ohh bende carsamba istanbula annemin yanına gidiyorum bayramdan sonra donucem evime :)) insallah yormaz cnm cok ara verince zor oluyormus zaten 1,5 senede yaptık naz ımı kolay olucagıını sanmıyorum acıkcası o yuzden 1 sene sonra calısmalara baslayayım diyorum :)))) kısmet hayırlısı olsun canım sana iyi tatiller canım bugun girdim detaylıya doktor hiçbişe demedi bizimle sohbet etti kilosunu faln bile sölemedi yanii :))))cok guzel hersey yolunda korkulacak hiçbişe yok dedi sadece sonucu doktorundan alırsın dediler aksam üstü dedi doktorumun sekreteeri de ama ben uyuya kaldım arayamadım saat gecmişti anlıcagın hiç bekledigim gibi olmadı zaten doktorumun baktıgı gibi baktı ekstra bişe anlamadım bununla diger ultrasonun ne farkı var simdi dedim ben radyoloji uzmanıyım bnm alanım bu dedibebegim iyi cok sükür bunuda atlattık sıra seker yüklemesine geldi :)))
canım ben tek tek degıl yanlışlıkla tum mesajları sildim bana msjmı gondermiştın. faceyse ben senı duygudan ekledım az önce aradı soyledı bana.mesaj kutun doluymuş sana özel mesaj gitmiyo
canım inanki çok fazla geliyor gerçekten çünkü diyarbakırda alışmıştık 12 tlye ayrıntılı baktırıp 10 gün içindede kontrol olmayabirde eşim şuan çalışmıyor ya o yüzden normalde verilebilir ama şuan veremeyiz annem herşeye yetişiyor sağolsun bakalımhaftaya doktora gitmem şart zaten iğne yazdırcam bayramada girmeden hemde yavruşumu göreyim bayramdan sonrada şeker yüklemesi yapılır sanırsam bakalım neresi olcak araştırıyorum bende
heyyyyyyyyyyyyyyy çağlasam mııı bizimki bugün sabah 5 6 sularında tekmelerini babasına hissettirdi benim herif bu kız aç nasıl tekmeliyor kalk bişeyler atıştır diye çıkıştı banasonunda ama nasıl sevindi
canım bi sen giremiyorsun birde bayan akıllı kuzuna maşaallahh 1 kiloya yaklaşmış sonuçlarını yaz bize kendine iyi bak canım ihmal etme bizi
canım bende etliktekine gitcem herhalde bakalım haftaya gidicem kesin o zaman görüşlerimi yazarım Allahım özgür bey gibi bi doktor çıkarsın karşıma.. kızlar bu arada doğuracak bi arkadaş vardı ya ismi değişikti yazamıyorum şuandoğurmak üzereydi ne zaman doğurcaktı pazartesimi yoksa doğurdumu acepp
tokluk 140ım altında olunca sorun olmuyor sadece belkı sınıra yakın dıye dıyet der benımkının yanında hıc bıse cıkmıs canım massallah yınde benımkı 297ydi.suan cok sukur kontrol altında. ası 2. gunden sonra daha cok agrıyor.soguk komplexs yap cnm.
canım ben tek tek degıl yanlışlıkla tum mesajları sildim bana msjmı gondermiştın. faceyse ben senı duygudan ekledım az önce aradı soyledı bana.
hmm sana gönderdiğim mesajlara da böyle birşey oldu herhalde...:126:
evet canin normal dedi dr diyet de vermedi icim rahatladi asiyi da yaptirali iii uc hafta oldu gecti agrisi ama cektim yani o zaman agustosun ortasinda yine var
Yaa sen bi de doğum fiyatlarıni gor sanirsin yaninda bi cocuk da hediye veriyolar :))
Super bir espriymis cok guldum yaa :)))sakinnnnn... seni bayagi sinirlendirmis belli ki hastane.bende sordum normal dogum 300 sezeryan 400 dedi.sezeryan kesinlesti zaten benim sekerden dolayı.
