Gunaydin guzel anneler bugun cocuk kardiolojisi kontrolum var fakultede.heyecanliyim birazda korkuyorum .bakalim ne dicekler.duanızı bekliyorum kizlar.insallah biraz kuculme falan olmustur.
sağol canım iyiyimm şükür öyle uykum varki gün içinde kalem bile tutamaz hale geldim sürekli uyuyorum birde bayram telaşı annemler geldi istanbuldan misafirler filan derken kendimi bile unutuyorum bazen. sen nasılsın varmı iyi haberler? :)
canım allah kavuştursun.hakkınızda hayırlısı olsun.alınır hepsi canım.teşekkür edrim senin kızında çok güzel olucak annesi :)
inşallah iyi çıkıcaktır.
canım inşallah iyi haberlerle dönersin.inşallah olmuştur küçülme.bende doktordan geldim az önce.aslında gitmiycektim 1 ay sonra gel demişti ama bugün doktoruma bir yakınımı götürmüşken bende kontrol oldum.2 3 gündür bebiş bir tuhaf hareketler yapıyodu canımı yakıcak kadar.hakkatende namaz kılar vaziyetteydi :) yalnız kordon omuzundaydı o korkuttu beni inşallah dolanmaz çok yaramaz hiç durmuyoki 640 gr olmuş 13 gün önce 480 falan dı.boyuda 31 cm falan.boya gitmiş çocuk :)
maşallah boya gidiyor olsun kilo nasılsa alınır.. bu arada isim konusunda bir karara vardınız mı eren mi istiyordun sennn
nerelerdesiniz? nasılsınız? ne alemdesiniz ?
bebişler nasıl?
Gunaydin guzel anneler bugun cocuk kardiolojisi kontrolum var fakultede.heyecanliyim birazda korkuyorum .bakalim ne dicekler.duanızı bekliyorum kizlar.insallah biraz kuculme falan olmustur.
maşallah boya gidiyor olsun kilo nasılsa alınır.. bu arada isim konusunda bir karara vardınız mı eren mi istiyordun sennn
evet nerdesinizzzzzz
duydunmu canım sen bayram sonrası da mı yokum demiştin uzun bir tatil mi olacak...
ahh ahhh bize p.tesi işbaşı Allahtan yarın çalışmıyorum bayram tatlılarımı yapayımm
eren oğlumun adı zaten teyzesi :) kardeşine isim bulamadık :) eşimin faaln adıda hep e ile başlıyo değişik olsun istiyoruz.
evet bazı arkadaşlarımdan biliyorum acayip uyuyorlardı evdesin en azından annen de gelmiş gözün aydın yardımcı olur sana
benden şimdilik iyi haber yok geçen ay bir hafta geciktim hamileyim sandım ama sonra adet oldum kısmet önümüzdeki maçlara bakıcaz artık....
yok canım evde değilim keşke evde olsam çalışıyorum malesef akşama kadar sandalye tepesindeyim ayaklarımı gere gere oturmak istiyorum artıkAllahım en kısa zamanda seninde güzel haberlerini almayı nasip etsin inş bize. çok çalış )
evet canım zor oluyodur gerçekten Allah kolaylık versin
inşallah güzel teyzelerine sürpriz yaparım yakında çok istiyorumm
Bekliyoruzzzz arkandayızzzzz
heheh sağolasın canım siz doğurmadan hamile kalayım da sonra siz doğal olarak bebişlerinizden pek fırsat bulamazsınız girmeye
en kısa zamanda Allah gönlüne göre versin inşallah ve umarım ilk aylarında mide bulantısı falan çekmezsin. Buna da şükür tabi ama ben o dönemleri hatırladıkça hala çok kötü oluyorum. Gerçi ara ara gene mide bulantılarım var. Tabi yavrular herşeyden önemli ama gene de rahat bir hamilelik geçirmeni dilerim...
Insallah iyi cikar cnm.dedigim gibi sabah kalktiginda aclik kahvaltidan yada yemekten tam 1 saat sonrada tokluk olcersin. 70 120 arasi normal zaten.bu arada sana 50 gr yukleme yapmislar bana once 75 yaptilar orda sonuc 198 di sonra 100 dg yaptilar bu sefer 297 oldu.cok igrencti.dusun senin iki katin sekereli su ictim mahvoldum o gun.kabus gibiydi.
evet canım zor oluyodur gerçekten Allah kolaylık versin
inşallah güzel teyzelerine sürpriz yaparım yakında çok istiyorumm
en kısa zamanda Allah gönlüne göre versin inşallah ve umarım ilk aylarında mide bulantısı falan çekmezsin. Buna da şükür tabi ama ben o dönemleri hatırladıkça hala çok kötü oluyorum. Gerçi ara ara gene mide bulantılarım var. Tabi yavrular herşeyden önemli ama gene de rahat bir hamilelik geçirmeni dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?