hoşgeldin canımm bak ankaraya gelmeyi bekliyormuş kuzucunHanımmmmlar evimdeyim çok şükür ağrım sancım yok huzurluyum ankarayı bu kadar özleyecegim hiç aklıma gelmezdi :)
hoşgeldin canımm bak ankaraya gelmeyi bekliyormuş kuzucun
Öyle öyle o gün Ortaköy'den sonra başıma gelen gelmişti kızım lailanın reinanın büyüsüne mi kapıldı anlamadım ki :)
Dansci olacak deseneee :))))
Öyle öyle o gün Ortaköy'den sonra başıma gelen gelmişti kızım lailanın reinanın büyüsüne mi kapıldı anlamadım ki :)
hahahahhaha anası hızlı yaşamış kızıda anasına uymak istemiş sonuç bu işte canım sıkma canınıAnası da gençken hızlı yaşamıştı ama şimdi evinin kadını çocuklarının anası modunda :))
istanbulun havası yaramadı kızına ondan oldu canım bi sorun olsa devam ederdi zaten yada doktorlar söylerdiHala düşünüyorum ya benim neden kanamam oldu :44:
merhaba doğumu en son doktorum normal dedi ben sordum epidurali ama istemedi doktorum normal olarak yapmak en iyisi dedi bakalım sonuç ne olcak hayırlı kolay doğumlar nasip etsin rabbim.herkese merhaba bende 31 haftadayım doğumu nasıl yapacaksınız epiduralli normal düşünenler armı acaba?
ben de patates yiyordum ama ekmek, pirinç falan yemem zaten normalde de. ben fazla da kilo almadım aslında toplam 5 kilo aldım bu gidişle daha da fazla almam heralde. 2 hafta sona kadın doğumda 3 hafta sonra da dahiliyede randevum var bakalım durum ne olucak. allah tüm bebişlere sağlık versin, sağlıkla doğsunlar inşallah...bana da doktorum diyet verdi yaklaşık 1 ay önce(şekerli şeyleri yemiyordum bende,ama patatesi çok yiyordum,galiba o kilo yaptı bana,şimdiden 13 kilo aldım,çok şükür bu kiloda sabit kaldım şu anda,bebek kilo alımı gayet iyi:))ama.....o kadar çok acıkıyorum ki bazen gece yatmadan evvel dayanamayıp bişeyler atıştırıyorum...bebekler sağlıklı olsun yeter ki...
ben de patates yiyordum ama ekmek, pirinç falan yemem zaten normalde de. ben fazla da kilo almadım aslında toplam 5 kilo aldım bu gidişle daha da fazla almam heralde. 2 hafta sona kadın doğumda 3 hafta sonra da dahiliyede randevum var bakalım durum ne olucak. allah tüm bebişlere sağlık versin, sağlıkla doğsunlar inşallah...
serap cnm sen burda mısın?
evet canım hem buraya hem de aralık annelerine bakıyorum. sen nasılsın nasl gidiyo?
hepimize iyi haftalar diliyorum.inşallah çok güzel bir hafta geçiririz.kimse doğurmaz :)
şu hafta bir geçsin haftaya ne olucak ne durumda olucam çok merak ediyorum.dün akşam baya sancım oldu korktum bebek döndümü ne yaptı en aşağıya baskı yaptı sanki karıştırdı oraları suyum gelicek sandım.bu sabah iyiyim çok şükür.
ii cnm herşey yolunda kızımla aramız çok iyi bu aralar sabaha kadar vurup vurup duruyo acaba iyi bişey mi yoksa kötü bişey mi bilemiyorum cuma kontrolüm var ama sabırsızlıkla bekliyorm yani
ohh maşallah vursun annesi. Oğlum tekme attıkça ben mutlu olyorum keyfi yerinde diye :) allah korusun hareketleri azalıcağına çok haraketli olsun daha iyiHadi hayırlı haberler alırsın inşallah cuma günü. Kasılmaları, kanamaları okudukça endişeleniyorum ben de. Allah hepimizin yardımcısı olsun, tüm bebişler zamanında gelsinler inşallah..
hepimize iyi haftalar diliyorum.inşallah çok güzel bir hafta geçiririz.kimse doğurmaz :)
şu hafta bir geçsin haftaya ne olucak ne durumda olucam çok merak ediyorum.dün akşam baya sancım oldu korktum bebek döndümü ne yaptı en aşağıya baskı yaptı sanki karıştırdı oraları suyum gelicek sandım.bu sabah iyiyim çok şükür.
aynı şeyleri ben de hissediyorum valla
artık gece uyumak ne zor bişi oldu ya sağa dön sağ ağrır sola dön sol taraf ağrır. Senin nstde sancı çıkıyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?