insallah canim en yakin zamanda bekliyoruz guzel haberin sonrasinda hep beraber buyutelim bebislerimizi ins :))
benm de gecmisti ne guzel de son zamanlarda basladi yine biraz biraz hani diyirlar ya bebek saclanirken mide bulantisi olurmus ben arada pek bi ilisk kuramiyorum ama 7. ayda fln yeniden bulantisi baslayan cok duydum nsallah cok cekmezsin asracim sen de benim cok olmadi hic cikarma fln olmadi hatta kuzucuklarimiz buyuyor gelisiyor tabii :)
açlık 65 tokluk 1. saat 130 2. saat de 91 çıktı..
canım gelir gelmez yaz merak ederim yarın çalışmıyorum bayram sonunu beklemeyeyim
inşallah iyi haberlerle döneceksin
Vallahi bise anlamadim bu sefer kafam karisti.gecen sefer diger doktor kadar kotu gormuyorum durumu demisti.hatta 5mm den az gibide gorunuyor demisti.bu sefer diger doktorun dusundugu gibi dusunuyorum onu onayliyorum dedi.ama cok sanslisin ki kotu bir yerde degil ve sadece bir tane coklu da olabilirdi dedi.nolacak dedim yine takip dedi.dua et insallah dusundugumuz gibi olmasin dedi.ben ilk defa bana bir doktorun dua et dedigini duydum.cok uzuluyorum yaa niye boyle diyor(((dirayetli olmaya calisiyorum o etkilenmesin diye ama olmuyor iste aklimin bir kosesinden hic cikmiyor. doktora bir ay sonra gidecektim bunada yaklasik 2 ay sonra gidecem sonrada dogunca bebegi getirecen dedi.bugunluk boyle,esim de sirf bise olmicak goreceksin saglikla sihattle gezdirecez onu diye istedigim bebek arabasindan aldi.arabamizi da almis olduk bu arada :)))allahim su guzel gunlerde dualarimizi kabul eder de saglikla sihatle aliriz kucagimiza.
ilk önce celiin ne düşünürsen onu yaşarsın ne olur kötü düşünme ve kuzunu strese sokma allahın izniyle bişey olmucak bak ne güzel herşey hazırlanmış hayırlısıyla herşey düzelecek merak etme arabanın resmini çekte koy bakayım düşünme sakın kötü şeyler.. Duydunmu canım iyi tatiller sana kuzuna dikkat et. Asracım canımmm Allahım sanada hayırlı evlatlar nasip etsin bayramda yine sessizleşecek anlaşılıdı topiğimiz bugün kuzumu görmeye gittim kızlar kadın ne dedi dersiniz senin normal bir hastaneye gidip yüksek riskli gebelik bölümü olan yerlerde kontrol altında olman lazım 10 günde bir ultrosana girmen lazım dedi karnımın içinde alerjiden dolayı sürekli hapşurduğum için kanama oluşmuştu ya ondan ben tabi şok oldum üzüldüm tabi bundan öncesinde ultrasonda boyunu bile söylemediler neymiş efendim ayrıntılı ultrason değilmiş boy söyleyemezlermiş bu nasıl iş resmen ağladım diyarbakırı istiyorum diye doktorumu aradım böyle dediler diye oda onlar öncesini bilmiyor duygu kardeş bişey olmaz dedi rahatladım ama 10 gün sonra şeker yüklemesi için zekai tahir burak hastanesine gitcem ordaki doktor oraya git dedi inanın burda olsam insan 2. çocuğu doğuramam herhalde ne tuhaf 200 lira diyorlar ayrıntılı için diyarbakırı mumla aradım bacılar bu nedir Allahım hayırla doğurmamızı nasip etsin inşaallahh korkmaya başladım vallahi
selam tatlım, hoşgeldin istanbulabende az önce geldim :) canım, rabbim gönlüne göre sağlıklı bi de oğlancık versin sana o zamn inşAllah bana detaylıda doktor her yerini ayrı ayrı gösterip anlattı canım ya, yüzünü, elini, ayağını da 4 boyutlu olarak gösterdi. demek ki doktorun anlatacak detaylı.çok sevindim, Allah iyilik versin bebişine canımcım, umarım annede de internet vardır, yaz bana özletme kendini
canım lokman hekimden alamadım bayramdan sonraya randevu vardı doluymuş özkaya ya gittim yine yarında zekai tahir burak a gitcem 10 günü bekleyemem riskli gebelik takibi bölümüne görüneyim bi ne dicekler kafama takıldıDuygucum hangi hastaneye gittin??
