mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
benim pembedeoldu kirmizida su an yine pembe gibi.Doktoragittim ultrasonla bakti icinde yolk saci gordu 3 4 gune kalp atislari duyulur dedi.progeston verdi bugun kullanmaya basladim ama hala kanamam var

Son düzenleme:
Bebeğim iki gündür çok az ve zayıf hareket ediyo (

canim ayni seyi yasiyoruz benim de oyle bugun iyi masallah yorulduysan ondan olabilir belki bi de su bol bol ic ben de brz susuz kaldim bugun dun baya ictim bugun iyi sukur ki. 4saatte 10 kez hareket etmesi gerekiyormus ama standart degil tabi hicbir bebek

Su zaman geçsin de sağ salim doğsunlar gözümüzün önünde olsunlar artık

Su zaman geçsin de sağ salim doğsunlar gözümüzün önünde olsunlar artık

aynen aynen..seni o kadar iyi anliyorum ki dun butun gun ruh gibi gezdim insan dusunmek istemiyor kotu seyler ama ister istemez hadi oglusum diye diye bi hal oldum gece bile uyuyamadim dogru duzgun ama icin rahat olsun yasadigim icin biliyorum her gun ayni aktiflikte olmuyorlarmis

canlar nasılsınız bebişleriniz nasıl kimim85 bende ilk 3 ay kullandım canım tek sorun bayağı uyutuyordu halsiz düşüyordum allah yardımcın olsun canım goosip canım sakın üzme kendini tamm mı herşey çok güzel olucak evede çıkmışsın gözün aydın dikkat et kendine Allahtan hiçbişey olmaz inşaallah bebişini düşün kendine iyi bak. Asracım ne dicem bi arkadaş vardı bugün hamile haberini aldım inşaallahh seninde haberini alcaz bence hamile olabilirsin içime öyle doğuyor. Kızlar bugün şeker testini yaptırdım 100,5 çıktı değerim doktor iyi dedi şükür bişey çıkmadı rahatım yani darısı sizlere inşaallahh bende kayınvalidemlere gitiğimde korkuyorum hiç hareket etmiyor benim kız orda annemlerde sese ilgiye okşanmaya alıştı herhalde orda çıtı çıkmıyor karnımı seve seve hareketlerini duymaya çalışıyorum gece bende yatamıyorum çok hareketli oluyor uykudan bile uyandığım oluyor .. diğer kızlar nasılsınız alipek ipeksin cellin duydunmu serap wordolf çağlasam mı ve diğerleri kendinize ve bebişlerinize iyi bakın haa ankaradakiler bu arada bugün park yatak baktım anafartalar çarşısında 3. katta bi mağaza var süper şeyler var park yatak baktım çok güzeldi cumartesi alcak annem 150 175 tl

Son düzenleme:

Evet canım haklısın ister istemez takıyoruz işte sanırım işe gidince kızımda da bende de enerji kalmıyo

benim pembedeoldu kirmizida su an yine pembe gibi.Doktoragittim ultrasonla bakti icinde yolk saci gordu 3 4 gune kalp atislari duyulur dedi.progeston verdi bugun kullanmaya basladim ama hala kanamam var

Merak etme cnm eger kalp atislarini hemen duyamazsan sakin ol panikleme cunku benim 6+3te dr.duymustu ben anlayamamistim bazen gec duyuldugu olabiliyor 7.hafta gectikten sonra insallah duyulacaktir.birde benim hastanede ayaklarimin altina yastiklar koyup duz uzandirmislardi.insallah kanaman daha fazla devam etmez.dusuk onleyici igne vurmadilar mi?

Ooo sekerinin iyi ciktigina cok sevindim hadi gozun aydin.benim de annemle babam geldiler geziyoruz bu aralar.keske olsaydin burda tanisirdiniz.yarin bizde yataklara bakacaz insallah.

