semizotu muuuuu ben de çok severim ama pişmişini daha çok tercih ederim üstüne de yoğurt böylece yoğurt da yemiş oluyoruz hadi kızlar semizotuna hücuuuum
Bol nar eksili salatasını yaptim bende dun o da cok guzel oluyorr :)))evet evet ben de bayilirim ama cigden yiyince daha faydaliymis icine ceviz lor peuniri cilek fln koydu oktay usta sadesini tsrcih ederimben salatalik dogruyrm minik minik buz gibi yogurt hafif sarimsakli olcak ohhh
bende sarımsaklı yoğurt zeytinyağı ve üzerine biraz nane serpiyorum hem bulantıyı alıyor nane
canım evet öyle çok güzel oluyor bulantıyı alıyor derken ümitlendim senin adına ama söylerdin dimi :) inşallah senin güzel haberini bekliyoruz.
ne güzel kardeşini bekliyor inşallah kıskanç olmaz kaç yaş olacak aralarında kısmetse oyun arkadaşı mı olurlar acaba
cnm maden suyunun bi zarari yok di mi son.3 4 gundur benim de bogazim cigerlerim nasil yaniyor reflu ztn vardi bende reflu oldugunu biliyorum da ilac almak istemiyrm. maden suyu alaym ben de o zmn ben de 73 le hamile kaldim du an 80im :)) daha da alirim heralde bi 90 la girerim gibi geliyor doguma
arada tam 8 yaş olucak abi olucaz.abisi oynatıcak artık 3 5 sene :)
öyle olur heralde ama verirsin ben 65 e kadar bile düşmüştüm oğlum 3 yaşındayken falan.sonradan yine aldım veriliyo:)ben sordum 1 tane içebilirsin dedi.sende sor tabi :) normalde sevmem ama şimdi severek içiyorum.içinde minerallerde var faydası vardır diye düşünüyorum.
Bol nar eksili salatasını yaptim bende dun o da cok guzel oluyorr :)))
kizlar bakin ne ogrendim semizotu baliktan daha fazla omega3 iceriyormus oktay ustayi izliyordum bi adam konusuyordu o soyledi sasirdim paylasmak istedim hemen hem ucuz hem hafif balik yiyemeyenler miss gibi semizotunu yiyebilir yogurtlu salatalik fln olcak icinde bi de ohh miss dun almistim bugun yapayim barii :) bi de cevizde de cokmus omega 3
arada tam 8 yaş olucak abi olucaz.abisi oynatıcak artık 3 5 sene :)
öyle olur heralde ama verirsin ben 65 e kadar bile düşmüştüm oğlum 3 yaşındayken falan.sonradan yine aldım veriliyo:)ben sordum 1 tane içebilirsin dedi.sende sor tabi :) normalde sevmem ama şimdi severek içiyorum.içinde minerallerde var faydası vardır diye düşünüyorum.
Bol nar eksili salatasını yaptim bende dun o da cok guzel oluyorr :)))
kızlar günaydın uzun zamandır bu iletiyi yazmamıştım galiba
merak ediyorum isimlere karar verebildiniz mi ne olacak yavrularınızın isimleri....
belli olanlar az galiba
cellin worldof alipek duydunmu caglasammı inancc selinim25 goossip .... hadi anneler isimler neler...
ben doğmamış çocuğuma don biçiyorum bile
kız olursa ayşe fatma erkek olursa ali veli 49 50
klasik bir isim düşünüyorum ayşe ve osman en hoşuma giden bu aralar...
kızlar günaydın uzun zamandır bu iletiyi yazmamıştım galiba
merak ediyorum isimlere karar verebildiniz mi ne olacak yavrularınızın isimleri....
belli olanlar az galiba
cellin worldof alipek duydunmu caglasammı inancc selinim25 goossip .... hadi anneler isimler neler...
ben doğmamış çocuğuma don biçiyorum bile
kız olursa ayşe fatma erkek olursa ali veli 49 50
klasik bir isim düşünüyorum ayşe ve osman en hoşuma giden bu aralar...
off canım valla yarama parmak bastın. biz de sürekli isim telaşındayız. hiç bi ismi beğenmiyoruz. biraz beğenir gibi oluyoruz ama 1 haftaya hoş gelmemeye başlıyorhep diyorum ki en zoru isim seçmekmiş geçen gün eşime oğlumuz isimsiz olcak heralde "şşiişştt, pişştt" diye mi çağırcaz dedim. gülüyo olur mu öyle şey illaki bulur koyarız diyo. bu arada düşündüklerimiz yazayım da siz de fikir verin. emir, tuna, çınar, erim, yalın. tek isim olsun istiyoruz, gerçi bunlardan hiçbiri de olmayabilir. bilmiyorum nasıl olcak
oooy oyyy işte bunu hiç sorma babayla sürekli bir kavga halindeyiz :) bulamıyoruz ya onun bulduğunu ben beğenmiyorum ya benim bulduğumu o. Ben İnci yada Neşe olmasını istiyorum. Babası Hayat, Derin, Talya ya takmış durumda. HErgün bi isim üzerinde tartışıyoruz. En son dün Firuze olsun dedi bana çok arabesk gibi geldi :)
off canım valla yarama parmak bastın. biz de sürekli isim telaşındayız. hiç bi ismi beğenmiyoruz. biraz beğenir gibi oluyoruz ama 1 haftaya hoş gelmemeye başlıyorhep diyorum ki en zoru isim seçmekmiş geçen gün eşime oğlumuz isimsiz olcak heralde "şşiişştt, pişştt" diye mi çağırcaz dedim. gülüyo olur mu öyle şey illaki bulur koyarız diyo. bu arada düşündüklerimiz yazayım da siz de fikir verin. emir, tuna, çınar, erim, yalın. tek isim olsun istiyoruz, gerçi bunlardan hiçbiri de olmayabilir. bilmiyorum nasıl olcak
Biz oğlumuz olsaydı Erim ismine karar vermiştik
tam tersi olmuş yani erim ne demek er "erkek" erkeğim manasına mı geliyor
tam tersi olmuş yani erim ne demek er "erkek" erkeğim manasına mı geliyor
biz de daha karar veremeyen tayfadaniz maalesef ama enes ismi bnm de cok hosuma gidiyr bi de yusuf ismi cok guzel yusuf isimli cocuklar guzel oluyorr hatta ilginctir eltimin kizina sordular benim oglumun ismini ne koyalim diye onun haberi yoktu bi seyden yusuf ddi yegenim de gecen gun yusuf olsun adi ddi :)) sasirdim babasiyla daha tamkarar verebilmis degiliz oglusum diye seviyorum simdilik kuzu bebegim diyorum :))
sesli güldüm yaaa inşallah geçicidir diyelim o zaman... bir tane sunucu vardı atvde o da hamileyken aynı senin gibiymiş molfix in bebek bezi reklamına ağlıyormuş halbuki ordaki bebeklerde kahkaha atıp oynuyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?