koy canım yaa vallahi ne güzel hep birlikte geldik buralara ailemizden sonra topiğimiz oldu herşeyi paylaştığımız benim kuzumda bugün 631 gr olmuştu yarım kiloyu geçmiş diyorumMassallah kuzucuklara daha dun beta hcg degeri konusuyorduk simdi hareketlerini ne guzel :)))yarin koyarim resmi cnm :)
Suan telefondan giriyorum ama yarin ozelden msj atarim sana yardimci olursan cok sevinirim.gecen sefer gittigimde hocaya dedim hocam ankaraya istanbula nereye derseniz giderim dedim.sen bilirsin ama bosuna yorarsin kendini de bebegi de dedi.yine de sen bilirsin ama oradakilerde ayniseyi soylerler cunku suan yapilacak bir tedavi yok,ilac veremeyiz dogumu beklemek zorundayiz,zaten bebegin haftasi ilerledikce derisi kalinlasiyor gormekde zorlasiyor demisti.o yuzden sadece takip yapacaz demisti.ama her hocanin yorumu farklidir.belgeyi tarayip bir sekilde sana gonderecem cnm.allah razi olsun simdiden.dusundugun icin saol.Canım benim annem ibini sina hastanesinde çalışıyor eğer istersen ve bana gönderebileceğin bir sonuç varsa oradan bir kaç doktora ve denk getirebilirsem hocaya sorabilirim istersen
koy canım yaa vallahi ne güzel hep birlikte geldik buralara ailemizden sonra topiğimiz oldu herşeyi paylaştığımız benim kuzumda bugün 631 gr olmuştu yarım kiloyu geçmiş diyorummaşaallahhh kuzularımıza yediklerimiz onlara yarasın inşaallahhhh
Hayirlisi olsun cnm.gelme imkaniniz yokmu turkiyeye.ben orda turklerin yasadigini bile bilmiyordum.komik olacak ama ben kuzey ırak denilince hep sırnagin hakkarinin bir adim ilerisi karisik yerler olarak biliyordum.demek turklerde yasiyormus oralarda.
sadece seyahata gelebiliriz ama temelli kalmaya olmaz bende esimde tayiniz burda.ama burda turklerde var ticaret icin burdalar erbil ilinde cok var
Bizde duyguyla gezip bakmistik park yatak daha cok aklimiza yatmisti kiraci oldugumuz icin birazda portatif olmasi tasinmasi,hafif olmasi ,4 yasina kadar da kullanilmasi acisindan begenmistik.bayeamdan sonra annemler gelecek onlarla alacam yatagi.arabayi aldim kullanan arkadaslar vardi memnunlardi.cok bilindik bir marka degil ama ozellikleri kapasitesi,kraftın arabalariyla ayni,normal bir yerden aldim buyuk avmlerden alip bosa fazladan vermek istemedim.magaza kirasini bile musteriden cikariyorlaryarin resmini koyarim gorursun.tekerlekleri falan bayagi buyuk amortisor olayindan dolayi sarsilmiyormus o tarz tekerler.surusude rahat geldi.ayni ozellikteki arabalara 500 diyorlar.biz ipa uyesiydik ve tanidik olunca,kampanyada varmis,tabi sıkı pazarlikla,340dan 260a aldik.insallah memnun kaliriz.kızlar nasılsınız?? bu aralar nöbetlerden dolayı giremiyorum pek beni affedinn.. bir an önce doğum iznine başlasam keşke ama daha tam 11 haftam varşimdiden çok ağırlaştım, son ayımı düşünemiyorum. bel ağrılarım için ortopediye gittim dün, oturmayı yasakladı. oturmak ağrılarımı artırıcakmış ve ne yapıcam bilmiyorum. rapor almam imkansız.. sanırım bu şekilde ağrı sızı 11 hafta daha geçirmek zorundayım.
hala pek hazırlık yapmış değilim, celiin sana imrendim canım ne güzel hazırlamışsın:) park yatak mı tahta yatak mı almak konusunda çok kararsızım. bir de tabii bebek arabası seçimi.. şimdiden alsam mı kızlar yoksa biraz daha beklesem mi?? ne dersiniz? hepiniz tamamladınız mı??
kızlar nasılsınız?? bu aralar nöbetlerden dolayı giremiyorum pek beni affedinn.. bir an önce doğum iznine başlasam keşke ama daha tam 11 haftam varşimdiden çok ağırlaştım, son ayımı düşünemiyorum. bel ağrılarım için ortopediye gittim dün, oturmayı yasakladı. oturmak ağrılarımı artırıcakmış ve ne yapıcam bilmiyorum. rapor almam imkansız.. sanırım bu şekilde ağrı sızı 11 hafta daha geçirmek zorundayım.
hala pek hazırlık yapmış değilim, celiin sana imrendim canım ne güzel hazırlamışsın:) park yatak mı tahta yatak mı almak konusunda çok kararsızım. bir de tabii bebek arabası seçimi.. şimdiden alsam mı kızlar yoksa biraz daha beklesem mi?? ne dersiniz? hepiniz tamamladınız mı??
