Cok zordur mutlaka ben de uzun sure yattigimda sonra kalktigimda sag kalca kismim da batma oluyor adim atarken bir muddet sonra geciyor,ben ona bile dayanamiyom senin allah yardimcin olsun.sana ve annene ne kadar tesekkur etsem azdir.ben dr.lar biseler soylerken cok kotu oluyorum resmen algi falann hic bise kalmiyor.ciktiktan sonra ne demisti ya da niye bunu da sormadim diyorum.her doktorun yorumu gorusu farklıdır. Insallah bebisim icin guzel seyler soyler.Teşekkür ederiz teyzesi. bel ağrılarım ve sırt ağrılarım çok fena gece yatırmıyorBu arada annem perşembe işe başlıyor verdim sonucu gösterecek.
Cok zordur mutlaka ben de uzun sure yattigimda sonra kalktigimda sag kalca kismim da batma oluyor adim atarken bir muddet sonra geciyor,ben ona bile dayanamiyom senin allah yardimcin olsun.sana ve annene ne kadar tesekkur etsem azdir.ben dr.lar biseler soylerken cok kotu oluyorum resmen algi falann hic bise kalmiyor.ciktiktan sonra ne demisti ya da niye bunu da sormadim diyorum.her doktorun yorumu gorusu farklıdır. Insallah bebisim icin guzel seyler soyler.
Kızlar şuan hastanedeyim...tüm şüphelerim doğru çıktı ve akıntı sandıgım sıvı bebegin amniyon sıvısıymış...doktor hastaneye yatış verdi. 2 adet serum bağlandı. Ciğer geliştirici iğne be kasılma. Önleyici ilaç verdiler. Moralim çok bozuk fakat iyi düşünmeye çalışıyorum. Tuvalete kalktıkça sıvı geliyor yatarken gelmiyor ama bol su iç dediler. İçtikçe wc ye gidiyorum. Çıkış yolu bulamadım. Kızlar dualarınızı bekliyorum. Hamile duası kabul olurmuş inşallah sıvı gelmesi durur
bizim de benim halam almış hediye. Çıkrıkçılar yokuşunda bebek mağazaları var orada park yatak falan çok uygun diye duymuştum. Ben de şimdilik oda yapmayacağım mobilya bi yatak alıp benim odama koyucam. Artık bizim de çantalarımızı falan hazırlamamız lazım ya yavaş yavaş. Çok ağırlaşmış hissetmeye başladım kendimi ve sırtım belim felaket
Kızlar şuan hastanedeyim...tüm şüphelerim doğru çıktı ve akıntı sandıgım sıvı bebegin amniyon sıvısıymış...doktor hastaneye yatış verdi. 2 adet serum bağlandı. Ciğer geliştirici iğne be kasılma. Önleyici ilaç verdiler. Moralim çok bozuk fakat iyi düşünmeye çalışıyorum. Tuvalete kalktıkça sıvı geliyor yatarken gelmiyor ama bol su iç dediler. İçtikçe wc ye gidiyorum. Çıkış yolu bulamadım. Kızlar dualarınızı bekliyorum. Hamile duası kabul olurmuş inşallah sıvı gelmesi durur
canım neden bu kadar olumsuz düşünüyorsun allah korusun getirme aklına böyle şeyler. allahın izniyle bebeğinle bu dünyada kavuşacaksınız annesi. erken doğum için güzel bir hastane bul ve gönlünü ferah tut, dua et sadece. hem bak doktor da yeterli sıvısı var demiş. demekki çok fazla sıvı kaybetmemişsin. şimdi bol bol dinlen ayağa kalkmamaya çalış. bundan 3-5 ay sonra bunların hiç birini hatırlamıycaz bile bebeklerimiz kucağımızda olacak. allah hepimize en hayırlısını nasip etsin inşallah..Kızlar doktorlar anlamadı amniyon sıvısını geldiğini. Benim tarifim üzerine amniyon sıvısı büyük ihtimalle dedi. Ve turnusollu ped verdiler. Ped mavi kırmızı yada pembeye dönerse bebeğin sıvısıymış ve benimde amniyon sıvısı geliyormuş. Ama ayrıntılı ultrasonda bebeğin suyu yeterli çıktı ve doktor ilaç tedavisine başladı. Ama sıvın iyi deyip sevk etmek istedi bugün. Adapazarında doğum evindeyim ve erken doğum için premeture bebek konusunda gelişmiş bir hastaneye sevk olmak istiyorum. Devlet hastanesi tek kelimeyle iğrenç. Bildiğiniz hastane varmı? Bana doktorum istanbul medical park hastanesi veizmit konak hastanesini önerdi ve asla sakaryada doğum yapma erken gelirse dedi...Allah ım hayırlısını nasip etsin inşallah. Mucizemi yoktan o var etti,ve nasıl uygun gördüyse yaşayacağız. Bu dünyada olmasda meleğimle cennette kavuşurum inşallah