sen nerelerdesin yahuuslm cnm geldim donucem nerdeyse :)) haftaya p.tesi Allah kısmet ederse donucem Allah hepimizin gönlüne göre versin insallahannem her seyini almıs saolsun kuzumun hiç eksigi kalmadı nerdeyse bende aldım uzun kollu badiler ayaklı badler fln besigi ve dolabı kaldı kuzumun birde son zmnlar tulum fln alıcam simdi daha cıkmamış kıslıklar ince heersey senin nasılsın adasım ipeklim nasıl :)))
sen nerelerdesin yahuuoo ne güzel anneanne almış herşeyi gelince fotoları çekte koyyyy
iyi yapmışsın vallahi bebişler bile anlıyor bir sürü ses duyunca benimki mutlu oluyor hemen başlıyor tekmelemelere kayınvalidenin oraya gidince sessiz kimse ilgilenmiyor konuşmuyor hiç tekmelemiyorvalla cnm dogurmadan istanbula ailemi görmeye geleyim deedim :)) donunce cekicem canım valla kimileri alıntı yapmıs yazdıklarımdan ama okuyamadım sen esini yollamıssın Allah kavustursun canım buyuk sehirlerde istanbul ankara da hersey pahalı malesef küçük yerlerde masraflar daha az oluyor
iyi gezmeler canım hayırlı bayramlar canım sana daslm kızlarr nasılsınız
ailemin yanına geldim buraya pek giremiorum herkese simdiden iyi bayramlar diliyorum hayırlara vesile olsun insallahh
iyi yapmışsın vallahi bebişler bile anlıyor bir sürü ses duyunca benimki mutlu oluyor hemen başlıyor tekmelemelere kayınvalidenin oraya gidince sessiz kimse ilgilenmiyor konuşmuyor hiç tekmelemiyorsağol canım aminn hayırlısıyla hiç sorma vallahi buralar bana tuhaf geldi
ilk önce celiin ne düşünürsen onu yaşarsın ne olur kötü düşünme ve kuzunu strese sokma allahın izniyle bişey olmucak bak ne güzel herşey hazırlanmış hayırlısıyla herşey düzelecek merak etme arabanın resmini çekte koy bakayım düşünme sakın kötü şeyler.. Duydunmu canım iyi tatiller sana kuzuna dikkat et. Asracım canımmm Allahım sanada hayırlı evlatlar nasip etsin bayramda yine sessizleşecek anlaşılıdı topiğimiz bugün kuzumu görmeye gittim kızlar kadın ne dedi dersiniz senin normal bir hastaneye gidip yüksek riskli gebelik bölümü olan yerlerde kontrol altında olman lazım 10 günde bir ultrosana girmen lazım dedi karnımın içinde alerjiden dolayı sürekli hapşurduğum için kanama oluşmuştu ya ondan ben tabi şok oldum üzüldüm tabi bundan öncesinde ultrasonda boyunu bile söylemediler neymiş efendim ayrıntılı ultrason değilmiş boy söyleyemezlermiş bu nasıl iş resmen ağladım diyarbakırı istiyorum diye doktorumu aradım böyle dediler diye oda onlar öncesini bilmiyor duygu kardeş bişey olmaz dedi rahatladım ama 10 gün sonra şeker yüklemesi için zekai tahir burak hastanesine gitcem ordaki doktor oraya git dedi inanın burda olsam insan 2. çocuğu doğuramam herhalde ne tuhaf 200 lira diyorlar ayrıntılı için diyarbakırı mumla aradım bacılar bu nedir Allahım hayırla doğurmamızı nasip etsin inşaallahh korkmaya başladım vallahi
zaten çocuğa en çok annesinin nazarı değermiş bişey dedikten sonra dilini ısır baribende cok hareketli cok hareketli dedim 2 gundur az hareket ediyor gibime geliyor nazarmı degidrdim ne :) cocuklar hisseder canım onu kimin sevdigini ilgilendigini ilgilenmedigini anlıyorlar
zaten çocuğa en çok annesinin nazarı değermiş bişey dedikten sonra dilini ısır barimaşaallahh diyelim kuzuna benim kuzuda şimdi çırpınıyor dışardan görüyorummmm maşaallahhh
ooyy paşaya bak sen maşaallahhhSana da gecmis olsun canim benim,insallah kotu bir sey degildir.ben de diyarbakirdaki doktorlardan memnunum ama tam net bise soylenmeyince insanin bir yani tedirgin oluyor.cok sukur hareketletini falan takip ediyorum ozellikle bu gunlerde bildigin bir yerden diger tarafa dogru gidiyor sanki elinin karnimin altindan kaydigini hissediyorum resmen.bebegimle basbasa kaldigimda hicbir sorun yok ne zaman kontrole gidiyorum soyle olabilir boyle olabilirden baska bise tam duyamiyorum.o da insani gercekten yipratiyor 2 gune toparlarim kendimi genelde boyle oluyor.yinede allahima bin sukur diyorum daha kotu bir yerde olsaydi da daha kotu konussalardi napardim diyorum.nasibimizde ne varsa onu yasicaz.insallah hakkimizda hayirli olan seyleri yasariz.
geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda sıcaklarla benim bile aram iyi değil sizi düşünemiyorum bile... son 3-4 gündür zor tutuyorum orucumu uykusuzluk halsizlik susuzluk hepsi var... son bir haftamız kaldı gerçi...
bayrama bişeyimiz kalmaz inşallah tatil dinleniriz biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?