mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

Evt canim ben almistim niveanin cantasini icindekileri kullanamadik daha ama guzel urunler var.sabunu,bebek yagi,pisik kremi,islak mendili,sampuanı, alt acmasi.cantasinibdogumun oldugu gun kullanacam.bebeginkini valiz tipinde hazirladim.benim esyalarimida ayri cantaya niveaninkine koydum sigdi zaten.bence pijama her ikisinde de zor ebeler acikligi sık sık kontrol ettikleri icin geceligi kaldirmasi kolay fakat pijamanin altini cikardigin zaman sanci cekerken bildigin alt kisim circiplak kaliyon o da hos bir durum degil tabi bu benim gorusum.sezeryandada altina hasta bezi koyup biraz zaman gecince ebeler gelip karnina masaj yapip biraz bastirarak atilmasi gereken kani attiracaklarmis .boyle bir durumdada pijamayi giyip cikarmasi cok zor olur diye dusunuyorum.

Bir kac gun farkli oldugunda dr.lar sorun etmiyor.benimkini 31+larda verdi yani o da 32nin icinde oluyordum.

teşekkür ederim canım.aynen vitaminlere devam.benimde magnezyumu 2 ye çıkarttı.zaten toplanma sancıymış aman olmasın.ben o panikle bebeği bile göremedim.

Canim gecmis olsun dikkat et dinlen bol bol. Benim de aynisi oluyodu. Dra sordum rahim kasilmasidir deyip normal karsiladi. Simdi ben de süphelendim. regl agrisi gibi agrim da var 2-3 gündür. Benim dr biraz rahat sanirim..

teşekkür ederim canım.ihmal etmeyin ama endişenlemeyinde tabi.kasılma olduğunda aşağı baskı oluyo tuvaletinde geliyo.birde ben ne zamandır kabızken şimdi ishal gibiyim biraz.internetten baktım olurmuş.

kızlar bir soru soracağım yaa göbeğimi görmeniz lazım resmen aşağıya inmiş durumda korkuyorum erken doğum mu olcak diye aranızda yaşıyan varmı

Ayy canim benim gecmis olsunnn ya.korkuyordum simdi daha cok panikledim.sanci oldugu anlasilmiyormu yani disaridan.yaa benim kasik agrim cok oluyor onu da bebegin kafasi asagida oldugu icin baski yapiyor diyordim ara sertlesmeler oluyor ama sonra ben hic farketmiyorum ve geciyor.seninki gecmiyormuydu. Ya bana doktor ihtiyacin yok deyip magnezyum da vermedi hadi ayni seyleri ben de yasarsam diye korkmaya basladim.

kızlar bir soru soracağım yaa göbeğimi görmeniz lazım resmen aşağıya inmiş durumda korkuyorum erken doğum mu olcak diye aranızda yaşıyan varmı

Bazilarinin cok asagida olabiliyor duygu bazilarida cok yukarda tasiyor.benimki gogus altindan basliyor hemen tipimi bir gorsenn :))))bu arada ben de bugun saglik ocagina insilun ignelerini yazdirmaya gittim bir sistem varmis normal seker gebelik sekeri farketmez senin her turlu bilgin sisteme giriliyormus.boyu kilon falan.hepsini gectim kardesim 8 aylik gebeyim benden bel olcusu aldiriyor doktor bu halimle 103 cikti tabi.ya dedim 32 haftaligim 33 bitince 8.ayi bitirip 9a girecem nerdeyse 9.aya yaklasan bir insanin bel olcusu ne kadar dogru olabilir,hic saglikli bir sonuc degil bu nasil oluyor dedim.bizdende tum seker hastalarindan istendigi icin yapmak zorundayiz dediler yuhhh dedim.yani sirf biseyleri yapmis olmak icin yaptiklarini bir kez daha anladim.

ya bilmiyorum o kadar tuhf geliyorki bildiğin aşağıda duruyor akşam yukarı çıkıyor biraz anlamadım hayırlısı bakalım perşembe kontrolüm var umarım bi sorun felan yoktur. ilk defa duydum nasıl bir sistemmiş yahu neyse doğumdan sonra sen beden ölcümü değiştirin diye gidersin artık

sağol canım.geçiyodu nasıl anlatıyım birden göbeğimin bir tarafı kubbe gibi dikleşiyodu bende bebek kafasını poposunu çıkartıyo sanıyodum aynı anda acı olup aşağı baskı oluyo çok sıkışmışsın gibi.ama hep karnımda ağrı var küçük küçük batmalar.ben gazım var çok yiyorum rahatsız oluyorum karnım büyüdü yok yoruldum falan derken meğer sancıymış.zaten sanki adetliymişim gibi ağrım var belimde ağırıyo biraz.dün annemdeydim dinlendim.gece eve geldik ilacı içtim yattım ama gece hep hissettim ağrıyı.evde dinlenicem inşallah geçicek.doktora böyle giderse erken mi doğar dedim doğmasın daha çok var dedi.iyiiki gitmişim.sen korkma canım nts ye baktırınca belli olur hem doktor ultrasonda görürdü.düşün ultrasonu göbeğime koydu hemen söyledi sancıların var diye.hemen anlıyolar.magnezyumu almalısın bence doktoruna sor haftaya gidince.

zaten yarın gidicekmişsin doktora korkma benimde aşağıda duruyor.dün doktorumun dediği gibi ne oluyor bizim bu hamilelere :)
sıcaklarmı çarptı bizi anlamadım.

