mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

selam tatlım, hoşgeldin istanbula bende az önce geldim :) canım, rabbim gönlüne göre sağlıklı bi de oğlancık versin sana o zamn inşAllah bana detaylıda doktor her yerini ayrı ayrı gösterip anlattı canım ya, yüzünü, elini, ayağını da 4 boyutlu olarak gösterdi. demek ki doktorun anlatacak detaylı.çok sevindim, Allah iyilik versin bebişine canımcım, umarım annede de internet vardır, yaz bana özletme kendini

canım gözün aydın darısı bizim kızın başına :)

evet canin normal dedi dr diyet de vermedi icim rahatladi asiyi da yaptirali iii uc hafta oldu gecti agrisi ama cektim yani o zaman agustosun ortasinda yine var

evet canin normal dedi dr diyet de vermedi icim rahatladi asiyi da yaptirali iii uc hafta oldu gecti agrisi ama cektim yani o zaman agustosun ortasinda yine var

valla ne zormuş ben dün oldum çok ağrıyor.benimde 6 eylülde yapılıcak 2.si.şeker yüklemesini yaptırmadım daha 3 hafta sonra yaptırıcam.kan değerim iyi çıktı çok şükür.

Super bir espriymis cok guldum yaa :)))sakinnnnn... seni bayagi sinirlendirmis belli ki hastane.bende sordum normal dogum 300 sezeryan 400 dedi.sezeryan kesinlesti zaten benim sekerden dolayı.

Uç yüz müüüü Ankara'daki hanımlar toplanın gidelim Diyarbakır'da toplu doğuralım belki daha kampanya bile yaparlar

Sen şimdi yani özel hastaneye gidiyosun ha gerçi senin ultrason bile 4 boyutlu valla benim gittiğim hastane özel güya ama diil renkli ultrason renkli fotokopi makinası bile yok yani :))

yenıden gonderebılırsen sana zahmet cnm ıyı olur yanlışlıkla hepsını sıldım okuyamadan :26:

hatırlamıyorum ki bayağı oldu iki tane göndermiştim hatta niye cevap vermiyor bişeye mi alındı acaba diye düşünmüştüm ama sonra görmedi galiba dedim...

sen çoşmuşsun canım sinirlenince espriler havada uçuyor gerçekten... bak her şerde bir hayır vardır

bende hamileyken gittiğim hastane ultrasonu çok dandik ve orta yollu bir hastaneydi doğum 1250-1750 arasındaydı
eğer daha lüksü istersem her gittiğimde 4 boyutlu bakılan bir hastane için doğum 3000-5000 civarı olurdu benimde

Allah kolaylık versin devlete de düşürmesin kaç kişi aynı odada refekatçı bile almıyorlar normal doğumda sanki otuz tane doğurdun herşeye hakimsinnn bakabilirsin

arkadaşım devlette normal doğum yapmıştı refekatçı almadılar gece yeşil renkli kusmuş bebeği alıp doktora kendisi götürmesi gerekiyor ama hali yok kalksın yerinden de bebeğini taşıyamıyor düşün sonra karşı odadan sezeryanla doğum yapan birinin yanındaki refekatçıdan rica etmişte o götürmüş meğer kakasını yutmuş onu çıkarmış yavrucuk yaaa sabaha kadar küvezde kalmıştı

şimdi biraz değişmişse bile yine de istemem Allahım herkese özelde nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

Yok yooook devlet hic istemem ilk muayenemi bi profesor bakacak diye ank uniye gittim. Agdaciya bile gitmeye cekinen ben 30 ogrenciyle alttan ultrasona girdik hâlâ yolda yururken insanlara baktigimda acaba bu onlardan biri mi diyorum :))