Yok canim igne vurmadilar100mg dan gunde ikiser tane toplan 4 tane verdiler.Azaldi gibi sanki/Idrarimi yaptiktan sonrada bakiyourm kirmizi ya dapembeolmuyor artik yalnicapeceteyegeliyor sildigimde.Gece silmedigimden heralde sabah koyuydu.Birde benim kesem yusyuvarlak degil.iki doktor gordu bozuk demedi.Ama ona da teleslandim.Pazartesi soracagim hepsini

canım şekerin iyi çıkmış maşallah park yatağı alınca ekle mutlaka kimse bişey eklemiyo zatennnn hani şu annenin ördüğü cicileri de eklersin hepsine bakarız inşallah
benim kanamam hala durmadı lekelenme değil artık bayağı adet kanı gibi geldi sabah kalktığımda her yerim batmıştı adet oldum galiba ama zamanına daha 5-6 gün var anlamadım gitti düzenim bozuldu günleri hesaplayamadığımdan mı ne tutturamıyoruz
inşallah o arkadaşın sağlıklı bir hamilelik geçirir bana da sağlıklısını versin Rabbim

estağfirullah canım sen bizi üzmedin de kendini üzdün diye üzüldük biz
yatarakta olsa geçirirsin son aylarını bol bol dinlen doktorunu dinle sağlıcakla doğacak inşallah

yarın şeker yüklemesi yapılacak...devlet hastanesinde yaptıracağım.daha önce yaptıranlar bilgi verebilirler mi acaba?

şöyle yardımcı olmaya çalışayım. Muayenede soruyorlar ailede şeker hastalığı olan var mı? (Anne baba önemli) Eğer varsa 100lük yoksa 50lik diye adlandırdıkları şeker testi yapıyorlar. Benim 100lük yapıldı. Önce kan veriyorsun. Ardından 2 bardak (pet bardak) şekerli su içtim. 1 saat aralıklarla (yani toplamda 3 kere) 2 defa daha kan alındı. HEpsi bu kadar. 50lik şeker yüklemesinde de 2 saat sürüyo 2 defa kan alınıyor. ŞEkerli su biraz mide bulandırabiliyor ama çok da abartılacak bişi yok. içemezsen limon falan sıkıp içebilirsin. Tadı biraz daha iyi oluyor o zaman. Son olarak aç gitmen ve bu esnada hiçbirşey yememen gerekiyor.

Kolay gelsin...

Son düzenleme:

teşekkür ederim cevabın için,doktor 75 gr dedi.inşallah sonuç olumlu olr. bişey daha soracağım:hemen sonuçlar veriliyor mu?doktora gösterebiliyor muyuz aynı gün içinde?

teşekkür ederim cevabın için,doktor 75 gr dedi.inşallah sonuç olumlu olr. bişey daha soracağım:hemen sonuçlar veriliyor mu?doktora gösterebiliyor muyuz aynı gün içinde?

Hımm 75lik hiç bilmiyorum valla :) ama süreler ve içtiğin şeker miktarı değişiyo sanırım ya. yapı aynı yani. Ben özel hastaneye gittim 12de bitmişti kan vermelerim ve 4de öğrenmiştim sonucu. Devlet hastanesinde nasıldır çok bilmiyorum açıkcası ama en fazla ertesi gün alırsın diye düşünüyorum.

günaydın kızlar.nasılsınız?
Bizlerr iyiyiz bugun bol bol gezdik :) bebisimize park yatagini aldik kurmasi kaldi.uyku setimizi denizci modelinden aldim cok hosuma gitti,sonra kuvetimizi de aldik,nevresim takimimizi aldik eksik kalmadi,Arda keremimizin aramiza katilmasi kaldi :))))heyecanla bekliyoruz.

selam kızlar, umarım herkes iyidir. ben bugün 50 gr lık şeker yükleme testi yaptırdım açlık 94 tokluk 139 çıktı. doktor 100 gr. olanı da yaptıralım içimiz rahat etsin dedi. canım sıkıldı, umarım bi terslik çıkmaz. hayırlısıyla atlatsak şu günleri de pazartesi de onu yaptırıcam, inşAllah normal çıkar. sizler nasılsınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…