mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Kizlarrrrr esimle dusunduuuk dusunduuuk kuralar çektik en son iki isim arasinda kaldik inci ve neşe veee son bir kurayla prensesimin isminin NEŞE olmasina karar verdik :) insallah adi gibi olur yavrum benim...

selamm kıslarrr ... bakıyorumdaa doğumdann konuşulmuşş rabbim hayırlı doğumlar versinn herkeseee inşlllahh... benim ablamda doğum yaptı demiştimm biliyorsunuzz o o kadarr hazırladı ki kendini normal doğuma çok da istiyorduu ama kısmett olmadıı 1 gün sancı çektii tam 24 saat ama açılması olmadı malesef ki o da dayanamayıpp sezeryanla epudural gibi spinal mi ne deniliyormuşş onu oldu hala üzülüyor normal olmadı diye böylesi hayırlısı imişş bende normall istiyorum kısmetse daha doktorumla konuşmadım ama hayırlısı ne ise hepimiz için öyle olsun kıslarr sağlıklı olalımm yeter kii meleklerimizi kucağımıza alalımm ... öpüyorum sizlerii gıdımın kalbini dinleyip yatıcamm iyi gecelerrr hoşçakalınn

Kızlar günaydın!!!günler geçiyor ve bebişlerimize kavuşmamıza az kaldı. İnşallah zamanında sğlıkla gelir meleklerimiz...kızlar mrk ettim hastane çantanızı hazırladınız mı? Ben hazırladım ama eksiklerim kalmıştı. Evde yatmak zorunda olduğumdan internetten sipariş verdim.aventin biberon setini aldım inşallah hemencik gelir. Tarak, tırnak makası,bebek yağı(sebamedin marketlerde bulamamıştım)
Annem benim için sabahlık ve pijama takım sipariş vermiş.gecelik almadık ama pijamayla zor olur dimi 1 tane gecelik şart. Bide kendiniz için hasta bezi koyun çantaya. Ben orkid kymayı düşünüyodum ama hastanede yattığımda gördümki hasta bezi kullanılıyormuş...eee 7. Ayı tamamladık Çanta hazır olmalı dimi??benim erken doğum riskim var diye heyecan yapıorum sanırım

Son düzenleme:

Ben bayagi bir onceden hazirlamistim cantayi gecmisteki yazilarima bakarsin bir ara.bebek icinn neler koydugumu kendim icin neller aldigimi yazmistim.boydan gecelik kaldi benimde. pijama zor oluyor diyorlar.

Kizlarrrrr esimle dusunduuuk dusunduuuk kuralar çektik en son iki isim arasinda kaldik inci ve neşe veee son bir kurayla prensesimin isminin NEŞE olmasina karar verdik :) insallah adi gibi olur yavrum benim...

ne guzel karar vermissiniz biz daha karar veremedik :)) Nese cok guzel insanin icine mutluluk veriyor :) adi gibi nese getirsin evinize ins

Adiyla büyüsün minik kiz:) size neşe katsin insallahh.

Ben çantayı hazirliyim diyorum erken diyolar biz çok heyecan yaptik heralde:) bugün gidip aventin biberon setini ve gögüs pompasini aldim. Malum 40günden sonra işe başlıycam. Ben niveanin atta cantasini almayi düsünüyorum hem canta hem icinde yag, ıslak mendil, sampuan falan var. Sanirim celiin de aynısından almisti yanlis hatirlamiyosam. Ben 2 gecelik götürmeyi düsünüyorum, pijama eger sezaryen olucaksa zor olur heralde. Daha çok alınmasi gereken seylerim varr son güne kadar tamamlayamicam ben heralde. İnsallah zamaninda ve saglikla gelir kuzularimiz:)

Canım aventin setini kaça aldın?ya göğüs pompası şartmı?sütüm gelmezse eşimi gönderip motorlu süt pompası aldırırım diye düşündüm. Annem geceliğe gerek yok falan diyo kafam karıştı benim. Ben sezeryan doğum düşünüyorum şahsen,kalp ve tansiyon sorunu yaşadım suni sancıyı kaldıramam,çok korkuyorum..

Ben bayagi bir onceden hazirlamistim cantayi gecmisteki yazilarima bakarsin bir ara.bebek icinn neler koydugumu kendim icin neller aldigimi yazmistim.boydan gecelik kaldi benimde. pijama zor oluyor diyorlar.

Cnm ara sıra girdiğim için yazını kaçırmış olabilirim..okuduysamda hatırlamıyorum.ilaçlar inanılmaz unutkan yaptı beni.geçmişe gidip okuyayım bari mrk ettim :)

Burda hersey pahali canim ya. Türkiyeden de getirtsem gümrüge takiliyo, gümrük harci ödemem lazim. Astari yüzünü geciyo anliycagin. Aventin yeni dogan seti 91 lira. Gögüs pompasi sart degil sanirim ben 40.gün işe başlıycam diye aldim mecburen işe gittigimde sağmak zorundayim. Benim aldigim hem elektrikli, pilli ve ayni zamanda manuel. 265lira verdim ona da :/ Saglikla kullanmayi nasip etsin Allah insallah hepimize. Az sonra da cikicam steril makinasi bakmaya. Herkes gerekli dedi bilmiyorum artik ne kadar kullanisli kaynatsak olmaz miydi aklimş karistirdilar. Gecelikle rahat etmem gibime geliyo benim de ama nasil dogurucagimi bilmedigim icin ameliyat olursa pijamanin lastigi rahatsiz eder diye düsünüp gecelik aliyim diyorum.

