mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

yarın inşallah güzelce görürsün bebişini.Allah kolaylık versin sana ve diğer çalışanlara biz evde bile zorlanıyoruz,ağırlaştık artık.yakında okul açılıyor oğlumu okula nasıl götürüp getireceğimi düşünüyorum 4 kat merdiven inip çıkmak çok zor olucak.

ya bi de çalışmaktan geçtim de arabayla geliyorum işe kendim kullanıyorum o çok zorlamaya başladı. Eşimle işlerimiz çok ters. O bıraksın desem çok çok erken kalkmam lazım ki geç kalmasın. Otobüs dolmuş da iki vesait hiç gözüm yemiyo. Mecbur kendim geliyorum 15 km ama trafik Böyle giderse benim kız seneye ehliyet alır

canım valla 2 gündür kramplardan ve mide yanmasından mahvoldum. dün gece 2 kere girdi kramp aynı yere, yürürken bile ağrıyo bende sözde sola yatıyorum ama sürekli sağada dönüyorum sırt üstü de yatıyorum bel ağrısından sabit yatılmıyo ki cumartesi gecesi hayatımın en kötü kabuslarından birini gördüm, aksi gibi kocamda salonda uyuyakalmış, korkudan 1 saat tuvalate bile kalkamadım tekrar uyumaya bile korktum yani. Allahtan eşime seslenince duydu. 2 gündür de çıkıyoruz yürüyüşe ama pek iyi gelmedi bana sanırım valla herkes tepki gösterecek ama ben normal doğum yapamıycam sanırım. aklımda kombine epidural, spinal anestezili sezeryan var. bakalım hayırlısı.

Gunaydinnnn guzel annelerr Duygucum dogum gunun kuylu olsunn :) kizinla esinle sevdiklerinle nice guzel yaslara hep beraberr :)) iyisindir umarim
duydunmu ben de pek giremiyorum bu ara misafirim vardi arada girince bakiyorum pek ilerlememis oluyor sayfa tatil yapiyorlar heralde arkadaslar aman bi sikinti olmasin da..kasilmalar bende de okuyor fazka fazla alistim artik bi geliyor ayyyy kasildim kasildimmm dyip kaliyorum :) normalmis de duzenli ve sik olursa o zmn gel dedi dr.um
celincim dogum fotografcisi ben de isterdim de normal dogumda olmuyor heralde di mi :) o halde iyice dagilmis olcaz zaten bence fiyat gayet uygun daha fazla duymustum ben iyiymis cok guzrl bi ani
caglasammi cnm isin zor ya.ben evde bile bi is yapiyorum sonra yatip kaliyorum su halde calismak iskence gibi grlirdi bana iyice hantallastim oturup kalkarken bile garip sesler cikartiyorum :)
kizlar bi de dun benden biraz su geldi gibi oldu anlamadim akinti degildi eminim de bi daha da olmadi anlamadim

Kizlar bugunden itibaren 32.haftalik yasal dogum iznine cikmis bulunuyorum :)))) sabah aldim raporumu cok sukur.darisi hayirli dogumlara insallah.caglasammi senin durumuna inanki cok uzuluyorum,insallah allah guc kuvvet versinde son zamanlarin iyi gecsin bari.32. Haftaya girdiginde hic dusunme al raporunu derim gercekten zor cunku bu halde calismak.duygucugun dogum gununde kultlu olsun esilanla nice yaslara :) fotografci icin yorum yapan herkese cok tesekkurler ben de anlasacam uygun geldi paket icinde hersey bol :) zaten d.bakirda ondan baska fotografci da yok ben bu kadarina bile sasirmistim zaten.

Cnm normal doguma da geldiklerini soylediler ama o halde nasil poz verilir hala dusunmekteyim :)))

uff çok zor valla işin.evet doğuştan ehliyetli olur :)

yürüyüşte tetiklemiş olabilir magnezyum içmeyi ihmal etme kramp aengel oluyor.

sen tedbirini al bol su iç.hepimiz ağırlaşıyoruz Allah kolaylık versin.

oh hadi gözün aydın.yani senin doğuma 7 haftamı kaldı anammm :)

birazdan misafir geliyor bu ara oğlumun sınıf arkadaşları tabi anneleride benim yakın arkadaşlarım.arayıp diyolarki seni merak ediyoruz göbeğin ne kadar büyüdü çok komiğime gidiyor.koca bi göbek işte öne doğru gidiyor 9 aylık olunca ne olucam kimbilir?ne güzel kilo bile vermiştim 6 kilo ama 8 kilo aldım 2 ayda olsun doğumdan sonra veririz ne yapalım.

canım hayırlı olsun iyi yapmışsın. Ben biraz daha dayanmaya çalışıcam bakalım doğum sonrası kızımla biraz daha kalabilmek için. Tabi bu benim fikrim. Bakalım yarın doktorumuz ne diyecek. Fotoğrafçı çok uygun bulmuşsun bence. Var mı internet sitesi falan önceki resimleri?

