kızlar günaydın uzun zamandır bu iletiyi yazmamıştım galiba
merak ediyorum isimlere karar verebildiniz mi ne olacak yavrularınızın isimleri....
belli olanlar az galiba
cellin worldof alipek duydunmu caglasammı inancc selinim25 goossip .... hadi anneler isimler neler...
ben doğmamış çocuğuma don biçiyorum bile
kız olursa ayşe fatma erkek olursa ali veli 49 50
klasik bir isim düşünüyorum ayşe ve osman en hoşuma giden bu aralar...
Bizde karar verdik hatırlarsanız erkek olursa ben kız olursa baba koyacakti,bize ilk kiz dediklerinde esim simay olacak diye tutturmustu,bende kabul etmistim,ama erkek olunca sıra bana gecti en bastan beri soyledigim isim vardı zaten o da ARDA KEREM cokk sevdigim bir ogrencim vardı bayılirdim ona,oglum olursa bunun ismini koyacam valla bu sıpa cok tatlı derdim diger ogretmenler gulerdi vallahi de bunu koyacammmmmm :)))))kızlar günaydın uzun zamandır bu iletiyi yazmamıştım galiba
merak ediyorum isimlere karar verebildiniz mi ne olacak yavrularınızın isimleri....
belli olanlar az galiba
cellin worldof alipek duydunmu caglasammı inancc selinim25 goossip .... hadi anneler isimler neler...
biz de daha karar veremeyen tayfadaniz maalesef ama enes ismi bnm de cok hosuma gidiyr bi de yusuf ismi cok guzel yusuf isimli cocuklar guzel oluyorr hatta ilginctir eltimin kizina sordular benim oglumun ismini ne koyalim diye onun haberi yoktu bi seyden yusuf ddi yegenim de gecen gun yusuf olsun adi ddi :)) sasirdim babasiyla daha tamkarar verebilmis degiliz oglusum diye seviyorum simdilik kuzu bebegim diyorum :))
belli olanlar az galiba
yok o anlamda diil
1. Bir şeyin erebileceği uzaklık. 2. İyi bir şeye işaret olan durum. 3. Sevgi. 4. Müjde.
biz de daha karar veremeyen tayfadaniz maalesef ama enes ismi bnm de cok hosuma gidiyr bi de yusuf ismi cok guzel yusuf isimli cocuklar guzel oluyorr hatta ilginctir eltimin kizina sordular benim oglumun ismini ne koyalim diye onun haberi yoktu bi seyden yusuf ddi yegenim de gecen gun yusuf olsun adi ddi :)) sasirdim babasiyla daha tamkarar verebilmis degiliz oglusum diye seviyorum simdilik kuzu bebegim diyorum :))
ben eşime yusuf desem kesin çok var diye cevap verirdi :) zaten fiks cevapları var "çok var", "çok eski", "çok zor"
nasıl bir hormondur bu yarabbbiilaleminnn :))))) benım bı arkadasım vardı ıkızlere hamıleydı kız normalde gozunden 1 damla yaş döktüğünü bilmem çok güçlüdür 7 aylık hamıleyken kocasına bana simit almıyo dıye hüngür hüngür ağlamıştı ben koşa koşa gidip simit almıştım ama çok şaşırmıştım gülme komşuna gelır basına :)
Elif ismine bayılıyorum ama Zeynep'in manası "babasının süsü" demekmiş kurandaki tam manası o yüzden babası koydu kızımın ismini Duru yu zaten hamile bile değilken koydu bi arkadaşının soy ismi Duru oğlu var kızım olucak ismini Duru koyucam sizin oğlana vericem Duru Duru olsun adı diyodu :)) hayali gerçekleşti diyebilirim kimbilir belkide dediği gibi olur. :) Alternatif isimleri söylemek isterim kulağa hoş gelen kızda başta Elif,Azra,İnci,Sude,Zeynep,Nisa,Beren,Sevde,Tuğba bunlar hoşuma gidiyor. erkekte ise daha klasik ve eski Türk isimlerini seviyorum Ömer,Yusuf,Mustafa,Alper,Selim,Hakan,Gökhan,Efe,Tolga,Serkan,Taha bu isimler hoşuma gidiyor. Belki karar vermenizde bi katkım olur
Bizde karar verdik hatırlarsanız erkek olursa ben kız olursa baba koyacakti,bize ilk kiz dediklerinde esim simay olacak diye tutturmustu,bende kabul etmistim,ama erkek olunca sıra bana gecti en bastan beri soyledigim isim vardı zaten o da ARDA KEREM cokk sevdigim bir ogrencim vardı bayılirdim ona,oglum olursa bunun ismini koyacam valla bu sıpa cok tatlı derdim diger ogretmenler gulerdi vallahi de bunu koyacammmmmm :)))))
ben hep kızım olursa ece koyucam derdim sonra 1 senedir hep naz ismi aklımdaydı esimde bende sevdik bu ismi naz olucak ama degişik güzel bi iisim olursa degistirebiliriz de şimdi naz diyoruz :) arya duydum gecen gun cok hosuma gitti alya da güzel diolar annem arya yı begenmedi bnm aklımda kaldı ama :)))
hmm naz güzel de aman ismini taşır pek nazlı kızın olur annesi
ela da güzel minel de çok hoşuma gidiyor ahsen, zühre, melek........
tuana da güzel cennete düşen ilk yağmur damlasıydı galiba anlamı
herkes aynısını soyluyor :)) nazlı geldi zaten bekletti bizibi arkadasımın kızının adı naz ama kız hiç nazlı değil esimde diyor ismi naz olmasada nazlı sımarık olacagı kesin bişe olmaz 13 yıl bekledikten sonra olunca cıldırmıs durumda bnm koca
sen ismi belli olanlardandın canım zeynep durumuz belli
bir de duygunun esila minası
ama sanırım hiç zeynep demicem hep zeynoooo diyorum şimdiden :))) zeyno kızım. belkide değiştiririzz belli olmaz bizim akıl :)) abim Gülce dedi geçen gün aklıma yattı ama baba kararlı isimde.
belli olanlar az galiba
sorma canım ya bizde karar veremedik her akşam konuşuyoruz eşim bir sürü isim buluyor ama içime sinen yok.selim diyor alper diyor atakan diyor hayırlısı artık.sağlıkla gelsin yeterki.
bende çok düşünüyorum isim konusunu bu aralar yaa eşim efe olsun diyo ben aras poyraz araasında kaldım eşimide nası kandırcam bilemiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?