Kızlar dişlerimle başım acayip dertte. Dün yirmilki dişimi aldırmıştım. Bi tane de kanal tedavisi olmam gereken normal bir dişim varmış. Biran önce üniversite hastanesinde yaptırmam lazımmış. YAptırsam ya bebeğe zarar verirse diyorum en azından ister istemez kendimi çok kasıyorum nefret ediyorum dişçiden, yaptırmasam kadın enfeksiyona çevirip bebeğe zarar verebilir dedi. Napcam bilemedim :2:
çok geçmiş olsun kadın doğumcun ne diyosa onu yap ama zaten dun çektirdin bir tane şimdi çok hassastır randevu al haftaya bence ama özelde daha iyi olur üniverste hastanesinde yaptırırsan asistanlara yaptırma daha beter olmasın.tavsiyeyle iyi bir dişçi bul derim ben.enfeksiyon tehlikeli gerçekten.bizi haberdar et.
başkent üniversitesi hastanesinden bi doçentten randevu aldım bakalım yarına. Kadın doğumcuma ulaşamıyorum gene sinirlerim tepeme çıktıya ben özele gidiyorum güyya ama bu kadın hep çok yoğun ve hep ulaşamıyorum. Nolcak böyle acaba :44:
sabır canım.cebi varsa mesaj at o ulaşsın sana.muayenehanesindekilere tembihle aratsınlar seni.gerçi sen bunların hepsini yapmışsındır.insan sinir oluyo haklısın.yarın öbürgün doğum sancın tutsa ne yapıcaksın ulaşamazsan benim ilk hamilelğimi 8 ay kadın doktor takip etti son ay değiştirdim düşün nasıl gıcık olmuşum son ayda gittiğim doktor erkekti çok memnun kaldım doğumu onda yaptım şimdide ona gidiyorum.
başkent üniversitesi hastanesinden bi doçentten randevu aldım bakalım yarına. Kadın doğumcuma ulaşamıyorum gene sinirlerim tepeme çıktıya ben özele gidiyorum güyya ama bu kadın hep çok yoğun ve hep ulaşamıyorum. Nolcak böyle acaba :44:
Merhaba.
Sanırım Ankara dasın,ben de öyleyim.Sen hangi doktora gidiyorsun?
Geçmiş olsun bu arada.
çağ hast. güler hanım sen? Teşekkürler...
Ben Selahattin Kükner e gidiyorum.Tunus da Elit Med ve Ümitköy de A klinik de görev yapıyor.Biraz pahalı sanki ama bence değiyor.
valla ben çok sinirliyim şuan evde kendim doğurmayı düşünüyorum :)
canım güle güle git ben kayınvalidenin ordaydım giremedim kaç gündür bende evimi özledim vallahi duygusallaşıyorum bazen eşime stres yapmak istemiyorum iş konusunda bakalım hayırlısı olsun güzelce dinlen annenin yemeklerini ye tosununu büyütohh bende carsamba istanbula annemin yanına gidiyorum bayramdan sonra donucem evime :)) insallah yormaz cnm cok ara verince zor oluyormus zaten 1,5 senede yaptık naz ımı kolay olucagıını sanmıyorum acıkcası o yuzden 1 sene sonra calısmalara baslayayım diyorum :)))) kısmet hayırlısı olsun canım sana iyi tatiller canım bugun girdim detaylıya doktor hiçbişe demedi bizimle sohbet etti kilosunu faln bile sölemedi yanii :))))cok guzel hersey yolunda korkulacak hiçbişe yok dedi sadece sonucu doktorundan alırsın dediler aksam üstü dedi doktorumun sekreteeri de ama ben uyuya kaldım arayamadım saat gecmişti anlıcagın hiç bekledigim gibi olmadı zaten doktorumun baktıgı gibi baktı ekstra bişe anlamadım bununla diger ultrasonun ne farkı var simdi dedim ben radyoloji uzmanıyım bnm alanım bu dedibebegim iyi cok sükür bunuda atlattık sıra seker yüklemesine geldi :)))
canım öncelikle kuzun 1 kilo olmuş maşaallahhhhYa benim yazdiklarim niye diger yazilanlarla karisarak cikiyor ayri ayri cevap yazmak ya da ayirmak nasil oluyor sanirim anlatamadim cunku bende anlamadim yazdigimdan :)))) nasil yapiyorsunuz bir kisi bana 2 cevap yazdiysa 2 side cikiyor bolunmeden altta benim yazdigim cikiyor karisiyor cunku biri bana anlatsın kafam karisti
canım geçmiş olsun dişlerde benimde ağrı var dayanıyorum bakalım diş etinde kanama çok oluyor diş fırçalayamıyorum. ankaraya geleli bi kez doktora gittim kendi doktorumu özledim vallahi burda ultrasona ayrı doktora ayrı para veriyorsun özkaya tıp merkezinde gitmiştim ayrıntılı bile değildi 39 tl ultrason 12 tlde doktora ödemiştim ilk geldiğim gün 26. haftada şeker yüklemesi yaptırmam gerek sen hangi doktora gidiyordum bana doktor söyleyin ankaralılarKızlar dişlerimle başım acayip dertte. Dün yirmilki dişimi aldırmıştım. Bi tane de kanal tedavisi olmam gereken normal bir dişim varmış. Biran önce üniversite hastanesinde yaptırmam lazımmış. YAptırsam ya bebeğe zarar verirse diyorum en azından ister istemez kendimi çok kasıyorum nefret ediyorum dişçiden, yaptırmasam kadın enfeksiyona çevirip bebeğe zarar verebilir dedi. Napcam bilemedim :2:
canım seninle bebişlerimizin doğum tarihi aynı :) bende 25 inde olucam aşı kısmetse.
