamı şaşırmış durumdayım.çok üzülüyorum,şekermiş kanmış herşeyi unuttum resmen.nolur dua edın bana kızlar,benim bu bebeği sağlıkla kucağıma almadan sanırım içim rahat etmicek yaaa((( nolur etrafında yakınında boyle bır durum yaşayan varsa paylaşsın benimle.
canım ilk geldiğimde gitmiştim teyzesiyle ben fazla bakmadım bile teyzesi baksın diyekaynanamda iyi gibi arada put gibi duruyor ama olsun ben gülümsüyorum herkese yetiyor kardeşim göbüşümü öpüyor seviyor annem desen öyle biz böyle doğurmadık duygu çocuğuyla konuşuyor diyor biri yüksek sesle konuştuğunda felan annem bak esila mina duyuyor ona göre konuşun diyor annem 20 gün izin almış benim için işe gitmiyor evdeyiz akşamları eşimle yürüyüşe çıkıyoruz burası biraz esiyor diyarbakırıda özledim galiba
canım tabi başka doktorlara da git için rahat etsin. sanki benimkini 3mm yazıyo gibi hatırlıyorum yada sonradan mı 3mm oldu beyaz parlak leke acaba. Sen kendi doktoruna bi sor da sonra olmazsa başka kardiyoloğa falan da sorarsın. Beni 3 doktor tatmin etti açıkcası ben de çok korkmuştum önce senin gibi tabi. Ama sonra rahatladım. O diil de bu kadar şeyi kafaya taka taka bizimkiler tosun gibi doğacak inşallah da biz psikopat falan olcaz sanırım :)
bu doktorlar bazen gerçekten insanın canını çok sıkıyolar. Yani bişey diyosan devamını getir açıkla, açıklamicaksan hiç başlama. Bi de sizde de aynı durum olduğundan eminim, benim başıma bu tür bişey geldiğinde kalıyorum öyle hiç bişey sormak aklıma gelmiyo konuşamıyorum kitleniyorum resmen. Ne derlerse o kadar yani üstüne bişey soramıyuorum. Allahtan bizim ayrıntılı ultrasoncu söyledikten sonra uzun uzun açıkladı yoksa o şokun etkisiyle bişey sormak aklıma gelmedi.
Insallah 32.haftada ben de rahatlarim gecmis der belki bana da.cok istiyorum boyle olmasini.amin inşallah. sen doktorla görüşünce buraya da yaz bakalım ne dicek seninki merak ettim. Ama eşim de ben de baya araştırdık bu konuyu son ultrasonda da rahatladım açıkcası. Senin de şüphelerin biter inşallah. Ay parçası gibi bizim kuşlar merak etme :)
canım ilk geldiğimde gitmiştim teyzesiyle ben fazla bakmadım bile teyzesi baksın diyekaynanamda iyi gibi arada put gibi duruyor ama olsun ben gülümsüyorum herkese yetiyor kardeşim göbüşümü öpüyor seviyor annem desen öyle biz böyle doğurmadık duygu çocuğuyla konuşuyor diyor biri yüksek sesle konuştuğunda felan annem bak esila mina duyuyor ona göre konuşun diyor annem 20 gün izin almış benim için işe gitmiyor evdeyiz akşamları eşimle yürüyüşe çıkıyoruz burası biraz esiyor diyarbakırıda özledim galiba
((((((( kafam çok karışık kızlar her şey üstüste mi geliyor anlamadım isyan etmek istemiyorum ama elimdende bişe gelmiyor,bugun drumumun yönlendirdiği çocuk kardiolojisine gittik bebeğimin kalbinde parlak görünümlü beyaz bir leke bulunduğunu söyledi.sonuclarda da sunlar yazıyor;
sol ventrikül apeksinde 5x5mm çapında hiperekojen yapı izlendi.
sonuç: intrakardiyak rabdomyom?
hiç bişe anlamadım düzgün bir açıklamada yapmadı,allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin.
sadece kalbın yapısı normal, bu leke kitlesel bir yapıdır. 32 haftada tekrar kontrol ve doğumdan sonra da izlicez diyorr yyaaa,ne yapacamı şaşırmış durumdayım.çok üzülüyorum,şekermiş kanmış herşeyi unuttum resmen.nolur dua edın bana kızlar,benim bu bebeği sağlıkla kucağıma almadan sanırım içim rahat etmicek yaaa((( nolur etrafında yakınında boyle bır durum yaşayan varsa paylaşsın benimle.
canim gecmis olsun canini sikma internette bi seyler bakarken gormustum erken donemlerde olabiliyormus boyle zaman ilerledikce geciyor kapaniyormus ondan demek ki 32. haftada bakalim trkrar dediler %100 itimat etme bu dr.lara kime itimat edicez onlara etmicez de iste ama bi iki dr daha baksa birinin a dedigine digeri tamamen farkli bi sey diyebiliyor sen de yaptigin stresle kaliyorsun icini ferah tut cnm dua edelim bi sorun cikmasin
Kızıma bişiler almak istiyorum uzun kollu falan hiç bişi yok sanki piyasada şuan ha
bu kadar güzel anlatılabilirdi anne olunca bütün çocuklar senin oluyor Allahım hepimize yardım etsin sağlıkla hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin bu arada annene bayıldımmbugün nasılsınız?
