mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

36. haftam bayramdan önceki hafta canım. sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum dayanabilirsem

36. haftam bayramdan önceki hafta canım. sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum dayanabilirsem

Allah guc kuvvet versin canim cok zor gercekten.eger surekli oturarark calisiyorsan ayagini uzatip oturma imkanin varsa bir nebze.benim, dedigim gibi oturma imkanim yok okula alismaya calisan yaklasik 20 ogrenci 4 yas grubu birde 120 km yol olunca gitmicem,hic oturup dinlenme imkanim olmuyor cunku.

Evet senin işin gercekten cok Zormus bence de hic zorlama

kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz saat 10da eşimi bodrum otobüsüne bindirdim orda işe başlıcak ordaki teklifi değerlendirdik bakalım hayırlısı olsun kızlar ben daha hiç birşey alamadım kuzuma annem alıcak herşeyi bayan akıllı özlemişiz seni nerelerdesin gir artık eşin pc yi versin. cemilesinan sende bayadır girmiyordun iyisindir inşaallahh duydunmuuu yavrun güzelliğini anasından almış bacım maşaallahh kızlar elbiselerin hazırlıkların fotoları neden yüklenmiyor ben bişey almadığım için yükleyemiyorum ama annemin ördüklerini en kısa zamanda yüklücem hadi sizdende bekliyorum hem ultrason fotoları hem hazırlık fotoları

Duydunmu sanki gelenler napıyor ne is yapıyorlar,benim tahminim kayinvalidem gelse bile devirip bir yerlerini yatacak benle mi ilgilenecek sanki,adıda gittim geline ben baktım olacak,hic zannetmiyorum ilgilenecegini birde benden onune hizmet beklicek,yine ne varsa es de var bence.onun adam akilli yaninda durmasi digerlerjnden daha iyi.bir kere laf arasinda gelecegini soyledi,bende gelirsen allah razi olsun, gelmezsen de canim sagolsun yapacak bise yokdeidim.onceleri niye oyle diyon gelirim tabi diyen kadin gecenlerde iste bizde ankaraya gidecez o da senin dogum zamanina denk geliyor napacaz bilmiyorum diyor.gidecegi yerde kiz kardesimin evi haaaa.diger gelini oldu ya azicikta oralari didiklicek.tabi hazir yeni duzulmus evde rahat rahat oturmasi varken benim yanima gelip bebek aglaması mı dinleyecek yoksa uykusuz geceler mi gecirecek.isin özü gelmeleri bir dert gelmemeleri ayrı.eger bizlere o donemde gercekten yardimci olmayacaklarsa da hic gerekleri yok zaten.

bana 50 lik şeker yüklemesi yaptırdı doktor 100 luk için bi şey demedi..neyse eşim bugün şeker ölçme cihazı aldı..henüz tam olarak açken ölçmedim ama ne aç ne tokken 94 yemekten bir saat sonra 64 sonra meyve kuruyemişten hatta 64 ü görünce az tatlı bile yedim yyine bunlardan 1.5 saat sonra fln yine 94 çıktı şekerim..buna göre bende şeker var mı yok mu pek anlayamadım açıkçası..

Hadi gozun aydin,allah kavustursun.insallah hayirli haberlerle gelir.zaten bayan akilli bir gitti pir gitti.worldof,ipeksin alipek de gorunmuyor :)))ben baslattim resim isini gerisi gelmedi.sanirim herkes hazırlıkları bayramdan sonraya birakti.

