32. Haftadami izne ayrilacaksin yoksa 5 hafta daha calisip son 3 haftami cikacaksin izne cnm.benim 32.hafta okul acilmasina denk geliyor gitmicem,direk 32.haftada yasal izne cikacam.bu halde gunluk 120km yolu gitmeyi hic gozum kesmiyor,zorlanacaz cunku.
36. haftam bayramdan önceki hafta canım. sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum dayanabilirsem
Allah guc kuvvet versin canim cok zor gercekten.eger surekli oturarark calisiyorsan ayagini uzatip oturma imkanin varsa bir nebze.benim, dedigim gibi oturma imkanim yok okula alismaya calisan yaklasik 20 ogrenci 4 yas grubu birde 120 km yol olunca gitmicem,hic oturup dinlenme imkanim olmuyor cunku.
:) :) benim ilk doğumumu biliyormusun yazmıştım okudunmu bilmiyorum.kayınvaldem yanımda kaldı ok zaten kalsın ama kayınvaldemin kayınvaldesininde kalmasına ne diyosun çıldırmıştım artık otel sanki orası.
Evet canım maalesef gebelik sekeri olayı zayıfa kiloluya bakmıyor,hormonlarla alakalı oldugu icin cunku.ben de ilk zaman hic alisamadim doktor hep sadece sende horulmedi bircok gebede gorulebiliyor demisti.ben uzun zaman tedavi gorup tupbebek ignelerini kullanarak,kilolu hamile kaldıgim icin zaten yediklerime dikkat ediyordum.diyorum ya o zamana kadar bile sadece 2kilo almistim.o yuzden yiyecek kisitlamasi beni hic zorlamadi ama ben ignelere ve parmak delip seker olcme isine cok zor alistim, cok normal,zaten ilk defa geliyor boyle bise basimiza en azindan caresi var kontrol altina alinabiliyor.allahim dermansiz dert vermesin insallah,hersey gecer.
kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz saat 10da eşimi bodrum otobüsüne bindirdim orda işe başlıcak ordaki teklifi değerlendirdik bakalım hayırlısı olsun kızlar ben daha hiç birşey alamadım kuzuma annem alıcak herşeyibayan akıllı özlemişiz seni nerelerdesin gir artık eşin pc yi versin. cemilesinan sende bayadır girmiyordun iyisindir inşaallahh duydunmuuu yavrun güzelliğini anasından almış bacım maşaallahh kızlar elbiselerin hazırlıkların fotoları neden yüklenmiyor ben bişey almadığım için yükleyemiyorum ama annemin ördüklerini en kısa zamanda yüklücem hadi sizdende bekliyorum hem ultrason fotoları hem hazırlık fotoları
bana 50 lik şeker yüklemesi yaptırdı doktor 100 luk için bi şey demedi..neyse eşim bugün şeker ölçme cihazı aldı..henüz tam olarak açken ölçmedim ama ne aç ne tokken 94 yemekten bir saat sonra 64 sonra meyve kuruyemişten hatta 64 ü görünce az tatlı bile yedim yyine bunlardan 1.5 saat sonra fln yine 94 çıktı şekerim..buna göre bende şeker var mı yok mu pek anlayamadım açıkçası..
Hayirlisi olsun cnm.gelme imkaniniz yokmu turkiyeye.ben orda turklerin yasadigini bile bilmiyordum.komik olacak ama ben kuzey ırak denilince hep sırnagin hakkarinin bir adim ilerisi karisik yerler olarak biliyordum.demek turklerde yasiyormus oralarda.saol selincim hos bulduk ben aslen kerkukluyum irak turklerindenim ama keske tr vatandasi olssydim
1.5 saat degil tam bir saat sonra tokluk olceceksin canim.yemegini bildigin ogun gibi yedikten sonra.meyve kuruyemis falan bunlar pek etkilemiyor yemek kadar sekeri.hele sebze yemegi yemissen aclik ve tokluk arasi var yok gibi cikiyor.muhtemelen 1 saat sonra olcseydin 94 yerine 110larda falan olurdu.ama yine de gayet iyisin sabah ac karinla, birde tam kahvalti yaptiktan son yudumu alditan tam 1 saat sonra olc.normal insanda tokluga 2 saat sonra bakarken bizlerde bebekte bizden aldigi icin 1 saat sonra bakiliyor.bu arada cihazi doktor mu yazdi kendinizmi aldiniz?iyi yapmisin cihaz edinmekle.kontrollu oluyor en azindan seni hangi yiyeceklerin etkileyip etkilemedigini gorursun.
biz kendimiz aldık doktor da alın demedi ama ben pimpirikli olduğum için dayanamadım :)yarın tam saatli bi şekilde ölçücem bakalım nsl çıkıcak sonuçlar..
nerdesin unuttun buraları iyi olmana sevindim
kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz saat 10da eşimi bodrum otobüsüne bindirdim orda işe başlıcak ordaki teklifi değerlendirdik bakalım hayırlısı olsun kızlar ben daha hiç birşey alamadım kuzuma annem alıcak herşeyibayan akıllı özlemişiz seni nerelerdesin gir artık eşin pc yi versin. cemilesinan sende bayadır girmiyordun iyisindir inşaallahh duydunmuuu yavrun güzelliğini anasından almış bacım maşaallahh kızlar elbiselerin hazırlıkların fotoları neden yüklenmiyor ben bişey almadığım için yükleyemiyorum ama annemin ördüklerini en kısa zamanda yüklücem hadi sizdende bekliyorum hem ultrason fotoları hem hazırlık fotoları
biz kendimiz aldık doktor da alın demedi ama ben pimpirikli olduğum için dayanamadım :)yarın tam saatli bi şekilde ölçücem bakalım nsl çıkıcak sonuçlar..
Gunaydin guzel anneler bugun cocuk kardiolojisi kontrolum var fakultede.heyecanliyim birazda korkuyorum .bakalim ne dicekler.duanızı bekliyorum kizlar.insallah biraz kuculme falan olmustur.
bence de çıkmaz da canımı sıkan ne biliyo musun sanki çıkmış gibi başlıklar atılıyor ya gazetelerde falan "memura müjde" "çalışan anneye müjde" falan gibi. HAyır millet de diyor şimdi bana 6 ay evdesin gel de sinirlenme yani
:) :) benim ilk doğumumu biliyormusun yazmıştım okudunmu bilmiyorum.kayınvaldem yanımda kaldı ok zaten kalsın ama kayınvaldemin kayınvaldesininde kalmasına ne diyosun çıldırmıştım artık otel sanki orası.
32. Haftadami izne ayrilacaksin yoksa 5 hafta daha calisip son 3 haftami cikacaksin izne cnm.benim 32.hafta okul acilmasina denk geliyor gitmicem,direk 32.haftada yasal izne cikacam.bu halde gunluk 120km yolu gitmeyi hic gozum kesmiyor,zorlanacaz cunku.
Tesekkur ederim bitanem.seninkini de heyecanla hazirlicaz insallah :)
ben bi de kayınvalidemi bi çantaya koyup sonra o çantayı evde unutmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?