mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
canım sakın endişelenme bebeğin ya da bebeklerin :) üzülmesin.. bakarsın ikizdir bide o yüzden yüksektir.. :)

Ayyy ikiz mi dersiniz ) insallah allahim saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin.hadi bakalim doktordan cikayim insallah guzel haberlerle donucem geri.takipte kalalim birbirimizi.[/QUOTE]

inşallah canım bekliyorum hayırlı haberlerini. kese mi olur keseler mi bilemem.. :)

canım hepsi gayet normal ama haftaya yandık sanırım bulantılar tiksinmeler başlıcak

ben 24 martta yaptırdım kan testi 12079 çıktı değerim canım.benimde değerim çok yüksek bende ondan endişe ediyorum.bu kadar yüksek olması normalmi acabaa?insallah bende görürüm bugun keseyi.

canım gayet normal çünkü ben yaptırdığımda 600 küsürdü dra 20sinde gittiğimde bu bugün 2 katına çıkmıştır dedi yani hergün 2kat artıcakmış zaten.

canım bende enfazla 2 bardak çay içiyom zaten kola falan içmezdim. sabahları süt yumutta peynir dün sütlaç yaptım onu yiyorum. meyve her akşam. ama kazınıyo midem hep.

canım bende enfazla 2 bardak çay içiyom zaten kola falan içmezdim. sabahları süt yumutta peynir dün sütlaç yaptım onu yiyorum. meyve her akşam. ama kazınıyo midem hep.

beslenm güzelmiş, ben de uzun zamandır sütlaç yapmıyorum, eşim de çok sever yapayım bi ara =), ben de de kazınma var hemen heeb her saat başı bi şey atıştryorum, hayırlısı bu gidişte bayağı kilo alacağım=)

ben 50 ile kaldım hamile ama heralde haftaya biraz veririz istifra olusa. ben sağlıklı yemeye çalışıyom öncede öyle yerdim aburcubur sevmem zaten.

ben 50 ile kaldım hamile ama heralde haftaya biraz veririz istifra olusa. ben sağlıklı yemeye çalışıyom öncede öyle yerdim aburcubur sevmem zaten.

ben 60 kğ başladım bakim, ben de dikkat ederdim üstelik yürüyüş ve sporu hemen hemen hergün yapıyordum, şimdi bırakınca kaslar da çalışmayacak haliyle direk kilo alacağım, benim vucut kilo alamaya da müsait=((

kızım siz yine iyisiniz bende 67 kiloyum suan boyum 1.70 ama ilerki dönemlerde yandm ya kesın cok kılo alcam

kızım siz yine iyisiniz bende 67 kiloyum suan boyum 1.70 ama ilerki dönemlerde yandm ya kesın cok kılo alcam

iyi değilim galiba=(( ben miyon tipliyim boyum 1, 60 valla yandım bu gidişle alacağı kiloları=(((

iyi değilim galiba=(( ben miyon tipliyim boyum 1, 60 valla yandım bu gidişle alacağı kiloları=(((

hemen hemen aynıyız sekerım benımde kılo almaya cok musaıt vucudum ya herkesin bir olmuyor bazıları almıyorlar ama bakalım benım hiç umudum yok yediklerime dikkat etmeye calısıyorum 12.30 gibi kahvaltı ettim acıktım şimdi bişiler yedim yine yani zaten beyaz ekmek yemem ben tahıllı ekmek şimdi öğle ve aksamları pek yememeye gayret ediyorum sadece kahvaltıda yıyorum

cancanlar şunu iyi bilmek gerek gereksiz yemeyin.tabağınızda şunuda yesem mi aceba diyosanız onu kesinlikle yemelisiniz...

canım içimden bir ses hamile oldugunu söylüyor

inş canım..oyleyımdır.....bugun yıne yaptım test..dunkunden bıraz daha belırgın cıktı....sende inş hamıle olursun en yakın zamandaç..ve bebegını kucagına alırsın

inş canlarım oyleyımdır..allahım hepımıze nasıp etsın sag salım kucagımıza almayı

kızlar bu arada ben cift cizgiden önce sigara içen biriydim şuan tabikii hiç içmiyorm içmemde ama cokta zorlanıyorum Allah yardımcım olsun war mı başka benım gibi olan:44:

kızlar bu arada ben cift cizgiden önce sigara içen biriydim şuan tabikii hiç içmiyorm içmemde ama cokta zorlanıyorum Allah yardımcım olsun war mı başka benım gibi olan:44:

canım çok iyi yapmışsın hatta aylar öncesi bırakmak gerekiyormuş. ben içmiyorum elhamdülillah dayan bebeğin için. fedakarlık yapmak zorundasın.

canım çok iyi yapmışsın hatta aylar öncesi bırakmak gerekiyormuş. ben içmiyorum elhamdülillah dayan bebeğin için. fedakarlık yapmak zorundasın.
aynen canım bende 3 ay oncesınden bırakmak gerekıyomus dıye duymustum ama hersey bıranda olunca hazırlıksız yakalandım .. tabıkı sırf onun ıcın zaten bu vesileyle bırakmıs olcam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…