Kızlar doktorlar anlamadı amniyon sıvısını geldiğini. Benim tarifim üzerine amniyon sıvısı büyük ihtimalle dedi. Ve turnusollu ped verdiler. Ped mavi kırmızı yada pembeye dönerse bebeğin sıvısıymış ve benimde amniyon sıvısı geliyormuş. Ama ayrıntılı ultrasonda bebeğin suyu yeterli çıktı ve doktor ilaç tedavisine başladı. Ama sıvın iyi deyip sevk etmek istedi bugün. Adapazarında doğum evindeyim ve erken doğum için premeture bebek konusunda gelişmiş bir hastaneye sevk olmak istiyorum. Devlet hastanesi tek kelimeyle iğrenç. Bildiğiniz hastane varmı? Bana doktorum istanbul medical park hastanesi veizmit konak hastanesini önerdi ve asla sakaryada doğum yapma erken gelirse dedi...Allah ım hayırlısını nasip etsin inşallah. Mucizemi yoktan o var etti,ve nasıl uygun gördüyse yaşayacağız. Bu dünyada olmasda meleğimle cennette kavuşurum inşallah
Kızlar doktorlar anlamadı amniyon sıvısını geldiğini. Benim tarifim üzerine amniyon sıvısı büyük ihtimalle dedi. Ve turnusollu ped verdiler. Ped mavi kırmızı yada pembeye dönerse bebeğin sıvısıymış ve benimde amniyon sıvısı geliyormuş. Ama ayrıntılı ultrasonda bebeğin suyu yeterli çıktı ve doktor ilaç tedavisine başladı. Ama sıvın iyi deyip sevk etmek istedi bugün. Adapazarında doğum evindeyim ve erken doğum için premeture bebek konusunda gelişmiş bir hastaneye sevk olmak istiyorum. Devlet hastanesi tek kelimeyle iğrenç. Bildiğiniz hastane varmı? Bana doktorum istanbul medical park hastanesi veizmit konak hastanesini önerdi ve asla sakaryada doğum yapma erken gelirse dedi...Allah ım hayırlısını nasip etsin inşallah. Mucizemi yoktan o var etti,ve nasıl uygun gördüyse yaşayacağız. Bu dünyada olmasda meleğimle cennette kavuşurum inşallah
gunaydin kizlarr ya dunden beri oglusumun hareketlerini hissedemiyordum o kadar uzuluyordum ki az once hissettim artik dr.a gitmeyi dusunuyordum dun sabahtan beri hissetmemistimsukurler olsun ki tekmelemeye basladi oglusum annesini ruh gibiydim dunden beri yaa Allahim yokluklarini gostermesin sizinkiler surrkli hareketli mi boyle uzun sure hareket etmedigi oluyor mu bu ikinci boyle olusu korkutuyor oglusum arada
canım benim de aynı ben de senin gibi endişeleniyorum. Bayramda hiç durmayan kızım iki gündür işe geliyorum diye mi artık bilmiyorum hiç hareket etmiyor. Akşam evde de çok az tepki veriyor. MEraktan uyuyamıyorum bile...
Yya kizlar hareket etmemesi sizi uzuyor ama ben de asiri hareketten muzdaribim :)))) ya normal mi acaba bu kadar hareketlilik de ya da hareketsizlik.ben geceleri dogru duzgun yatamiyorum nereye donsem ordan vuruyor korkuyorum yan yattigimda yazik ezilecek bir tarafi diye cunku bobreklerime kadar geliyor vurmasi.acaba kilosu fazla cikiyor haftada ileri okuncami boyle oluyor.bu gidisle hiperaktif bise olacak :))bildigin eli sagimdan soluma dogru geciyor,hissedilmicek gibi degil,hatta esime gecen gun yan yatip esimin sirtina dogru donmustum sirtina benim karnim geldigi zaman o bile uyuyamiyor gulmekten gidikliyor diyor.benim gibi olan varmi aranizda bu da normal degil sanirsam.cikinca napacam bilmem.
slm cnm geldim donucem nerdeyse :)) haftaya p.tesi Allah kısmet ederse donucem Allah hepimizin gönlüne göre versin insallahannem her seyini almıs saolsun kuzumun hiç eksigi kalmadı nerdeyse bende aldım uzun kollu badiler ayaklı badler fln besigi ve dolabı kaldı kuzumun birde son zmnlar tulum fln alıcam simdi daha cıkmamış kıslıklar ince heersey senin nasılsın adasım ipeklim nasıl :)))
Kizlar merhaba icinizden kanamasi olupta progestron kullananlar oldu mu????6 haftalik hamileyim pembe sonra kirmizi kanamamoldu doktora gittimprogetron verdi.keseye bakti yolk sacini gordu.Insallah kotu birsey olmaz cok uzuldum
Kızlar sizleri üzdüysem hakkınızı helal edin. Hastane ortamı çok kötü yaptı. Bugün taburcu etti doktor. Sık sralıklarla takipte tutacak özel doktorum. Tüm gün su içtim korkudan,bebeğin suyu olması gerekendende fazla olmaya başlamış. Uzun süre yatarak 2-3 ay geçirebilirim sanırım..Allah ın izniyle atlatıcaz bugünleri inanıyorum. Ev ortamında moralim dahada düzeldi. Msj yazım bana moral veren herkesdan Allah razı olsun.etrafımdaki insanlar bende de fazla evham yapıp strese girdiler. Onları gördükçe bende panik olmuştum. Bugün çok şükür kendime geldim. Anne olmak çok güzel bir duygu karnındayken bile herşeyini vermeye razı oluyorsun yavrucuguna.inşallah ileride bugünleri anar güleriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?