1.5 saat degil tam bir saat sonra tokluk olceceksin canim.yemegini bildigin ogun gibi yedikten sonra.meyve kuruyemis falan bunlar pek etkilemiyor yemek kadar sekeri.hele sebze yemegi yemissen aclik ve tokluk arasi var yok gibi cikiyor.muhtemelen 1 saat sonra olcseydin 94 yerine 110larda falan olurdu.ama yine de gayet iyisin sabah ac karinla, birde tam kahvalti yaptiktan son yudumu alditan tam 1 saat sonra olc.normal insanda tokluga 2 saat sonra bakarken bizlerde bebekte bizden aldigi icin 1 saat sonra bakiliyor.bu arada cihazi doktor mu yazdi kendinizmi aldiniz?iyi yapmisin cihaz edinmekle.kontrollu oluyor en azindan seni hangi yiyeceklerin etkileyip etkilemedigini gorursun.

saol selincim hos bulduk ben aslen kerkukluyum irak turklerindenim ama keske tr vatandasi olssydim
Hayirlisi olsun cnm.gelme imkaniniz yokmu turkiyeye.ben orda turklerin yasadigini bile bilmiyordum.komik olacak ama ben kuzey ırak denilince hep sırnagin hakkarinin bir adim ilerisi karisik yerler olarak biliyordum.demek turklerde yasiyormus oralarda.

biz kendimiz aldık doktor da alın demedi ama ben pimpirikli olduğum için dayanamadım :)yarın tam saatli bi şekilde ölçücem bakalım nsl çıkıcak sonuçlar..

biz kendimiz aldık doktor da alın demedi ama ben pimpirikli olduğum için dayanamadım :)yarın tam saatli bi şekilde ölçücem bakalım nsl çıkıcak sonuçlar..

Insallah iyi cikar cnm.dedigim gibi sabah kalktiginda aclik kahvaltidan yada yemekten tam 1 saat sonrada tokluk olcersin. 70 120 arasi normal zaten.bu arada sana 50 gr yukleme yapmislar bana once 75 yaptilar orda sonuc 198 di sonra 100 dg yaptilar bu sefer 297 oldu.cok igrencti.dusun senin iki katin sekereli su ictim mahvoldum o gun.kabus gibiydi.

Gunaydin guzel anneler bugun cocuk kardiolojisi kontrolum var fakultede.heyecanliyim birazda korkuyorum .bakalim ne dicekler.duanızı bekliyorum kizlar.insallah biraz kuculme falan olmustur.

nerdesin unuttun buraları iyi olmana sevindim

sağol canım iyiyimm şükür öyle uykum varki gün içinde kalem bile tutamaz hale geldim sürekli uyuyorum birde bayram telaşı annemler geldi istanbuldan misafirler filan derken kendimi bile unutuyorum bazen. sen nasılsın varmı iyi haberler? :)

canım allah kavuştursun.hakkınızda hayırlısı olsun.alınır hepsi canım.teşekkür edrim senin kızında çok güzel olucak annesi :)

inşallah iyi çıkıcaktır.

Gunaydin guzel anneler bugun cocuk kardiolojisi kontrolum var fakultede.heyecanliyim birazda korkuyorum .bakalim ne dicekler.duanızı bekliyorum kizlar.insallah biraz kuculme falan olmustur.

canım inşallah iyi haberlerle dönersin.inşallah olmuştur küçülme.bende doktordan geldim az önce.aslında gitmiycektim 1 ay sonra gel demişti ama bugün doktoruma bir yakınımı götürmüşken bende kontrol oldum.2 3 gündür bebiş bir tuhaf hareketler yapıyodu canımı yakıcak kadar.hakkatende namaz kılar vaziyetteydi :) yalnız kordon omuzundaydı o korkuttu beni inşallah dolanmaz çok yaramaz hiç durmuyoki 640 gr olmuş 13 gün önce 480 falan dı.boyuda 31 cm falan.boya gitmiş çocuk :)

aynen canım yaa bende ona çok sinir oluyorum kesin çıksın ver o zaman müjdeyi dimi....
bu ağıza bir parmak bal çalıp kaçmaktan başka bişey değil

Tesekkur ederim bitanem.seninkini de heyecanla hazirlicaz insallah :)

32. hafta çok iyi denk gelmiş yaa ayarlasan tutturamazsın maşşalah nazar değmesin

inşallah artık siz iyice deneyimli anne olursunuz

hayırlıısı olsun canım tatile yanına geliriz artık

bende bekliyorum o fotoları yükleyin lütfennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…