Yok yooook devlet hic istemem ilk muayenemi bi profesor bakacak diye ank uniye gittim. Agdaciya bile gitmeye cekinen ben 30 ogrenciyle alttan ultrasona girdik hâlâ yolda yururken insanlara baktigimda acaba bu onlardan biri mi diyorum :))

aman devlet mi banada uzak olsun.ben ilk hamileliğimde ilk 8 ayımı geçirdiğim saygıdeğer doktorum kendi çalıştığı doğum evine gönderdi beni bebeğin kalp atışları izlensin diye salak tarihi karıştırmış zamanım geldi sanmış..doğuma 20 25 gün kalmıştı.neyse o akşam gittim makinaya bağladılar yalnız dikkat sancı çekenlerle aynı odada yatırdılar yanımdaki bağırıyodu sürekli doktorlar sus herkez sancı sancı çekiyor diyodu karşımdaki kadın yazık ufak ufak bağırıyordu derken kadın kendi kendine doğurdu onun yanında yatan sancı çeken bağırdı bebek doğdu diye doktorlara şoka girdim hiç bakamadım doktorlar 5 6 kişi birden geldi kızın oldu senin gibi kara oldu dediler kadına.o sırada 2 genç hasta bakıcı yanıma geldi aletleri sökmeye sanırım ve bana dedilerki sen burdamı doğum yapıcaksın dediler.onlar bile uzak dur dediler anlıycağınız.ordan bir çıkışım var bembeyaz olmuşum kardeşim ve eşime ben o doktora bi daha gitmiycem burda asla doğurmam dedim. bir daha da kendi doktoruma gitmedim.şimdiki doktorumu bulduk.zaten anladımki benim gittiğim o doktor beni oranın şartlarını göriyimde ona diyimki beni özel hastanede doğurt diye göndermişti.ama bana o anları yaşattığı için nefret ettim o kadın doktordan.bide zaten nöbetime denk gelirsen doğurturum demişti.

yaa işte ben niye çırpınıyorum diyarbakır olsun diye süper doktor süper fiyatlar olunca insanın doğurdukça doğurası gelir yani

canım gözün aydın darısı bizim kızın başına :)
sağol canım artık kızım babasına kendini gösteriyor bu sabahta tık tıklarını yine gösterdii

aman Allahım 30 mu bişey demedin mi ne bunlar diye gerçekten Allah parası olmayanlara yardım etsin

çok çekmişsin canım sende para için yapmayacakları şey yok bazı doktorların yuhh yani ne denir ki bunlara

maşallah babası da erdi muradına sonundaaa

Sizin benim hastanenin fiyatlarina sasirdiginiz gibi bende sasiyorum iste ankaradakilere.cok da guzel ilgeleniyorlar tek tek giriyoruz iceri bazi yerlerde cift hasta aliyorlar cok sasiriyorum.bazen aklima ucuz olunca bise eksikmi oluyor diyorum yok herseyi de inceliyorlar.vallahi fiyat boyle burda dogunun tek avantaji bu mudur nedir?

Ben daha bekarken annemlerin ust kata bir komsu tasinmisti tek cocugu var yillarca olmamis istanbuldan gelmislerdi.maddi imkansizliktan dolayi devlette dogum yaptim dedi ve kendisini dogum yaptirmak icin aldiklari sira sira perdeli odalarin sonunun yangin merdivenine acildigini ve bir tane kedinin ortalikta dolastigini copleri koklayip daha gerisini anlatamiyorum iste siz tahmin edin midem bulandi.
Bunu anlattiginda sok olmustum ya nasil olur diye yillar once gozumle gordum dedi kadin inanamadim bazi devlet hastanelerin de gercekten hijyen sıfırmıs.allah dusurmesin kimseyi.

Cıkın cıkın gelin gariiii :) lays reklamındaki teyzenin dedigi gibi :))) gercekten cok ucuz ki burdakiler 20ye pahali deyip dogum hastanesine gidiyorlar dusunun gerisini.yaa kesinlikle dogum potansiyeli yuksek oldugu icin boyle oluyor.ama dusundugunde buyuk sehirlerde de nufus cok yine kafam karisti.hastaneler desem e hepsi ozel kimse babasin8n hayrina ucuz hastaa da bakmaz ne bileyim iste kizlar burda genel olarak gercekten 1 2 hastane haric boyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…