mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
teşekkür ederiz teyzesi daha iyileri oğluşunun olsun inşallah

insallah teyzesi biz de teyzesinde bi dutdut vardi onu alcaz ablam ben vereyim dedi kullanmiyordu yepyeni de duruyor ben de olur dedim simdi internetten park yatak fln bakiyorum alcaz bu ay bakalim bi de minik cekmeceli bi dolap oda yapmayacagim ztn tayinciyiz ilerde yaparim onumuzdeki yil bu zamanlar tasiniyor olcaz yine sonrasinda da nasil ayiririm bilmiyorum ama kuzumu yanimdan :)

selam kızlar nasılsınız

ben çok iyi yorgunum bayram çok yoğun geçti ama güzeldi
bayramın 2. günü görümcem doğum yaptı ve gece refekatçı kaldım yanında
çok tatlı bir kızı oldu maşallah özlüyorum keretayı hemen alıştırdı kendine
hiç uyuyamadım gibi bişey hep viyakladı doyurup altını değiştirip yatırıyoruz ki uyusun yok uyumuyor
emzikte tutmadı annesi uyusun diye hep ben pişpişledim bir ara elimi tutup uyudu bırakınca ağlıyordu
ay bir hoşuma gitti nasıl sıkı tutuyor maşallah 3. günü evine geldi artık uyuyormuş
bir başka haberimde normalde yarın doğması beklenen diğer bebeğimiz de bu sabah geldi arkadaşımın da bir kızı oldu
henüz görmedim iş çıkışı gidicem inşallah
kızlar sizin bu mutlu günleriniz inşallah yakında... ne heyecan verici
Allah bana da nasip etsin

bayramda korktuğum üzüldüğüm anlar da oldu
benim kürtajdan sonraki 2.adetim bir hafta gecikti yazmıştım bittikten sonra lekelenmelerim hiç bitmedi bugüne kadar hala da var
ve bayramın 1.günü parça düşürdüm çok kanamam da oldu sonra yine lekelenmeye döndü hazır görümcemin yanına gitmişken acile göründüm kan aldılar içinde kürtajdan parça kalmamış iyi dediler hamile de değilsin dediler şuan herşey normal gözüküyor haftaiçi normal polikliniğe gidip doktora baktır dediler ne var bilmiyorum doktora gitmekte istemiyorum zaten işten de izin alama şu aralar adetimi beklemek istiyorum bilmiyorum ne yapacağımı sizde buna benzer şeyler oldumu

bizim de benim halam almış hediye. Çıkrıkçılar yokuşunda bebek mağazaları var orada park yatak falan çok uygun diye duymuştum. Ben de şimdilik oda yapmayacağım mobilya bi yatak alıp benim odama koyucam. Artık bizim de çantalarımızı falan hazırlamamız lazım ya yavaş yavaş. Çok ağırlaşmış hissetmeye başladım kendimi ve sırtım belim felaket

Hayirli ugurlu olsun minik yavrusu. Mart ayi hamislerindenmiydi?
yok değildi bi ara yazmıştı bende çok bilmiyorum bi girdiğimde buraya yazmış gördüm hani şu ben küçüğüm diyen hatırlayan olur belki

aminnn hayırlısıyla bize inşaallahhh..
canım doktoruna bi sor bence su gibi olması normalmi bilemiyorum bize de haber ver.

valla hayırlısı bakalım canım yaa artık üzmüyorum kendimi ne yapayım kızımı düşünüyorum sadece sen nasılsın canım sürüşe devam et bu ay olcak inşaallahhh
güle güle kullanın dütdütünüzü canım çok güzel bende kırmızı istiyorum

canım ne güzel şey yaşamışsın öyleeee darısı sana inşaallahh az kaldı sende içinde yaşayıp o güzel duyguyu tadına varacaksın o küçük parmaklar yavrunun olacak inşaallahhhh

canım kürtajdan sonra olabiliyor diye biliyorum ama yinede görün istersen doktora bişey yok demiş acildekiler çok düşünme Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin sana da güçlü kadınsın maşaallahhhh canım inan hamile kal en büyük destekçilerinden biride ben olacağım sen bizi hiç bırakmadın gidiyorum yazmıştın ya çok üzülmüştüm ama gitmedin bize destek oldun sevinçlerimizi heycanlarımızı paylaştın endişelerimize ortak oldun rabbim sanada yaşatsın hayırlısıylaa