kızlar bana öyle gelmiyormuş benimde sancım varmış meğer.doktora gittim daha ultrasona yatarken ilgilenen bayan senin sancın var dedi hani bebek bir yere toplanıyor diyoruz ya kasılmaymış onu görünce dedi.doktor baktı ultrasonda hemen ntsye yolladı sancıların var dedi .halimi görseniz panik oldum neyse sancım azmış çok değilmiş.bana buscopan nidilat verdi magnezyumu 2 ye çıkarttı ağrıların kasılmaların ilaçlara rağmen devam ederse haberim olsun dedi.dinlenicekmişim.1 haftadır ağrılarım vardı adet olucakmış gibi kasılmada vardı ama ben karnım büyüyo yok gaz falan diyodum.dün arkadaşım dedi sen bi git normal değil bu halin diye.yani kızlar en ufak endişenizde ihmal etmeyin gidin kontrole.önlemi alınsın.hatta doktorumda ne oluyo bizim bu hamilelere dedi sık yaşanmaya başlanmış bu durum.benim ilki geç bile doğmuştu sancım hiç olmadan sezeryan olmuştum.ama her hamilelik farklı oluyo işte.

canım hayırlı olsun iznin..ben de ikiz bekliyorum bizim 30. haftada başlıyor izin hakkımız. ama benim kafamı karıştıran 30 .haftaya girer girmez mi alınıyor izin yoksa 30 bitim 31 e girince mi hak kazanılıyor?sen nasıl yaptın?

geçmiş olsun canım..sancını daha doğrusu sertleşmeni muayene sırasında mı fark etti doktor ? daha sonra nst de mi sancın çıkınca mı kesinleşti ?
ben doktora gittiğimde kasılmalarım oluyo demiştim ultrasonda muayene etti ordan artık rahmi görüyo sanırım tabii o sırada karnım sert değildi,daha sonra yine de bir nst ye gir dedi orda da bir şey çıkmamıştı..benimkini olağan karşılamıştı doktor,hala var mı diye kasılman dersen arada oluyor ama doktor normal olabilir dedi diye önemsemiyorum açıkçası umarım bebişim erken gelmez

ultrasonda ekranda bebeği görünce anladı nts sonucuna baktı hafif dedi.ilaçlara rağmen devam ederse tekrar gidicem.ilacı yatmadan içicem o yüzden daha tedavie başlamadım anlıyacağın.şimdide oluyor arada ama sanki adetliymişim gibi hafif sancılarım var.mesela kasılma olunca canın yanıyo ah falan oluyosun.ayağa kalkınca baskı oluyor. sık tuvalete çıkıyorum.eğer şikayetin devam ediyorsa ağrın varsa ihmal etme erken teshis önemliymiş.inşallah erken gelmezler.

Son düzenleme:

Canim gecmis olsun dikkat et dinlen bol bol. Benim de aynisi oluyodu. Dra sordum rahim kasilmasidir deyip normal karsiladi. Simdi ben de süphelendim. regl agrisi gibi agrim da var 2-3 gündür. Benim dr biraz rahat sanirim..

Cnm bu arada söylemeyi unuttum, belki sen biliyosundur ben bilmiyodum satici bayan söyledi, avent biberonlarini aldigin zaman hangi seti aldiysan bundan sonra o setle devam ediyomussun. Yoksa biberon uclari birbirine uymuyomus. Mesela sen aventin son cikardigi set, natural olanlardan aldiysan bundan sonra onlari alicakmissin. Eger pompa da düsünüyosan o da natural olucakmis.

kızlarrr ben geldimmm.. aklım hep sizdeydiii vallahi asracım yeni doktorun hayırlı olsun umarım herşey istediğin gibi olur 4ekim canım ben 15 kilo aldım doktor diyetisyenlik olmuşsun dedi ama diyet istemedi sanırım bi 10 kilo daha alırım çağlasam mı kızın adı gibi neşeli olur inşaallahhh duydunmu canım yaaa ne oldu sancın devam ediyormu kendinize iyi bakın goossip sana da tekrar geçmiş olsun canım umarım zamanında doğum yaparız hayırlısıyla celiin canım bende masal perisiyle görüşmüştüm tüh bende çok istiyordum inan fiyat çok süper hiç kaçırma derim burda sordum 1,5 milyar dedi kal geldi bana yazmayı unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar ipeksin alipek serapbebekistiyor diğerleri sizlerde aklımdasınız

Canim gecmis olsun ben de bugun gittim hemen hemen ayni sikayetleri soyledim ama toplanma yok bende. Magnezyumu 2 ye cikardi. Akinti icin fitil verdi. Kan ilaci ve vitamine devam dedi. Nstye haftaya rapor almaya gidince gircekmisim. Bebis de iyiydi elinin teli alninda teki gobeginde :) 1600 gr dedi. Ek olarak 1 ayda 1kilo almışım buna cok sevindim :))))

Aventin setini bende aldim icinde emzigi fircasi ve biberonlari var 75e almistim.sut pompasi icinde elle degil digerini tavsiye ediyor kullanan arkadaslarim.elle alanlar biz hem elle sagilani aldik sonra mecbur digerinden aldik 2 defa para verme direk elektrikli al diyorlar.ben de sutum iyi olursa gerek olurku diyorum ama sut cektikce daha cok geldigi icin sut azaldiginda makinayla sagmak cok iyi oluyormus.lansinoh diye bir marka onerdi arkadasim elektriklisini 190 tlydi jokerde.dogum evinde calisan baska bir arkadasimda biz de onu kullaniyoruz dedi.bende sutum azalmaya baslarsa evimin yaninda magaza var gider aliriz dedim ve simdiden almadim.biraz ona biraz ona derken bayagi masraf oluyor gercekten.maas yatiyor onu al bunu al para cekmeye bir gidiyorum yariya inmis ya ben ne almisim diyorum hep bebek magazalarindan biseler cekilmis.bebislerin cani sagolsun ama bayagi masrafli bir ismis :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…