Cnm normal doguma da geldiklerini soylediler ama o halde nasil poz verilir hala dusunmekteyim :)))

o durumda durup bi de poz verdigimi dusunemiyorum :)) kanter icinde sac bas dagilmis dusunsene hicbi sey olmamis gibi :) fotografciyi tanimazsin bile heralde kim cagirdi seni bu halde foto mu cekilir diye :)

Canim seni cok iyi anliyorum. Ben de 20km yol gidiyorum artik agirlastigim icin o kadar araba kullanmak zor oluyoo sen ne zaman çıkıcaksin izne? Ben 34. Haftada cikicam. Daha 5haftam var!!((

facebookta Diyarbakır doğum fotoğrafçısı masal perisi yazınca çıkıyor :) ıncelersın bır ara cokkk güzel resımler var ikizleri falan çekmişler bazı ornegını koymuşlar.orda albüm koyulmamış ama albümün orjınalını dr. odasında ıncelemıstım harıkaydı.

Beğendim çok güzel valla. Ben kararsızım fotoğrafçı konusunda. DAha doğrusu ameliyathanedeki hallerinin görüntülenmesi konusunda kararsızım. Çıkınca zaten profesyönel foto çeken arkadaşlarımız var ama içerde düşünüyorum hala

selamm kıslarrr nasılsınızzzz herkes iyidirr inşallahhh ben gıdımlaa şükürlerr olsunki çok iyiyimm minik yiğenimde çok iyi bi görsenizz insanın kucağından bırakası gelmiyorr melekkler gibii birkaç gün sonra gidicem nasıl gidicem bilmiyorum bırakasım hiç yokk :2: tecrübelenmiştim ilk yiğenimde bu 3. yiğenim ama 2. ablamın ilk bebişi her biri birbirinden ayrı miniklerimin bu arada ablamın bir cihaz var yatmadan önce gıdımın kalp sesini dinliyorum ninnim oldu artık kıslarr çok konuştum herkesi öpüyorumm kendinize ve bebişlere iyi bakınn

Hanımlar

Bir de doktorlarınız artık ne kadar sürede bir çağırıyor?

benimki ayda 1 çağırıyo.ama ben her seferinde bir bahane bulup kontrole gidiyorum 15 gün olmadan ücret almıyorlarya :) ne yapıyım 100 tl olunca muayene.
bu ay sabretmeyi planlıyordum ama şimdi başladım kurtlanmaya yarın gitsemmi diye :)
ama birde doğum parasını konuşucağım için pek gidesim yok çünkü tek olucam ama zamanımı beklersem kayınvaldem burda olucak onla giderim o konuşur.

cnm kramplar kalsiyum magnezyum azlıgından olıuyo diye okumustum nette süt içiyomusun kuru kayısı ye magnezyum varmıs ben gunde 2 tane yıyorum kabızlık için yiyorum ben iyi geliyor Allah kolaylık versin canım ya hepimize benim tek sorunum cok terliyorum bizim burası cok sıcak eylül sıcak gecer ekim sonuna yagmurlar baslar artık dort gozle bekliorum valla kısa kısa basla yuruyuslere 1 gun arayla mesela 10-15 dk sonra alısınca hergun daha uzun cıkarsın dogum herkesin kendi tercihi cnm tepki niye gösterilsin hayırlısı olsun sen nasıl kendini daha iyi hissediceksen o sekilde yapman en iyisi

Canim benim illa normal olacak diye sartlandirma kendini zorlama hic korkuyor olabilirsin ben de cok korkuyorum o yuzden seni cok iyi anliyorum.bana dr.sekerden dolayi mecbur sezeryan demeden once bile sezeryan dusunuyorum dediginde de sen de panik havasi goruyorum normal dogumu bu tedirginlikle yapacagini sanmiyorum demisti ki benim dr. Kolay kolay sezeryana almayan biri kimseyi.o yuzden hangi turlu rahat hissedeceksen o sekilde yap cunku her ikisinin de kendine gore riskleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…