canım güle güle git ben kayınvalidenin ordaydım giremedim kaç gündür bende evimi özledim vallahi duygusallaşıyorum bazen eşime stres yapmak istemiyorum iş konusunda bakalım hayırlısı olsun güzelce dinlen annenin yemeklerini ye tosununu büyüt
canım öncelikle kuzun 1 kilo olmuş maşaallahhhhsonrada dirayetin için tebrik ediyorum parmaklarını öpüyorummm özledim seni kendine de tosunumada iyi bak
canım geçmiş olsun dişlerde benimde ağrı var dayanıyorum bakalım diş etinde kanama çok oluyor diş fırçalayamıyorum. ankaraya geleli bi kez doktora gittim kendi doktorumu özledim vallahi burda ultrasona ayrı doktora ayrı para veriyorsun özkaya tıp merkezinde gitmiştim ayrıntılı bile değildi 39 tl ultrason 12 tlde doktora ödemiştim ilk geldiğim gün 26. haftada şeker yüklemesi yaptırmam gerek sen hangi doktora gidiyordum bana doktor söyleyin ankaralılar
canım ben etlik aşağıeğlencedeyim annemler burda oturuyor sen güzel bi tane bulursan banada bildir ya vallahi tuhaftı özkaya bidaha gitmem orayaçağ hast. güler hanım ama valla benimkine gitme bence devlet hastanesinden farkı kalmadı ben de yeni doktor arayışı içerisindeyim. Sen Ankarada ne taraftasın şimdi?
canım ben etlik aşağıeğlencedeyim annemler burda oturuyor sen güzel bi tane bulursan banada bildir ya vallahi tuhaftı özkaya bidaha gitmem oraya
canım ben etlik aşağıeğlencedeyim annemler burda oturuyor sen güzel bi tane bulursan banada bildir ya vallahi tuhaftı özkaya bidaha gitmem oraya
canım işte sizden gidipte memnun kaldığınız yerleri ilk önce öğrenmek istedim şeker yüklemesi için giderim araştırır hangi doktoru iyiseE etlikteyse n lokman hekimi bi denesene fiyatları uygun sanırım
iyim canım sen nasılsın bebişim de iyi şükür olsun valla hiç belli olmaz burda da doğurabilirimmrb duygucum nasilsin bn de giremedim ne zamandr internetim yoktu merak ettim sixi hep ben de keciorendeyim ozel kecioren de gul hnma gidiyrm dr iyi gayet ilgili hastane dersen cok cok iyi diyemicem hatta ben bu hastaneye bi daha gitmem demistim ama daha iyi bi dr bulamm icin gul hnma gidyrm persembe randrvum var seker yuklemesi icin 22tl muayene normal dogum 750 tl ben gerci sen burda yapmayacaksin da :)) bebisn de iyidr umarim
Kızlar dişlerimle başım acayip dertte. Dün yirmilki dişimi aldırmıştım. Bi tane de kanal tedavisi olmam gereken normal bir dişim varmış. Biran önce üniversite hastanesinde yaptırmam lazımmış. YAptırsam ya bebeğe zarar verirse diyorum en azından ister istemez kendimi çok kasıyorum nefret ediyorum dişçiden, yaptırmasam kadın enfeksiyona çevirip bebeğe zarar verebilir dedi. Napcam bilemedim :2:
Allah rahmet eylesin gunahlarını affetsin rabbim.ne deyim guzel gunlerde ölmüs,allah herkese hayırlı ölüm nasip etsin.
canım geçmiş olsun bol su iç yoğurt ve ayran tüket. 20 lik çekildiğinde çabuk iyileşiyor merak etme bizim içebileceğimiz düz minoset içebilirsin 1 tane.
günaydın.başınız sağolsun.Allah ailesine sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?