Ayyy kızlar bebisimle bulustum bugun cok mutlu oldum.allahım ya nasılda buyumus maasallah 1 kilo 100gr olmus.26 hafta 2 gunluk dedi.kalbindeki beyazligi doktor iyice gosterdi biraz buyuk ama yine de sanslisin cok kotu bir yerde degil kesinlikle. kalbin uc kısmında dedi.seker olcumlerimi de gosterdim diger dahiliyeciye o da iyi gidiyorsun dozda degisiklik yapmacagim olcumleri de 2 ye dusurelim dedi.zaten mahvolmustu parmaklarim.100kusur tane uc bitirdim bu zamana kadar,cay bardagi tutamaz olmustum.cok sevindim buyuzden 2ye dustugunde igneler yine aynı 4 defa vurulacam.cok sukur kontrol altındaymıs hersey.bu arada aldıgım gebelik boyunca aldigim 2 kiloyu da vermisim :)bu kadar az yemeyle olacagı buydu zaten ama bebek alacagını alıyormus zaten :)) ben den bu kadar sizler neler yapıyorsunuz.
Insallah hic bise cikmaz canım.ben de cok korkuyordum gebelikten once ailede oldugu icin,annemin ve dedemin neler cektigini cok iyi biliyordum.hatta son seker yuklemesini hamilelikten bir ay once yaptirdim.ne gizli seker ne normal seker hic birisi yok demisti,suanki gittigim dahileyeciyci zaten doktorum 6 ay sonra kontrol edelim demisti.zaten 5.aylarda yukleme yaptirdigimdan kontrole denk geldi o sonucu goturdum tabi dogumcunun gonderisiyle.ben ısrarla diyorum bende 6 ay once hic bise yoktu nasıl oldu o da ısrarla diyor sen 6 ay once gebelik yoktu cunku ondan oldubayagi bir zor uzlasmistik ,ama her şer gibi gorunen seyde varmis bir hayir daha kontrollu oldum,en azindan bebisi daha sık gorur oldum :)))) 7 aydan sonra asiri dercede sekerli seylere istek duyuluyormus,birde lohusalikta.bende kendime esmer pirincten cok az sekerli bol tarcinli sutlac yapmayı dusunuyorum nasıl ama :)
Amin canım şu güzel günlerin hurmetine allahım kaybeden, isteyip de elde edemeyen butun insanlara bu guzel duyguyu tattırsın insallah.hayırlı bir zamanda bizim asra sultanla sizin topikteki bayana da nasip olur da guzel haberler alırız insallah.
Günaydin kızlarr. Son 4gündür legen kemigi agrisindan muzdaribim. Sag bacagim sanki felc olmus durumda. 2gündür nöbete gidemiyorumistirahat edince gecicek diye diye 4.günü bulduk. Celiin canim cok sevindim saglikli olmaniza:) kuzun da 1kg olmus masallah. Benim 10gün önce daha 520gr.di. Gerci son 2haftadir kendimi tutamiyorum habire buzdolabinin önündeyimm tatlılar tuzlular ne bulursam.. Bu gidisle 20kilp alırım heralde... Sicaklar da beni öldürüyo artik hicbisey yapamaz oldum. Sadece oturup yiorum :) kendimi nasil frenlerim kizlarr yardim edinn bu gidisle sonum hic iyi diiil:)
Kızlar dişlerimle başım acayip dertte. Dün yirmilki dişimi aldırmıştım. Bi tane de kanal tedavisi olmam gereken normal bir dişim varmış. Biran önce üniversite hastanesinde yaptırmam lazımmış. YAptırsam ya bebeğe zarar verirse diyorum en azından ister istemez kendimi çok kasıyorum nefret ediyorum dişçiden, yaptırmasam kadın enfeksiyona çevirip bebeğe zarar verebilir dedi. Napcam bilemedim :2:
valla ben çok sinirliyim şuan evde kendim doğurmayı düşünüyorum :)
çok sıcak bir geceydi dimi başım ağırdı sabaha kadar birazdan tetanozumu yaptırmaya gidicem inşallah geçer başım ağrı kesici içtim.ne yapıcaz bu sıcaklarda.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım güle güle git ben kayınvalidenin ordaydım giremedim kaç gündür bende evimi özledim vallahi duygusallaşıyorum bazen eşime stres yapmak istemiyorum iş konusunda bakalım hayırlısı olsun güzelce dinlen annenin yemeklerini ye tosununu büyüt
canım öncelikle kuzun 1 kilo olmuş maşaallahhhhsonrada dirayetin için tebrik ediyorum parmaklarını öpüyorummm özledim seni kendine de tosunumada iyi bak
canım geçmiş olsun dişlerde benimde ağrı var dayanıyorum bakalım diş etinde kanama çok oluyor diş fırçalayamıyorum. ankaraya geleli bi kez doktora gittim kendi doktorumu özledim vallahi burda ultrasona ayrı doktora ayrı para veriyorsun özkaya tıp merkezinde gitmiştim ayrıntılı bile değildi 39 tl ultrason 12 tlde doktora ödemiştim ilk geldiğim gün 26. haftada şeker yüklemesi yaptırmam gerek sen hangi doktora gidiyordum bana doktor söyleyin ankaralılar
evet canım son günler oruçlular için de zor geçiyor eşime diyorum yarın iyi olursam şurdaki mağazadan bayramlık elbise bakalım... yarın oluyor bu sefer eşim çok kötüyüm diyor... halbuki 2-3 dk. lık mesafede... en sonunda eşim iftardan sonra gelelim dedi bende o zaman da pestilimiz çıkmış gibi yerimizden kalkamıyoruz dedim
hamilelikte daha zordur mutlaka Allah yardımcınız olsun inşallah aşıdan sonra ağrın sızın olmaz
günaydınn hamiş arkadaşlarımmmm nasılsınız uzun zamandır giremedim nasıl gidiyor bakalım 1 bedende 2 kalp olayı :))) ben tekmelerini hissetmeye başladım aşımıda oldum ayak şişliklerim bol su içip tuzsuz yediğim günden beri azaldı karnım çok hızlı büyüyor yakında doğurcam sanıyo herkes benim gibi olan var mı? :)
sağol canım.allah sizede kolaylık versin eşimde maşallah tutuyor Allah sabrını veriyor.az kaldı.Allah kabul etsin orucunu ve dualarını inşallah.
