mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

haber ver bizede canım.

Geldim bi saat nstdeydim bebek de suyu da iyi sanci da cikmadi ama kanama nedenine yorum yapamadi yorma kendini bi de iliski yasak dedi biz o kavrami unutali baya oldu zaten :)

kızlar erken doğum riskine karşı bebeklere kilo yapıcak şeyler yiyelimki erken doğarlarsa kuvvetli olsunlar.pekmez süt muz ceviz kaşar meyve benim bildiklerim.birde sola yatmak.

kızlar merhaba epeydir buraya yazmıyordum
nasılsınız?
ben bir şey soracaktım siz.bizi en iyi biz anlarız galiba.
biz pazartesi dr.a kontrole gittik.hamilelik şekerim çıktığı için beni nst ye erkenden almaya başladılar.
bebeğin durumu iyiymiş1.700 gr dedi
20 dk.nst de 4 kere sancım gelmiş.
dr.görünce şaşırdı bu halde seni gönderemem dedi.
sabaha kadar hastanede kaldık 4 tüp serum verdi.birde bebek için akciğer geliştirici iğne vurdu.ne olu ne olmaz erken olursa bu iğneyi vurmam gerek dedi.ara arada nst ye taktı sabah en son nst den sonra gidebilirsiniz 2 hafta sonra gelin dedi.
erken doğum riskimiz mi var demek bunlar?açıkçası korkmaya başadım bir de ara ara kasıklarıma doğru sancım oluyor normal mi sizce?

Ya sorma valla öldüm öldüm dirildim hâlâ da endiseliyim ya olursa diye neyse yarın bi ankaraya gideyim de insallah

canım korkma Allah korusun.evine gidince için daha rahat edicektir.

evet erken doğum riski demek ama ilaç vermiştir bende kullanıyorum.korkma bence çünkü önlemini almış doktorun ne güzel.ben iğnede olmadım.dinleniceksin bol su içiceksin.ilacını kullan.inşallah zamanında doğar bebeişler.

Evet 1960 gr cikti bugun benimki 6 gunonce 1600du

canım maaşallah kilosu çok güzel 31 haftalıksın Allahın izni ile birşey olmaz.ben şu an şu 2 hafta geçse diyorum en azından 2 kiloya yakın olur içim rahat eder diye :) görsen habire tıkınıyorum resmen :)
inşallah 37 38 haftayı görürüz hepimiz.

erken doğum için ilaç falan vermedi ama gerekse verirdi herhalde dimi?
inşallah sağlıklı zamanda dünyaya gelirler

Geldim bi saat nstdeydim bebek de suyu da iyi sanci da cikmadi ama kanama nedenine yorum yapamadi yorma kendini bi de iliski yasak dedi biz o kavrami unutali baya oldu zaten :)
canım maşallah ne güzel bebişin iyimiş sen yorma kendini hahahahah neyse az kaldıı biraz daha sık dişini sonra kavramı tekrar ezberlersin

kızlar erken doğum riskine karşı bebeklere kilo yapıcak şeyler yiyelimki erken doğarlarsa kuvvetli olsunlar.pekmez süt muz ceviz kaşar meyve benim bildiklerim.birde sola yatmak.
başkaaa ne yiyelim ben pekmez yemiyorum yaaaa

canım geçmiş olsun korkma bence çünkü ciğer geliştirici iğneyi vurmuş erken olursada kısmet diyelim sen yorma kendini sürekli uzan dinlen bizide haberdar et

Evet 1960 gr cikti bugun benimki 6 gunonce 1600du
maşaallahhh canımmm kilosu çok güzel kuzunun inşaallahh 4 kilo felan doğar senin kuzu neler yiyorsun kız bize de söyle

erken doğum için ilaç falan vermedi ama gerekse verirdi herhalde dimi?
inşallah sağlıklı zamanda dünyaya gelirler

serumun içinde vermiştir muhtemelen.eğer kasılman olursa arayıp sorarsın.inşallah şu haftaları atlatırız.benim daha 29 haftam yeni bitti.bugün baya var kasılmam.

duygucum kalplerimiz birmiş oğlum bilgisayar oynuyodu aklıma sen geldin 5 dakka ver bilgisayarı dedim sana yazıcaktım.ne yaptın diye bu haftalardan sonra yolculuk zor olucak ne durumdasın netleştimi eşinin işi diye.inşallah hayırlısı olsun sizin için.pekmezi bede yeni içmeye başladım.koyu renkte üzüm incir kırmızı et yiyebilirsin.

