mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
kızlarrr nasılsınız bakalım dediğiniz gibi erken doğurmak yok allahın izniyle gününde doğucak yavrularımız ben bugün ağdaya gittim artık bi dahaki doğum öncesi olur herhalde yarın sabah hayırlısıyla allahın izniyle kocişle yapacağız kahvaltıyı kızlar bu arada inanılmaz sık acıkıyorum artık sizde de oluyormu ya da oldu mu bu haftalarda. goossipcim hayırlı olsun güle güle kullansın paşan

Son düzenleme:

ben de patates yiyordum ama ekmek, pirinç falan yemem zaten normalde de. ben fazla da kilo almadım aslında toplam 5 kilo aldım bu gidişle daha da fazla almam heralde. 2 hafta sona kadın doğumda 3 hafta sonra da dahiliyede randevum var bakalım durum ne olucak. allah tüm bebişlere sağlık versin, sağlıkla doğsunlar inşallah...

serap cnm sen burda mısın?

hepimize iyi haftalar diliyorum.inşallah çok güzel bir hafta geçiririz.kimse doğurmaz :)
şu hafta bir geçsin haftaya ne olucak ne durumda olucam çok merak ediyorum.dün akşam baya sancım oldu korktum bebek döndümü ne yaptı en aşağıya baskı yaptı sanki karıştırdı oraları suyum gelicek sandım.bu sabah iyiyim çok şükür.

Canım bazı geceler karnım taş kesiyor uykudan uyandırıyor kesin doğuracam diyorum. Bazı gecelerde bebek karnımdan çıkacakmış gibi hareket ediyor yine korkuyorum. Bu aralarda yatış pozisyonumu bulamadım. Soluma dönünce kasıklarım ağrıyor ve kasılmam artıyor. Sırt üstü belim ağrıyor. Sağ tarafta biraz rahat ediyorum ama bebek için sakıncalı sağ tarafa ve sırt üst yatmak. Allah yardımcımız olsun inşallah

ii cnm herşey yolunda kızımla aramız çok iyi bu aralar sabaha kadar vurup vurup duruyo acaba iyi bişey mi yoksa kötü bişey mi bilemiyorum cuma kontrolüm var ama sabırsızlıkla bekliyorm yani

ohh maşallah vursun annesi. oğlum tekme attıkça ben mutlu olyorum keyfi yerinde diye :) allah korusun hareketleri azalıcağına çok haraketli olsun daha iyi hadi hayırlı haberler alırsın inşallah cuma günü. kasılmaları, kanamaları okudukça endişeleniyorum ben de. allah hepimizin yardımcısı olsun, tüm bebişler zamanında gelsinler inşallah..

amin cnm amin allahın izniyle 34.haftayı doldurunca korku falan kalmayacak galiba bende mmaşallah şuan bile durmuyo kızım allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin..

aynı şeyleri ben de hissediyorum valla

artık gece uyumak ne zor bişi oldu ya sağa dön sağ ağrır sola dön sol taraf ağrır. Senin nstde sancı çıkıyo mu?

aynı şeyleri ben de hissediyorum valla

artık gece uyumak ne zor bişi oldu ya sağa dön sağ ağrır sola dön sol taraf ağrır. Senin nstde sancı çıkıyo mu?

geçen salı gittiğimde çıktı hafif dedi doktorum haftaya yine gidicem telefonla görüştüm ilacı arttırdı.beynimi zonklatıyo resmen ilaç.tansiyon düşürüyomuş.sen rahat ol canım sancı olsa çıkardı nts de.korkma lütfen 2 hafta öndesin benden bende 2 haftayı atlatıyım inşallah korkum azalıcak baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…