mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

Elif ismine bayılıyorum ama Zeynep'in manası "babasının süsü" demekmiş kurandaki tam manası o yüzden babası koydu kızımın ismini Duru yu zaten hamile bile değilken koydu bi arkadaşının soy ismi Duru oğlu var kızım olucak ismini Duru koyucam sizin oğlana vericem Duru Duru olsun adı diyodu :)) hayali gerçekleşti diyebilirim kimbilir belkide dediği gibi olur. :) Alternatif isimleri söylemek isterim kulağa hoş gelen kızda başta Elif,Azra,İnci,Sude,Zeynep,Nisa,Beren,Sevde,Tuğba bunlar hoşuma gidiyor. erkekte ise daha klasik ve eski Türk isimlerini seviyorum Ömer,Yusuf,Mustafa,Alper,Selim,Hakan,Gökhan,Efe,Tolga,Serkan,Taha bu isimler hoşuma gidiyor. Belki karar vermenizde bi katkım olur

Bizde karar verdik hatırlarsanız erkek olursa ben kız olursa baba koyacakti,bize ilk kiz dediklerinde esim simay olacak diye tutturmustu,bende kabul etmistim,ama erkek olunca sıra bana gecti en bastan beri soyledigim isim vardı zaten o da ARDA KEREM cokk sevdigim bir ogrencim vardı bayılirdim ona,oglum olursa bunun ismini koyacam valla bu sıpa cok tatlı derdim diger ogretmenler gulerdi vallahi de bunu koyacammmmmm :)))))

Bir arkadasim yusuf kayra koymustu belki fikir olur sana soylenisi hosuma gitmisti:))))

ben hep kızım olursa ece koyucam derdim sonra 1 senedir hep naz ismi aklımdaydı esimde bende sevdik bu ismi naz olucak ama degişik güzel bi iisim olursa degistirebiliriz de şimdi naz diyoruz :) arya duydum gecen gun cok hosuma gitti alya da güzel diolar annem arya yı begenmedi bnm aklımda kaldı ama :)))

yusuf gerçekten çok güzel ben yunus uda beğeniyorum hatta yunus emre...

ayy buna da çok güldüm ya yazık bi simit için deriz normalde ah hormanlar ahhh

sen ismi belli olanlardandın canım zeynep duru muz belli

bir de duygunun esila mina

hiç hatırlayamadım canım yazdın da atladımmı acaba

artık bir de arda kerem imiz belli

hmm naz güzel de aman ismini taşır pek nazlı kızın olur annesi

ela da güzel minel de çok hoşuma gidiyor ahsen, zühre, melek........

tuana da güzel cennete düşen ilk yağmur damlasıydı galiba anlamı

herkes aynısını soyluyor :)) nazlı geldi zaten bekletti bizi bi arkadasımın kızının adı naz ama kız hiç nazlı değil esimde diyor ismi naz olmasada nazlı sımarık olacagı kesin bişe olmaz 13 yıl bekledikten sonra olunca cıldırmıs durumda bnm koca

kesin şımartacağım diyor yani o zaman şimdiden sana Allah kolaylık versin

adam da haklı gerçi kim olsa aynı tepkiyi verir... naz kızım nazlı kızım ahh ahhh

sen ismi belli olanlardandın canım zeynep duru muz belli

bir de duygunun esila mina

ama sanırım hiç zeynep demicem hep zeynoooo diyorum şimdiden :))) zeyno kızım. belkide değiştiririzz belli olmaz bizim akıl :)) abim Gülce dedi geçen gün aklıma yattı ama baba kararlı isimde.

ama sanırım hiç zeynep demicem hep zeynoooo diyorum şimdiden :))) zeyno kızım. belkide değiştiririzz belli olmaz bizim akıl :)) abim Gülce dedi geçen gün aklıma yattı ama baba kararlı isimde.

bende çok düşünüyorum isim konusunu bu aralar yaa eşim efe olsun diyo ben aras poyraz araasında kaldım eşimide nası kandırcam bilemiyorummm

sorma canım ya bizde karar veremedik her akşam konuşuyoruz eşim bir sürü isim buluyor ama içime sinen yok.selim diyor alper diyor atakan diyor hayırlısı artık.sağlıkla gelsin yeterki.

Bende cinsiyetimiz henüz belli değilken eşime bebeğin ismini erkek olursa sen,kız olursa ben koyacağım dedim..eşimde kabul etti...ve cinsiyeti belli olur olmaz alparslan olacak ismi dedi..benim ilk basta icime sinmedi..fakat ne yaptiysam eşimi kandıramadım....bizim ogluşumuzunda ismi kesin ;alparslan :)

nasılsnız bakalım ben iyim giremiyorum pek nete yaa ama hep aklımdasınız asracım msj kutun dolu dönüş yapamadım o yüzden iletilmedi iyi haberlerini bekliyorum sil msjları . ben 64 buçuk kilo olmuşum kızlarrrrrrr birde kaç gündür elim ayağm uyuşuyor neden acaba eşim streste iş için uğraşıyor bakalım hayırlısı olsun daha kesin bişey yok bi annede bi kaynanada derken günü geçiriyoruz kızımın haraketlerini artık çok net hissediyorum yavrucum adını duyunca bile tepki veriyor ben sürekli konuşuyorum kızlar sizde konuşuyormusunuz yavruşunuzla ağlama diyince galiba ben başta geliyorum adım duygu zaten duygusallığımı hiç sormayın hamilelikte eklenince her şeye ağlıyorum biraz önce bile eşim bugün bize gidelim 2 gün sonra geliriz dedi ben ağlıyarak sen burda kalmak istemiyorsun dedim ama napayım öyle algıladım öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii isimleri beğendimmm bu arada goossip canım çok sevindim sana boşa demedik üzülme diye bak şükür bişey çıkmamış

sorma canım ya bizde karar veremedik her akşam konuşuyoruz eşim bir sürü isim buluyor ama içime sinen yok.selim diyor alper diyor atakan diyor hayırlısı artık.sağlıkla gelsin yeterki.

öyle tabi alper güzel bende beğendim kesinleşince yazarsın artık...

bende çok düşünüyorum isim konusunu bu aralar yaa eşim efe olsun diyo ben aras poyraz araasında kaldım eşimide nası kandırcam bilemiyorummm

efe çok duyuyorum son zamanlarda aras poyraz biraz klas isimler eşin daha çok klasik olsun istiyor galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…