birimizin bir sıkıntısı olsa birimizin bebeği için küçücük dahi bir risk olsa hepimiz üzülüyoruz.birbirimize destek oluyoruz.dua ediyoruz.annelik böyle birşey.inşallah hepimizin yavruları sağlıklı dünyaya gelicek buna inanalım yeterki.
kasım annesi olucaz kısmetse. onların minicik ellerini ayak parmaklarını düşünün bunlar bile mutlu olmaya yetiyor:) size küçücük bir anımı anlatıyım.biliyosunuz büyük oğlumda kasım doğumlu doğduğu gün sulu kar yağ yağmıştı.annem bizden evine giderken daha yolda başlardı mesaj çekip tembihlemeye bebeğin ellerini kontrol et soğuksa ısıt diye. birde 15 20 günlük falandı ağlıyodu susmuyodu.annem en sonunda aldı onu diğer odaya götürdü bi baktım ayaklı alt zıbın varya onu çıkartmış normal ayaksız giydirmiş birde çorap giydirmiş getirdi.susmuştu bak gördünmü çocuk nasılda rahatladı dedi :) ve ben o pijamasını hala saklıyorum anı olarak.daha minicikken inat olıuyolar valla.ama bir o kadarda zeki olucaklar bebişlerimiz.
celincim güzel haberini hep birlikte bekliycez.hiçbirşeyi olmıycak bebişinin.
ve diğer sıkıntı yaşayan arkadaşlarım dualarım sizinle bir an önce gelsin kasım ve tatlı bebişler....
canım bekliyceksin sanırım biraz eylül gibi çıkar heralde ama büyük mağazalarda vardır.sana tavsiyem çıtçıtlı bady ler oluyoya onların zıbın olup çıtçıtlı olanları daha kullanışlı birde ayaklı alt zıbın bol al.birde battaniyelerin kundak şekli olanları çıkmış onlarda çok kullanışlı aklında bulunsun.
Kızıma bişiler almak istiyorum uzun kollu falan hiç bişi yok sanki piyasada şuan ha
bi haftadır kaç tane alışveril merkezi geziyorum ya olanlar da hiç süslü diilbiraz daha bekleyelim bakalım. annanemiz 2 valiz kıyafet almış dolayıısyla annesinin bişey bulması biraz zor oluyo :26:
bi haftadır kaç tane alışveril merkezi geziyorum ya olanlar da hiç süslü diilbiraz daha bekleyelim bakalım. annanemiz 2 valiz kıyafet almış dolayıısyla annesinin bişey bulması biraz zor oluyo :26:
benimde kayınvalidem çok alıyor valiz değil bildiğin bir baza kız erkek bebek eşyaları 3 çeşit bebek çantası takımı kanguru battaniyeler...
hatta dün 2 tane altı polarlı üstü beyaz simli kurdelalı battaniye almış görümcem 1 aya kalmaz doğuracak diğerini de sana aldım diyorrrhep teşvikkk
bugün nasılsınız?
birimizin bir sıkıntısı olsa birimizin bebeği için küçücük dahi bir risk olsa hepimiz üzülüyoruz.birbirimize destek oluyoruz.dua ediyoruz.annelik böyle birşey.inşallah hepimizin yavruları sağlıklı dünyaya gelicek buna inanalım yeterki.
kasım annesi olucaz kısmetse. onların minicik ellerini ayak parmaklarını düşünün bunlar bile mutlu olmaya yetiyor:) size küçücük bir anımı anlatıyım.biliyosunuz büyük oğlumda kasım doğumlu doğduğu gün sulu kar yağ yağmıştı.annem bizden evine giderken daha yolda başlardı mesaj çekip tembihlemeye bebeğin ellerini kontrol et soğuksa ısıt diye. birde 15 20 günlük falandı ağlıyodu susmuyodu.annem en sonunda aldı onu diğer odaya götürdü bi baktım ayaklı alt zıbın varya onu çıkartmış normal ayaksız giydirmiş birde çorap giydirmiş getirdi.susmuştu bak gördünmü çocuk nasılda rahatladı dedi :) ve ben o pijamasını hala saklıyorum anı olarak.daha minicikken inat olıuyolar valla.ama bir o kadarda zeki olucaklar bebişlerimiz.
celincim güzel haberini hep birlikte bekliycez.hiçbirşeyi olmıycak bebişinin.
ve diğer sıkıntı yaşayan arkadaşlarım dualarım sizinle bir an önce gelsin kasım ve tatlı bebişler....
valla ne güzel benim kayınvalidemin "alma" aktivitesi genelde yok. O hep "alayım mı" diye sorar genelde ben de bugüne kadar anneme bile al diyemediğim için genelde "almazzzzzz"
nefret ediyorum ya yapayım mı edeyim mi falan diye soran insanlardan yapacaksan yap yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?