teşekkür ederim pek hoşuma gitti bak şimdi beni düşünmen canım vallahi bugün bodrumdaki yerin sahibi seni bırakmam nakliyeni ayarlıcam demiş eşim yarın akşam binip geliyor salı akşamı tekrar binip gidicek burda bi görüşmede yapcak artık neresi hayırlıysa orası olsun diyorum bakalım neresi olcak tek isteğim bir an önce olsun bugün midem bulandı sabah çıkardım ne yediysem yaa birde belime sancı gibi ağrı giriyor arada döndüğümde yürüdüğümde inanılmaz sancılı oluyor olduğum yerde kalıyorum resmen bi kaç saniyelik bişey ama inanılmaz acı veriyor

serumun içinde vermiştir muhtemelen.eğer kasılman olursa arayıp sorarsın.inşallah şu haftaları atlatırız.benim daha 29 haftam yeni bitti.bugün baya var kasılmam.

ay canım ya...Allah yardımcın olsun dualarıma seni de katayım.hayırlı sağlıklı doğsunlar yavrularımız

Duygu canim sakin seyahat etme nolur kızlar lafım hepinize biz artik zor surece girdik herseyi erteleyin ben suan evime donmek icin can atiyorum herkes ustume titriyo iki gunlugune geldim burnumdan geldi bu kanam ankarada olsaydi bu kadar stres olmazdim doktorumun sesini duyunca agladim annemle konusamiyorum bile haberi yok zaten olsa cok uzilur duramaz

yaa kızlar aman dikkat edin kendinize nazar boncugu takın nazar duası yapın bol bol dinlenin bu korkularımız yuzunden bunlar basımıza geliyor olabilirmi acaba pozitif olalım artık bende her agrımdan korkmaya basladım valla p.tesi doktora gidicem nasip olursa nst bu haftalarda baslıyolarmı yoksa belirli durumlardamı yapıyorlar

canım zaten şuan seyahat durumu yok artık diyarbakır olmazsa zaten doğurup öyle giderim neresi olursa canım çook geçmiş olsun inan bende korkuyorum belime inanılmaz sancı giriyor sağ ayağımı atıyorum belimin sol tarafına sancı giriyor allahım yardımcımız olsun yaşanacağı varmış canım üzme kendini sağ salim evine var doktoruna git hiçbir işte yapma dinlen
ya vallahii canım artık kritik döneme girdik eşime diyorum belime sancı giriyor arada diye hayır belinden girmesin hayır erken daha diyor oda orda telaşlandı bana nst erken togo mu ne sadece sancıya bakılıyor bebeğin kalp atışları için erken dediler sadece sancıya baktılar haber ver bizede

Benim bebegim ultrasonda 32. Hafta gorunuyo nstde kalp atislarini duyuyoruz iki gundur cok sukur yavrum benim ya canim kizim bi zamani gelsin bi dogsun annesi onu dunyadaki tum kotuluklerden koruyacak herseyden herkesten cok sevecek Allahim nolur bebeklerimize biraz daha zaman ver hayirli vakitte dogsunlar

Amin cnm inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Tombiş tombiş yanaklı doğarlar inşallah. Erken lafını düşünmek nile istemiyorum söyleye söyleye erken doğurmaktan çok korkuyorum. Oğluma hiç kıyamıyorum şimdiden. Biraz aşağıda rahim girişinde tekmeler atılıyor baya canım yanıo ama ben onun için endişelenip yukarı çıkması için dua ediom. Hala kasıklarımda oynuo kuzucuğum. Yazık sıkıştı kaldı sanki

kızlar yatağımızı aldık sonunda. Çilekte küçük karyola alcaktık uyku seti+ cibinlik ve yaylı yatağıyla birlikte. Satıcı büyüyen beşikle arasında 75 tl var dedi ve büyüyebilen karyola almamız için bizi ikna etti. Yatak odama koymak zorundayım. Ve biraz sıkışık olacak dolaplar. İnşallah yerleştirilince çok kötü durmaz. Büyüyenilen karyola içeriği; 2 adet yaylı yatak, uyku seti,cibinlik,şifonyeri var çekmeceli çok işime yarayacak,ve oğlum ilk okulda bile yatanilecek yatağında inşallah...

ay canım ya...Allah yardımcın olsun dualarıma seni de katayım.hayırlı sağlıklı doğsunlar yavrularımız

amin canım inşallah.

amin inşallah canım.endişelenme diycem ama kime diyorum bende korkuyorum ama rahat olmak lazım ne yaparsak yapalım vakti zamanı ne zamansa o zaman doğucaklar.ama ben şuna inanıyorum hepimizinde bebişleri sağsalim kucağımızda olucak.burda mutluluğumuzu paylaşıcaz.

aynı durumdayız çok aşağıda benimkide oturamıyorum bile.erken doğurmıycaz direnin hamileler :)
bebişin yatağı çok güzel güle güle kullanın annesi :)

duygucum tekrardan hayırlısı neresiyse orası olsun bencede diyabakır olmazsa ankarada doğumunu yapar sonra gidersin.bel ağrısı için korkma bunlar olucak.dediğim gibi erken doğurmak yok :)

celinn sesin çıkmıyor nerdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…