Bizde duyguyla gezip bakmistik park yatak daha cok aklimiza yatmisti kiraci oldugumuz icin birazda portatif olmasi tasinmasi,hafif olmasi ,4 yasina kadar da kullanilmasi acisindan begenmistik.bayeamdan sonra annemler gelecek onlarla alacam yatagi.arabayi aldim kullanan arkadaslar vardi memnunlardi.cok bilindik bir marka degil ama ozellikleri kapasitesi,kraftın arabalariyla ayni,normal bir yerden aldim buyuk avmlerden alip bosa fazladan vermek istemedim.magaza kirasini bile musteriden cikariyorlaryarin resmini koyarim gorursun.tekerlekleri falan bayagi buyuk amortisor olayindan dolayi sarsilmiyormus o tarz tekerler.surusude rahat geldi.ayni ozellikteki arabalara 500 diyorlar.biz ipa uyesiydik ve tanidik olunca,kampanyada varmis,tabi sıkı pazarlikla,340dan 260a aldik.insallah memnun kaliriz.
Bu arada aradan ciksin herseyi hazir olsun istedim.evimin yaninda avmler var 40indan sonra bindirir gezdiririm dedim.sezeryan olacagi kesinlestigi icin birde magaza magaza bebekle bebek arabasi aramak zorunda kalmayim diye dusundum. zaten arabada yok,zor olacakti benim icinde bebek icinde.dogumdan sonra alan arkadaslar imkanin varsa onceden al dogumdan sonra ha bugun ha yarin denilip kaliyor dediler.esimde bebise bise olmicak,bindirip gezdirecez,alalim deyince aldik :))esyalarini da yavas yavas hazirla istersen.zaman cabuk geciyor.en azindan acil olanlari alip cantaya koyarsan rahat edersin.
hadi bakalım inşaallah o günleride hayırlısıyla görürüz canım ya hep yarım kilodan fazla diyorum kilo diyince daha şişman geliyor kulağaCok hizli buyuyorlar duygu benimde yaklasik o kadar kiloyla gitmistim 3 hafta sonra 1.100grma ulasmisti.Cok guzel bise yaa artik gramdan cok kiloyla ifade edilince insaniin tuyleri diken dikan oluyor :)
canım okuduğun gibi işte sen nasılsın geçmiş olsun ağrıların geçer inşaallahh bende hep tahta istiyordum mobilyalı olsun diye ama biz turist ömer olunca en iyisi park yatak ama içimde şöyle güzel cicili mobilyalar inşaallah 2. yavrumuzda kendi evimiz olurda ona yaparım sonradan yapılabilirmi bilmiyorum bence yavaş yavaş kasıma kadar yap mobilyalı istiyorsankızlar nasılsınız?? bu aralar nöbetlerden dolayı giremiyorum pek beni affedinn.. bir an önce doğum iznine başlasam keşke ama daha tam 11 haftam varşimdiden çok ağırlaştım, son ayımı düşünemiyorum. bel ağrılarım için ortopediye gittim dün, oturmayı yasakladı. oturmak ağrılarımı artırıcakmış ve ne yapıcam bilmiyorum. rapor almam imkansız.. sanırım bu şekilde ağrı sızı 11 hafta daha geçirmek zorundayım.
Bayanlar uzun aradan sonra merhaba! Tatile annemlerin yanına gitmiştim.internet olmadığı için nete giremedim..evime gelincede karnımı kapıya çarptım. Moraller çok bozuldu,canım bişey yazmak istemedi...bugün doktorumuza gittik,bebeğe bişey olmamış. Ama çok aşağıdaymış bebeğim. Erken doğum riskine karşı 30 .haftada ciğer geliştirici iğne vuracakmış. Bide bebeğin gelişimi biraz önden gittiği için şekerden şüphelendi..bayramdan sonra tahlil yaptıracam inşallah şekerim çıkmaz..
hosgeldin yeniden cnm cok gecmis olsun bi sey olmamasina sevindim ins seker de cikmaz benim de gecen gun vardi seker tahlilim cikmadi sukur Allah saglikla kavustursun bizi bebislerimize tatilin nasil gecti
gunaydinlarr kizlarr dr.dan ciktim simdi ya afedersiniz bi kac gundur acayip kasintim vardi hafif kanama da oluyordu ama tahristen dolayi dr.a gittim mantar dedi iki tane krem verdi onlari kullancam hamilelikte cok sik gorulurmus siz dikkat edin yaa cok illet bi sey o kadar da dikkat ediyorum artik iki kat dikkat edicem dogumda bebege de gecebiliyormus tedavi edilmezse ama tedavisi kolay zrn arabada oturdum kaldim oyle sol kasigima oyle bi agri girdi ki nasil kullancam arabayi diye dusunuyrm gecmesini bekliyrm((
Bayanlar uzun aradan sonra merhaba! Tatile annemlerin yanına gitmiştim.internet olmadığı için nete giremedim..evime gelincede karnımı kapıya çarptım. Moraller çok bozuldu,canım bişey yazmak istemedi...bugün doktorumuza gittik,bebeğe bişey olmamış. Ama çok aşağıdaymış bebeğim. Erken doğum riskine karşı 30 .haftada ciğer geliştirici iğne vuracakmış. Bide bebeğin gelişimi biraz önden gittiği için şekerden şüphelendi..bayramdan sonra tahlil yaptıracam inşallah şekerim çıkmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?