birde ben bi hafta önde ya şuan 26+3 deyim kaç aya denk geliyor burda da kilosunu söylemiyorlar ne kadardı en son bilmiyorum ta eylül 4 te kontrol birde kızlarrrrrrrrrrrrrrr ne dicem hangi yiyecekleri yemeliyiz yavruşlarımıza yarasın onlara kilo yapsın diye
sütten çok yoğurt yiyorum ayran içiyorum yerini tutarmıki bağırsak sorunum olduğu için çok süt içemiyorum yasaktı zaten hamilelikte deldim yasağı
liğht mıcnm ya lıght iç bana dr.um lıght ıc dedı cok kılo aldıgım ıcın hem rahatsızda etmıyor yogurtta olur tabiki oda onemli :)
liğht mıtmm içerim 6,5 aylık vayyyyy be zaman ne çabuk geçiyor az kalmış
aa o zaman bundan sonra liğht süt içiyoruz kızlarrrrrrrevt cnm hmde normalinkinden daha yuksekmıs degerleri kalsiyum fln :)))
aa o zaman bundan sonra liğht süt içiyoruz kızlarrrrrrrbebişlerimize yarasında hayırlısıyla birde ben çok kilo aldım ya almış gibi görünmüyorum normalde de çok zayf olduğu için ama 69 kiloyum 70 olcam nerdeyseeeee bebeğe yaramıyormu yoksa diyorum sonrada saçmalama o zaman doktorlar zaten derdi haftasına uygunn değil diye
oyy masallahgaliba benmki onden gitmeye baslamıs cunku gecen hafta bana 26 haftalık dedi bnm hesabıma gore 25+3 ama dr.26 dedi hazırla bakalım bende eylül sonu gibi diyorum gec olmaz herhalde hayırlısı artık :)
aa o zaman bundan sonra liğht süt içiyoruz kızlarrrrrrrbebişlerimize yarasında hayırlısıyla birde ben çok kilo aldım ya almış gibi görünmüyorum normalde de çok zayf olduğu için ama 69 kiloyum 70 olcam nerdeyseeeee bebeğe yaramıyormu yoksa diyorum sonrada saçmalama o zaman doktorlar zaten derdi haftasına uygunn değil diye
çok şükür sağlıklı olsunlar da, ama gelişimi 2 gün bile önde görünse insan sevinmiyo da değilbugün boya alıcak babası pazar günü odası boyanıcak küçük hanımın pazarteside eşya bakmaya gideriz inşAllah. ağırlaşmadan çıkaralım aradan bence canım, ben hala çok şişmedim şükür ama hiç belli olmaz bu aylardan sonrası, Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi bebişlerimizee :)
hiç korkma ben doğum hikayemi anlatmamıştım :) anlatıyım.beklenen doğum tarihi 16 kasımdı 18 i geldi doktoru aradım yarın gel dedi kontrole.ben evden çıkarken çantamıda aldım içime doğmuştu.muayene etti hiç açılma yok cumartesiydi.pazartesiyide beklesek birşey olucağı yok dedi.nds mi nts mi ne ona girdim bebeğin hareketleri azalmış dedi yarı saat içinde hemen lağman falan yaoıp ameliyata aldılar sayı sayarken saate bakmıştım 2 ye 20 var falandı.dalmışım.sonra bi ayıldım odamda bebeği bana gösteriyolar ilk ne dedim biliyomusun alın yanımdan kendimde değilim düşer diye.ne acın oluyo ne birşeyin o anda iyice kendime gelmiştim akşam yürüttüler sonra çok rahatladım.gaz sancısı oluyo bide kum torbası koyuyolar o da ağrı yapıyo.ağrın olmasın diye ağrı kesici uyutucu falan yapıyolar ama sen bebeğine bakmaktan uyumuyosun bile :)
bence yine hastanede evde olsa yazardı hastanedende yazmıştı kesin doğurdu bence inşallah iyidir bebişte oda.
ben internetten izlemiştim banada mantıklı geliyor sakin sakin doğum yapıyolar.bencede araştır bakalım ne diycekler.
bol su ayran iç maden suyu iç.salata falan yediysen ordan geçmiş olabilir.geçmiş olsun.
