mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

ooo maşallah değmesin hem bebeğin kilosuna hem de senin kilona

tarçın kokusu burnuma geldi bileee nmm nmm nmm

diğer topikteki arkadaşı tanımıyorum Allah tez zamanda o mutluluğu tattırsın inşallah...

geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda sıcaklarla benim bile aram iyi değil sizi düşünemiyorum bile... son 3-4 gündür zor tutuyorum orucumu uykusuzluk halsizlik susuzluk hepsi var... son bir haftamız kaldı gerçi...

bayrama bişeyimiz kalmaz inşallah tatil dinleniriz biraz..

benim arkadaşım 9 aylık hamile 2 haftaya doğuracak geçen hafta basurdan ameliyat oldu lokal anesteziyle... doğumu beklemediler sana dedikleri gibi enfeksiyon bebeğe zarar verebilir çok ilerlemiş dediler... üniversite de doktorlar deneyimli olur istersen başka doktora daha görün Rabbim tez zamanda şifa versin senin daha çok zamanın var ilerlerse kötü olmasın 2 haftayı bile beklemediler düşün yaniii

çok sıcak bir geceydi dimi başım ağırdı sabaha kadar birazdan tetanozumu yaptırmaya gidicem inşallah geçer başım ağrı kesici içtim.ne yapıcaz bu sıcaklarda.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

evet canım son günler oruçlular için de zor geçiyor eşime diyorum yarın iyi olursam şurdaki mağazadan bayramlık elbise bakalım... yarın oluyor bu sefer eşim çok kötüyüm diyor... halbuki 2-3 dk. lık mesafede... en sonunda eşim iftardan sonra gelelim dedi bende o zaman da pestilimiz çıkmış gibi yerimizden kalkamıyoruz dedim

hamilelikte daha zordur mutlaka Allah yardımcınız olsun inşallah aşıdan sonra ağrın sızın olmaz

Ben de Ankara dayım ve Selahattin Kükner e gidiyorum.Çok ilgili ve güler yüzlü bir dr.

günaydınn hamiş arkadaşlarımmmm nasılsınız uzun zamandır giremedim nasıl gidiyor bakalım 1 bedende 2 kalp olayı :))) ben tekmelerini hissetmeye başladım aşımıda oldum ayak şişliklerim bol su içip tuzsuz yediğim günden beri azaldı karnım çok hızlı büyüyor yakında doğurcam sanıyo herkes benim gibi olan var mı? :)

sağol canım.allah sizede kolaylık versin eşimde maşallah tutuyor Allah sabrını veriyor.az kaldı.Allah kabul etsin orucunu ve dualarını inşallah.

bende aşımı oldum geldim az önce :) korkuyodum baya ama birden güvenim geldi yaptırdım :) ama şimdi ağrıyor
benimde karnım büyüyo çok şükür kilo almıyorum pek.olsun bebişler büyüyo annesi daha dur sen çok büyüycek.doğumdan sonra ilk tuvalete girişimi hatırlıyorum şoka girmiştim :) karnıma bi baktım yok olmuştu :)

benim aşı yerimde hiçbi sorun olmadı çok şükür ağırlık filan olur dedi hemşire ama olmadı. ikinci dozunu vurunucam ağustosta bişey sorucam devit3 damla verdimi doktorun?

amin inşallah canım aşı da olmuşsun bunu da atlattın çabuk geçer inşallah

nerdesin unuttun buraları iyi olmana sevindim

benim aşı yerimde hiçbi sorun olmadı çok şükür ağırlık filan olur dedi hemşire ama olmadı. ikinci dozunu vurunucam ağustosta bişey sorucam devit3 damla verdimi doktorun?

yok vermedi.balık yağı elevit magnezyum ve kan hapı verdi.calsiyumda verdı ama içemediğim için 2 bardak süt içiyorum.bugün sağlık ocağında kan aldılar bakalım nasıl çıkıcak normalde kansızım ama hamileliğin başında normal çıkmıştı.

heyyyy güzel anneler nasılsınızzz ptesi yirmilki dişimi çektirmiştim bugün de kanal yaptırdım maşşallah ağzıma ... :)))

ama iyi oldu ya içim rahatladı bebeğe etkisi yokmuş anestezinin film de çekmediler zaten ve kanal olan dişim çok çürükmüş enfeksiyon varmış iyi ki de yaptırmışım. Yalnız sanırım benim bebişin dişçi fobisi şimdiden başladı. Normalde öğlen 11-12ye kadar hareket etmeyen kızım dişçiye gidince sabahtan başlıyor vurmaya :)

Neyse bunu da böyle atlattık gibi inşallah uyuşturucu geçince ağrı olmaz da gene böyle mutlu olurum

canım çok saol kurtuldum gibi bakalım

kızlar nasılsınız bakalım yavrularınız nasıl ? asracım başın sağolsun canım allah rahmet eylesin çağlasammı geçmiş olsun inşaallah fazla ağrın olmaz böyle mutlu olursun hep benim kız şuanda tekmeliyor ve dışarıdanda görüyorum bi babası hissedemedi hala babaya oynamıyoruzz simaycım senin doktorun hangi hastanede ?

duygu varya aynı durumdayız. benimkinin de artık tekmeleri dışardan görünüyor, işyerindeki arkadaşlarıma bile vuruyor ama babasına yok. Dün akşam tv izlerken eşime dedim çaktırmadan karnıma bak baktı gördü havalara uçtu geldi elini koydu gene yok

oh çok şükür kurtulmuşsun sevindim,çok geçmiş olsun.

Bana doktor kan hapi ve magnezyum falan vermedi,sadece decavit ve balık yagi verdi.şimdi her iki gittigime bir kan tahlili isteyip kalsiyum magnezyum fosfor hemoglobin glikoz falan bakiyormus gecen gun kagitlari incelerken gordum,acaba ordaki degerlerim normal oldugu icin mi vermedi sence bana,sizlerden de sık sık istiyormuydu doktorunuz?

valla babasına naz yapıyor diyorum kardeşime kuzenime anneme gösterdi kendini babasına gelince tık yok bak diyorum göremediği için bakınca üzülüyor bu sefer kızım bana göstermiyor kendini diye

canım ben kan hapı vermişti bende kansızlık vardı çünkü söylemiştim ama magnezyum banada vermedi elim ayağım çok uyuşuyor herkes magnezyum eksikliği diyor doktorumu aradım dedim oda ödem topluyorsun ondan dedi eleviti hiç içmiyorum yaa sizler içiyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…