bende aşımı oldum geldim az önce :) korkuyodum baya ama birden güvenim geldi yaptırdım :) ama şimdi ağrıyor
benimde karnım büyüyo çok şükür kilo almıyorum pek.olsun bebişler büyüyo annesi daha dur sen çok büyüycek.doğumdan sonra ilk tuvalete girişimi hatırlıyorum şoka girmiştim :) karnıma bi baktım yok olmuştu :)
sağol canım.allah sizede kolaylık versin eşimde maşallah tutuyor Allah sabrını veriyor.az kaldı.Allah kabul etsin orucunu ve dualarını inşallah.
bende aşımı oldum geldim az önce :) korkuyodum baya ama birden güvenim geldi yaptırdım :) ama şimdi ağrıyor
benimde karnım büyüyo çok şükür kilo almıyorum pek.olsun bebişler büyüyo annesi daha dur sen çok büyüycek.doğumdan sonra ilk tuvalete girişimi hatırlıyorum şoka girmiştim :) karnıma bi baktım yok olmuştu :)
günaydınn hamiş arkadaşlarımmmm nasılsınız uzun zamandır giremedim nasıl gidiyor bakalım 1 bedende 2 kalp olayı :))) ben tekmelerini hissetmeye başladım aşımıda oldum ayak şişliklerim bol su içip tuzsuz yediğim günden beri azaldı karnım çok hızlı büyüyor yakında doğurcam sanıyo herkes benim gibi olan var mı? :)
benim aşı yerimde hiçbi sorun olmadı çok şükür ağırlık filan olur dedi hemşire ama olmadı. ikinci dozunu vurunucam ağustosta bişey sorucam devit3 damla verdimi doktorun?
benim arkadaşım 9 aylık hamile 2 haftaya doğuracak geçen hafta basurdan ameliyat oldu lokal anesteziyle... doğumu beklemediler sana dedikleri gibi enfeksiyon bebeğe zarar verebilir çok ilerlemiş dediler... üniversite de doktorlar deneyimli olur istersen başka doktora daha görün Rabbim tez zamanda şifa versin senin daha çok zamanın var ilerlerse kötü olmasın 2 haftayı bile beklemediler düşün yaniii
kızlar nasılsınız bakalım yavrularınız nasıl ? asracım başın sağolsun canım allah rahmet eylesin çağlasammı geçmiş olsun inşaallah fazla ağrın olmaz böyle mutlu olursun hep benim kız şuanda tekmeliyor ve dışarıdanda görüyorumbi babası hissedemedi hala babaya oynamıyoruzz simaycım senin doktorun hangi hastanede ?
heyyyy güzel anneler nasılsınızzz ptesi yirmilki dişimi çektirmiştim bugün de kanal yaptırdım maşşallah ağzıma ...:)))
ama iyi oldu ya içim rahatladı bebeğe etkisi yokmuş anestezinin film de çekmediler zaten ve kanal olan dişim çok çürükmüş enfeksiyon varmış iyi ki de yaptırmışım. Yalnız sanırım benim bebişin dişçi fobisi şimdiden başladı. Normalde öğlen 11-12ye kadar hareket etmeyen kızım dişçiye gidince sabahtan başlıyor vurmaya :)
Neyse bunu da böyle atlattık gibi inşallah uyuşturucu geçince ağrı olmaz da gene böyle mutlu olurum
yok vermedi.balık yağı elevit magnezyum ve kan hapı verdi.calsiyumda verdı ama içemediğim için 2 bardak süt içiyorum.bugün sağlık ocağında kan aldılar bakalım nasıl çıkıcak normalde kansızım ama hamileliğin başında normal çıkmıştı.
valla babasına naz yapıyor diyorum kardeşime kuzenime anneme gösterdi kendini babasına gelince tık yokduygu varya aynı durumdayız. benimkinin de artık tekmeleri dışardan görünüyor, işyerindeki arkadaşlarıma bile vuruyor ama babasına yok. Dün akşam tv izlerken eşime dedim çaktırmadan karnıma bak baktı gördü havalara uçtu geldi elini koydu gene yok
canım ben kan hapı vermişti bende kansızlık vardı çünkü söylemiştim ama magnezyum banada vermedi elim ayağım çok uyuşuyor herkes magnezyum eksikliği diyor doktorumu aradım dedim oda ödem topluyorsun ondan dedi eleviti hiç içmiyorum yaa sizler içiyormusunuzBana doktor kan hapi ve magnezyum falan vermedi,sadece decavit ve balık yagi verdi.şimdi her iki gittigime bir kan tahlili isteyip kalsiyum magnezyum fosfor hemoglobin glikoz falan bakiyormus gecen gun kagitlari incelerken gordum,acaba ordaki degerlerim normal oldugu icin mi vermedi sence bana,sizlerden de sık sık istiyormuydu doktorunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?