AA çok kısa ama bu detaylı istiyorum benn bi ara anlat canım ilk öğrendiğinden itibaren kısa bir giriş fian sonra herşeyiyle detaylı şekilde...
müsait olduğunda yazarsan çok sevinirim hatta seviniriz dimi kızlarrrr
AA çok kısa ama bu detaylı istiyorum benn bi ara anlat canım ilk öğrendiğinden itibaren kısa bir giriş fian sonra herşeyiyle detaylı şekilde...
müsait olduğunda yazarsan çok sevinirim hatta seviniriz dimi kızlarrrr
anamm en başındanmı? 8 sene öncesiydi ama aklımda tabiki :) testle öğrendim.ilk muayenemde tansiyonum çok yüksek çıktı doktor ilk muayenede böyle giderse kaybederiz demişti düşün halimi hemen tuzsuz şeyler aldım eve gelirken sonra eczanede bir ölçtürdümki çok şükür tansiyonum normaldi yani sadece ilk ultrasonun heyecanıymış yükseklik.her ay kontrollere düzenli gittik çok güzel bir hamilelik yaşamıştım.çok eğleniyodum.taki son ay doktor beni bir devlet hastanesine gönderip orda nts testi yaptırana kadar çünkü orda gözümün önünde sancı çeken kadınlar vardı biri doğurdu kendi kendine ve ben kendi doktoruma bir daha gitmedim sinir oldum.oraya gönderip orayı görmemi istediki ona özelde dışarda yaptırtıyım yani doğumu.bir anda psikolojim alt üst olmuştu ve şu anki doktorumla tanıştım içim çok rahatladı onda doğum yaptım.şimdide ona gidiyorum.inşallah Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasib etsin.seninde bu mübarek günde Allah dualarını kabul etsin bebişin en kısa zamanda seninle olsun.
amin canım.hikayeyi okudum çok komik gerçekten hemde çok güzel ama ilk doğumu olsa korkardı 2.si olduğu için biliyo normal doğumu ne güzel :)
Tabiki seviniriz cok seviyom ben de dogum hikayesi dinlemeyi yaa arada dogum hikayesi videolarla izliyom o ilk annn beni benden ediyorr aglamaktan kendimi alamiyommmm :))
duydunmu ya söyleyince aklıma geldi
kızlar sitedeki doğum hikayelerini okuyor musunuz http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri-f504/
ben hamileyken çok okurdum en beğendiğim bir hikaye var hatta hastanede sıra beklerken eşime de okumuştum birlikte gülmüştük
sonra kürtaj haberi almıştık ama neyse geçti o günler yenisine sağlık diyorum size bu komik hikayeyle başbaşa bırakıyorum
uzun ama pişman olmayacaksınız garanti veriyorumm
29 agustos 2011 de 40. haftam dolmasına ragmen gelmeyen kızım, 7 eylul sabahı gelmeye karar verince ;
6 eylul gunu annem ve erenle bırlıkte oglen 12 de evden cıkıp aksam 7 ye kadar avm, maltepe vs gezdıkten sonra 7 de eve gelıp 8 de tekrar yegenıme oturmaya gıttım.bende tık yok tabı :))
saat 10 da eve geldik. annem 15 gun bekledı bızım kız gelmeyınce bursaya donmeye karar verdı ( 3 saatlık yol ben hastaneye gıdıp dogurana kadar gerı gelır dıye dusunduk )
12 de annemı otobuse bındırdık eve geldık bende yıne tık yok :)
cay demledım vs esımle oturudk. gece 2 de eren uyudu.erenı yatırdım( eren hala oto koltugunda yatıo, uyuduktan sonra yataga yatırıyoruz, ve ben 9 ay boyunca erenı de tasıdım hergece erende 20 kg :))
bende yattım.eren 2-3 kez kalktı tabi.gıdıp onun yanına yattım. o dalınca yatagıma dondum. son yatagıma gecışten sonra tuvalete kalktım tekrar.( oylede uykum varkı saat 4,5)bu arada bıraz agrım var ama son bı haftadır ara ara oldugu ıcın onemsemedım.
evın ıcınde bıraz dolasıp su falan ıctıkten sonra agrım devam edıo annemı aradım
Tugba: anne gittin ama gerı gelıcen galıba :)) sancım var sankı
annem : tamam kızım yarım saat sonrakı otobuse bınıyorum ( otobusten ınelıde 1 saat oldu :)
tekrar tuvalete gıttım oda ne nısan gelmıs( erende nısandan 5 saat sonra dogum oldu )
özerı uyandırdım
tugba: özer kalk nişan geldi çok derın uyuma ben dus alımm 2 saat sonra cıkalım hastaneye
özer : tmm sen gır ben erenı uyandırayım, fılızı (yegenı) arayayım berkı alıp gelsın erenı oyalarız hastanede.