celincim sağlık ocağı kendi çapında sözde kontrol ediyor bizi.ben 2.aşıyı olucaktım bu cuma ama doktorum olma dedi sancılarının geçmesini bekleyelim dedi.

günaydın kızlarr..
sürekli takip ediyorum haberlerinizi ama ben de bi değişiklik yok diye yazmamaıştım. biraz da yazmaya üşeniyorum sanırım
ctesi şeker yüklemem vardı ellilik, biraz yüksek çıktı. doktor salı günü yani dün için tekrar yükleme yapıcaz yüzlük dedi. öğlen sonuçları aldık. malesef bende de gebeliğe bağlı diyabet varmış. dahiliye uzmanına yönlendirdi. o da çok endişelenmemizi gerektirecek kadar yüksek değil ama önemsemeyeceğimiz kadar da az değil dedi değerim için. diyet verdi, un, beyaz ekmek, pirinç, patates vs. yasaklandı. tatlı pek sevmem zaten hamilelik boyunca da canım çekmedi. bir ay sonra kontrolüm var. eğer diyete uyarsan büyük ihtimalle insülün kullanmadan gebeliği tamamlarsın dedi. celiin senin gibi bana da şu yemek öncesi ve sonrası şeker hastalarının kullandığı parmak delip şeker ölçme cihazından verdi. hergün yapmanı istemiyorum eziyet olmasın. bir ay sonra bana gelmeden 5 gün önce günde yedi kere ölç ve sonuçlarına bakalım dedi. eczacı nasıl göstereceğimi anlatırken deldi parmağımı gerçekten acıtıyormuş. ama herşey bebişler için onlar sağlıklı olsun da..

Pazartesi gunu kontrole cagirdi zaten o zaman gityigimde sorim magnezyumu.ben de bu aralar odem olmaya basladi ayaklarimi uzatmazsam cok sisiyor.ssabah kalktigimda ellerim falan sismis oluyor.tuzluda yemiyorum cok ama sicaklardan da olabiliyormus.d.bakir hala yaniyorrrr nasil bir sehir yaaaa((bitmiyor sicagi.

Gunaydin annelerr guzel bir gun gecirmenizi temenni ediyorum :))bise soracam bebek telsizi almayi dusunuyormusunuz.besigin kenarina koyup icerde is yaparken falan dinlenebilen.bazen diyorum eskiden telsizmi vardi biz oylemi buyuduk bir aklimda diyor teknoloji hayati kolaylastiriyor herseye sahip ol kullan iste :)))) kararsiz kaldim.siz ne dusunuyorsunuz bayanlar.

Ne guzelmis neseli bir bebis olur seninki de :))) adiyla yaasasin.

Canım günaydın,

Ben düşünmüyorum şuan şahsen. Duyarız ya dublex falan evlerde oturmuyoruz ki. YAni seni bilmiyorum da :) Bi de benim annane anne falan mutlaka biri yanımda olur diye düşünüyorum gündüzleri. Gece de zaten yanımda yatırcam baya bi süre. Bi de ben baktım ama çok uygun fiyatlarda da bulamadım açıkcası.

Evet bende baktim pahali zaten ya baska bir ihtiyac karsilanir onunla dedim ama bilemedim iste.dedigin gibi kosktemi oturuyozz :)))sanki

gunaydin cnm bana kalsa ben de dusunmezdim almayi da ablamin varmis yegenim artik buyudugu icin bana verdi onu kullanirim ben :)

geçmiş olsun canım umarım en kolay şekilde atlatırsın diyete dikkat et o zaman bir ay sık dişini inşaallah insülüne gerek kalmaz. bence üşenme artık yazmaya son zamanlarımız bebek olunca sen hiç yazamazsın o zaman

gidicemde işte korkuyorum bu göbek neden bu kadar aşağıda ağrım sancım olursa bi anda doğum olursa diye korkuyorum vallahi valla ankarada güneş mi varki çarpsın yağmur yağıyor ve ben çok üşüyorum vee işin kötüsü benim tüm kıyafetlerim ayakkabılarım diyarbakırdaaaa hadi kıyafetler artık olmaz yeni alıncak mecbur ama montlarım ve ayakkabılarımm
canım bende almayı düşünmüyorum amma ve lakin babamın amerikadaki arkadaşı ne istiyorsun dediğinde hiç utanmadan telsiz dedimmmm görüntülü olanları daha da pahalı bakalım hangisinden göndercek

Anam bu yağmur ormanı ana kucağını bulmak ne zor bişimiş ya :) Neyse bugün öğlen alıcam umarım artık...
canım bulunca fiyatını ve hangi mağazadan aldığını hatta fotosunu yüklersen çok memnun olurum

saol canım sıkıcaz artık dişimizi. niye böyle oldu anlamadım aslında pek kilo da almadım. allahtan şekeri, şekerli şeyleri sevmem zaten. bi tek patatese üzüldüm çok yiyodum bebek olunca daha çok yazarım canım ya şimdi çalıştığım için okuyorum anca. ama evde oturunca daha çok vaktim olur gibi geliyo. bu arada bayramdan sonraki hafta ben de doğum iznime ayrılıcamm bir buçuk ayım kaldııı

hayırlısı olsun canım ya üzülme atlatırsın inşaallahhh patateste yemeyiver napcan mecbuurr vasfiye tezye gibi oldum hadi bakalım iznine de az kalmış seni de sahalarda görmek istiyoruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…