Annamm cok guzelmis.guzel gunlerde kullan insallah.rengi cok guzelmis.ben bu renk kirmizi istiyordum aldigimin diger modeli kirmiziydi ama acik kirmizi oldugu icin bordosunu aldim.sepetinin yuksekligi sana buyuk avantaj saglayacak kaldirimlarda :))
Saglicakla kullan insallah.bel agrilarin nasil oldu,iyimisin.

Kızlar şuan hastanedeyim...tüm şüphelerim doğru çıktı ve akıntı sandıgım sıvı bebegin amniyon sıvısıymış...doktor hastaneye yatış verdi. 2 adet serum bağlandı. Ciğer geliştirici iğne be kasılma. Önleyici ilaç verdiler. Moralim çok bozuk fakat iyi düşünmeye çalışıyorum. Tuvalete kalktıkça sıvı geliyor yatarken gelmiyor ama bol su iç dediler. İçtikçe wc ye gidiyorum. Çıkış yolu bulamadım. Kızlar dualarınızı bekliyorum. Hamile duası kabul olurmuş inşallah sıvı gelmesi durur

Cok uzuldum cnm yaa ((( allah sifa versin insallah dualarim seninle.napacan morali yuksek tutmaktan baska carede yok ama insan uzuluyor seni cok iyi anliyorum.insallah tez samanda saglicakla cikacaksin hastaneden.neden oluyormus soylemedi mi bise doktor.ya da yapilacak baska ne varmiş?

siz de en yakın arkadaşlarım oldunuz bırakmam ben sizi benim de dualarım sizinle ama doktor kan testine göre hamile de değilsin dediği için bu ay olmam heralde diye düşünüyorum dün de arkadaşımın kızını gördüm ayyy o da çok tatlı yaa maşallah napim ben ikisini de mıncırasım geliyor
dün sürekli bunları düşündüğümden midir nedir rüyamda çocuğu olmayan ve çok isteyen bir akrabam var onu hamile gördüm kızı olacakmış o da hamile kalır inşallah

Allah şifa versin bu da geçer inşallah Allah yardımcın olsun biz de dua ederiz tabiki ama korkma üzülme inşallah çıkacaksın hastaneden normal zamanda doğacak bebeğinn

Çok geçmiş olsun. Dualarımız seninle. Biran önce durur inşallah. İyi ki de gitmişsin doktora...

Teşekkür ederiz teyzesi. bel ağrılarım ve sırt ağrılarım çok fena gece yatırmıyor Bu arada annem perşembe işe başlıyor verdim sonucu gösterecek.

geçmiş olsun,doktor kontrolünde olman çok iyi,iyi ki doktoruna başvurmuşsun.bu geçici bir durum muymuş,yoksa doğuma kadar böyle mi devam edermiş?
moral bozmak yok,moral çok önemli biliyorsun.bebişini sağlıkla kucağına aldığın gün hepsini unutacaksın.pozitif ol,her şey yolunda de hep kendi kendine .bizi de haberdar et.gönlüm seninle...

Teşekkür ederiz teyzesi. bel ağrılarım ve sırt ağrılarım çok fena gece yatırmıyor Bu arada annem perşembe işe başlıyor verdim sonucu gösterecek.

ben de sırt ağrısı çekiyorum,hele otururken...o yüzden genelde uzanıyorum.haftaya kontrolde soracağım doktora.ilaç ya da vitamin mi verir acaba kızlar?

canım çok geçmiş olsunnn moralini yüksek tut elbette vardır bir çaresi doktorlara söyle tuvalete kalktıkça geliyor diye en ufak şeyi atlama söyle doktorlara canım dualarımız seninle bizi haberdar et canım neden oluyormuşki söyledimi doktor
canım şuan hamile olmayabilirsin ama yarını kim bilebilir allahtan başka o yüzden sen çalışmalara devam et İnşaallah akrabanda sende en kısa zamanda hamiş kalırsınız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…