mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
semizotu muuuuu ben de çok severim ama pişmişini daha çok tercih ederim üstüne de yoğurt böylece yoğurt da yemiş oluyoruz hadi kızlar semizotuna hücuuuum

evet evet ben de bayilirim ama cigden yiyince daha faydaliymis icine ceviz lor peuniri cilek fln koydu oktay usta sadesini tsrcih ederimben salatalik dogruyrm minik minik buz gibi yogurt hafif sarimsakli olcak ohhh

evet evet ben de bayilirim ama cigden yiyince daha faydaliymis icine ceviz lor peuniri cilek fln koydu oktay usta sadesini tsrcih ederimben salatalik dogruyrm minik minik buz gibi yogurt hafif sarimsakli olcak ohhh
Bol nar eksili salatasını yaptim bende dun o da cok guzel oluyorr :)))

arada tam 8 yaş olucak abi olucaz.abisi oynatıcak artık 3 5 sene :)

öyle olur heralde ama verirsin ben 65 e kadar bile düşmüştüm oğlum 3 yaşındayken falan.sonradan yine aldım veriliyo:)ben sordum 1 tane içebilirsin dedi.sende sor tabi :) normalde sevmem ama şimdi severek içiyorum.içinde minerallerde var faydası vardır diye düşünüyorum.

ins verebilirim cnm ben de bi sorayim normalde cok sevmem ama iyi gelecekse icerim bogazim fena yaniyorrr

rokada da çok folik asit varmış zaten yeşil yapraklı besinlerin hepsi çok faydalı bu sıcaklarda bol bol salata tüketmeli ben salataların üzerine fıstık ceviz eklemeyi de çok severim tam bir besin deposu... faydalı kilo yapmıyor....

inşallah canım erkekler oyun arkadaşı olarak erkek kardeş daha çok istiyorlar heralde ismini de abisi koyar belki...

kızlar günaydın uzun zamandır bu iletiyi yazmamıştım galiba

merak ediyorum isimlere karar verebildiniz mi ne olacak yavrularınızın isimleri....

belli olanlar az galiba

cellin worldof alipek duydunmu caglasammı inancc selinim25 goossip .... hadi anneler isimler neler...

ben doğmamış çocuğuma don biçiyorum bile

kız olursa ayşe fatma erkek olursa ali veli 49 50

klasik bir isim düşünüyorum ayşe ve osman en hoşuma giden bu aralar...

oooy oyyy işte bunu hiç sorma babayla sürekli bir kavga halindeyiz :) bulamıyoruz ya onun bulduğunu ben beğenmiyorum ya benim bulduğumu o. Ben İnci yada Neşe olmasını istiyorum. Babası Hayat, Derin, Talya ya takmış durumda. HErgün bi isim üzerinde tartışıyoruz. En son dün Firuze olsun dedi bana çok arabesk gibi geldi :)

off canım valla yarama parmak bastın. biz de sürekli isim telaşındayız. hiç bi ismi beğenmiyoruz. biraz beğenir gibi oluyoruz ama 1 haftaya hoş gelmemeye başlıyor hep diyorum ki en zoru isim seçmekmiş geçen gün eşime oğlumuz isimsiz olcak heralde "şşiişştt, pişştt" diye mi çağırcaz dedim. gülüyo olur mu öyle şey illaki bulur koyarız diyo. bu arada düşündüklerimiz yazayım da siz de fikir verin. emir, tuna, çınar, erim, yalın. tek isim olsun istiyoruz, gerçi bunlardan hiçbiri de olmayabilir. bilmiyorum nasıl olcak

Biz oğlumuz olsaydı Erim ismine karar vermiştik

firuze bana da öyle geldi :))

inci güzelmiş
derin bildiğimiz derinlik manasındaysa anlamı yok gibi
deren ve beren var ona yakın beren akıllı demek kuzenimin kızı
talya söylemesi zor sanki bende eskiden talha ismini severdim ama söylemesi zor ,

ilayda da güzel kız için kibar isim

emir çok güzel bence hemde anlamı güzel emir sultandan geliyor

tuna da güzel çınar çok etrafımda duyuyorum herkes koymuş

enes te hoşuma gidiyor sen genelde iki heceli kısa isimleri beğenmişsin kısa ve öz olsun diyorsunn:))

ştt pştt deyince aklıma geldi bir yakınım 3 yıl önce doğum yaptı doğduğunda bile ismi belli değildi hemşireler doğum kartına ismini "bebek" olarak yazmışlardı sonra doğduğu gece annesi bu böyle olmuyor ismiyle seslenemiyorum bebek mi diyeceğim diye koymayı düşündüğü isimle seslenmişti. sabah kocasına söyledi eşi beğenmedi başka isim koydular

siz de son anlara bırakmayın kızlar..........

Son düzenleme:
tam tersi olmuş yani erim ne demek er "erkek" erkeğim manasına mı geliyor

canım erim vakıf olmak demekmiş. erimi ilk duyduğumda çok beğenmiştim. hatta kesin erim olsun diyorduk. sonra etraftak,ler kafamı kaıştırdı o ne öyle diye. sonra ben de bira soğudum. çınarı annem çok istiyor ama ben pek ısınamadım gibi sanki. dediğin gibi son günlere kalmasın da artık ismiyle konuşmak istiyorum oğlumla

biz de daha karar veremeyen tayfadaniz maalesef ama enes ismi bnm de cok hosuma gidiyr bi de yusuf ismi cok guzel yusuf isimli cocuklar guzel oluyorr hatta ilginctir eltimin kizina sordular benim oglumun ismini ne koyalim diye onun haberi yoktu bi seyden yusuf ddi yegenim de gecen gun yusuf olsun adi ddi :)) sasirdim babasiyla daha tamkarar verebilmis degiliz oglusum diye seviyorum simdilik kuzu bebegim diyorum :))

ben eşime yusuf desem kesin çok var diye cevap verirdi :) zaten fiks cevapları var "çok var", "çok eski", "çok zor"

nasıl bir hormondur bu yarabbbiilaleminnn :))))) benım bı arkadasım vardı ıkızlere hamıleydı kız normalde gozunden 1 damla yaş döktüğünü bilmem çok güçlüdür 7 aylık hamıleyken kocasına bana simit almıyo dıye hüngür hüngür ağlamıştı ben koşa koşa gidip simit almıştım ama çok şaşırmıştım gülme komşuna gelır basına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…