mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

canım benim geçmişim çok kansız :) o yüzden önlem olsun diye kan hapı verıyor.diğerleri gebelik başında yapılmıştı tahlilim sadece.şeker yüklemesi yapılırken bakılır belki.sağlık ocağında bugün hemoglobin bakıldı onuda yarın alıcam.

Anladim canım ben cok uzun zamandir belki 10 aydir folik asit ve b12 vit. Kullaniyordum ondan kan degerlerimiyidir.tedavi doneminden beri kendimi gebelige hazirlamistim aslinda sut yogurt ceviz sebze et bunlari fazlasiyla tuketiyordum belki de ondan dolayi herhangi bir agri sikayetim olmaadi.insallah sonucun iyi cikar seninde.

inşallah canım sağol.en iyi beslenme bencede.çünkü ben zamanında serumda yedim iğnede yedim hapta içiyodum anca yükseliyordu.gebelikten önce baktırdığımda ilaçsız gayet iyiydi demekki iyi beslenmişim.bakalım bugün alıcam sonucumu.

amin canım sağolasın

bebeğine de maşallah.. babalar ve kızları... şimdiden naza çekiyor desene

Son düzenleme:

çaktırmadan bak derken, eğer baktığını anlarsa kıpırdamaz mı demek istedin eşine hahaha çok güldüm ya çaktırmadan bak

Benim dr.Tunus cd. ve ümitköy de 2 ayrı klinikde görev yapıyor.Doğumu da hrs,akropol ya da akay da yaptırıyor.Tunus daki klinik de detaylı ultrason var ve her gittiğimde cd.alıyorum :) Oradaki muayne ücreti 175,Ümitköy deki 140 tl.Ücreti biraz fazla ama benim fikrim kesinlikle verdiğim paraya değdiği yönünde.

Ya ne kadar pahalıymıs bu ankarada doktor fiyatları sasirdim kaldim.biz dogu deriz birde sartlarindan bahsederiz diyarbakırda 20 tl veriyorsun en az 15 dk ayrintili ve 4d ile bakiyor,10gune kadar da ucret alınmıyor.ankaradaki ve istanbuldaki arkadasların allah yardimcisi olsun,para yoksa muayene de yok demekki oralarda.

Buralardaki rakamlara göre resmen bedavaya bakıyorlar yani.En azından şanslı bir kesim var yani :)
Benim dr.yine bir miktar iyi aslına bakarsan,detaylı ultrasona 300-400 e bakanlar var.Ben ilk dr.araştırırken 300 muayene,450 detaylı diyeniyle karşılaştım :)

Aman dikkat et bari.serum igne falan demek bayagi ciddiymis durum,en guzeli gercekten besinlerden almak.ben diyarbakirdan once karamanın bir koyunde gorev yapmistim koyde saglikevi lojmaninda ebeyle birlikte kaliyorduk.bahcemizde salatalik,domates,patlican,biber hatta bal kabagi bile vardı:)) meyve agaci desen saymiyorum bile. herkes facede farm wille oynarken bizde kendi bahcemizdekilerle ugrasirdik :)))zaman gecmiyordu baska turlu .dogal beslenme en guzeliymis keske suanda oyle beslenebilsek bildigimiz seyleri yiyebilsek valla.

Yaa sen bi de doğum fiyatlarıni gor sanirsin yaninda bi cocuk da hediye veriyolar :))

kizlarr gunaydin bu aralar pek ugrayamaz oldum hep aklimda burasi telefon cok ugrastiriyor beni misafirim var bi de esimin yegeni bizimle kaliyor hastaneden geldim simdi 25+5 olnusuz 840gr olmus oglusum da masallah :) baya uzun bi bebek olcak dedi dr :) uyluk kemigi uzun cikti da :) seker yuklemesi yapildi ama sonucu almadim daha ogle arasi gircek diye eve geldim sonucu bi iki saate alirim sizler nasilsiniz kuzucuklariniz nasillar

iyiyim ben de cnm dr dan yeni geldim tekrar tavsiye ederim hemsiresi de cok iyi biraz orta yasli cok ilgililer pis yedilide aysegul aldincin oynadigi rol var ya ona benzetiyrm bn brz dr.u :)) etlik lokman hekimi bilmiyrm da sincan lokman hekime gidiyrdm tasindigimz icin mecburiyetten degistrdm dr.u etlik lokman hekimde de elif terziyi siddetle oneriyorlar ama asiri yogun oluyormus o yuzden hic denemedm ben orayi aniden dogum fln cikabiliyormus beklemek pek bana gore degil hele ki bu halde :))

ah keşke dimi ne güzel olurdu.

günaydın canım maşallah oğluşuna :) sonucunda iyi çıkar umarım.sen girmesende biliyoruz aklın hep burda bu topiği sen açtın ben dün tetanozu oldum ağrım çoktu gece şimdide ağırıyo ne biçim aşıymış

canım hoşgeldin maşşallah oğluşuna sonuçların da iyi çıkar rahatlarsın inşallah...

canım inanki çok fazla geliyor gerçekten çünkü diyarbakırda alışmıştık 12 tlye ayrıntılı baktırıp 10 gün içindede kontrol olmaya birde eşim şuan çalışmıyor ya o yüzden normalde verilebilir ama şuan veremeyiz annem herşeye yetişiyor sağolsun bakalımhaftaya doktora gitmem şart zaten iğne yazdırcam bayramada girmeden hemde yavruşumu göreyim bayramdan sonrada şeker yüklemesi yapılır sanırsam bakalım neresi olcak araştırıyorum bende
Öyle deme şimdiden bizi dinliyo anlıyo sanki sıpa :)))
heyyyyyyyyyyyyyyy çağlasam mııı bizimki bugün sabah 5 6 sularında tekmelerini babasına hissettirdi benim herif bu kız aç nasıl tekmeliyor kalk bişeyler atıştır diye çıkıştı banasonunda ama nasıl sevindi

canım bi sen giremiyorsun birde bayan akıllı kuzuna maşaallahh 1 kiloya yaklaşmış sonuçlarını yaz bize kendine iyi bak canım ihmal etme bizi
canım bende etliktekine gitcem herhalde bakalım haftaya gidicem kesin o zaman görüşlerimi yazarım Allahım özgür bey gibi bi doktor çıkarsın karşıma.. kızlar bu arada doğuracak bi arkadaş vardı ya ismi değişikti yazamıyorum şuan doğurmak üzereydi ne zaman doğurcaktı pazartesimi yoksa doğurdumu acepp

canim gecmis olsun evet aynenoyle ben bi hafta cektim o agriyi kolay kolay gecmiyor cok rahatsiz ederse parol al ddi dr da almadim hic bi ay sonra yine gideceksin di mi asi icin dr cagirdi beni de sonuc 133 cikti dr a gostercem bekliyrn bana biraz yuksek gbi geldi de hayirlisi

tokluk 140ım altında olunca sorun olmuyor sadece belkı sınıra yakın dıye dıyet der benımkının yanında hıc bıse cıkmıs canım massallah yınde benımkı 297ydi.suan cok sukur kontrol altında. ası 2. gunden sonra daha cok agrıyor.soguk komplexs yap cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…