yenıden gonderebılırsen sana zahmet cnm ıyı olur yanlışlıkla hepsını sıldım okuyamadan :26:
Uç yüz müüüü Ankara'daki hanımlar toplanın gidelim Diyarbakır'da toplu doğuralım belki daha kampanya bile yaparlar
Sen şimdi yani özel hastaneye gidiyosun ha gerçi senin ultrason bile 4 boyutlu valla benim gittiğim hastane özel güya ama diil renkli ultrason renkli fotokopi makinası bile yok yani :))
sen çoşmuşsun canım sinirlenince espriler havada uçuyor gerçekten... bak her şerde bir hayır vardır
bende hamileyken gittiğim hastane ultrasonu çok dandik ve orta yollu bir hastaneydi doğum 1250-1750 arasındaydı
eğer daha lüksü istersem her gittiğimde 4 boyutlu bakılan bir hastane için doğum 3000-5000 civarı olurdu benimde
Allah kolaylık versin devlete de düşürmesin kaç kişi aynı odada refekatçı bile almıyorlar normal doğumda sanki otuz tane doğurdun herşeye hakimsinnn bakabilirsin
arkadaşım devlette normal doğum yapmıştı refekatçı almadılar gece yeşil renkli kusmuş bebeği alıp doktora kendisi götürmesi gerekiyorama hali yok kalksın yerinden de bebeğini taşıyamıyor düşün sonra karşı odadan sezeryanla doğum yapan birinin yanındaki refekatçıdan rica etmişte o götürmüş meğer kakasını yutmuş onu çıkarmış yavrucuk yaaa sabaha kadar küvezde kalmıştı
şimdi biraz değişmişse bile yine de istemem Allahım herkese özelde nasip etsin inşallah
Yok yooook devlet hic istemem ilk muayenemi bi profesor bakacak diye ank uniye gittim. Agdaciya bile gitmeye cekinen ben 30 ogrenciyle alttan ultrasona girdikhâlâ yolda yururken insanlara baktigimda acaba bu onlardan biri mi diyorum :))
yaa işte ben niye çırpınıyorum diyarbakır olsun diye süper doktor süper fiyatlar olunca insanın doğurdukça doğurası gelir yaniUç yüz müüüü Ankara'daki hanımlar toplanın gidelim Diyarbakır'da toplu doğuralım belki daha kampanya bile yaparlar
Sen şimdi yani özel hastaneye gidiyosun ha gerçi senin ultrason bile 4 boyutlu valla benim gittiğim hastane özel güya ama diil renkli ultrason renkli fotokopi makinası bile yok yani :))
sağol canım artık kızım babasına kendini gösteriyor bu sabahta tık tıklarını yine gösterdiicanım gözün aydın darısı bizim kızın başına :)
Yok yooook devlet hic istemem ilk muayenemi bi profesor bakacak diye ank uniye gittim. Agdaciya bile gitmeye cekinen ben 30 ogrenciyle alttan ultrasona girdikhâlâ yolda yururken insanlara baktigimda acaba bu onlardan biri mi diyorum :))
aman devlet mi banada uzak olsun.ben ilk hamileliğimde ilk 8 ayımı geçirdiğim saygıdeğer doktorum kendi çalıştığı doğum evine gönderdi beni bebeğin kalp atışları izlensin diye salak tarihi karıştırmış zamanım geldi sanmış..doğuma 20 25 gün kalmıştı.neyse o akşam gittim makinaya bağladılar yalnız dikkat sancı çekenlerle aynı odada yatırdılar yanımdaki bağırıyodu sürekli doktorlar sus herkez sancı sancı çekiyor diyodu karşımdaki kadın yazık ufak ufak bağırıyordu derken kadın kendi kendine doğurdu onun yanında yatan sancı çeken bağırdı bebek doğdu diye doktorlara şoka girdim hiç bakamadım doktorlar 5 6 kişi birden geldi kızın oldu senin gibi kara oldu dediler kadına.o sırada 2 genç hasta bakıcı yanıma geldi aletleri sökmeye sanırım ve bana dedilerki sen burdamı doğum yapıcaksın dediler.onlar bile uzak dur dediler anlıycağınız.ordan bir çıkışım var bembeyaz olmuşum kardeşim ve eşime ben o doktora bi daha gitmiycem burda asla doğurmam dedim. bir daha da kendi doktoruma gitmedim.şimdiki doktorumu bulduk.zaten anladımki benim gittiğim o doktor beni oranın şartlarını göriyimde ona diyimki beni özel hastanede doğurt diye göndermişti.ama bana o anları yaşattığı için nefret ettim o kadın doktordan.bide zaten nöbetime denk gelirsen doğurturum demişti.
yaa işte ben niye çırpınıyorum diyarbakır olsun diye süper doktor süper fiyatlar olunca insanın doğurdukça doğurası gelir yani
sağol canım artık kızım babasına kendini gösteriyor bu sabahta tık tıklarını yine gösterdii
Uç yüz müüüü Ankara'daki hanımlar toplanın gidelim Diyarbakır'da toplu doğuralım belki daha kampanya bile yaparlar
Ben daha bekarken annemlerin ust kata bir komsu tasinmisti tek cocugu var yillarca olmamis istanbuldan gelmislerdi.maddi imkansizliktan dolayi devlette dogum yaptim dedi ve kendisini dogum yaptirmak icin aldiklari sira sira perdeli odalarin sonunun yangin merdivenine acildigini ve bir tane kedinin ortalikta dolastigini copleri koklayip daha gerisini anlatamiyorum iste siz tahmin edinaman devlet mi banada uzak olsun.ben ilk hamileliğimde ilk 8 ayımı geçirdiğim saygıdeğer doktorum kendi çalıştığı doğum evine gönderdi beni bebeğin kalp atışları izlensin diye salak tarihi karıştırmış zamanım geldi sanmış..doğuma 20 25 gün kalmıştı.neyse o akşam gittim makinaya bağladılar yalnız dikkat sancı çekenlerle aynı odada yatırdılar yanımdaki bağırıyodu sürekli doktorlar sus herkez sancı sancı çekiyor diyodu karşımdaki kadın yazık ufak ufak bağırıyordu derken kadın kendi kendine doğurdu onun yanında yatan sancı çeken bağırdı bebek doğdu diye doktorlara şoka girdim hiç bakamadım doktorlar 5 6 kişi birden geldi kızın oldu senin gibi kara oldu dediler kadına.o sırada 2 genç hasta bakıcı yanıma geldi aletleri sökmeye sanırım ve bana dedilerki sen burdamı doğum yapıcaksın dediler.onlar bile uzak dur dediler anlıycağınız.ordan bir çıkışım var bembeyaz olmuşum kardeşim ve eşime ben o doktora bi daha gitmiycem burda asla doğurmam dedim. bir daha da kendi doktoruma gitmedim.şimdiki doktorumu bulduk.zaten anladımki benim gittiğim o doktor beni oranın şartlarını göriyimde ona diyimki beni özel hastanede doğurt diye göndermişti.ama bana o anları yaşattığı için nefret ettim o kadın doktordan.bide zaten nöbetime denk gelirsen doğurturum demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?