Kızlarrrr dün şeker yüklemesindeydim normal çıktı şükür ama kızımın elini ultrasonda görmelisiniz "ne içirdiniz lan bana" pozu vermiş :) resim annemde alayım koyucam :)
kıslarrrrrrrr ben geldmmmm... eskiyii okuyamadm çokk konuşmuşsunuzzeşim pcsini getirdi artık getireyimde gir dedi kızımla ben çok iyiyizzz sizler nasılsınızz iyisinizz inşallahhh herkesinn kandilinide mübarek olsunnn çok özledikk teyzelerimizi
merhabaa annelerr nasılsınız
Vefakâr cefakâr annelerrrrrrr Günaydınnn iyi haftalar diliyorum herkese
Çalışabileceğim (en fazla) son 11 haftama girmiş bulunmaktayım
Geçer mi beee
Bende cok heyecanliyim yaa.Deneyimim yok ama arkadaslardan duydugum kadariyla kiyafetleri yikayip utuleyip hazirladim.kendime ayri bebege ayri canta hazirladim.benimkine.bir tane alt ust pijama takimi,2tanede boydan gecelik,bol ic camasiri,corap,10 tane hasta bezi,tarak,ayna,islak mendil,terlik,pecete,gogus pedi koydum,yalniz ameliaythaneye bebek icin vereceklerimi ayri bir sekilde suslu bir bohcaya hazirladim :)))simdilik aklima gelenler bunlar.daha da koyarim.bebegede2 tane penye bir tane pelus battaniye,2 takim hastane ciksi,3takim alt ust zibin yani ayakli pijama ve tulum,bol agiz mendili,alttan citcitli 3tane,15 tane bez,islak havlu,burun pompasi,corap,eldiven,sapka bunlari koydum.eksiklerimi de tecrubeli anneler soylesin tamamlayayim :))))çantalarınızı hazırlıyor musunuz kızlar?
İçine neler koyalım?Deneyimli olan annelerin tavsiyeleri var mı:)
Ay ben çooooooooooooooooookkkkkkkk heyecanlıyııııııııımmm şimdiden:)
sayılı gün çabuk geçer derler ara mı vereceksin doğumda yoksa kesin çıkış mı varr
Geçer mi beee
merhaba üstüme alınayım belki olurum yakında
nerelerdesin gözükmedin çok oldu umarım iyisinizdir...
çantayı da deneyimli annemiz duydunmu ya soralım mutlaka olması gereken yada bunu almasaydım da olurmuş dedikleri neler
huuu duydunmu oralarda mısın.........
Bende cok heyecanliyim yaa.Deneyimim yok ama arkadaslardan duydugum kadariyla kiyafetleri yikayip utuleyip hazirladim.kendime ayri bebege ayri canta hazirladim.benimkine.bir tane alt ust pijama takimi,2tanede boydan gecelik,bol ic camasiri,corap,10 tane hasta bezi,tarak,ayna,islak mendil,terlik,pecete,gogus pedi koydum,yalniz ameliaythaneye bebek icin vereceklerimi ayri bir sekilde suslu bir bohcaya hazirladim :)))simdilik aklima gelenler bunlar.daha da koyarim.bebegede2 tane penye bir tane pelus battaniye,2 takim hastane ciksi,3takim alt ust zibin yani ayakli pijama ve tulum,bol agiz mendili,alttan citcitli 3tane,15 tane bez,islak havlu,burun pompasi,corap,eldiven,sapka bunlari koydum.eksiklerimi de tecrubeli anneler soylesin tamamlayayim :))))
ara vericem ya malesef. çalışmak lazım. şimdilk toplamda 16 hafta hafta bakalım şu 6 ay izin muhabbeti onaylanacak mı. İnşşallah onaylanır da kızımla daha çok vakit geçirebilirim. Verilmezse de rapordu ücretsiz izindi yapıcaz bakalım bişiler. Zor zor hem çalışmak hem anne olmak(
sanada iyi haftalar canım.inşallah çabucak geçer.
canım dışarı işlerim vardı yoktum :) celin gereken herşeyi yazmış altta :)
gerçekten çok sık değiştiriliyor bide biraz titizsek yanımıza bol kıyafet almalıyız bebişlere.iç zıbın dış zıbın ayaklı alt patik yelek kışlık battaniye penye battaniye çorap tulum şapka eldiven önlük.zaten hastane çıkışında oluyo hepsi.ama yedekli almak lazım.ben daha hazırlamadım hiçbirşey hazırlayınca yazıcam söz.
maaşallah diyelim sana.birde kocaman aferin.daha ne olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.
böyle yaslar çıkmaz süründürürler yıllarca kuzenim hamileydi yararlanırım beki diyordu oğlu 6 aylık oldu şimdi
keşke çıksa hemen...
Bende cok heyecanliyim yaa.Deneyimim yok ama arkadaslardan duydugum kadariyla kiyafetleri yikayip utuleyip hazirladim.kendime ayri bebege ayri canta hazirladim.benimkine.bir tane alt ust pijama takimi,2tanede boydan gecelik,bol ic camasiri,corap,10 tane hasta bezi,tarak,ayna,islak mendil,terlik,pecete,gogus pedi koydum,yalniz ameliaythaneye bebek icin vereceklerimi ayri bir sekilde suslu bir bohcaya hazirladim :)))simdilik aklima gelenler bunlar.daha da koyarim.bebegede2 tane penye bir tane pelus battaniye,2 takim hastane ciksi,3takim alt ust zibin yani ayakli pijama ve tulum,bol agiz mendili,alttan citcitli 3tane,15 tane bez,islak havlu,burun pompasi,corap,eldiven,sapka bunlari koydum.eksiklerimi de tecrubeli anneler soylesin tamamlayayim :))))
ben bi de kayınvalidemi bi çantaya koyup sonra o çantayı evde unutmayı düşünüyorum
Geçer mi beee
Tesekkur ederim bitanem.seninkini de heyecanla hazirlicaz insallah :)cellin maşallah tü tütü nazar değmesin
ben bi de kayınvalidemi bi çantaya koyup sonra o çantayı evde unutmayı düşünüyorum
:) :) benim ilk doğumumu biliyormusun yazmıştım okudunmu bilmiyorum.kayınvaldem yanımda kaldı ok zaten kalsın ama kayınvaldemin kayınvaldesininde kalmasına ne diyosun çıldırmıştım artık otel sanki orası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?