bu konusma sırasında ben kıyafet secerım :))
çantaları kontrol ederım makyaj cantamı dogum cantama koyarım :))
ben oyalana oyalana yarım saat sonra dusa gırerım. ama dusta bı sancı kaldım dusta :S
tugba: özerrrrrr özerrrrrr( özer duymaz :))
özer : soyle cnm
tugba: nerdesın sen bagırıyorum bagrıyorum duymuyosun
özer: kahve yapıodum :))
tugba : şimdi tam zamanıydı ( hahahaah) erenı kaldırdın mı
özer: kaldırcam şimdi
tugba: viladayla banyonun altını kurulayıver gulumm yapamıcam ben
özer banyoyu kurular :))
ben dustan cıktım ama yatak odasında kalakaldım kımıldayamıyorum.evın ıcınde kahkahalar ucuooo :)) özer kamerayı acmıs benım sancı gelıncekı halımı cekıoo.
tugba: kapat sunuuuu(1 hafta sonra dalga gececek bılıorum ) özerrrrrrrr dur bısey oluoo
özer: noluoo oglumm hadii gıyın hemen çıkalımm
ama ben gıyınemıyorum bıle ,komıdının ustunde camasırlarm var alamıyorum. ama bızde hala kahkahalarla gulutyoruz.
sutyenı taktımm tısortu gıydım bi sancı bornozu toplayıp ustune oturdum
o ne suyum geldi........ özer telefonu uzatır filizi ara der bı yandan da erenı gıydırır.
Filizi ararım kızz nerdesın sen suyum gel koşş . sizi beklıorum gecerken almıcanızmı benı der
Filiz o telasla a-bı ayagına sıyah bı ayagına beyaz ayakkabı gıyer , bide yolda gerı donup degıstırır.
Yıne bısey oluooooooooo bı sancı daha kuvetlı ve ıkınmam lazımmm ıkınmak gelıoo
Bı sertlık olutsu
Özerrrrrrrrrrrrrr yetısemıcez gelıooooooooo kafası cıkıcak sımdııı
Özer: dur oglum tamam bişey yok
Tugba: valla geldı yetısemıcez yaa geldı geldııı
Özer elımden tutar yataga yatırır
Tugba: Cabuk ambulansı ara kıbar ablayı (ust komsum)cagır
Özer: ambulansın numarası kaççççç :)
Ambulansı arar
Özer: hemen bı ambulans gonderın esım dogum yapıoo
112: durumu ne
Özer: ne durumu cocugun saclarını goruyorummm :S
112: adresı verın sakin olun
Kibar abla gelır gözler yerınden cıkacak, gıder hemen ellerını yıkar.(saçları goren şoka giriooo :) erende yanımda oturuyoooo hahahahaha
Tekrar 112 aranır bu arada filizde geldi tabi oda şokta :) filizin olguyla eren salonda oyuna basladılar :)
Ben ıkınma gelsede ıkınmıyorum ambulansı beklıyorum :) hala hastaneye yetısırız dıye :)
Filiz alır telefonu 112yle konusmaya başlar, sancı var cocugun sacları gozkuo vs,
112: anne napıo şuan
Filiz: bize bakıoo kendini kasıyoo galiba
Ben : dogurayım mı ambulans gelmeden sor
Filiz : dogursun mu ?
112: napıyo kı dogurmuyo mu :))))
TUTUYORUMMMMMMM
112: DOGURSNN TABİ COCUK SIKISIP KALICAK
BİR IKINMAYLA KUZUM DOGDU :)
Kibar abla panıkledı 3 kez kordon dolanmış kordonu actı
2dk sonra ambulans geldi 2 ambulans 6 saglık gorevlısı gobegını kestıler, benı sedyeye alıcaklar yatak matak heryer battı tabi.
Ben : filiz şimdi benı kadıracaklar ya hemen carsafları kaldırın ıyıce yataga gecmesın :)
Odada yıne kahkahalarrr
Hastaneye gıttık yırtıgım cokmus , dikişlerım atıldı
Berbat bı hastane oldugu ıcın 24 saat kalmak istemedim imza atıp cıktık
Eşim gitti İstanbul a ben gitmedim şimdiden çok mutsuzum kendinimi yalnız hissediyorum ve özledim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?